|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
31.3.2008 20:39:43   
Špacka

Vse najboljše LUKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše NEJC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin tudi tebi vse najboljše, čeprav z malo zamude.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
31.3.2008 21:32:54   
Katrin
Seveda user posted image

Hvala !!!

Nočka vsem malim in velikim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
1.4.2008 10:00:25   
rainbow
excuse me, da drugi strani pa res ne moremo bit, posebej če sem jaz domauser posted image
Sicer komaj čakam, da grem danes k zdravniku, ker mi ni nič konkretno boljše. Oko še vedno vneto, včeraj sem imela 38,4 vročineuser posted image user posted image  Po moje sem kar angino od Lije dobila, pa še seveda v hujši obliki. Slabo zgleda tale maturantski v petekuser posted image

Enja je danes šla v vrtec, kak je bla luštna, še ustnice si je našminkala (z labelo) in pol mi je lupčka dala in rekla, naj se lepo imamuser posted image
Tak da imam samo Lijo doma.

upam, da ste vi vsi zdraviuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
1.4.2008 11:48:48   
Katrin
Oj,

ja res ne vem, kam so se vse poskrile user posted image

Rainbow: čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image  in izkoristi čas, ko si malo sama user posted image

lp

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
1.4.2008 13:38:20   
mojčca
Oj punce

Bi se vam oglasila bolj pogosto, pa mi kar ne znese s časom.

Rainbow, upam, da se hitro pozdraviš. Ja, glede na vreme se sploh ne čudim, da je toliko enih viroz in bolezni.

Skaana, sem bila ful vesela, ko sem prebrala, ko sem prebrala, da gre tvojemu očetu na boljše. Pri nas bo oče imel cevko notri najmanj en mesec. Potem pa bodo videli, če so šle glasilke narazen, ne bo potrebna operacija, drugače pa mu jih bodo morali z operaciji dati narazen. Je pa kar kriza, saj ga moramo vsake dva dni voziti v Ljubljano, da mu menjajo kanilo (cevko). Tako da ga sedaj v ponedeljek, sredo in petek vozim v Ljubljano, v četrtek imava z Maticem terapije in je res pestro. Smo mislili, da bi mu cevko 2x tedensko menjali na Golniku v bolnici, pa pravijo da ne morejo. Sem včeraj letala okoli zdravnikov in se na koncu zmenila, da mu jo v sredo in petek lahko menjajo v Kranju na ORL, problem pa se je pojavil, ker tam kanil nimajo in bi jih morala midva prinesti s seboj, ampak kje user posted image  naj jih pa dobim. Tako da bo treba hoditi v Ljubljano. Da bi bilo vsaj kje za parkirati, ampak parkirati okoli Onkološkega je prava umetnost. V ponedeljek pa ima potem ob 8.30 še konzilij, tam pa se bodo potem pomenili, kako bo zdravljenje potekalo naprej. Si sploh ne predstavljam, kako bi vse skupaj izvedli, če jaz ne bi imela podaljšane porodniške. Mami ne vozi, čeprav ima izpit, pa tudi če bi vozila, sta našedva brez avta (no, avto je v garaži, saj kaj nam pomaga, če je čisto zbit in ga moramo prodati). Ja, ko gre nekaj narobe, se to kar drži skupaj. Ampak bomo že, samo volje ne smemo izgubiti.

Grem počasi skuhati kosilo, potem pa greva z Maticem v Kranj. Ima moj user posted image  v sobot RD in mu morava kupiti darilo. Manca pa bo danes ostala na počitnicah v Kranju, moja mami pa bo jutri zjutraj imela Matica, ker greva midva z očetom v Ljubljano ob 6.15 (tako da okoli pol osmih prideva tja, pa parkirava).

