Skaana
|
Atena mi poje in ziblje Babyborna, mali drnjoha, jaz imam pa 5 min za vas... Danes je moj tast imel rd in smo šli sami tja (cel podvig, vam pravim ), a počasi se bom morala navadit, saj bom vsak drug teden čisto sama z micenima , ko se bomo preselili. Ne vem, če sem vam povedala, da Atena nekje dva tedna govori r, povsod in vedno . Ustvarjalna je, a nima obstanka. Tako da je ravno sekunda, ko kaj delama, potem pa bo že norela po hiši. Suzi, bosta že nadoknadila z Anžejem norenje, brez skrbi . Midve sva tud. Suzi, da ni bil čepek? Daj, javljaj se nam bolj pogosto, da bomo vedele, kdaj držat pesti. Kako pa Anžej spi v novi postelji? NiLe, še vedno čakamo slikce . Pa info, kako je pozirala. Upam, da si vredu. Dolina, res si super, da si takoj z nami. Jaz te res občudujem. Za Nežo (a je nedonošenček, ali je uradno donošena?), Zojo, Alti tako super skrbiš . je pa tudi možno, da bo micena lepotička manekenka z nižjo kilažo (pa saj sta tudi vidva bolj suha kot ne ). Pa spomnem se, kako si imela težave z Zojo glede prehranjevanja, pa je zrasla v zdravo princesko. Tako da kar pogumno še naprej. Čisto prav delaš. In ti kot mamica najboljše veš, kaj je prav za hčerkico. Aja, mogoče še lahko poskusiš rahlo privzdignat dojko od spodaj, baje da deluje tako, da začne nazaj sesat. A pazi, da potem bradavičke ne spusti. Katrin, kako cortkana sta tvoja sončka . In kako je Kaja zrastla. Prava lepotička je že. Ti kar lepo vabilo naredi - saj super znaš. In napišeš, kdaj naj pripejejo otročke in kdaj naj pridejo po njih. Nekaj v smislu: .. bom praznovala tretji rojstni dan. zelo bi bila vesela, če bi lahko očka ali mamica pripeljala tudi tebe ob ..., nekje ob ... pa že lahko prideta pote... Rainbow, ti ubožica. No, pa boš le še ti prišla na vrsto za počitek. Le glej, da ti bo kakšen čajček skuhal. Ugi, mene pa neznansko zanima, kaj si kaj nakupila v Ikei. Jaz še zbiram pogum za dobro uro vožnje do tja. Morala bi vzet micenega zraven. Se sicer zelo rad vozi, ampak se mi zdi še tako mali... No, bom videla, tam nekje konec februarja - ko bo dopolnil tri mesece, bi šla. Lutkovno predstavo . Super ideja. Mogoče se bom pa celo spravila to narest, lutke pa bi si lahko v službi sposodila... Sam ko bi dan bil kaj daljši... Pa še hiša. Ah, če pa ne bo šlo, bo pa drugo leto, kajne? Prav, zdaj pa grem še k moji mali, ups, veliki pikici.