|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
22.2.2008 0:57:43   
Win1
wahoo, je začela dihat , dajmo skup držte pesti tiste k ste še budne

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.2.2008 1:09:33   
Špacka
Že držimmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.2.2008 1:18:51   
Win1
špacka še kar čakamo, jaz sem že pivo spil, pa še čakam. Pri nas vsi spijo samo jaz dežuram

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.2.2008 1:24:06   
Špacka
Glede na to, da dežuram v službi, bom tukaj celo noč, tko da, čakam na tvoje informacije user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kar malo nervozna, upam da bo kmalu...

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.2.2008 1:33:58   
Katrin
Pa sem tretjič teta!!!

Bravo Wahoo,  dobrodošel Nejc user posted image user posted image user posted image

Ob 01.02. smo rodili še eno čudovito detece, težko 2885g, veliko 49cm. Imamo Nejca!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.2.2008 1:42:35   
Špacka

Bravo Wahoo, čestitke za princa Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa lahko še malo delat user posted image user posted image  še dobro Katrin, da si napisala in seveda čestitke tudi tebi user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.2.2008 7:28:03   
mojčca
Wahoo, čestitke ob rojstvu sinčka Nejca, čestitam pa seveda tudi ostali družinici za novega družinskega člana.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.2.2008 7:40:38   
NiLe
Kako lepa novička user posted image user posted image user posted image

Wahoo, čestitke ob rojstvu sinčka, sestricam za bratca in moškemu delu družine za "moško" pridobitev user posted image .

Lepo se cartajte in uživajte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin, tebi pa čestitke, ker si ponovno postala teta user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.2.2008 9:11:40   
Skaana
Draga Wahoo, čudovita novička user posted image . Bravo, mami, vesele čestitke najprej tebi, potem pa še očku in obema sestrcema za bratca.

Nejc, dobrodošel med nami user posted image . Naj ti bo svet dobrotljiv.

user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.2.2008 9:15:46   
Skaana
Katrin, vidve s sestro sta pa res usklajeni - še pri spolih. Kako lušno vam je lahko, superca user posted image user posted image user posted image . Vajini otročki so res bodo zdaj lahko že samozadostna družba user posted image .

Lep dasn, jaz grem pa zdajle vabila za Atenin rojstni dan delat.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.2.2008 9:16:25   
fipi
Bravo Wahoo user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitek ob rojstvo sinčka Nejca. Lepo se cartajte.

Katrin: tebi pa čestitke, da si že tretjič postala teta

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.2.2008 9:53:34   
ugi
Wahoo: Čestitke za sinčka Nejca. user posted image user posted image user posted image Sta pa res usklajeni s sestro user posted image .

Danes imam ful gužvo v službi, tako da se še kasneje javim ...

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.2.2008 10:15:56   
modrooka
Wahoo,

čestitke za Nejca!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 22.2.2008 21:57:02 >

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.2.2008 10:32:40   
Dolina
O, kakšno debato sem zamudila. Čestitke Wahoo, čestitke sestricama in očku!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dragi Nejc, dobrodošel med nami, naj ti sonček sije, mamica naj te carta, sestrici poljubčkata, očka pa objame. Bodi zdrav in vesel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.2.2008 10:41:50   
Dolina
Punce, a ve nič ne spite?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Madona, jaz zasip ob devetih al pa desetih skupaj z Nežo, ve pa še veselo klepetate in dihate.user posted image user posted image user posted image

Mojčca, ni panike. Važno, da si se javila in da ste v redu. Smo bile že v skrbeh. user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se tempo kmalu umiri in boste lažje zadihali. Očetu pa želim uspešno opreacijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, tud tako ste imeli lep dan. user posted image user posted image user posted image  In kakšne muffine si pekla? Jaz bi tud kakšnega. user posted image

Skaana, upam, da bo mali ok in boš lahko jedla mlečne stvari. In pridna, da takole delaš - sam svoj mojster. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin, poročaj, kako je bilo v starem vrtcu? Jaz sem v dilemi, ali Zojo prepisat na Log ali ne? user posted image  Ma itak, so mi Bevke bolj všeč, vzgojiteljice tudi. Ta vrtec na Logu je direkt zraven glavne ceste do Vrhnike, avtomobili dirkajo mimo in še vedno niso rešili težav z vrati. Lani je en fantek ven ušel, groza.... Zato jo raje vozim 5 km s poti. In bo verjetno kar tam do šole.