Še to, da ne pozabim. Smo bili prejšnjo sredo z Manco v vrtcu, ker je bil dan odprtih vrat. Je bila ful navdušena, tako da moram danes izpolniti vlogo za vrtec in jo oddati do 17.4. (če mi bo uspelo časovno, jo bom nesla že ta teden).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
1.4.2008 15:10:22   
Dolina
Ojla,

joj, Mojčca, to je pa res nabutan urnik, prva nič prijeten. user posted image user posted image user posted image  Mislim na vas. A da bi vama pa v Lj dali takrat 1x, ko bi šla, še dve kanili za sabo, da bi mu res lahko v Kr menjali, a to pa ne gre? Mislim, kako so nemogoči ti zdravniki no! Jaz upam, da uspete kaj poštimat, kaj bolj ugodnega kot vožnja v Lj. Drugače pa je najbolje parkirat kar v garažni hiši zraven kliničnega, veš.
Moj ima tud v soboto RD.user posted image user posted image user posted image  Sam ideje za darilo nimam.user posted image

No, sem mislila, da vam bom lahko kaj več napisala, prebrala sem itak samo to zadnjo stran. Neža se že oglaša, kot kaže, smo staknili prehlad, ker tako težko diha. Samo hecno, da ji nič iz noseka ne teče, ampak notri šmrkeljčke špara.
Zdej se carta pri meni. Po čelu sodeč nima vročine, bom pa vseeno izmerila, čeprav mi je grozno to merjenje v ritki. user posted image  Joj kako hrope in kiha, revčikauser posted image
Zoja je pa dobila peto bolezen, zato je imela prejšnji teden vročino. Zdej dva dni lišaje po trupu user posted image , danes je pa kar v redu. Poslušte to, pediatrinja je rekla, da gre komot v vrtec, ker to ni huda bolzenen (čeprav je še v fazi, ko se lahko kdo naleze od nje)user posted image user posted image user posted image  No jaz jo imam doma. Sem pa sama ta teden.user posted image

Ampak smeje se pa prav lep moj user posted image user posted image user posted image  zdejle. user posted image user posted image  Zoja pa še drnjoha. user posted image user posted image

Rainbow, pozdravita se z Lijo.user posted image user posted image user posted image

Grem si skuhat user posted image  s smetanco, mnjami.

se javim drgič, ko bo "mir".user posted image user posted image  <

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.4.2008 9:09:14   
Katrin
Spet sem nas našla šele na drugi strani user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi bolančkani bolje in da vam sije sonček user posted image

mojčca: res imaš pestro, mislim nate in na tvoje domače user posted image

dolina: veliko sreče pri izbiri darila user posted image

Se še kaj oglasim,

katrin

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.4.2008 9:27:09   
rainbow
O, Katrin, si nas ti dvignilauser posted image

bi vam ponudila kavo, pa pijem raje čaj. Mi še ne dišijo kave. pa slik ne znam nalepituser posted image

Enjo je babica peljala v vrtec, Lia pa začuda še spi. Morm it pogledat, če je vse ok. Se že nekaj prebuja.

aja, no, imam vnetje žrela, uradna diagnoza, in pa seveda vneto oko, ki je še vedno rdečeuser posted image . Dobila antibiotike, mislim, da bo hitro boljše. Edino oko, upam, da bo ok. V glavnem, v petek imam kontrolo, pa v službo bom šla, da lahko potem zvečer grem vsaj za kako uro na maturantskega.

Katrin, ste zdaj zdravi? upam, da ja, in da drži. A ni hudo gledat ko ima dojenček poln nosek in pol komaj diha in se še dojit prav ne more. E, bogci mali. Pa upam, da je zdaj že boljši, a neuser posted image user posted image user posted image

Mojčca, ti bi pa res lahko dobila medaljo za hrabrost in pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

Dolina, upam, da je bil samo lažen alarm, in da je Neža zdrava ko user posted image

grem zaenkratuser posted image , lep dan vsem želiva z Lijo

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.4.2008 9:28:13   
NiLe
Ku-ku ... še sem tu user posted image user posted image user posted image PRav zares smo se polenile in nič ne pišemo ... mogoče je pa le zatišje pred viharjem.
Sem vas prišla pozdravit, potem pa šibam na pregled in bomo videli, kaj bo stric Pušenjak rekel ... v glavnem, če se slučajno zgodi, da me obdržijo notri, boste obveščene user posted image

