NiLe
|
Jutro marčevke drage ... kavico vam je že Mojčca skuhala (izgleda tako slastna in prav pogrešala sem tvoje kavice ). Jaz sem pa danes podaljšala s spanjem, saj je šel smučat (včeraj se je žrtvoval za najina sončka in se ukvarjal z njima ), moja sončka pa sta prespala pri mojih. Tako da sedaj uživam v tišini in jutranji kavici, vendar vseeno nekaj manjka ... zato bom hitro dala prati cunje, preoblekla postelje, potem pa šibam k mojima srčkoma. Včerajšnji izlet je več kot uspel ... pravzaprav je bil poseben dan za Leo , saj je prvič stopila na smuči. Bili smo v Kr.gori in bilo je ful lepo in toplo, v glavnem: šli smo na otroški del smučišča, kjer je trak in ko se je prvič spustila dol je bila čisto mehka, pa nekaj ji ni ustrezalo, pa čelada, pa pancarji ... Nato smo naredili odmor, se šli malo lopatkat in na kavico. Ko je šla v drugo na smučke pa kot da imamo profi smučarko ... moj dragi je kar pokal od ponosa. Lea je osvojila držo in se lepo spustila po klančku in nasploh fuuul uživala v smučanju Na koncu je dobila darilo - punčko in bila čist navdušena. Nazaj grede je tako zaspala, da smo jo v Lj. komaj zbudili . Katrin; upam, da si se naspala in nabrala novih moči ... verjamem, da je bila prejšnja noč nabita s čustvi. Pa želim vam, da Anže kmalu premaga prehlad. Joj, kar milo se mi je storilo, ko si opisovala vaš obisk v bivšem vrtcu. Fuuul lepooo. Mojčca; za podaljšanje porodniške ... saj je prav, zdaj je že skrajni čas, daj vse tegobe zginejo in tudi ti malo uživaš v podaljšanju. Glede srečanja, sem jaz ZA, čeprav bo marec kar pester - vikendi bodo najbrž zasedeni, saj veš - praznovanja naših marčevk/marčevcev. Jaz imam do aprila čas, potem sem že jaz na vrsti za v Rim Rainbwo; vi ste tudi smučarsko aktivni ... za obe tvoji frajli. Dolina; moji muffni so vedno drugačni ... imam eno knjižico, po kateri se ravnam, vendar vedno kaj spreminjam. Tokrat so bili s čokolado in orehi. Zdele grem pa pozajtrkovat in izkoristit prazno stanovanje, da še malo postorim po njem ... potem pa na sončka. Imejte se lepooooo