|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
21.2.2008 9:56:33   
NiLe
Ojla ... včeraj se je spet ful dogajalo ... sedaj opravim svojo domačo nalogo, potem pa spet šibam. Včeraj smo šle 5 nosečkic - aprilčic v shoping v Ikeo ... smo bile prava atrakcija user posted image user posted image user posted image
Danes pa šibamo nekam na izlet, Nik ima počitnice, Lea je prav tako doma ... se javim zvečer.

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Aja, NiLe: ena prošnja - se ti ljubi posodobit tvoj krasen seznam nas marčevskih mamic (v drugo/tretje) user posted image

6.12.2007user posted image Skaana , ALEKSEJ, 29.11.2007 - big sister Atena user posted image
15.1.2008user posted image Katrin,  ANŽE, 11.1.2008 - big sister Kaja user posted image
21.2.2008user posted image Dolina, NEŽA, 27.1.2008 - big sister Zoja user posted image
22.2.2008user posted image Suzi* , ŽANA, 19.2.2008 - big brother Anžej user posted image
  8.3.2008user posted image Wahoo
  9.3.2008 user posted image Aleži
14.4.2008user posted image NiLe 
12.5.2008user posted image Modrooka

ZOJA, vse najbooooljšeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.2.2008 10:01:30   
Dolina
Ja, moja pupa je bila stara včeraj ŽE 3 leta. user posted image user posted image user posted image  Hvala za čestitke. user posted image user posted image user posted image  V vrctu je praznovala (baje so prav noreli, ko jim je vzgojiteljica pihala mehurčke), dobila je svojo slikico v takem lepem pisanem, gumijastem okvirčku. Ful je razkazovala okrog. user posted image user posted image  Ko je prišla domov, jo je na mizi čakala tortica s svečkami in darilo. Komaj je čakala, da upihne svečke, sem komaj slikala tako se ji je mudilo. user posted image user posted image user posted image  In tako je bila važna. Potem sva se še zberili (ob steni, črtamo vasko leto na RD koliko je zrasla; potem je še ona očija zmerila, da sta primerjala, koliko mora še zrast, da bo velika user posted image user posted image user posted image ). No, ima točno 1 meter. user posted image user posted image user posted image

In včeraj sem dobila še eno lepo darilo od Neže, prespala je noč (od 22ih do 5.20 - takrat sem jo jaz zbudila, ker sem imela že tako polni joški, da je kar bolelo). user posted image user posted image user posted image  Danes sicer ni ponovila vaje, ampak nič zato. user posted image

O, zdej me pa kliče moja čebelica... Se kasneje javim.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.2.2008 10:43:15   
Katrin
user posted image  NiLe za seznam

In user posted image  za Nežo ter Dolino (še enkrat) - lep dan vsem.

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.2.2008 12:43:35   
Dolina
user posted image user posted image user posted image  za seznam, NiLe in Katrin. Da bomo lažje ploskali ob pravem času. user posted image
NiLe, kako fin izlet. Si predstavljam, da ste bile atrakcija. user posted image user posted image  Kaj si pa kaj kupila? Kam pa ste šle danes na izlet?

Rainbow, tvoj pa kar smučat.user posted image Upam, da ne bo preveč potolčen prišel domov. Moj tud planira en dan očetovskega dopusta tako presmučat. Jaz tudi pogrešam smučanje. Sem rekla, da drugo leto gremo nekam za en teden, pa Zoja bo potem tudi že toliko velika, da jo probamo naučit.
user posted image user posted image user posted image  Enji za smučarski podvig. Lia pa je bila verjetno res malo ljubosumna. Škoda, da se ni prej "omehčala" in nasmučala. Pa drugič več.

Ugi, mi imamo tudi samo 4 kanale in čakamo na kabelsko že dve letiuser posted image . In to zato, ker so na začetku ulice gradili trojčka in kar zabetonirali kable od RTVja za kabelsko in sedaj ta lastnik ne pusti prekopat, da bi jih potegnili drugam; in se na RTVju matrajo, kako do naše hiše potegnit (bi od soseda lahko, samo je pa cesta v zemljiški knjigi vpisana na enega kmeta (pa sloh ni njegova, ampak občinska, v ZK pa še niso popravili tega) in ta ne da dovoljenja..... cele kolobocije user posted image ). Čakamo...