Vsi bolančkani - počivajte, pijte čajčka in jejte zdravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo na vezi ... pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.4.2008 9:36:38   
Dolina
Z ogromno zamudo....user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Luka, bodi zdrav in nasmejan korenjak, še naprej v ponos mamici in očku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše dragi Nejc, želimo ti zdravja in smeha, sončka in energije.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.4.2008 9:41:46   
Dolina
No, pa še mal poročila...user posted image

Rainbow, na žalost ni bil lažen alarm. Neža ima čist zabasan nosek, s pumpico nič ven ne spravim tako, da čakam trenutke, ko kihne in jo hitro obrišem (ker potem nazaj not povleče, ker tako težko dihauser posted image user posted image ). Glede na vse skupaj je bila noč še kar OK, čeprav sem bila pol noči pokonc. Itak ne morem spat, ko jo poslušam, kak težko diha.user posted image user posted image  Na srečo nima vročine tako, da greva danes vseeno na UZ kolkov. Jutri pa imava tak kontrolo teže, pa če ne bo bolje, jo bo pa še mal pogledala.
Zojo je zdejle tašča vzela sabo na sprehod.user posted image  Jutri jo dam pa v vrtec, izpuščajev nima več.user posted image

Uf, Katrin, hvala no. user posted image user posted image user posted image  Ma vsako leto (za Rd, za božička...) se matram s temi darili. Nemogoča sem. Neki bom že zbrskala, če ne pa bo dobil šampanjec in čokolado - to itak obožuje.user posted image

Evo, Nežika mi maha iz koška. Grem...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.4.2008 10:32:04   
rainbow
to sem še vas mislila vprašat, kako pa kaj vaši načrti za dopust?? Imate kako dobro idejo, midva se še zdaj nisva odločila kam it oziroma sva v procesu iskanja. Šli bi v Makarsko (kr nekaj), v apartma blizu morja, pa da ni gužve. hahaha utopija, a ne.

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.4.2008 11:28:22   
Katrin
O, ste se zbudile user posted image

No, jaz sem spet v fazi ustvarjanja. Delam okvir za goblen za Anžetovo sobo, končujem mozaik in urejam slike user posted image

dolina, glede daril sem tudi jaz bosa... lani sem možeku podarila trening varne vožnje pri Kuzmiču

nile, upam, da se še vrneš, drugače pa user posted image

rainbow, glede dopusta, standard - prikolica v Lanterni, s tem, da letos ne gremo v paušal, temveč samo na dopust (ker imamo hišo in zrak).

Anžetov nosek je boljši, saj bo. Res je težko gledati in poslušati, kako se matrajo tile naši pikci.

ok, šibam, imam user posted image  v naročju

lp

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.4.2008 15:22:36   
bt08
Ojla!

Upam da boste vse ko ste bolane,čimprej zdrave in vaši user posted image  tud,zato veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam za srečo.

Mi smo za enkat še zdravi.user posted image

Drugače pa se sprašujete kaj kupit možeku za rojstn idan,jaz sem letos mojga peljala v Mengeš na razvajanje za dve urci,najprej jakuzzi eno uro samo za naju,pa dali so še sadje in šampanjček,pol pa še eno urco sva mela masažo celega telesa.user posted image user posted image user posted image Blo je božansko in nepozabno.Pol sem ga pa pelala še na večerjo s 5 hodi in vinček,pa svečke,romantika na višku.Prvič od kar imava Ožbeja sva si nekej bolj orenk privošla pa da sva bla sama.Res je blo dober.

Dopust mi bomo mal letos zamenjal destinacijo,zdaj smo skoz hodil kampirat v Pulo,letos gremo pa na Djerbo za en teden,in komej čakam.

