mojčca
|
No, otročka spita, jaz pa uživam v miru in tišini. Je pa kar pestro, ko gre zvečer Matic spati, saj namesto, da bi lepo spal, izvaja v postelji akrobacije, ko pa grem v sobo pogledati, kaj se dogaja, pa zagledam tole: (no, samo še odeje ne meče v zrak, skače pa skoraj takole ). Skaana, to bo pa nora žurka, 25 otrok. Ja, si se ful potrudila tako glede vabil, kot tudi glede programa. A te lahko najamemo še pri nas za naslednjo nedeljo??????????????? Katrin, a je Anže že boljše???? Joj, kako se meni smilijo majhni otročki, ko so prehlajeni, pa kašljajo, pa ne veš, kako bi jim pomagal. Kar se tiče pripravljanja terena za pikinik, ko bo vse narejeno samo povej, marčevke pridemo . NiLe, ti pa lepo počivaj, da se hitro pozdraviš. Kar se tiče gretja čaja ponoči, pa jaz tudi kdaj pa kdaj uporabim mikrovaovko, čeprav ni najbolj zdrava (takrat, ko mi zmanjka vroče vode v termoski). No, sedaj smo ponoči ukinili pitje in bomo videli, kako bo danes. Včeraj je bil ponoči ful priden, samo ga ne smem preveč hvaliti, da ne bo danes spet katastrofa. Glede praznovanja rojstnega dneva (bowling) je pa to super ideja. Suzi, tale tvoj porod je bil pa expres. Slikice sem pogledala in je Žana res ena majhna, luštna punčka. Ugi, ti imaš pa hudo računalniško mizico. Sem se nasmejala prav od srca, ko sem videla sliko. Ja, kdor zna, zna . Dolina, na kavico k meni domov pa si zmeraj povabljena, prav tako pa tudi ostale. Če ste pametne še malo počakajte, da bomo v novi hišici, bo več prostora. No, lahko pa pridete tudi sem, kjer smo sedaj. Res je da bolj na tesno, se bomo pa malo stisnili, ni panike sploh. Skaana, a tvoj lepotec ima pa alergijo na kravje mleko. Ja bogi. Če me spomin ne vara, ta alergija izgine nekako do prvega leta (ali do tretjega, sedaj pa ne vem točno). Ja, ni pa čisto nič luštno, ker je potem problem tudi zaradi jogurtov, skutk. Upam, da se motiš in da je dobil flekec zaradi kakšne druge stvari. Fipi, lepo da si se oglasila. Pa pridno se uči, ko boš imela izpit pa povej, da bomo držale pesti. Wahoo, lepo da si se nam tako hitro javila. Kot vidiš smo držale pesti (ker si bila zelo hitra nam jih ni bilo treba prav dolgo). Je prav lepo prebrati, da sta Lina in Tara lepo sprejeli bratca. Pa čisto ti verjamem, da je očka zelo ponosen na svojega sina. Kot si napisala, enako vesel bi bil tudi hčerkice ampak sin je pa le sin (pa kot so včasih govorili, priimek bo šel naprej ). Rainbow, upam, da si se vsaj malo spočila in da je Enja zgodaj zaspala. Ojoj, Matic se nekaj oglaša. Upam, da ga bo minilo in bo spal naprej.