Aleži, tvojemu malčku pa čestitam za italjanščino. user posted image user posted image user posted image

Skaana, tebi pa vse čestitke za organizacijo in da vse sfolgaš.user posted image user posted image user posted image  Mi bomo tudi danes in jutri popldan sami. Me že skrbi, sploh ker je Alja nekaj bolna, nekaj kašlja in ne bi rada, da pride gor niti da gre Zoja dol, da se mi kaj ne naleze, sta pa nerazdružljivi zadnje čase in bo verjetno jok. Upam na najboljše. user posted image

Imamo pa en nov problem: Zoja cuza dva prsta na desni roki in ju je tako scuzala, da ima čist tanko kožico, ki je začela že pokat in ji teče kri. user posted image user posted image  In ne pusti povezat. In je vsa nesrečna, ker ne more več cuzat, na skrivaj še vedno proba in jo seveda ful boli. Sem ji mal zagrozila, da ji bom povila, če jo vidim vlečt. V zameno sem ji dala eno dudo, ki jo Neža ne mara, ampak ji sedaj seveda ni zanimiva. Tako, da je kar pestro jo prepričevat, da ne sme vleč prsta, ker ji bo še bolj kri tekla, da mora počakat, da se pozdravita.... Malo upam, da jo prepričamo, da sploh ne bo več cuzala, zaenkrat pa nam ne kaže dobro.

Tako, zdej grem pa na kosilo, potem pa ven na sončka.

Lep dan vsem, naj vas sonček greje.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.2.2008 14:44:51   
aleži
Malo pozno, ampak vse eno ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN ZOJA!! PRAVA KORENJAKINJA JE ŽE!!!

[link=http://www.gify.nou.cz/medved1_soubory/43.gif][/link]

Dolina, tudi moj si cuca prstek na desni roki od 3 meseca dalje in nikakor ne morem mu dopovedat, da ni dobro. Dude nikoli ni maral!! Zaenkrat so zobi v redu, čeprav malček 1 in 2 sta malo naprej zgornji. Upam, ko gremo k zobarju aprila, da ga bova pripravile, da bo nehal. A ja, po nasvetu od zobozdravnice sem mu že lani dala lak za nohte proti grizenju nohtov, ampak ko je samo malo polizal mi je tako bruhal, da sem kar nehala. Zelo slab okus ima!!!

NiLe lepo, da si naredila seznamček. Mi tudi bomo kmalu na njemu!!user posted image user posted image

Katrin nas pa si pozabila user posted image   user posted image  21.3. Žiga (aleži)

Kako je s tvojim Anžetom? Je kaj boljši nosek?

Skaana lepo uživajte!user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.2.2008 14:45:51   
aleži
dolina, zgleda da čestitka se mi ni prilepla.
Sorry!!user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.2.2008 17:28:08   
Katrin
aleži: dodano user posted image  (nisem vas pozabila, a v statistiki RR ni tega podatka) user posted image

Sicer pa izgleda, da je Anže bolje, a vseeno se gremo jutri pokazat pediatrinji.

Dolina: pri cuzanju prstka pa žal nimam nobenega nasveta (nimam izkušenj user posted image ) - upam, da vam uspe user posted image

Jutri Kaja ne gre v vrtec, temveč jo peljem na obisk v njen prejšnji vrtec - me zanima reakcija in upam, da bo vesela. Sedaj pravi, da bi rada šla user posted image  No, bomo videli jutri. NiLe, boš kaj v Dravljah?

do večera lep pozdrav,
katrin

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.2.2008 19:49:10   
Skaana
user posted image

danes je pa bil en taaaakkk lep dan. Nič posebnega se ni zgodilo, a vse kar se je, je bilo lepo.

