|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.3.2008 12:59:27   
Dolina
Dan,

zdaj se pa še jaz malo pofočkam... zadnje dni kar ni bilo časa za računalnik.

Žiga, vse najboljše! Želimo ti zdravja in veselja, pridno sestrico in naj te mamica in očka čim večkrat ubogata. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdejle sicer bolj slabe volje, ker sem letela na Vrhniko po zdravila za taščo in skočila še tam v trgovino in ker ni bilo mesta pred trgovino, sem pa parkirala na cesti, na označenem mestu - ampak glej no, nisem napisala lista, kdaj sem se parkirala (pa sploh ne vem, da je to treba?user posted image ), tabla za parkirni čas je bila pa na levi strani ceste ne na desni (velja pa tudi za desnouser posted image ), so mi redarji pripopali kazen. user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem bila z Nežiko v laboratoriju, so ji vzeli kri, da prekontrolirajo bilirubin, ker je še kar mal rumena. Kako so hecni te zdravniki in ostali: pediatrinja je rekla, da ji kontroliramo, da vidimo, kaj in kako; ona v laboratoriju pa, da itak nimamo kaj naredit tudi če bo vrednost visoka in da jo brezveze špikamo. user posted image
No ja, itak ji je dala še hemoglobin preverit, ker je že Zoja slabokorvna in bo verjetno tud Neža. Zoja je dobila še dve steklenički železa, zelo počasi se ji popravlja, ima komaj 111. Važno, da gre gor. Bolj me skrbi, kaj bomo potem, ko bo nehala jest sirup, da ji ne bo spet padlo. Bom mogla mal naštudirat, v kateri hrani je več železa (rdečo peso ima na srečo rada tako, da bo to tedensko na menuju user posted image ).

V službi je bilo fino, so se nagledali naše princeske, ki pa se ni pustila motit pri svojem spancu. Tako da kaj več niso imelo od nje. user posted image user posted image  Zdej imajo dve novi punci, ki pomagata in se uvajata, eno bodo obdržali potem ko gre sodelavka v pokoj, pa po moje tudi ko jaz pridem nazaj, bo ta verjetno ostala, ker je vedno več dela. Skratka, sem vesela, da so našli zamenjavo, da meni ne bo treba tolikokrat vskočit in pomagat. user posted image user posted image user posted image

Mojčca, saj bo sonček, boš videla. user posted image user posted image  Maticu bodo zrasli zobki in bo spet lepo spančkal, tvoj oče pa bo okreval. Je pa težko gledat, kako ga boli in ima težave. Jaz upam, da se dihanje kamlu normalizira in da bo čim prej doma. Te bolnice niso nič kaj spodbudne za okrevanje.

Katrin, ne razmišljat o bolnicah, lepo se boste imeli čez praznike, sploh ker boste vsi doma. user posted image user posted image  Zoja pa gre jutri k babici barvat jajčka, že komaj čaka.user posted image user posted image

Me smo v ponedeljek same - v Srbiji ni praznika in moj gre na sestanek. Pa glih zdaj mora v Srbijo.Čeprav pravijo, da se je stanje že malo umirilo. Ne vem, no, nisem preveč vesela, da gre tja.user posted image

NiLe, fajn si to izvedla z Nikom. user posted image user posted image  Večji ko so naši sončki, manj njih imamo v naročju. Jaz že pri Zoji pogrešam to cartanje, ker ima vedno toliko dela z pohajkovanjem po hiši. Ko pa se ona spmoni, imam pa Nežo na zizi...

No, me že kliče. Lepe praznike user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.3.2008 13:05:08   
modrooka
Lepe velikonočne praznike vam želim vsem skupaj!!!

Lep dan!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.3.2008 13:39:24   
mojčca
Punce, men se bo zmešal od skrbi, ampak res. Oče je bil danes spet operiran, smo zvedeli prejle po telefonu. Ker je še kar ful težko dihal, so ga še enkrat pregledali in videli, da ima glasilki čisto skupaj in so ga po hitrem postopku še enkrat operirali. V grlo so mu tudi vstavili cevko, da lahko diha. Jaz samo še user posted image user posted image user posted image . Pa kdaj bo že konec teh mor????????????????