En lep dan vam želim,pač im manj dežnih kaplic!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.4.2008 16:35:38   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

nile, upam, da se še vrneš, drugače pa user posted image

Še sem v 1 kosu, sicer pripravljena in v nizkem startu, ampak zaenkrat sva z mojim G zmenjena, da če se do torka nič ne začne dogajati, da pridem v P in bomo šli v akcijo. Torej, torek, 8.4.2008 je moj datum
user posted image user posted image

lp

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.4.2008 19:53:18   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Še sem v 1 kosu, sicer pripravljena in v nizkem startu, ampak zaenkrat sva z mojim G zmenjena, da če se do torka nič ne začne dogajati, da pridem v P in bomo šli v akcijo. Torej, torek, 8.4.2008 je moj datum
user posted image user posted image

lp

NiLe, vsak dan pridem na hitro preverit, če si še tu ali se je že kaj zgodilo. user posted image user posted image  Drugače, pa mislim nate in držim pesti za čim lažji in čim hitrejši porod!!! user posted image user posted image user posted image  Srečno!

Jaz grem jutri na obračanje (zunanji obrat), ker je menda dete narobe obrnjeno (tako je ugotovil na ponedeljkovem UZ - vendar jaz mislim, da se je otroček spet obrnil nazaj, ker vsake toliko časa kolca tam spodaj - držite pesti, da je temu res tako). Sedaj nimam časa razlagati podrobnosti; upam, da se čimprej javim in poročam, kaj in kako.

Bodite pridne! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.4.2008 22:41:29   
mojčca
Se vam na hitro javim, potem pa grem v posteljo. Za RR sploh nimam več časa, ker imam ful natrpan urnik. Sem mislila, da bom jutri imela samo terapijo z Maticem, pa moram spet peljati očeta v Ljubljano, da mu bodo delali ene preiskave, prav tako tudi v petek. Ja, to pomeni, da ga sedaj vozim v Ljubljano, da mu zamenjajo kanilo vsak ponedeljek, sredo in petek. Drugi teden bo malo lažje, ker ga bo kakšen dan peljal brat, potem pa bo brat službeno spet odsoten dva tedna. Smo najprej mislili, da ga bo v Ljubljano vozil rešilec, ampak iz Kranja štarta šele ob 7, potem pa da pobere tri paciente in gre na pot, pride v Ljubljano šele ob 8.30 ali pa pozneje, oče pa mora biti dol ob 8, ker gre potem zdravnik naprej na operacije in ga ni več.

Sem bila pa sedajle pridna, zlikano imam že vse, cunje sem ravno obesila, še rožice zalijem, ker vidim, da so revce ful žejne, potem pa počasi v posteljo in jutri spet nov dan, to pomeni, da Ljubljana vabi. Joj, sem jo že tako naveličana, da vam sploh ne morem povedati.

No, pa še Matic se mi je začel oglašati.

NOčko

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.4.2008 22:43:54   
Skaana
user posted image

mi veke kar lezejo skupaj. Mi smo v redu,

nocoj bi pa le rada sporočila podporo našima user posted image čkama.

NiLe, super datum. In super da je vse v redu. Zdaj pa še samo finale in princesko bodo lahko še drugi člani vaše družine objemali user posted image . Po moje se bo odvijala prava tekma, kdo bo prvi user posted image . Naj bo hitro, naj bo srečno. Sicer pa saj veš, v tretje gre rado user posted image .

Modrooka, malce te okaram, ker nas nič ne utrujaš z nosečniškimi težavami user posted image . Včasih že kar pozabim, da si naša zadnja user posted image . Jutri so naše pestke tvoje. Pa glej da sporočiš razveseljivo novico, da se je user posted image obrnala prav user posted image .

Na noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
3.4.2008 9:51:17   
rainbow
Jutro!

Sončno, a hladno, za user posted image  upam, da se bo malo zagrelo, dokler ne gredo v vrtcu ven, danes sem obe poslala tja namrečuser posted image

Nile, sploh ne morem verjet, da je vajin čas že skoraj tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oziroma vaš časuser posted image . tudi jaz ti želim čim lažji porod, pa to itak bouser posted image

Mojčca naša pridna, si bom malo pri tebi vzgled vzela in se malo skupaj spravilauser posted image

Barbara.a, super sta si privorščila, bravouser posted image

Modrooka, tudi tebi vse lepo user posted image user posted image user posted image  kdaj imaš ti rok? saj ne vem večuser posted image

Katrin, si prava umetnica, krasnouser posted image

tako, dosti mi je bolezni, grem najprej pospravit, potem pa se za službo pripravituser posted image

lep dan vsem želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
3.4.2008 11:31:31   
Katrin
Jutrčka,

kako? Vem, da danes bo srečen dan ....

