|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
7.2.2008 13:53:21   
ugi
Katrin: Kako sta luštna tvojedva zakladka user posted image . Mi bomo pa RD praznovali v zacetku aprila (glede na to, da je Luka rojen 30. 3.). Pa še lepši dnevi bodo. No upam, da ne bo dež. Bomo naredili piknik.

Jutri gremo pa v Ikeo. Komaj že čakam.

Dolina: To je pa res višja matematika. No glavno je da vidiš, da poje dosti. Si mi pa priklicala spomine, ko si pisala da jo moraš pod brado in za ušeski božat. Jaz sem mogla Luka tudi, pa še pod pajsko sem ga žgečkala, da se je zbudil. Tudi ni hotel jest od začetka. Smo se kar namatral, da je kaj popil.

Imam pa Že par let idejo, da bi uprizorila lutkovno predstavo za tamalčke. Sam bi mogla z mojim eno pravljico naštudirat in potem lutke narest. Mogoče nama rata do naslednjega leta. user posted image

Lep praznik in vikend vam želim

Pa-pa

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
7.2.2008 21:48:36   
rainbow
Čer!

A ni fajn, da jutri ni treba v službouser posted image user posted image

Dolina, user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo pikico, da bo vse ok, ti želim!! Se pridružujem puncam glede spodbude za dojenje! Jaz bi jo dojila tudi pogosteje kot na tri ure. Pa saj ne bo več dolgo taka zaspanka, pol pa je še z zize ne boš dobila, boš videlauser posted image ; je pa res, da se moraš skulirat in bit odločna in prepričana, da imaš dovolj mleka in ta malo čim več pristavljat. In dosti pit in fajn jest. Z Zojo pa bo še nekaj časa tak. Jaz se spomnim, da sem dojila Enjo, Lia pa je s prstom v ustih hodila okoli mene in se ni hotela čisto nič sama igrat. Sem nekaj časa rabila, da sem se znebila občutka krivde glede nje, da se pač nisem več toliko z njo ukvarjala. No, samo ona je bila dosti mlajša kot naši skoraj triletniki, je bilo še toliko težje. Bodo pa prišli hudi dnevi, hkrati pa bo tudi vedno lažjeuser posted image
pa kako lepo, da si čist in, mislim tukaj, in povprašaš o nas user posted image , hvalauser posted image ; glede pusta, sem šla z mojima v torek malo naokoli po mestu, da sta se nagledali maškar.

NiLe, pazi na svoje zdravjeuser posted image user posted image ; no, kako je bilo na uz? Tokrat več sreče?

Katrin, ojej, to z dopustom pa ni fajn! Midva se še nisva nč odločila zdaj za februarske počitnice. za en teden mi je predolgo kam it, snega ni bogvekaj, tako da sva rekla, da se bomo hodili na Pohorje smučat. Za Enjo bom dobila najverjetneje od sodelavke opremo, da vidimo, kako bo ona navdušena.
Tvoja dva sta pa zlatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka, kako je bilo na razgovoru? Očitno te čakajo neke pomembne odločitve (joj, zdaj sem pa že kot ona vedeževalkauser posted image ) želim ti, da se pametno odločišuser posted image

Ženske, moj lenodiš je bil očitno posledica mojega nezdravja, saj sem fasala vnetje sluhovoda in dobila danes antibiotike. Desno uho me je zdaj tri dni katastrofalno bolelo, tak po valovih, in danes sem se res spravila k dr (in nisem rabila nič čakat, tudi že čudež dandanes). Tako da imam zdaj tri dni za rehabilitacijouser posted image , pol pa s polno paro dalje, nas čaka v šoli še en naporen teden pred počitnicami.

ok, grem gledat forenzike, ker drugače bo post res predolg, lepo ajateuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
7.2.2008 23:53:49   
Suzi*
Ojla. Na hitro preden grem spat.
Dva tedna pred rokom sem še vedno v enem kosu, danes sem imela nekaj rjavega izcedka, kar mi je čudno (mogoče sem nal pretiravala s čiščenjem user posted image ), drugače pa nič posebnega ne dogaja.

