modrooka
|
Punce živjo! Sem ravno sama (mož je fitnesu, Ana v vrtcu), tako, da moram izkoristiti tele trenutke in vam kaj napisati... Zelo ste pridne, ko tako vsakodnevno poročate, kaj se dogaja v vašimi sončki. Jaz nisem tako zelo, ampak se bom sedaj potrudila in poročala malo bolj podrobno. Pa saj ste itak same fejst punce in vem, da mi boste oprostile . Suzi* - meni je najbolj všeč ime Aljaž. Vito me spomni na enega bivšega, pa dobi čuden priokus Katrin - ravno danes sem pri zajtrku prebirala omenjene iskrice. Fajn, fajn. Drugače pa me zanima o tistem dodatku za voziček, ko lahko otrok stoji zadaj - mi imamo Peg peregota - a se tudi za ta voziček dobi ta dodatek - mogoče veš? NiLe - pri nas je pa dragi zadolžen za likanje. Vedno se je zgražal, ko sem jaz jamrala, kako mi je tole likanje zoprno, češ, da ni nobene panike in da je prav fajn, tako, da sem lepega dne enostavno likalnik izpustila iz rok in od takrat je njegov. Če je tako fajn, pa naj lika ... In lika. In še vedno trdi, da je fajn. Tut prav . Suzi* - ti imaš danes generalno kuhinje, jaz pa spalnice. Koliko neuporabnih cunj imam v omarah. Me kar groza prime. Včeraj sem zmetala skoraj celo vrečko ponošenih nogavic, danes spet ogromno ponošenega spodnjega perila... Ne vem, zakaj takih stvari ne delam sproti. Potem se pa te šare nabere in človek misli, kako veliko reči ima, pa ugotovi, da je vse ful staro in uničeno... Joj, joj... O tem, kaj je RI pa nimam pojma. Sem pogledala materinsko knjižico od Ane, pa mi tega ni nikoli meril, tako, da res ne vem... Ugi, tut Ana pozna že večino barv - rdečo, modro, zelena, črno, roza, vijolo, rumeno, oranžno; loči pa tudi temno modro od svetle Drugače pa napiše črko A, N pa noče , pozna številke 1, 3, 8, 4. Šteje do 20. Vmes nalašč kaj pomeša, potem pa, ko se naredim zgroženo, se mi samo smeji in popravi v smehu... Faca je tale naša Ana. Zelo veliko sprašuje, nič je ne silimo. Si pa res zelo hitro zapomni. Sem zelo ponosna nanjo . Imamo pa zadnje čase spet malo več 'napadov' trme - sem mislila, da jo je že minilo, pa je spet prišlo na spored. Včasih se dere tut po pol ure in hoče nekaj doseči in ko vidi, da ne bo, se umiri in funkcionira naprej, kot da se ni nič zgodilo. Mene spravi čisto iz tira. Sploh ne vem, kako naj reagiram, ker jo je res težko poslušat. In ful mi je nerodno pred sosedi, ker ne vem, kaj mislijo, da počnemo z njo. Jaz sem ponavadi spravim stran od nje ali jo pošljem v sobo, da se tam izkriči, ampak včasih bi jo najraje po riti, čeprav nisem zagovornik tepeža. Joj, tile izpadi me res morijo. Je pa zanimivo, da v javnosti tega ne počne, samo tam, kjer se počuti domače - doma in pri starih starših. Špacka, čestitam za obletnico. Midva bova imela letos 5. Ampak šele septembra. Nič, moram iti kuhat kosilo, saj se dragi kmalu vrne s fitnesa. Bodite fajn, se še kaj oglasim! Pozdravček vsem!