Mojčca: kapo dol! Nimam besed - bravo! Verjamem pa, da si že zelo utrujena user posted image

NiLe: 8.4. je super datum user posted image  Takrat ima rojstni dan moja dobra prijateljica še iz vrtčevskih let (danes sva pa skoraj sosedi user posted image ). Drži se!

Skaana: tudi ti se nam zadnje čase bolj poredko oglasiš, kaj novega?

rainbow: daj pusti službo in uživaj ter počivaj! user posted image

barbara.a: lepo, da nas nisi pozabila; večkrat se kaj oglasi user posted image

modrooka: držim pesti user posted image  poročaj ...

Eko, sedaj pa veselo na delo user posted image  (se beremo)

katrin

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
3.4.2008 13:28:01   
bt08
Nile takrat ma moj brat rojstni dan,lep datum!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin se mal oglasim,sam sem čist not v poroki,tako da po poroki bom bolj pridna!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
3.4.2008 13:32:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: modrooka

NiLe, vsak dan pridem na hitro preverit, če si še tu ali se je že kaj zgodilo. user posted image user posted image  Drugače, pa mislim nate in držim pesti za čim lažji in čim hitrejši porod!!! user posted image user posted image user posted image  Srečno!

Hvala user posted image ! Tudi jaz si želim tako hiter in kulski porod kot je bil pri Lei.

Jaz grem jutri na obračanje (zunanji obrat), ker je menda dete narobe obrnjeno (tako je ugotovil na ponedeljkovem UZ - vendar jaz mislim, da se je otroček spet obrnil nazaj, ker vsake toliko časa kolca tam spodaj - držite pesti, da je temu res tako). Sedaj nimam časa razlagati podrobnosti; upam, da se čimprej javim in poročam, kaj in kako.

Kako je bilo na današnjem posegu?? Upam, da OK. Najbrž ti ga je Pušenjak opravil.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
3.4.2008 17:20:01   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.
Katrin se mal oglasim,sam sem čist not v poroki,tako da po poroki bom bolj pridna!user posted image

Ja, ja! se še vedno spominjam svojih/najinih priprav user posted image  (kako bi jih le pozabila user posted image ) - imam lepe spomine user posted image  - ne bi pa šla čez vse to še enkrat user posted image  - v tednu pred poroko sem shujšala 3 kg, tako, da mi je šivilja dva dni prej obleko popravljala user posted image user posted image user posted image

Srečno!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.4.2008 8:25:56   
Dolina
Jutro,

Mojčca, user posted image user posted image user posted image  enkratna si. mislim na vas vse.

NiLe, držim pesti, da se samo začne dogajat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža je še vedno bolna, ima mal vneto žrelo, pa tako sem pazila, da se ne naleze. user posted image  Drugače pa je v redu, ima 5.170g.user posted image user posted image  Zoja je že nazaj v vrtcu.
Jaz pa se ubadam s potnim listom za Nežo, baje so ful strogi, kar se slik tiče in nobem fotograf noče slikat. No, vseeno so mi jo slikali, danes pa skočim na Upravno, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Držte pestke, da mi ne zavrnejo. Gremo namreč za prvi maj na Pag. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se javim kasneje.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.4.2008 12:12:26   
Katrin
Dan user posted image

Dolina: zakaj pa potni list? Saj je ja osebna cenejša in trajnejša? Jaz imam za oba samo osebno, ko se bomo pa odločili za bolj tropske kraje ali čez lužo - takrat dobita pa potni list user posted image
No, upam, da ti slike niso zavrnili in da bo Neži kmalu bolje user posted image

Lep vikend vsem in se beremo user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?