Dolina, lepo da sta doma, da se pridno dojita. user posted image user posted image  Mi je zanimivo brat kako se rihtate, pa kako Zoja reagira, zraven pa tuhtam kako bo, ko bomo tud mi imeli še eno štruco. Mi na trenutke še kar ni jasno. user posted image  
Skaana, Katrin tudi od vaju je zanimivo slišat vse v zvezi z malimi štrucami....ja, saj vem, trenutno sem čist v dogajanju, sam to mi gre po glavi, kdaj bo, kako bo,.... user posted image  user posted image

Mah, bo že, šibam zdej spat.

Aja,  Anžej je pa poleg občasnih muh lepo priden, rad ustvarja, edino včasih imam zdaj občutek, da je mogoče pri kakšni bolj divji igri prikrajšan, ker le ne morem z njim noret, moj je pa precej malo doma. Ampak sej nadoknadiva z risanjem, fuuul lepo sestavlja puzle, plastelin mečkava, pa minejo popoldnevi.

Nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.2.2008 18:34:29   
Skaana
user posted image

Atena mi poje in ziblje Babyborna, mali drnjoha, jaz imam pa 5 min za vas... Danes je moj tast imel rd in smo šli sami tja (cel podvig, vam pravim user posted image ), a počasi se bom morala navadit, saj bom vsak drug teden čisto sama z micenima user posted image , ko se bomo preselili.

Ne vem, če sem vam povedala, da Atena nekje dva tedna govori r, povsod in vedno user posted image . Ustvarjalna je, a nima obstanka. Tako da je ravno sekunda, ko kaj delama, potem pa bo že norela po hiši. Suzi, bosta že nadoknadila z Anžejem norenje, brez skrbi user posted image . Midve sva tud.

Suzi, da ni bil čepek? Daj, javljaj se nam bolj pogosto, da bomo vedele, kdaj držat pesti. Kako pa Anžej spi v novi postelji?

NiLe, še vedno čakamo slikce user posted image user posted image . Pa info, kako je user posted image pozirala.  Upam, da si vredu.

Dolina, res si super, da si takoj z nami. Jaz te res občudujem. Za Nežo (a je nedonošenček, ali je uradno donošena?), Zojo, Alti tako super skrbiš user posted image . je pa tudi možno, da bo micena lepotička manekenka z nižjo kilažo (pa saj sta tudi vidva bolj suha kot ne user posted image ). Pa spomnem se, kako si imela težave z Zojo glede prehranjevanja, pa je zrasla v zdravo princesko. Tako da kar pogumno še naprej. Čisto prav delaš. In ti kot mamica najboljše veš, kaj je prav za hčerkico. Aja, mogoče še lahko poskusiš rahlo privzdignat dojko od spodaj, baje da deluje tako, da začne nazaj sesat. A pazi, da potem bradavičke ne spusti.

Katrin, kako cortkana sta tvoja sončka user posted image user posted image . In kako je Kaja zrastla. Prava lepotička je že. Ti kar lepo vabilo naredi - saj super znaš. In napišeš, kdaj naj pripejejo otročke in kdaj naj pridejo po njih. Nekaj v smislu: .. bom praznovala tretji rojstni dan. zelo bi bila vesela, če bi lahko očka ali mamica pripeljala tudi tebe ob ..., nekje ob ... pa že lahko prideta pote...

Rainbow, ti ubožica. No, pa boš le še ti prišla na vrsto za počitek.  Le glej, da ti bo user posted image kakšen čajček skuhal.

Ugi, mene pa neznansko zanima, kaj si kaj nakupila v Ikei. Jaz še zbiram pogum za dobro uro vožnje do tja. Morala bi vzet micenega zraven. Se sicer zelo rad vozi, ampak se mi zdi še tako mali... No, bom videla, tam nekje konec februarja - ko bo dopolnil tri mesece, bi šla.

Lutkovno predstavo user posted image user posted image . Super ideja. Mogoče se bom pa celo spravila to narest, lutke pa bi si lahko v službi sposodila... Sam ko bi dan bil kaj daljši... Pa še hiša. Ah, če pa ne bo šlo, bo pa drugo leto, kajne?

Prav, zdaj pa grem še k moji mali, ups, veliki pikici.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
8.2.2008 19:12:22   
Katrin
Hvala, punce user posted image

Anže je danes dopolnil 4 tedne. Še vedno samo spi in je, se mi že tudi nasmeje in je videti zadovoljen dojenček user posted image

Skaana, odkar imamo Anžeta, se mi Kaja sploh zdi ogromna in težka user posted image user posted image  
Za vabilo sem pa razmišljala nekaj v tej smeri, ja. Tnx user posted image
In user posted image  Ateni za R!!!

