Skaana
|
take II Fipi, Rainbow, evo še ena, ki ve, kako fino je to in ki ti iz srca čestita. Moški pa saj veš kakšni so . Le kdaj se bomo navadle Ugi, je že kaj več časa? Joj, te službe, mene včasih kar srh spreleti, ko pomislim, da bom morala še v službo... Ne vem, kako bom zmogla NiLe, to je pa res moralo biti izredno lepo . Zabavni večer s sinom. Ja, večkrat bi to morali nardit... A kaj ko... In razvajala si ga z jagodami in smetano, pa... Super mama si Zdaj vsak dan čakam na novičke . Špacka, upam da uživata med pirhi... Pa da je utrujenost minila. Ej, ne moreš verjet, mislim da sem vas vse pokomentirala. Se strinjate z mano, da smo prav luštna druščina tule. Ravno prav nas je . Še malo na ekspres o nas. Atena je zlata mala pogajalka. Danes sem ji kupila čutarco, špangice in pas od Hallo Kitty in oblekco za balerino. Bi morale videt to navdušenje... Vedno znova se nasmejim njeni besedi ne hočem. To je novo, je že govorila nočem, zdaj pa striktno ne hočem.S hrano imamo probleme, zvečer sem jo natehtala 12,9kg. Velika ne vem, koliko je, po moje tam okrog 90cm. Zadnjič je izjavla, da piščančki se ne jejo. In potem sem ji razložila, da se to samo tako reče. Da mi ne jemo živega piščančka in da je samo temu mesu pač isto ime... Eh, saj ne vem. Ne bi ji rada lagala. Ampak če ji povem, da je to res piščanec, potem ziher ne bo jedla več mesa. Je pa tak naš zlat sonček. Zdaj, ko me boli noga, me vsake toliko vpraša, če me še boli, in potem hitro popiha... Pa vpraša, če jo bom zdaj že lahko peljala v vrtec... Pa preden prime Alekseja si gre obvezno umit roke Pa ji nikoli nismo kaj preveč težili, le ko je bil še majhen, sem ji razložila in sma pogledali kako umazane so njene rokice, in kako čiste so Aleksejeve. Zdaj pa mi niti ni, da bi ji pravila kaj drugače. Saj ko bo večji, niti ne bo imela časa, da bi si šla vedno, ko ji bo kakšno igračo kradel . Ta teden je bil doma. Na hiši se je spet skoz nekaj delalo. Čez 14 dni nam pride že položit laminat in potem vrata, potem pa... Upam da bo kmalu že ograja. In načeloma se bi lahko vselili. Manjkali nam bodo lustri, pa jedilna miza in stoli (imamo kar eno staro, a kvalitetno mizo, stole pa za džabe iz baumaxa). V garderobni bodo zaenkrat stare omare in police, posteljo si boma odnesla kar tole. Ateni sta naša dva kupila dormeo. Zelo rada bi v Ikei nabavila tiste predalnike MALM, ker so svetovni, vsaj tri (dve za v garderobno in eno za otroško). Ampak zdaj sma čisto čisto brez fičnikov. Po drugi strani pa se čudim, da nama je v takšnem času z najinima mizernima plačama in z nič podpore staršev uspelo to kar nama je - nakup parcele in izgradnja hiše. Danes sem imela slikanje zob in zobozdravnika. Aleksej je bila tako priden, da še zdaj ne verjamem, da je to res. Z Ateno boma jutri barvali pirhe, potem bo nesla košarico k žegnu (imamo cerkev za sosedo, a ne zahajamo kaj dosti tja ). Tako, zdaj pa bom kar mrknila, jutri pa upam, da mi bo uspelo malce dlje podrnjohati (čeprav se Atena zbuja po novem že nekaj čez 6. uro). Hvala za lepe želje ob prazniku in enako tudi vam .