Zdej pa grem previt Nežo, vedno se tako naje, da mi še pol ure poliva, pa pokaka se in potem čakam, da se malo umiri želodček, če ne imamo vse pobruhano. Šibam...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.2.2008 10:43:24   
Dolina
Uh kolikokrat sem se zatipkala,user posted image se pozna, da imam samo eno roko fraj.user posted image

Aleži, hvala za čestitke. user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.2.2008 11:35:45   
aleži
user posted image user posted image Čestitke za Nejca in lepo cartanje, polno ljubezni,.... Srečno!!!
Čestitke teta Katrin!!!!user posted image user posted image
No,zdaj pa bom jaz kaj kmalu na vrsti!!! user posted image user posted image

Skaana, prstek uporablja samo ko hoče zaspati in se pocartati. Ko grem čez nekaj časa pogledat, ga nima več, včasih pa ga ponoči pocuca, ma ne vedno. Saj ni tako hudo, ampka bi raje videla, da se odvadi!!!!

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.2.2008 19:14:14   
modrooka
Ups Katrin,

šele sedaj sem videla, kakšen šit sem naredila s svojo slikico... Joj, joj... Prosim, pomagaj - briši...

Lep dan!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.2.2008 20:19:26   
rainbow
Čestitke, Wahoo in družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super ste, ni kajuser posted image user posted image user posted image ;

Ah, kake lepe stvari se dogajajouser posted image

Mi pa smo danes spet mahnili na Areh in danes sem tako ponosna na moji dve smučarki, frajerki maliuser posted image user posted image ; na Arehu imajo  tako mini vlečnico na bejbiki, torej za otroke in učeče se. In Lia se je sama gor vozila in se dol spuščalauser posted image  Enja pa seveda bi tudi, ampak je moral ati malo asistirat in sta se skupaj vozila, jujuhuuser posted image user posted image  kako sta uživali, neskončnouser posted image  In zdaj sta seveda že v postelji, utrujeni od vsega.

Smo mi tudi že dobili vabilo za Enjin sistematski, malo hitro, in sem kar malo v skrbeh. Enja še v plenicahuser posted image ; pa kva čemo, bo že.

zdaj pa grem še malo za službo naredit plane, potem pa gledam 24tkouser posted image

lep večer še naprejuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.2.2008 22:00:11   
Katrin
Čer user posted image

Najprej hvala za čestitke, ker sem ponovno teta user posted image

Wahoo sem prenesla vaše pozdrave, oba z Nejcem sta super in upam, da bosta kmalu doma user posted image

In upam, da se nocoj naspim, ker včeraj se  nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.2.2008 22:11:22   
Katrin
Grem naprej:

modrooka: urejeno user posted image

mojčca: vesela sem, da si se ponovno oglasila; sem te pogrešala in držim pesti, da se vse izteče kot se mora user posted image

skaana: kaj čmo, takle mamo user posted image user posted image  (saj vse v družini ostane - pravjo) user posted image

Rainbow in NiLe: user posted image  za uspešne izlete in uživanje ...

Dolina: če si zadovoljna z vrtem, potem ne menjaj. Meni je žal, ker sem se v prejšnjem vrtcu počutila bolje, za Kajo sicer ne vem user posted image , a prestop je bil zanjo kar težek.

Ko sva danes vstopili v prejšnji vretc, je Kaja pogumno vstopila v "svojo" sobo, potem pa obnemela. Potrebovala je 20 min, da se je sprostila in vklopila. Še vzgojiteljica je rekla, da je tako, kot da sploh ne bi odšla. Sem bila ful vesela. Namen sva imeli oditi pred kosilom, nakar me je vzgojiteljica prosila, če lahko Kaja še ostane na kosilu in počitku - če je lahko danes njihova user posted image  Pozabila sem omenit, da so bile spet solze pri obeh vzgojiteljicah ob najinem prihodu in odhodu. Vidiš, Dolina, zato mi je hudo, ker smo se res dobro počutili. Mislim, da je bil najin obisk uspešen in spet greve za Kajin rojstni dan, ker ji želijo vošiti. Imela sem se lepo in mislim, da je Kaja tudi uživala user posted image

Pediatrinja pa je Anžeta pregledala in ni drugega kot prehlad, zato resnično upam, da kmalu mine, ker se mi srce trga, ko ta mali revček kašlja in vleče smrklje gor in dol user posted image

Želim vam lep vikend in se beremo ...

lp, katrin

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.2.2008 9:59:49   
mojčca
Pozdravček marčevke. Vam že dolgo nisem skuhala nobene kavice

user posted image

Katrin, teta, sta pa z Wahoo res usklajeni. Ja kdor zna, pač zna.

Naša noč je bila pa danes kar mirna, se je Matic ponoči oglasil samo enkrat, no, pa Manca tudi. Je bila ponoči žejna, pa kakat jo je tiščalo. Sem zbudila mojega in mu rekla, da naj jo enkrat za spremembo on nese ponoči na stranišče (meni se res ni dalo, pa preden jo slečem žakelj, pižamo, sp. hlače, plenico, ojoj). Jo moram pa pohvaliti, sedaj je šla čez dan že 2x spati brez pleničke in ni bila nikoli mokra (to je izvajala pri tašči, kaj bo pa danes doma, bomo pa videli).

Sem pa danes sama doma z obema, tako da bo kar pestro. Moj dela na hiši, mi pa se bomo počasi zrihtali za ven in gremo na sprehod.