Rainbow, ni kaj, KG odpade, rezervacijo sem prenesla v naslednjo zimo. Bomo šli pa kam drugam za par dni, vi pa uživajte max na Pohorju še za nas user posted image

Nile, kako je bilo?

Suzi, zdrži še malo user posted image

Ugi, upam, da je šoping uspel. Potem boste pa vi praznovali 3.RD takrat kot jaz svojega user posted image

Dolina, upam, da je z malo Nežo vse v redu user posted image

Lep vikend vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
8.2.2008 19:15:00   
Katrin
user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
8.2.2008 20:09:48   
aleži
Danes smo preživeli lep dan v Postojni na prireditvi.
Nismo šli v jamo, ker še tako je Žiga "strogo gledal" kaj se dogaja okoli njega in še gužva je bila. Problem je, da ko je veliko gužve, postane tih, plašljiv, sramežljiv in gleda, potem pa ko smo šli proti avtu se je sprostil kot da ni bilo nič. Veselje in smejanje!!
Na srečo bo tudi vikend lep in bomo izkoristili in šli se sprehajat ob morju.

A ja, za tiste katere ste že rodile imam vprašanje:
1. ali ste rodile pred PDP
2. koliko ur ste se "mučile" (je zgledal porod hitrejši in lažji ali obratno)
3. vas je bilo kaj več strah kot prvič

hvala vam pa lahko noč!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
8.2.2008 20:10:50   
Skaana
user posted image

Ja, Katrin, a ni hecno, kako velika rita se naenkrat potem zdi? Jaz sem mislila, da se mi bo Aleksej zdel majhen, pa se mi Atena zdi ogromna user posted image .

Jaz pa Mojčco pogrešam. Upam, da praznuje rd in da zato nima časa.

Na noč tudi od mene...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
8.2.2008 20:16:07   
Skaana
Aleži, sem ravno gledala po TV kakšna gužva je bila in sem se spomnila nate.  No, bo pa vikend toliko lepši.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
A ja, za tiste katere ste že rodile imam vprašanje:
1. ali ste rodile pred PDP teden dni prej - a je bil elektivni (napovedan) carski rez
2. koliko ur ste se "mučile" (je zgledal porod hitrejši in lažji ali obratno)
3. vas je bilo kaj več strah kot prvič bolj me je bilo strah, ker sem v drugo "preveč vedela"

Kaj se na kaj pripravljata? user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
8.2.2008 22:28:49   
NiLe
Čeeer, marčevke ... samo na hitrco, da ne bo izgledalo, da vas ignoriram user posted image

Včeraj smo bili v Dobrni, naša user posted image se prav pritajeno skriva, zato se ni videlo ne vem kaj boljeuser posted image , je pa zato Lea neznansko uživala in občudovala sestrico v trebuhuuser posted image . Že za to se je splačalo iti na izlet.

Danes pa smo vseeno šli do Postojne (čeprav me je grlo še malo bolelo) in je bila reeees strašanska gužva, ampak sem malo stisnila zobe in potrpela, da sta moja dva škrata lahko uživala v vožnji skozi Postojnsko jamo in v cirkuški predstavi znotraj jame. Zunaj je bil sicer lep sonček, ampak je pihalo ...

Zdele pa me dragi kliče, da greva gledat en film ... sličice sobe so pofotkane, jutri si bom vzela čas in jih prilimala v album.

Pa pa

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.2.2008 19:31:47   
aleži
Danes na Obali je bil zelo lep sonček ampak mrzlo, ker je pihala burja. brrrr! Žiga je ful užival na sončku, šla sva se sprehajat po Izoli in je bilo enkratno. Bil pa je tako zmantran, da ga je kar sonce uspavalo v avtu proti domu.

