|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
19.2.2008 11:54:21   
ugi
Suzi: Čestitke za Žano. Uživajte in se cartajte.user posted image user posted image user posted image To je bilo pa res hitro. Super.

Nam so pa danes priklopili optiko in je noro user posted image user posted image user posted image user posted image internet laufa, danes zvečer se vam oglasim od doma user posted image . Danes gremo se po telefon, da se to sprobamo zvečer. Na TVju je pa čez 130 programov, tako da sploh ne vem če bomo imel čas vse gledat user posted image user posted image user posted image

Špacka: Držim pesti, da bodo tudi k vam prišli kmalu priključit ...

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.2.2008 13:47:15   
Katrin
Pri nas je pa tako lep dan: sončno, toplo in brez vetra, da komaj čakam, da se Anže zbudi in greva en krog user posted image

Sicer pa vse po starem, lepo vas je brati, a se mi trenutno ne da pisati user posted image  (sem lena - brez zamere).

lp vsem,

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.2.2008 13:47:29   
Špacka

Oooooo, Suzi* to je bilo pa hitro user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.2.2008 14:09:13   
NiLe
Ojlaaa ... joj, danes je pa tako lep, čisto spomladanski dan ... sem bila zunaj 2 uri, od tega sem eno uro sedela na kavici, ostalo pa hodila ... Sedaj na hitrco pripravim za kosilo, potem pa po Leo v vrtec in bova šle še na en sprehod. Moški del družine pa danes smuča na Višarjah - kar naj uživata user posted image user posted image user posted image

Katrin; a Wahoo bo šla pa ta teden kar rodit ... bom mislila nanjo, se mi pa zdi, kateri datum je izbrala user posted image user posted image user posted image No, le glej, da nas obvestiš.

Aleži; ti kar počakaj na vrsto user posted image user posted image ... še Wahoo, pol ti, pol pa že jaz ... jao, kako gre čas. Sem se pa prav nasmejala tvojemu Žigcu ... dobro rastura italijansko user posted image user posted image user posted image

Ugi; super za optiko ... za TV programe se pa ne sekiraj, gledala boš toliko kot prej ... je tolk enih brezveznih programov, da bo škoda časa za gledanje.

Dolina; no, upam, da ti je patronažna dala vetra in da se boš bolj pazila user posted image

Uživajte v sončku!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.2.2008 17:05:23   
eva1
suzi-čestitke za princesko Žanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.2.2008 20:22:10   
Skaana
user posted image

Draga Žana, dobrodošla na velikem svetu. Naj te sončkek spremlja, ves topel, nežen in svetal.

user posted image

Tvoji mamici in očku pa iskrene čestitke, pa nadvse vesel cmok za big brotherja.

P.S. Imaš pa res srečo, ker te bo res mel kdo čuvat
user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.2.2008 22:24:00   
rainbow
Ojla!

saj sem vedela, da nekaj zamujam, moj cel dan sedi za računalnikomuser posted image

Suzi, čestitke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še tako lepo ime ima pupauser posted image ; naj bo zdrava kotuser posted image  

a ni to hec, pri vas sem bolj up-to-date (torej, v stiku z dogajanjem) kot pri moji familiji. Ste mi že kot druga familijauser posted image user posted image

Vreme pa je lepo, a neuser posted image
danes smo šli na Areh, vadit smučat in morali bi videt Enjo, kako brzi po hribčku doluser posted image user posted image ; Lia pa se je dve uri mulila in pojakavala, ker jo je ati na začetku skregal, da ne rabi plužit, ker je bil res mali hrib; ok, moj res nima potrpljenja, ampak ta otrok šele je vztrajen. Nobeno prigovarjanje ni palilo, nisem mogla vrjet. Sploh ni hotela smučat, kar stala je. Al je bila ljubosumna na Enjo al kaj, pojma nimam. No, na splošno smo uživali in babi sta dobili barvo v lička od soncauser posted image

Joj, kak je fajn malo doma bit.

lepo ajajteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
20.2.2008 9:06:55   
ugi
Rainbow: Super, da ste šli smučat. user posted image A Lia je pa tako mulo kuhala? Jaz sem pa že čisto obupala nad tem da bi šli smučat. Smo se že dvakrat menil pa ni bilo nič. No v tretje gre rado, pravijo. user posted image

Katrin: Vidva kar izkoristita sonček. Mi ga žal gledamo samo skozi okno. Ko gremo iz služb je ponavadi že skoraj tema. Sej danes naj bi se tudi kar otoplilo user posted image No vsaj Luka uživa ko grejo ven z vrtcem.