Najprej smo zjutraj potem ko sem peljala Ateno v vrtec šli na hišo, jaz z Aleksejem in mami. Aleksej je pridno drnjohal, midve sva pa čistili in jaz sem še prebarvala en rob z rjavo, ki ga je user posted image pozabil. Sem bila uf visoko - na galeriji pod streho user posted image . Pa pokitala sem si v kuhinji pod polico. In nardila ful lepo, veliko lepše kot "majstri", tako da sem se danes odločila, da grem jutri in si vse luknjice sama prekitam (ne moreš verjet, če ne vidiš, koliko je tega user posted image ). Potem sem prišla domov in me je obiskala dolgoletna prijateljica, ki se že več kot leto dni nisva videli. In je bila dve uri pri meni. Potem sem pa šla z Aleksejem še z vozičkom po Ateno, z njo pa potem na igrišče in počasi domov. Atena ima vsak dan take originalne, da se ji samo čudim. Npr. danes je plezala po mreži in reče: "Temu se reče mreža. In jaz sem zdaj pajek, ko plezam po mreži." in pride navrh in reče: "to je pa tak ko okno. Glej mami, okno na vrhu".

Dolina, prelep rojstni dan ste pripravili Zoji. Superca user posted image . Kaj pa sta ji kupila za darilo? Saj vem, sem radovedna, ampak midva ji boma verjetno dala kar lego kocke od princesk - duplo. Je še ostalo od novega leto, ker smo ji takrat morali babyborna kupit - je pisala dedku mrazu. Ja Nežika je pa tudi hotla nekaj Zoji podariti, naspano mamico. Cartika mala.

Aleži, glede prsta moraš bit previdna. To dela podzavestno, tako da bo zelo težko. Čim manj o tem z njim diskutirat, ker on se zavestno ne more odvadit. Še manj ti bo lahko pomagala zobozdravnica, žal. Svetujem ti, da mu daš rokico iz ust in nekaj v roke, da bo držal oz. se motil. Da bo imel rokico zaposleno. Seveda je to najtežje zvečer preden zaspi. A če mu potem ko zaspi tudi daš ven palček, tudi še naprej cuza?
Govorim pa iz izkušenj, negativnih - sama sem do 14 leta cuzala ponoči palec tako močno, da se mi je v prvem razredu celo zagnojil, pa sem ga še naprej. Ni čisto nič pomagalo.
Naš Aleksej ga tudi cuza, a mu uspešno dudo uturim. Ne zagrabi takoj, jo noče, ampak sem preveč vztrajna, na koncu popusti in tako vleče, da ima cele odtise.

Katrin, hvala za seznam, saj jaz tudi poznam RR statistiko, a saj veš user posted image . Jaz bi Anžeta vseeno peljala k pediatru. Pa če ti samo reče, da mu spiraj s fiziološko, kar že itak veš. Ampak meni so rekli, da kihanje ni nevarno, kašelj pa je pri tako majhnih user posted image .
Pa bravo za lep dan sam s Kajo. In da se bo jutri imela lepo v prejšnjem vrtcu. Men je kar groza, ko bomo morali Ateno preselit... Po moje bo zelo hudo. Se pa nagibam k temu, da bi jo že junija izpisala od tu, da bi malce pozabla, pa jo potem septembra tam vpisala. Kaj pravite?

NiLe, upam da ste se imeli zelo lepo (pa saj veš, da ne smeš napisat, nekam na izlet, ker smo potem preveč radovedne user posted image ). In hvala za izviren seznam user posted image

Ej, punce, zdaj pa se Mojčca že zelo dolgo ni oglasila, upam da ni kaj hudo narobe user posted image .

Ugi, čestitke za priklop. Midva boma pa zaenkrat mela v hiši kar navadno anteno in internet javni, ker je samo preko ceste antenca. Močno upam, da bomo sploh kaj lovili user posted image . Sicer pa itak vem, da ne bom mela prav nič časa pred TV viset. Moj ga ima pa tak sam za kamuflažo, da lahko zaspi pred njim.

Lepo mi bodite, na noč (mirno kljub polni lunci).