Vprašala sem vas, ker me je zanimalo kakšne izkušnje imate, boljše ali slabše.
Če si predstavljate, da sem prvega v roku 2 h z popadki vred in 10 min na porodni mizi rodila, me zdaj malo skrbi, da ne bo isto. Čeprav pravijo, da gre drugi hitreje, bom potem jaz kar doma rodilauser posted image .
Danes sem imela trebuh cel dan trd in napet, pa še pupica je malo nič brcala, tako, da ne vem,... Počivat bi morala več!! Saj od ponedeljka naprej si bom vzela več časa za počivati, se sprehajat zaradi user posted image  sladkorne, pranja cunj,...
Upam, da bo počakala do marca! ha hauser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.2.2008 23:24:32   
Suzi*
oj, spet jaz pa spet sredi noči. user posted image

Skaana, glede spanja....Anžej je ful lepo preklopil na veliko posteljo, je prav ponosen na njo in vsakemu pove, da v njej spi. Se je tudi malo umiril zvečer za zaspat, gre malo lažje, čeprav zaspi šele okoli pol desete, pred deveto skoraj da ne. user posted image  V bistvu rabi zvečer pravljico, pa pesmice, pa fuuuul cartanja, božanja....obvezno pride še enkrat ven iz sobe, ampak če ga mirno in brez jeze ter skoraj brez besed odpeljem nazaj v posteljo, ga še enkrat pocartam, je potem kar mir in zaspi.
Če je bil pa čepek pa pojma nimam. user posted image V prvo je bil malo bolj sluzast in s krvavimi nitkami...zdaj pa samo malo oker oz. rahlo rjavkast. Bomo vidli kaj bo, čeprav jaz bi tud še do kakega 14. počakala v enem kosu. rada bi šla še k frizerju se postrižt in pobarvat...upam, da mi v ponedeljek uspe. Ja, pa še vedno nimava izbranega imena za fantka, kar me pa zelooooo obremenjuje. kakšna ideja????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
10.2.2008 10:32:50   
Skaana
user posted image

NiLe - SVETOVNA sobica user posted image user posted image user posted image user posted image . Točno in genav tako bi jaz dala delat, če bi imeli dinarčke. Super kombinacija barv in odličen sestav. Res bravo. In medvedek Pu tudi super paše zraven.
Micena pikica pa vas bo potem toliko bolj presenetila, ko bo iz trebuščka pokukala.
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Ja, pa še vedno nimava izbranega imena za fantka, kar me pa zelooooo obremenjuje. kakšna ideja????

Kaj pa Aleksej Po moje bi super pasalo zraven Anžeja. Ali pa Enej je meni tudi fuuulll všeč, a žal ni blo. Aja, pa če bi Atena bila fantek, bi bila Lev.

Mogoče sta pa samo malo bolj user posted image in si razno zakrvavela v mat. vratu, ker je baje bolj prekrvavljen med user posted image . user posted image Seveda bo user posted image počakal-a. Saj si vendar želi met lepo mami...

Kaj pa tvoj kaj Anžeja zvečer crtlja? Ker potem boš kar težko, ko bo user posted image zunaj... Oz bo šlo težko glede na uro.

Uf, Aleži, potem se boš pa morala kar podvizat. Moja sestrična je tudi tako hitro prvega rodila, potem za drugega sta pa koooomaj uspela priti do P.

Punce, žal sem morala omejiti dostop do našega spletnika za hišo. Če katero kaj zanima, ji bom zaupala geslo. Včeraj sem prišla tja in sem videla, da imam pipo montirano. Ful sem bila vesela, ker zdaj bom pa res lahko praznovala Atenin rojstni dan tam. Pozna katera kakšno fino igrico, ki se izvaja notri? Kako boste ve animirale micene goste? Mi bomo imeli otroke od enega do desetega leta.

Joj, bežim. Bratranci so mi obljubili, da pridejo danes popoldne pomagat na hišo. Pa oči pride končno domov user posted image . Joj, ne vem kako se bom navadila na ta ritem, da ga vsak drug teden ne bo domov user posted image . Sploh potem, ko bom sama v hiši.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
10.2.2008 14:10:16   
Katrin
Uf, ste pridne ...

Jaz sem bolj slabo spala, žal Kaja spet kašlja - se mi revčka smili, ker ji ne morem kaj dosti pomagati user posted image

NiLe: sobica je krasna !!! Vas občudujem vse, ki si drznete tako hude barve uporabit user posted image  Ker je nama ostal še en predalnik iz Kajine sobe, sva se odločila, da bova Anžetu kupila kar enako pohištvo user posted image  Kaja ima princeske zraven, Anže bo imel pa Pu-ja user posted image

NiLe: potem izgleda, da imate malo sramežljivko user posted image , bo pa zato veselje aprila toliko večje user posted image

Skaana: Super za vodo ... saj bo, počasi ...