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.3.2008 14:22:08   
aleži
Hvala lepa za čestitke.
Res, moj mali je že 3 leta star (saj so in bodo tudi vaši). Jojmene, kako gre hitro!!! Danes pa pridejo na kosilo samo iz familije in nekje maja pa praznovanje za otroke. Še dobro, ker je danes kar mrazzeekk!!
Kot da bi vedel, je danes vstal ob 6h in ob 7h sem ga že peljala v vrtec.  Nesla sva suho sdje, sok in kinder jajčka. Mislim, da se bodo kar posladkali.user posted image
Včeraj je pa mož prinesel celo vrečo perila polulanega. Ni in ni vprašal za it lulat, samo se je polul v hlače. Tudi doma se je polul in noče it na kahelco. Kaj naj naredim?? Hoče pa imeti sp. hlače in ne pleničk.
Tako, da me toka prat in prat. Danes sem že dva straja oprala in jutri ponovno spet. Jojmenee!!

Mojčca: joj, koliko morate potrpeti. Drži se!!

Dolina: na srečo se nisem še srečala z redarji, še manj pa z kaznijo. Koliko pa so ti računali??? Kaj pa tisti akteri parkirajo za invalide in tam kamor se ne sme, tiste bi morali kaznovati, pa nihče jih ne vidi!!! Uboga ti!!

Nile: kako se kaj počutiš?

Želim vam:

user posted image

pa ne se preveč najesti pirihov, potic, pince,... pa hrena. Jaz nisem med tistimi srečnicami!!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.3.2008 14:34:33   
Katrin
Oj!

Dolina: hvala! Saj ne mislim na bolnice, samo spomnim se user posted image

Mojčca: ne vem, kaj naj rečem. Mislim na vas vsak dan in stiskam pesti. Tudi pri vas bo posijalo sonce user posted image

NiLe: ja, moj urnik je natrpan (kaj čem - sama sem si ga natrpala user posted image ) In super, da se z Nikom tako razumeta: sem ravno hotela vprašati, kako on kot najstarejši gleda na "vse to" : dojenčki in mlajša sestrica user posted image

Rainbow: iskrene user posted image  - vem, koliko truda si morala vložiti in kako dobro se sedaj počutiš user posted image
user posted image user posted image Žiga, vse najboljše za 3.rojstni dan! user posted image user posted image

Punce, vam in vašim družinam želimo prav lepe in vesele velikonočne praznike!

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
21.3.2008 14:47:26   
Katrin
user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.3.2008 18:37:47   
Skaana
Mojčca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega od vas en objem... Sem z vami... Bo bo bo... spet stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj ati je tak tak. Na nesrečo se je prehladil, kar ni dobro tako kmalu po operaciji. Zaenkrat kaže dobro, da se je vsadek prijel, ampak zdaj se mu spet nekaj gnoji user posted image . Drugače je pa tak zlat. Nikoli ni bil tak... Npr. včeraj sem imela terapije zjutraj z Aleksejem, pa sem si zvečer na levi nogi strčla mezinec. In sem zjutraj ugotovila, da ne morem vozit. In me je on peljal - v dveh minutah je bil zrihtan. Pa sem mu rekla, da bom pač poklicala, da ne morem in bomo prestavili... Potem pa me je še peljal v hišo sedežno pogledat (smo nabavili rabljeno črno usnjeno, a smo res imeli ful srečo z nakupom user posted image ), zelo poceni in zelo ohranjena.

Aleksej še zateguje glavico, a že manj, zdaj je večji problem zaklenjenost v ramenskem sklepu - težje bo prijemal igračke pred sabo, ker mu rame vleče nazaj... Ampak saj ni panike. Bomo že. Sma pa bila pohvaljena user posted image . Se je pa zelo čudila, kako močne ima mišice, ki so potrebne za sedenje. Naš slinko bi že kar sedel user posted image .