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.2.2008 20:56:43   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Jutri Kaja ne gre v vrtec, temveč jo peljem na obisk v njen prejšnji vrtec - me zanima reakcija in upam, da bo vesela. Sedaj pravi, da bi rada šla user posted image  No, bomo videli jutri. NiLe, boš kaj v Dravljah?

Najbrž ne, ker imamo v planu dan na snegu ... No, user posted image Lei že dalj časa obljublja, da jo bo peljal na sneg in postavil na smuči, saj stalno govori, kako bi ona rada smučala user posted image . Do sedaj se je pri smuki posvečal Niku, zdaj pa je na vrsti Lea. Torej, najbrž gremo ali v Kr. goro ali celo do Italije.

Kaja bo pa zihr happy, ker bo obiskala svoj bivši vrtec.
Aja ... torej boš jutri tretjič teta user posted image user posted image ??? Bom mislila na Wahoo in stiskala pesti ... pa glede na njena express poroda, bo najbrž tudi ta brzinski
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

danes je pa bil en taaaakkk lep dan. Nič posebnega se ni zgodilo, a vse kar se je, je bilo lepo.

Super! user posted image user posted image user posted image

Najprej smo zjutraj potem ko sem peljala Ateno v vrtec šli na hišo, jaz z Aleksejem in mami. Aleksej je pridno drnjohal, midve sva pa čistili in jaz sem še prebarvala en rob z rjavo, ki ga je pozabil. Sem bila uf visoko - na galeriji pod streho . Pa pokitala sem si v kuhinji pod polico. In nardila ful lepo, veliko lepše kot "majstri", tako da sem se danes odločila, da grem jutri in si vse luknjice sama prekitam (ne moreš verjet, če ne vidiš, koliko je tega ).

Pridna si kaj, pa fuuul naspidirana ... te prav občudujem, da vse sfolgaš user posted image

NiLe, upam da ste se imeli zelo lepo (pa saj veš, da ne smeš napisat, nekam na izlet, ker smo potem preveč radovedne ). In hvala za izviren seznam

Današnji načrt se je malo izjalovil user posted image - kaj čmo, to je pa tko, če imam doma novinarja user posted image ... ampak smo ga kljub vsemu lepo preživeli. Na izlet nismo šli, zato pa sem popokala Nika in Leo in smo šli z busom do mesta (sta oba ful uživala) in peš do Tivolija na igrišče ... nato se nam je pridružil oči, pa na kavico in tortico in potem smo bili še pred hišo kakšno urco, tako da smo izkoristili ta lep in sončen dan. Sedaj pa Lea spi že pol urce ... čez dan ni nič spala, user posted image in Nik pa sta šla gledat eno tekmo.

Dolina; prav lepo ste praznovali Zojin RD ... pa vaša Neža te prav lepo razvaja s spanjem user posted image user posted image user posted image . Glede cuzanja ti ne morema dati nobenega nasveta ... mogoče je tisti lak ena izmed rešitev...  mi smo s tem lakom (MALAVA) rešili problem grizenja nohtov - pri Niku ... je pa res ogaben user posted image

Katrin; hvala za seznam naših slavljencev user posted image

Zdej grem pod tuš, mogoče spečem še eno rundo muffnov za jutri ... pa malo donata moram spit, ker me zgaga peče za znoret user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.2.2008 21:37:29   
mojčca
Ojla punce

Se vam po dolgem času javljam (Dolina, bi ti odgovorila na SMS, pa sem se ravno vozila, potem pa sem bila z Maticem na terapiji, pa v trgovino sva šla, popoldan pa sem bila sama z Manco in Maticem in je že noč).

Sem vas čisto zanemarila, ampak enostavno nimam prav veliko časa za RR. Sem sedajle brala več kot eno uro, kaj vse ste napisale, pokomentirati pa vas prav veliko ne morem, ker sem pol stvari, ki sem jih hotela napisati, že pozabila.