Aleži: upam, da te čaka lahek porod. Pri meni je bilo obakrat lahko in hitro; a to žal ni merilo. Vsakič je drugače in vsakič je nekaj posebnega. Sicer pa jaz o porodu nisem nikoli razmišljala vnaprej, pa čeprav imam zelo nizek prag bolečine in me je bilo bolečine vedno strah. Takrat pa sem to kar nekako odmislila. Meni je moj G rekel, da se 90% poroda odvija v naši glavi ... zato ne razmišljaj o tem preveč user posted image  
Mojo prvo porodno zgodbo si lahko prebereš tukaj
drugo pa tukaj
Prvič sem rodila od popadkov naprej v slabi uri, drugič pa v slabe pol ure user posted image

Upam, da Kaja ne zboli; jutri imamo prvi pregled pri pediatru z Anžetom user posted image

Lepo nedeljo še naprej

katrin

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
10.2.2008 15:59:44   
aleži
NiLe hvala za geslo in prav lepo sobico ste uštimali. Bom tudi jaz se potrudila in dala v album slikice sobice, pa Žige,...  Sobica je res čudovita!!!user posted image  Čestitke mamici in atiju!!

Katrin sem prebrala tvoji porodni zgodbi. Saj je res, da je 90% samo v glavah, zato se tudi jaz kaj dosti ne obremenjujem, KER VEM, DA BO KOT PRVIČ.
Danes sem  že dva stroja oprala, saj je pihala burja in sonce sijalo, malo likala,... jutri pa je itak nov dan in veselo na delo me čaka še kup opravil, preden grem rodit.

Danes sem dala možu ultimat, da zbereva ime, ker če ne bo ostalo kar moje!!

lp, ker me Žiga kliče, da se greva igrat. Morem kar izkoristit še te tedne z njim!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
10.2.2008 18:56:54   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
KER VEM, DA BO KOT PRVIČ.

user posted image user posted image user posted image

Danes sem  že dva stroja oprala

Jaz pa že 4, peti se pere user posted image

Ne naprezaj se preveč, delo počaka; počivaj sedaj, ker potem ne boš več ...

lp katrin

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
10.2.2008 20:33:28   
Katrin
SKAANA
Pozna katera kakšno fino igrico, ki se izvaja notri? Kako boste ve animirale micene goste? Mi bomo imeli otroke od enega do desetega leta. 

Še premišljujem, ti javim user posted image

lp in nočka
katrinuser posted image  

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.2.2008 9:35:51   
Špacka
Ojla user posted image

Tri dni sem bila doma, pa se sploh nisem mogla spravit za računalnik, oz. če pa že, me je pa že Lina okupirala, da bi gledala slikce user posted image user posted image user posted image  Po dolgem času smo bili ves čas vsi trije doma, tako da smo res izkoristili čas en za drugega, brez tratenja časa po obiskih....saj vem, da jih bomo slišali zaradi tega user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj razgovor za službo je šel zelo, zelo dobro skozi, čeprav še vedno ne vem kaj naj....user posted image user posted image user posted image  najprej sem bila prepričana, da bom zavrnla ponudbo, potem mi je malo pomagal razgovor s tastom, ki najbolj pozna celotno situacijo....za njih sem zanimiva, trenutno čakam, da mi sporočijo datum testiranja, za razne alergije, drogo....potem imam spet razgovor s konkretno ponudba, potem pade odločitev.user posted image user posted image user posted image

Prejšni teden sem bila pri frizerju in sem mislila, da bo tudi Lino premamil obisk frizerskega salona, pa ni bilo uspeha. Zdaj jo kar doma strižemo, konice in spredaj, samo to zgleda tako, da sestra leta za njo, ker ne pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image  pri frizerju se pa sploh ni hotela vsesti na stol, čeprav so se zelo trudile okoli njeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem, no user posted image user posted image user posted image

Rainbow uspešen začetek tedna, upam da je tvoje zdravje ok.user posted image

Nile zelo lepa sobica user posted image user posted image  čeprav priznam, da Line ne bi upala dati spat tako na visokouser posted image user posted image

Skaana počasi se bo tudi v hiši vse uredilo user posted image user posted image user posted image  okoli tvoje prošnje....če ti nimaš idej, saj vem, da jih imaš, jih imam jaz še manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, mene pa danes tako glava boli, razmišljam, če bi vzela tableto al ne, mogoče neha user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.2.2008 10:40:14   
ugi
NiLe: user posted image super sobica. Pa kakšna dobra spidermanka je bila Lea user posted image .