Joj, pa naj Maticu že tile zobki zrastejo... Cmoke na micena razbolela lička.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.3.2008 18:39:52   
Skaana
Dragi žiga,

na veliko veselih podvigov, prav?

klik

Atena s svojimi

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
21.3.2008 19:56:11   
Skaana
user posted image

Pa saj to ni res... Zdaj mam pa res frko. Pa vas berem, pa hočem kaj napisat, pol pa spet pozabim... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Včeraj je pa mož prinesel celo vrečo perila polulanega. Ni in ni vprašal za it lulat, samo se je polul v hlače. Tudi doma se je polul in noče it na kahelco. Kaj naj naredim?? Hoče pa imeti sp. hlače in ne pleničk.
Tako, da me toka prat in prat. Danes sem že dva straja oprala in jutri ponovno spet. Jojmenee!!

Ravnokar sem Ateni previla pokakano rito user posted image . Zdaj se pa že tako pokaka, da gre vse mimo plenice, pa imamo petko user posted image user posted image user posted image Ona tud tečnari, da bi imela spodnje hlačke, ampak ji ne pustim, dokler ne bo imela suhe plenice... Pa za lulat še pove, za kakat pa nikoli. Prej je bila na školjki, pa je rekla, da lulat je ne tišči, da jo kakat pa ne hoče kakat, ker jo bo bolelo. Dvakrat je bila zaprta, pa je govorila, da jo boli, pa smo jo seveda dali na školjko. In zdaj misli, da jo bo bolelo, če bo šla kakat na školjko user posted image . Pa nam je sploh ne uspe prepričat.
Tako da Žiga ni edini... Je pa zoprno, ker imaš še dojenčico zdaj in je tega pranja ulala. Te čist razumem, smo jo mi tudi imeli brez, pa je bilo nevzdržno (zmanjkalo štrampeljc...).
Sem ravno razmišljala, če bi mi kdo prej rekel, da bo moj otrok imel pri treh še plenice, bi se mu smejala v obraz user posted image user posted image .
Mislim, da si me ti spraševala, kaj jem, ker ne smem mleka in jajc. Eh, bolj švoh je moj jedilnik, najbolj žalostno je pa to, da imam še kljub temu pet kg viška (ker zdaj pa res nimam časa oz. ne morem hodit lavfat user posted image ). Za zajtrk jem izmenično marmelado in kruh ali puranjo, piščančjo salamo (niso vse brez mleka) ter kavo brez vsega. Za kosilo ni tak problem, največje težave imam pa zvečer. Prej ko sem jedla jajca, sem si spekla palačinke samo z vodo in malo kisle, ki so presenetljivo dobre, zdaj pa to ne morem več. Pa si skuham hrenovko - spet ne vsako, spečem sojin polpet in skuham zelenjavo ali pa ribe. Ob priliki bom kupla sojino mleko in si nardila mlečni riž ali gris. Včasih pa le velika skleda solate... Zdaj ponavadi kar regrat s krompirjem.

Modrooka, sem te že pogrešala. Lepo, da ste tako vredu. user posted image

Katrin, kaj pa imaš toliko za delat user posted image ? Uživajte skupaj, nacartajte se...

Dolina, jah tile skupni geni niso od muh. Atena ima rahlo alergijo, Aleksej bo najbrž še bolj občutljiv... Sam dokler je le to, se nimamo kaj pritoževat, kajne?
Moj je bil pa pred dobrim tednom na Kosovu... Vse bo dobro, so pa zoprni občutki, res...

Aleksej me kliče, se potem javim. Upam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
21.3.2008 23:16:21   
Skaana
user posted image take II

Fipi, user posted image user posted image user posted image

Rainbow, evo še ena, ki ve, kako fino je to in ki ti iz srca čestita. Moški pa saj veš kakšni so user posted image . Le kdaj se bomo navadleuser posted image user posted image

Ugi, je že kaj več časa? Joj, te službe, mene včasih kar srh spreleti, ko pomislim, da bom morala še v službo... Ne vem, kako bom zmogla user posted image

NiLe, to je pa res moralo biti izredno lepo user posted image . Zabavni večer s sinom. Ja, večkrat bi to morali nardit... A kaj ko... In razvajala si ga z jagodami in smetano, pa... Super mama si user posted image user posted image user posted image Zdaj vsak dan čakam na novičke user posted image .