No, moj oče še kar ni bil operiran. Bi mogel biti ta ponedeljek, pa je eden od ekipe zbolel oz. bil odsoten in je operacija odpadla. Je zdravnik rekel, da hoče imeti ekipo, ki jo je sestavil, ker bo operacija trajala dolgo.

Kar se tiče nesreče sta oče in mati že boljše. No, kuhati sta že začela, kar se tiče likanja in pranja, pospravljanja, to pa še zmeraj počnem jaz oz. mi tudi pomagata. Sem bila pa prejšnji teden vsak večer tako utrujena, da sem zaspala pred televizijo že okoli 10. Pa še nočnega spanca mi primankuje, ker se Matic velikokrat zbudi, potem pa mu dat za piti in spi naprej (no, ne vedno). Ja, čaj mora biti pa obvezno topel, ker mrzlega ne pije user posted image .
Suzi, čestitke za princesko Žano user posted image user posted image user posted image .

Sva bila pa prejšnji ponedeljek z Maticem pri ortopedinji, se pravi pri zdravnici in je rekla, da od kar hodiva na terapije, da je videti ful napredka. Sedaj že veselo puzamo, pa vstaja (ko ga je danes videla terapevtka je lepo rekla, da pri vstajanju goljufa in ne uporablja medenico, ki bi jo moral), pa danes mi je, ko sem dala prati cunje v dnevni sobi v stolčku skoraj vstal. Me je skoraj kap, ko vstopim v dnevno, Matic pa obrnjen nazaj in stoji. Si ne prestavljam, kaj bi bilo, če bi padel. Ja, čeprav v razvojni odsvetujejo, mu bom sedajle postavila stajco, da grem lahko vsaj v miru na WC. Da bi ga tisto minuto zaupala Manci, pa rajši ne bi. Sta pa sedaj prav posrečena, se tako lepo zaigrata skupaj (občasno), pa prejle, pri večerji sta se tudi že lepo vlekla za lase user posted image .

No, naša princeska ima pa 14,5 kg in velika je 101 cm. Sem ravno danes gledala žametke od HM-a, ki so velike 104, da so ji že skoraj prekratke. No, pa tudi naša še kar spi v postelji veliki 60x120. Ja, bo treba še malo počakati z večjo posteljo, ker v sobi ni prostora.

Nič, kaj več pa napišem jutri, grem sedajle počasi postaviti stajco za Matica, pa cunje moram obesiti, pa pomiti posodo. ja, imam še kar nekaj dela. Moj se pa že cel dan potepa. Dopoldan je šel z gasilci na Dolenjsko, ob 18.00 pa je imel pri potapljačih občni zbor. Za vikend pa začnemo spet delati na hiši, ker vreme je več kot ugodno in je to potrebno izkoristiti.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.2.2008 21:41:06   
mojčca
Sem čisto pozabila.

Zoja, vse najboljše za 3 rojstni dan, res da z enodnevno zamudo, ampak iz srca.

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.2.2008 21:53:52   
Katrin
Punce, wahoo je v porodni sobi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe in Skaana: upam, da ne bo res šele jutri.

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.2.2008 22:11:36   
mojčca
Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Go Wahoo, go Wahoo, go Wahoo. Upam, da bo hitro rodila in bo poplačana za trud z majhno, drobno štručko, ki jo bo dobila v naročju in jo bo čez kakšno leto poklicala z najlepšim imenom MAMA.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
21.2.2008 22:26:02   
NiLe
Ooooo, očitno tale naša Wahoo spet prehiteva ... no, sedaj bom pa le pestke držala in v mislih dihala z njo.
Joj, kako fino, da bo kmalu cartala svoje tretje user posted image  user posted image user posted image user posted image ...

GO, GO, GO WAHOOOOOOO!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
21.2.2008 22:32:54   
NiLe
Katrin, upam, da bo z Anžetom bolje in da ne bo treba do dr-ja. Pa spet boš teta ... ful lepoooo!

Mojčca, si se nas le usmilila user posted image ... smo se že ustrašile, da ni kaj hudo narobe. No, pestro imaš na ful in res si faca, da vse obvladuješ.