Skaana: V Ikei nisva prav veliko kupovala - sva bila šoferja - je prijateljica kupovala povijalno mizico, pa omarico in stole in lučke in posteljnino, pa se ful enih stvari, za malega ki prihaja maja - ker imava karavana.Sva jima pa midva kupila posteljico in jogi. Sva bila pa tako naložena nazajgrede, da sva bila k Strojanovi user posted image user posted image user posted image Pa se njena mami je šla, k je kupila mizo in stole za jedilnico. Smo šli z dvemi avti. No midva sva kupila eno mizo, za taspodnjo sobo, ki jo zdaj rihtava. K že imava lesene stole za zraven. Pol sem pa se ene blazina za stole vzela, sam so prevelike user posted image . Nism nič zmerla. No ja jih bomo že nekje ponucal, sej so bili samo 15 EUR. Aja pa Luku sva kupila lesen vlak za rojstni dan in smo že včeraj sestavili progo in je čez pol sobe. Sva vzela dva paketa vlakov in se en paket k ima postajo in lokomotivo in en vagon in se enega k ima kretnici in se nekaj tirnic. Tako da je vse skupaj za ene 8 metrov proge. user posted image Zdej ima vse skupaj 3 lokomotive in 7 vagonov.

Katrin: A si tudi oven po horoskopu? Tako kot Luka.

No zdej moram pa se kaj narest, me že grdo gledajo user posted image

Vas še potem pokomentiram ...

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.2.2008 12:11:53   
aleži
Kot dogovorjeno, sem poslala vam na ZS geslo za ogled sobice, samo mojčci in špacki nisem, ker nimata ZS. Zato se vama opravičujem. Če želita si ogledat, mi sporočita.

Ker sem iz Obale, je tudi sobica tako narejena oz. poslikana. Ima zelo rad MORSKE živali in tudi druge, zato sem dobila idejo. Mislim, da sem kar zadela, ker zelo rad spi brez problemov v njej, malo ga nahecam, da grejo tudi živalice spat,... vse treba znat, a ne!!!

Danes pri nas piha burja, HURA, da se mi bodo cunje posušile!!!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.2.2008 12:39:03   
Špacka
O madoma, Ugi, to je pa bil podvig v Ikeiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Aleži kako ti to misliš, da nimam ZS? user posted image user posted image user posted image  Nazadnje dobila od Nile geslo za sobico. Se ti oglasim na ZSuser posted image

Ob 10 sem dobila klic iz vrtca, da ima Lina vročino in da pravi, da jo boli grlouser posted image user posted image user posted image  predno sem pršla po njo, je še bruhala. In res je zgledala taka boščika, doma sem ji dala Daleron, malo je poležala, zdaj je pa ko nova user posted image user posted image

Še dobro, da dela pediater popoldne

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.2.2008 13:21:08   
ugi
Aleži: Ooooooooo, ti pa zelo lepo rišeš. user posted image Blagor tvojemu Žigu. Zelo lepo sobico ima. Naš Luka ima tudi rad morje in svetilnike. Zato sva mu lani narisala svetilnik pri postelji. In zdej reče da gre spat v svetilnik. user posted image Če te zanima lahko pogledaš slikice v albumu, ki se imenuje Luka. user posted image

Špacka: Drzim pesti, da LIna ne zboli. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.2.2008 13:26:21   
fipi
Ojla!

Punce jaz sem pa ful važna...... mi je uspelo narediti izpit user posted image user posted image user posted image . Sedaj mi manjkata še 2 + diploma. Želim si, da bi še letos diplomirala, samo ne vem kako bo.