Špacka, upam da uživata med pirhi... Pa da je utrujenost minila.

Ej, ne moreš verjet, mislim da sem vas vse pokomentirala. Se strinjate z mano, da smo prav luštna druščina tule. Ravno prav nas je user posted image .

Še malo na ekspres o nas.
Atena je zlata mala pogajalka. Danes sem ji kupila čutarco, špangice in pas od Hallo Kitty in oblekco za balerino. Bi morale videt to navdušenje... Vedno znova se nasmejim njeni besedi ne hočem. To je novo, je že govorila nočem, zdaj pa striktno ne hočem.S hrano imamo probleme, zvečer sem jo natehtala 12,9kg. Velika ne vem, koliko je, po moje tam okrog 90cm. Zadnjič je izjavla, da piščančki se ne jejo. In potem sem ji razložila, da se to samo tako reče. Da mi ne jemo živega piščančka in da je samo temu mesu pač isto ime... Eh, saj ne vem. Ne bi ji rada lagala. Ampak če ji povem, da je to res piščanec, potem ziher ne bo jedla več mesa.
Je pa tak naš zlat sonček. Zdaj, ko me boli noga, me vsake toliko vpraša, če me še boli, in potem hitro popiha... Pa vpraša, če jo bom zdaj že lahko peljala v vrtec... Pa preden prime Alekseja si gre obvezno umit rokeuser posted image Pa ji nikoli nismo kaj preveč težili, le ko je bil še majhen, sem ji razložila in sma pogledali kako umazane so njene rokice, in kako čiste so Aleksejeve. Zdaj pa mi niti ni, da bi ji pravila kaj drugače. Saj ko bo večji, niti ne bo imela časa, da bi si šla vedno, ko ji bo kakšno igračo kradel user posted image .

Ta teden je bil user posted image doma. Na hiši se je spet skoz nekaj delalo. Čez 14 dni nam pride že položit laminat in potem vrata, potem pa... Upam da bo kmalu že ograja. In načeloma se bi lahko vselili. Manjkali nam bodo lustri, pa jedilna miza in stoli (imamo kar eno staro, a kvalitetno mizo, stole pa za džabe iz baumaxa). V garderobni bodo zaenkrat stare omare in police, posteljo si boma odnesla kar tole. Ateni sta naša dva kupila dormeo. Zelo rada bi v Ikei nabavila tiste predalnike MALM, ker so svetovni, vsaj tri (dve za v garderobno in eno za otroško). Ampak zdaj sma čisto čisto brez fičnikov. Po drugi strani pa se čudim, da nama je v takšnem času z najinima mizernima plačama in z nič podpore staršev uspelo to kar nama je - nakup parcele in izgradnja hiše.

Danes sem imela slikanje zob in zobozdravnika. Aleksej je bila tako priden, da še zdaj ne verjamem, da je to res. Z Ateno boma jutri barvali pirhe, potem bo nesla košarico k žegnu (imamo cerkev za sosedo, a ne zahajamo kaj dosti tja user posted image ).

Tako, zdaj pa bom kar mrknila, jutri pa upam, da mi bo uspelo malce dlje podrnjohati (čeprav se Atena zbuja po novem že nekaj čez 6. uro).

Hvala za lepe želje ob prazniku in enako tudi vam user posted image .

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.3.2008 9:53:51   
aleži
No, pa smo dočakali vodene koze. Danes ga je peljal k zdravnici in ima na srečo v lažji obliki, tako, da mu je dala sirup. Zdaj sem ga spakirala in gre k mojim v Izolo, ker je rekla zdravnica, da ni dobro zame in za Saro. Morem se pa gledat, če dobim kakšne izpuščaje. V vrtcu jih pa manjka kar precej.
Danes mu je tudi uspelo it na kahelco in se polulat.user posted image user posted image user posted image  potem sva ga ful pohvalila, nasmejala,... in je rekel, da bo še šel. končno!!!