Evo, muffne sem spekla in tudi sebe opekla user posted image user posted image user posted image ... auuč, kako boli! Pismu, res sem totalen štoruser posted image user posted image user posted image .

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.2.2008 22:34:54   
Katrin
Hvala, punce user posted image

Zaenkrat še čakamo ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.2.2008 22:37:03   
Katrin
NiLe: prideš še k nam kaj speč ??? user posted image

Ravnokar sem gledala 13 del ("zadnji") PB ...

Nočka user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.2.2008 22:38:15   
NiLe
Katrin; sedaj sem pa na trnih ... nič, malo bom še počakala, ker mislim,da bo tole hitro. Spanje lahko počaka. Evo, izgleda, da lunca deluje user posted image

Pridem čekirat še enkrat user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.2.2008 22:42:43   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Katrin; sedaj sem pa na trnih ... nič, malo bom še počakala, ker mislim,da bo tole hitro. Spanje lahko počaka. Evo, izgleda, da lunca deluje user posted image

Pridem čekirat še enkrat user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole. Močno upam, da hitro izvemo kakšne novičke.

Matic joka, letim.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.2.2008 22:43:34   
Katrin
Ti pejd kr ajat ... mislim, da vseeno ne bo še danes, tako da sta s Skaano navsezadnje le imeli prav user posted image

Jaz grem tudi gor, ko pa kaj izvem, vam javim user posted image

Na noč,

katrin

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.2.2008 22:47:27   
mojčca
Katrin, bomo preverjali, če so kakšne nove novičke. Ji pa privoščim, da rodi še danes in da bo vse skupaj hitro za njo in da se ne bo prav dolgo mučila.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.2.2008 22:47:55   
Skaana
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Wahoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud s tabo...

Pa malo tud s tvojo sestrico, ki je zdle ziher cela na trnjih... Bravo punca, tako je treba.user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.2.2008 22:51:54   
Katrin
Zlate ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.2.2008 22:54:47   
Skaana
user posted image Mojčca, sam da si se javla. Ti kar bodi pridna še naprej. Pa en kup user posted image za tvojga atija. Moj bo tudi 4. marca že tretjič operiran user posted image .

user posted image NiLe, kaj ga pa sračkaš, ti ti ti. Upam, da ni prehudo. Jaz bi tudi mufine, mnjami. Pa že dolgo nisem nič mlečnega jedla... Danes sem pojedla pol jogurta po mesecu in pol. In bom videla, če bo kakšna reakcija pri user posted image . Upam, da ne...

Joj, kolk je tole fino, ko veš, da bo en majhen novi sonček kmalu posijal user posted image . Dajmo Wahoo, naj bo še danes...

Bom prečekirala ponoči, ko bom malega podojila. Zdaj pa moram it user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.2.2008 22:58:07   
rainbow
Ojla!

jaz še tudi tu strašim, in glej ga šmenta, spet se dogajauser posted image user posted image

Wahoo, držim pesti tudi jaz, a jo boš lepo pozdravila Katrin, in res vse lepo jim želimuser posted image user posted image user posted image user posted image  dobra sta, kar tri s tako malo razliko. Svaka jima častuser posted image user posted image

Dolina, frajerka Zoja, nam je odprla vrata v trojkouser posted image

Mojčca, super za napredek Maticauser posted image user posted image in fino, da tvoja starša prihajata na stare tire, uspešno tudi očetu pri operacijiuser posted image

Me smo danes kar uživale, bile v parku, na igralih prvič to zimo, je bilo fl lepo in sonček. Popoldne sicer v znamenju risank, ampak sem si dala malo fraj in zraven brala eno ingliš detektivko. Jutri pa spet na Areh, ima Lia popravni izpituser posted image  aja, ati pa je prišel nazaj kar zadovoljen in rdeč kot kuhan rak, od soncauser posted image user posted image  in jutri bo vzel svoje muči zraven, da bo smučal z babama. Jaz pa bom kar peš.

joj, a ne bi jaz spat šlauser posted image
no, če ne danes, pa bodo jutri lepe novičke o še enem bambinotu, a neuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.