Pri nas se nič kaj posebnega ne dogaja, razen to, da se stopnjuja trma našega Nejca user posted image . Če ni po njegovem, se joče in bog ne daj, da ima kaj v roki, ti zabriše kar v glavo.user posted image

Nile: super sobica, ni kaj. Mi imamo podobno. Naša kombinacija barv pa je zelena, rumena, modra in rdeča.

Ugi: to pa je bil nakup, si vas kar predstavljam kako ste se peljali domov user posted image user posted image user posted image

Aleži: malo prepozni ti želim dobrodošlico pri marčevkah, saj si že nekaj časa med nami. Veš, jaz sem tista, ki nekako ne najdem časa za sebe in tudi za RR user posted image , glavno je da vas vsak dan prebiram in sem na tekočem z dogajanji. user posted image

čao.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.2.2008 13:58:54   
aleži
Ugi, magari da bi jaz tako lepo risala. Jaz sem samo pobrala slikice iz interneta, ter naš prijatelj je narisal na steno in vsi skupaj smo mu pomagali barvat. Nisem umetniški tip! na žalost!!user posted image  
Jaz sem si samo zamislila, kaj naj bo narisano, kje,... in še povrhu smo kupli sobico skoraj v isti barvi kot je morje (ne vem če se vidi iz slike omara in postelja prav lepo). Prav posrečilo se nam je!!user posted image

katrin, že stokrat sem imela v mislih, da bi ti čestitala za rojstvo, pa sem vedno pozabila napisati, saj razumeš da imam user posted image  pozabljivost. ČESTITKE ZA NARAŠČAJ!!! in priejtno cartanje, dojenje,....

fipi čestitke za izpit, še malo pa bo diploma pred vrati!user posted image

Špacka, upam, da je vse v redu z Lino. Priejtno okrevanje!!

lp

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.2.2008 14:42:51   
Dolina
Na hitro se javim, preden oddrvim po Zojo v vrtec - moj ima danes  sicer očetovski dopust, a je šel v službo "častit" ob rojsvtu Neže. Seveda je cel dopoldan kuhal.... user posted image user posted image  Samo ne za mene. user posted image

Mi smo bole, čeprav sem bila v soboto v P, ker sem dobila visoko vročino in seveda bolečo dojko, so lahko mislite, kaj je bili (mastitis). Na srečo sem šla hitro tja in je bilo vse bolj v začetkih tako, da sem si s stiskanjem in par lekadoli spravila v red, AB so mi dali za "rezervo", če mi vročina ne bi padla. Upam, da bo šlo zdej samo še na bolje... Zoja je videla, da grem, (saj bi se mogla zlagat, da grem po kruh) in ko je slišala, da grem v bolnico po zdravila je padla v čisto histerijo in se je sploh ni dalo pomirit, potem sem še jaz do P jokala v avtu. user posted image user posted image

Neža se je začela končno redit (ima že 3.320Guser posted image user posted image user posted image ), na desni dojki mi poje tud 140g, na levi pa do 90g - ravno ta me boli oz me je bolela in je očitno manj mleka, slabše teče in se ji ne ljubi vlečt. Čez dan jo probamo mal budit, ker ona potem zvečer čuje. Sicer pa je pridan, malo jo pa krčki dajejo. 
Kaj vidve pazita, kaj jesta, sedaj ko dojita, Skaana in Katrin?

Aleši, pri meni je bilo obakrat hitro, prvič 4 ure, spontan razpok, drugič rahli popdaki od osmih zvečer, v P sem pla ob treh ponoči, mehur so mi predrli ob 5.40; 6.40 smo rodili (bi že prej, če bi bila babica pri meni, je pa ravno ena druga rojevala in sem bila "na čakalni listi"). user posted image  
Čudovita stena, Žigec pravi korenjak. user posted image user posted image

NiLe, user posted image user posted image user posted image  1A sobica in Lea je prava velikanka. A zihr ni stara že 4?

Skaana, Katrin, meni se tudi Zoja zdi ogromna, zdej, ko imamo Nežo. Sploh ne morem verjet, kakšna razlika. user posted image user posted image user posted image

A potem imate pa že vse vaše sončke v ta veliki postelji? Mi pa še vedno 140x70 z ograjo, ker če jo dol snamem, bo čofnila s postelje v sekundi.

Zdej pa moram it, dokler mi tašča še lahko Nežiko počuva.

pa pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.