Lp pozdravček kliče me!!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.3.2008 11:14:44   
NiLe
Hojla marčevke moje ... samo na hitrico, ker imam ogromno stvari še za postoriti ...

Sedaj čakamo user posted image , da pride iz trgovine in potem veselo na delo - barvanje pirhov, vmes počnem še 100 stvari, ki so potrebne za današnjo rojstnodnevno zabavo za Nika in Leo - pridejo vsi naši domači.

Jap, moj NIK danes praznuje 7. rojstni dan in sem tako ponosna nanj - res je super fantek, tak prijeten in brihten, pa vsi pravijo, kako je lušten s temi svojimi očki - res je moj srček, čeprav mi velikokrat pije kri in kravžlja živčke, sem prav vesela, da je moj oz. najin user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dve voščili sem dolžna:

Žiga, vse naj, naj za tvoj 3. RD - bodi vesel, živahen in priden fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enja, vse naj, naj za tvoj 3. RD - bodi iskriva, igriva in prijazna princeska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam ... lepe praznike želim, veliko pirhov, potičke in vseh drugih dobrot!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.3.2008 11:18:39   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

No, pa smo dočakali vodene koze. Danes ga je peljal k zdravnici in ima na srečo v lažji obliki, tako, da mu je dala sirup. Zdaj sem ga spakirala in gre k mojim v Izolo, ker je rekla zdravnica, da ni dobro zame in za Saro. Morem se pa gledat, če dobim kakšne izpuščaje. V vrtcu jih pa manjka kar precej.

Aleži, držim pesti, da se nista okužili. Naj ti povem, da je moj Nik prinesel norice domov, ko je bila Lea stara 3 tedne in jih je tudi ona dobila pri svojh 5 tednih in so bile v izredno blagi obliki.  Bodi pozorna na izpuščajčke oz. vročino.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.3.2008 15:26:16   
Skaana
Draga Enja,

naj bo svet okoli tebe okronan z veseljem, zdravjem in dobrotljivostjo. Bodi sonce še naprej.
user posted image

user posted image , Atena s svojimi

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.3.2008 15:37:50   
Skaana
Dragi Nik,

želim ti vesolje uspešnih podvigov, razburljivih pustolovščin in premnogo zmag.

user posted image

Cmok, Atena s svojimi

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.3.2008 16:19:10   
aleži
Vse najboljše draga Enja in dragi Nik vama iz srca želita Žiga in Sara

user posted image

user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.3.2008 18:40:08   
rainbow
Ojla!

V imenu Enje se vam zahvaljujem za čestitkeuser posted image

čestitam pa Žigi, vse najboljše in najlepše za tretjegauser posted image user posted image user posted image user posted image , kljub kozam, ojej.

In seveda tudi  Niku, velikemu fantuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mi pa smo morali odpovedat praznovanje, ker ima Enja virozo in smo s torto praznovali kar samiuser posted image ; pa še k dežurnemu sva šli, pa nič dobili, k sreči. Vročine več nima, ima pa vneto žrelo, in malo driskice; ampak danes je že dosti boljša. Meni pa kar paše, ker nisem rabla nobenega strečt in čistit stanovanjauser posted image user posted image user posted image  bomo že praznovali. Saj če bi prišli sami odrasli, bi še bilo, ampak ko imajo vsi, ki so bili/bi bili vabljeni otroke, pa ne štima, da bi raznašali viruse.