Včeraj smo pa tako pozno domov prišli, da sva šla z malim samo še jest, umit in spat. Čist sem bila crknjena, ker sem imela ful enih opravkov. Tako, da je moj internet in TV testiral. Men se ni dalo.
Sam včeri je bil res en tak len dan, se mi zdi. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
20.2.2008 9:08:16   
ugi
Narobnga smejkota sem prilepila pri Katrin, moral bi biti user posted image . Sorry

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
20.2.2008 10:33:19   
Katrin
Oj hoj,

ja včeraj je bila pa res pomlad, pa še naš ati je prišel domov prej kot ponavadi user posted image  in smo bili kar zunaj ...

ugi, bravo za optiko user posted image  kar se pa tv kanalov tiče, sem istega mnenja kot NiLe - gledaš itak samo 3 programe, ostalo je pa vse enoinisto sruser posted image

suzi, upam da boste kmalu doma in veliko cartanja user posted image

NiLe, misliš, da veš user posted image , saj mi lahko na msn sporočiš user posted image  Kaj bova pa zdaj gledali, ko je konec PB user posted image

...se javim še kaj kasneje ...

uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
20.2.2008 10:41:45   
Katrin
Aja, NiLe: ena prošnja - se ti ljubi posodobit tvoj krasen seznam nas marčevskih mamic (v drugo/tretje) user posted image

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.2.2008 12:07:17   
ugi
NiLe, Katrin: Zdej bom šele začela gledat TV, ker prej ga nisem. Smo lovili samo SLO1 in 2, pa KP in POP in kanal A. Pa se to je bila bolj slaba slika. Aja pa ene milijon ruskih user posted image . Imamo zgleda talar na kak ruski satelit naštiman user posted image . Tako da zdej bo pa NG, pa Discovery, pa Animal no pa bojo res sam trije user posted image .

Zdej pa letim na kosilo z user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.2.2008 15:11:07   
modrooka
Suzi*!!

ČESTITKE ob rojstvu Žane!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.2.2008 19:07:53   
Skaana
user posted image

Oj, da se vam še malo oglasim... Spet sem v gužvi. Nič novega, kajne?user posted image user posted image user posted image .

Spet sem sama, ampak sem zelo vesela, ker - čaki, zdle sem se spomnala, a nima Zoja danes tri leta???

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.2.2008 19:25:39   
Skaana
Draga, draga Zoja.

user posted image

Atena ti že piska s frulico. Zapela je vse najboljše draga Zoja. Jaz pa ti voščim vesolje objemov, poljubov in zdravih nasmeškov
. Ostajaj princeska .

user posted image

Skaana in vsi moji

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
20.2.2008 19:34:17   
Špacka

DRAGA ZOJA vse najboljše, vse najslajše...še naprej bodi takšen sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.2.2008 20:02:35   
Skaana
user posted image

Katrin, jaz imam pa zate prošnjo, če bi lahko osvežila podatke, kdaj ima kateri marčevec rojstni dan, da bomo lahko čestitale.
Prijavljam Ateno 2.3, pa Anžej je na isti dan rojen (verjetno se nam Suzi ne bo
mogla javit do takrat).

Vsak dan pomislim na Wahoo, glej da nam pravi čas javiš user posted image , da bomo držale pestke. Jaz mam tud občutek, da si je izbrala pojutrišnji dan, 22.2.2008.

Jaz sem bila z Aleksejem na terapijah. Ga je revčka tako zmatralo, da skoz od takrat spi, bolj kot ne. Pa jokal je tako zelo. No, potem sem pa šla kupit slamice in odsevne smeške - nalepke, da bo Atena za rojstni dan nesla v vrtec. Pa suho sadje (rozine, jabolka, dateljne...), sveže, kakšno eksotiko bom pa naslednji teden kupla.

Uf, koliko je že ura. Moram še Atenki pravljico prebrat, pa uspavanko, spet se mi je prejle pokakala v hlače user posted image , potem pa še Alekseja skopat, ko bo Atena drnjohala.

Vas prečekiram še potem, če bom lahko gledala user posted image .