Punce, kaj če bi se dogovorile za kakšno srečanje??????? Ali rajši počakamo še kakšen mesec, da bo lepše vreme.

Pa še to sem vam pozabila povedati, da imam podaljšano porodniško do 25.6. jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem, ker je Matic hud name. Lep vikend vsem skpaj

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.2.2008 10:13:34   
eva1
Wahoo-čestitke za Nejcauser posted image user posted image user posted image

Najprej čestitke vsem "marčevskim" malčkom, ki so že prilezli do 3 svečke na torticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res gre hitro-kar prehitro vse skupaj! Mi smo drugače prav fino, Alja že ful šiba, tako da sta prav fletna ko šibata en za drugim...Lukca moram res pohvalit,  ful lepo skrbi za Aljo, res sta cukra...sicer smo bili kr naprej nekaj bolni, upam, da bo kmalu bolje...sta v različnih vrtcihuser posted image in vsak prinese nekaj domov, potem pa se itak nalezeta en od drugega, tako da je res kar pestro! Ju bom drug teden malo peljala k bioenergetiku-Lukcu je lani ful pomagalo(niti 1x ni bil potem več bolan-do sedaj)! Sicer pa komaj čakamo da bo pomlad in poletje..pa da se že nehajo 1x te viroze in prehladi!

uživajte..jaz bom, sem končno frej vikend, pa oba sta zdrava(tok, tok) tako da se bomo šli malo potepat, k je tak lep sonček zunajuser posted image user posted image lep dan vsem!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.2.2008 10:23:57   
NiLe
Jutro marčevke drage ... kavico vam je že Mojčca skuhala (izgleda tako slastna in prav pogrešala sem tvoje kavice user posted image ).

Jaz sem pa danes podaljšala s spanjem, saj je user posted image šel smučat (včeraj se je žrtvoval za najina sončka in se ukvarjal z njima user posted image ), moja sončka pa sta prespala pri mojih. Tako da sedaj uživam v tišini in jutranji kavici, vendar vseeno nekaj manjka user posted image ... zato bom hitro dala prati cunje, preoblekla postelje, potem pa šibam k mojima srčkoma.

Včerajšnji izlet je več kot uspel user posted image ... pravzaprav je bil poseben dan za Leouser posted image , saj je prvič stopila na smuči. 
Bili smo v Kr.gori in bilo je ful lepo in toplo, v glavnem: šli smo na otroški del smučišča, kjer je trak in ko se je prvič spustila dol je bila čisto mehka, pa nekaj ji ni ustrezalo, pa čelada, pa pancarji ... Nato smo naredili odmor, se šli malo lopatkat in na kavico. Ko je šla v drugo na smučke pa kot da imamo profi smučarkouser posted image user posted image ... moj dragi je kar pokal od ponosa. Lea je osvojila držo in se lepo spustila po klančku in nasploh fuuul uživala v smučanju user posted image user posted image user posted image
Na koncu je dobila darilo - punčko in bila čist navdušena. Nazaj grede je tako zaspala, da smo jo v Lj. komaj zbudiliuser posted image .

Katrin; upam, da si se naspala in nabrala novih moči ... verjamem, da je bila prejšnja noč nabita s čustvi. Pa želim vam, da Anže kmalu premaga prehlad. Joj, kar milo se mi je storilo, ko si opisovala vaš obisk v bivšem vrtcu. Fuuul lepooo.
Mojčca; user posted image za podaljšanje porodniške ... saj je prav, zdaj je že skrajni čas, daj vse tegobe zginejo in tudi ti malo uživaš v podaljšanju.
Glede srečanja, sem jaz ZA, čeprav bo marec kar pester - vikendi bodo najbrž zasedeni, saj veš - praznovanja naših marčevk/marčevcev. Jaz imam do aprila čas, potem sem že jaz na vrsti za v Rim user posted image user posted image
Rainbwo; vi ste tudi smučarsko aktivni ... user posted image za obe tvoji frajli.

Dolina; moji muffni so vedno drugačni ... imam eno knjižico, po kateri se ravnam, vendar vedno kaj spreminjam. Tokrat so bili s čokolado in orehi.

Zdele grem pa pozajtrkovat in izkoristit prazno stanovanje, da še malo postorim po njem ... potem pa na sončka.

Imejte se lepooooo

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
24.2.2008 11:00:59   
Špacka

Jutro user posted image user posted image user posted image

Samo da vam povem, spala do 9, sploh nisem vedla čigava sem, ko sem se zbudila user posted image user posted image user posted image  Lina totalno manipulira z mano, ko jo kregam, začne peti pesmico Mamica je kakor zarja, jaz pa v smeh user posted image user posted image  danes me je že začarala s čarobno palčko v "pidno mamico" user posted image user posted image user posted image  v glavnem danes je lep dan

Lepo nedeljo želim tudi vamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.