Joj, Mojčca, jaz vam tudi želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, občudovanja vreden vaš gradbeni podviguser posted image user posted image  dobra sta, ni kaj. Malm predalniki pa bodo že še počakali user posted image

Akeži in Skaana, še ena plenična v klubuuser posted image user posted image ; pa se sploh ne sekiram. Na silo se nič ne da. To je ravnotak, kot da bi jih na silo hotel naučit hodit ali pa govorit ali pa karkoli pač. Naša pediatrinja je rekla, da do poletja imamo čas.

hvala, Skaana in Katrin za razumevanje v zvezi mojim službenim podvigom. Zdaj se vračam k vsakdanjemu teženju dijakomuser posted image , čeprav me čaka še maturantski ples letos (sem razredničarka 4.letniku), pa še njihov finiš (pa ga tak serjejo, da res ni). Pa, njihova stvar konec koncev.

grem naredit večerjo. Vam želim vesele praznike, čeprav se ne udeležujem najbolj teh običajev. No, pa lep sootni večeruser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.3.2008 23:21:12   
ugi
`Čer

sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Res so posrečeni naši sončki s svojimi izjavami user posted image .

Malo z zamudo, pa iz srca ŽIGA vse naj naj. Zdaj si pa res že velik fant, ko si brez pleničke. user posted image  Joj pa ravno zdaj si dobil vodene koze - držim pesti, da boš hitro zdrav.

Draga Enja: Tudi tebi vse najboljše, pa da boš še naprej tako pridna user posted image
user posted image user posted image

Dragi Nik: Vse najboljše za 7. rd. Naj ti uspe vse, česar se boš lotil.user posted image

No, pri nas je spet toliko snega, da se bova jutri lahko sankala z Lukom. Moj gre že zjutraj od doma, gre na Kraški maraton v Sežano. Bo tekel na 8 KM.
Potem smo pa povabljeni v LJ na velikonočne dobrote user posted image .

Jaz sem pa danes prvič risala na porcelan. Sem za vsako družino porisala en krožnik s piščeti in kokoško. Jutri moram samo še vse zapečt v pečici, pol je pa baje tudi "dishwasher safe". Kar dobr zgleda - me je moj fotkal, pa bom enkrat naredila album.

Mojčca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pestke še naprej ...

Dolina: Špinača ima tudi veliko železa - tako za kerkrat, da ne bo samo pese jedla. Pa koleraba tudi. Drgač pa velik svežega sadja in zelenjave, če ima rada. Jagode recimo.

Rainbow: user posted image  za uspeli projekt.

Lepe praznike

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.3.2008 10:33:22   
fipi
Malce z zamudo, ampak iz srca

Dragi Žiga, vse naj, naj, naj, bodi zdrav, vesel igriv...user posted image user posted image user posted image

Draga Enja, tudi tebi vse najboljše za rojstni dan, bodi zdrava, igriva in v ponos mamici, atiju in sestrici. user posted image user posted image user posted image

Dragi Nik, prav tako tebi želim vse najboljše za rojstni dan, da se ti izpolnijo vse skrite želje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.3.2008 13:33:22   
bt08
Ojla! user posted image

Po dolgem času se vam javljam,mal smo se vrgli preveč v priprave za poroko.Sedaj se počasi končujejo,saj imamo skorej vse že pripravljeno,samo še finiš.

Nisem šla vse nazaj brat,ker je preveč,pa bi porabila kar par dni da vse preberem. user posted image

Najprej vsem vašim malčkom in malčicam želimo vse najboljše! user posted image

No pa da mal povem kako stojimo pri nas.Ožbej je ok,raste,nagaja,sej drugače je ful priden,rad pomaga vse kar se tiče dela,od gospodinjskih do ne vem kaj.Sptembra gre v vrtec.Odločili smo se še za enega družinskega člana,in sprobavamo,ampak za enkrat še nič učinka.Upam da se bo do poroke že zgodil ta lepi dogodek.Poroka bo za nas ena velika prelomnica,saj bo moj dragi menjal službo,šel bo v Avstrijo,jaz pa ko bom rodila in ko bom na porodniški bom tud probala najdet kaj boljšega za službo,kot jo imam sedaj sej je kr kriza tukej kjer sem. user posted image Na poročno potovanje gremo vsi skupej,par dni po poroki,gremo pa na Djerbo.

Skaana hvala ker si me opomnila da naj se kej oglasim tukej,in vidiš držim besedo.