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
20.2.2008 23:20:16   
ugi
Evo, danes mi je pa ratalo se od doma priklopit. Sam tudi že komaj gledam. user posted image

Draga Zoja: vse najboljše in najlepše, slastno user posted image  za rojstni dan... še naprej bodi tak sonček.user posted image

Luka: 30. 3. 2005 user posted image

Lahko noč

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.2.2008 7:31:58   
fipi
Draga Zoja: vse naj, naj, najuser posted image .... da bi te ati in mama ubogalauser posted image  in bodi še naprej tak sonček.

Nejc: 31.03.2005

Čao

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.2.2008 8:17:26   
Katrin
Draga Zoja

user posted image

še naprej osrečuj svoje starše in deli ljubezen user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.2.2008 8:48:35   
Katrin
Skaana, tvoja želja - moj ukaz user posted image

Kdaj praznujemo?

- 2o.2. Zoja (Dolina) 
- 2.3.  Atena (Skaana)

- 2.3.  Anžej (Suzi*)
- 3.3.  Lina (Špacka)
- 6.3.  Kaja (katrin RR)
- 7.3.  Lina (wahoo Rr)
- 8.3.  Lea (NiLe)
- 9.3.  Manca (mojčca)
- 21.3. Žiga (aleži)
- 22.3. Enja (rainbow)
- 25.3. Ana (modroka)
- 30.3. Luka (ugi)
- 31.3. Nejc (fipi)

PS: punce, manjkate mi ... prepisala sem podatke s statistike RR user posted image   

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.2.2008 17:26:30 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.2.2008 8:48:37   
rainbow
Lej lej jo Zojo, se je že začelouser posted image

Zoja, vse najlepše, vse najboljše še od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana, dobra siuser posted image , vidim, da organizirana v nulo. ja, saj je treba bit. Enja pa nikamor ne napreduje s temi plenicami. Oziroma s straniščem. Se mi zdi, da bo še poznejša ko je bila Lia.

Kako fajn, da napišete, kaj boste nesle v vrtec za rojstne dneve, a lahko uporabim vaše idejeuser posted image

Me pa smo danes same, je šel naš ati na smučanje (prvič po **** letih), uh, kako bo padaluser posted image  saj, želim mu, da uživauser posted image
Grem jest zajtrk.

lep dan želim vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.2.2008 8:50:41   
rainbow
katrin, super, ravno sem razmišljala, da bom verjetno morala it n statistiko gledat, če bom hotela bit v teku teh rojstni dnevov. In zdaj nam ti vsem olajšaš zadevouser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
21.2.2008 9:20:25   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
NiLe, Katrin: Zdej bom šele začela gledat TV, ker prej ga nisem. Smo lovili samo SLO1 in 2, pa KP in POP in kanal A. Pa se to je bila bolj slaba slika. Aja pa ene milijon ruskih user posted image . Imamo zgleda talar na kak ruski satelit naštiman user posted image . Tako da zdej bo pa NG, pa Discovery, pa Animal no pa bojo res samo trije user posted image

Saj ti privoščim user posted image  Mi smo od avgusta do novembra imeli samo Slo1 in vem, kako se počutiš user posted image  Vendar pa sedaj ko imamo nekaj več kot 100 kanalov, nimam časa pred TV sedet user posted image  Vsega skup mogoče 3 ure na teden ...

Rainbow: ni blema user posted image

No, danes popoldne bomo tudi mi sami, ati pride šele zvečer. Bo že šlo, ne? user posted image  Včeraj popoldne sva s Kajo šli SAMI v knjižnico in v šoping user posted image , ati pa je pestval Anžeta.
Izgleda, da grem jutri Anžeta spet pokazat pediatrinji, ker z noskom ni nič bolje in še kašljati je začel user posted image  Se mi ubožček prav smili ...

Maximalno uživajte in se beremo zvečer user posted image

lp, katrin

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
21.2.2008 9:51:33   
ugi
Katrin: Super za seznam user posted image . Bogi Anže, upam da se hitro pozdravi. user posted image Ja, TV pa jaz tudi bolj malo gledam. Še največ gledata mojedva, pa še onadva ne več kot 3 ure na teden. Luka gleda rad risanke od vlakcev, pa Fifi, pa pingvine, pa psička Pikija - ostalo je pa že bolj nezanimivo. Zdej ko bo lepše vreme, bomo pa tko rajši zunaj. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.