mojčca
|
Oj punce Bi se vam oglasila bolj pogosto, pa mi kar ne znese s časom. Rainbow, upam, da se hitro pozdraviš. Ja, glede na vreme se sploh ne čudim, da je toliko enih viroz in bolezni. Skaana, sem bila ful vesela, ko sem prebrala, ko sem prebrala, da gre tvojemu očetu na boljše. Pri nas bo oče imel cevko notri najmanj en mesec. Potem pa bodo videli, če so šle glasilke narazen, ne bo potrebna operacija, drugače pa mu jih bodo morali z operaciji dati narazen. Je pa kar kriza, saj ga moramo vsake dva dni voziti v Ljubljano, da mu menjajo kanilo (cevko). Tako da ga sedaj v ponedeljek, sredo in petek vozim v Ljubljano, v četrtek imava z Maticem terapije in je res pestro. Smo mislili, da bi mu cevko 2x tedensko menjali na Golniku v bolnici, pa pravijo da ne morejo. Sem včeraj letala okoli zdravnikov in se na koncu zmenila, da mu jo v sredo in petek lahko menjajo v Kranju na ORL, problem pa se je pojavil, ker tam kanil nimajo in bi jih morala midva prinesti s seboj, ampak kje naj jih pa dobim. Tako da bo treba hoditi v Ljubljano. Da bi bilo vsaj kje za parkirati, ampak parkirati okoli Onkološkega je prava umetnost. V ponedeljek pa ima potem ob 8.30 še konzilij, tam pa se bodo potem pomenili, kako bo zdravljenje potekalo naprej. Si sploh ne predstavljam, kako bi vse skupaj izvedli, če jaz ne bi imela podaljšane porodniške. Mami ne vozi, čeprav ima izpit, pa tudi če bi vozila, sta našedva brez avta (no, avto je v garaži, saj kaj nam pomaga, če je čisto zbit in ga moramo prodati). Ja, ko gre nekaj narobe, se to kar drži skupaj. Ampak bomo že, samo volje ne smemo izgubiti. Grem počasi skuhati kosilo, potem pa greva z Maticem v Kranj. Ima moj v sobot RD in mu morava kupiti darilo. Manca pa bo danes ostala na počitnicah v Kranju, moja mami pa bo jutri zjutraj imela Matica, ker greva midva z očetom v Ljubljano ob 6.15 (tako da okoli pol osmih prideva tja, pa parkirava). Še to, da ne pozabim. Smo bili prejšnjo sredo z Manco v vrtcu, ker je bil dan odprtih vrat. Je bila ful navdušena, tako da moram danes izpolniti vlogo za vrtec in jo oddati do 17.4. (če mi bo uspelo časovno, jo bom nesla že ta teden).