Lepe praznike vam želim! user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.3.2008 18:26:02   
mojčca
Ojla

Se oglašam na hitro. Vsem skupaj vesele velikonočne praznike.

No, včeraj sva bili z mamo pri očetu na obisku. Ja, je kar bogi. Danes pa je bila pri njem mami in je bil spet operiran. Včeraj zvečer, ob 20.00 je začel krvaveti (med ramo in prsnim košem), mu je počila žilica. Najprej so mislili, da ga bodo lahko zrihtali kar v sobi, potem pa so dobili skupaj ekipo in so ga operirali. Ja, žalostno toda resnično, da je imel v šestih dneh tri operacije (ponedeljek, petek, sobota).

Se vam javim jutri, ko bom boljše volje.

< Sporočilo je popravil mojčca -- 23.3.2008 18:28:01 >

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.3.2008 23:13:34   
NiLe
Ojej, MOjčca ... naj vse dobre misli in želje ob teh praznikih pridejo tudi do vas in naj se že končajo te slabe novice ... pa kaj mora vse tvoj oče prestati user posted image user posted image ???

Mislim nate in na tvoje bližnje user posted image user posted image user posted image

Vsem najlepša hvala za čestitke za mojega Nika ... zabava je uspela, vsi so bili zadovoljni, najbolj pa seveda Nik in Lea z vsemi darili.

Kaj več pa jutri, pojutrišnjem ... grem počasi v horizontalo user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.3.2008 23:25:26   
NiLe
Še nekaj sem se spomnila ... Skaana, hvala za fotko oz. tortico Spidermana ... sem jo danes pokazala Niku in Lea prišiba k računalniku in so se ji učki kar zasvetili in je rekla: "Mami, dej splinti (sprintaj) tole slikco. Mi je ful všeč!" user posted image user posted image user posted image
Sicer pa se tale "spidermanija" počasi umirja in je sedaj aktualen Kekecuser posted image . Ampak kaj, ko ona misli, da se vse dobi v trgovini - tako kot recimo od Spidermana (majčke, pižame, sp. perilo, škornji, palerina ....) tudi od Kekca. Zato se je moj user posted image spomnil (še dobro, da ima domišljijo user posted image ) in smo dali natisnit fotko od Kekca (je pofotkal naslovnico knjige) na majčko in veselo paradira s tole majčko user posted image .

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.3.2008 10:33:58   
Dolina
Jaz sem sama, pa vas ne morem pokomntirat, ker Nežiko mal zvija in jo imam skoz po naročju. user posted image  robert je v <srbiji, Zoja pa je prespala pri mojih, meni pa je dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enja, vse najboljše za RD. Bodi sonček, ki s svojimi žarki greje mamico, očka in sestrico, bodi zdrava in vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik, želimo ti vse naj naj, zdravja, veselja, da te bosta sestrici ubogali in da bosta mamica in očka še naprej ponosna na tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe super za uspešno zabavo...user posted image user posted image user posted image

Mojčca, mislimo na vas, držimo pesti močno močno, naj vam kmalu posije sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bogi tvoj oče, toliko operacij v kratkem času. Iz srca mu želim, da se začne stanje čim prej izboljševat, da bo čim prej v domačem okolju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem več tipkat...user posted image user posted image ...čau čau

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.3.2008 11:44:26   
Katrin
Ojla, punce user posted image

A se pridete sankat? Mi smo sedaj 3 ure kidali sneg okoli hiše ... Pa sneženega moža smo postavili ... snega je pol metra in še vedno sneži... NORO!

Enja, vse najboljše za tvoj 3. rojstni dan!

Tudi Niku vse najboljše! Si pa res že velik fant!

Kaj naj napišem - čas me baše... Vsem bolančkanim veliko vitaminov in objemčkov, mojčca tebi in tvojemu atiju še posebej user posted image

Rada vas berem, a sedaj imam res frko... Praznikov bo kmalu konec (še dobro user posted image ) - zaradi dojenja itak ne jem ničesar iz velikonočne košare razen pehtranovo potico user posted image

Uživajte in se beremo!

katrin

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.