Skaana
|
Se čutim dolžna, da se malce javim... Čeprav sem, eh, pa saj že veste . Včeraj sem bila na prvih govorilnih urah kot mamica . Atena je bila pohvaljena, na začetku je bilo nekaj težav glede socializacije (šefica pač ), je mislila, da jih bo lahko tako vrtela kot nas doma . A so zdaj baje pošlihtali in ni večjih problemov. Glede učnega napredka pa je samo rekla, da je odlična in potem se sploh ni hotla o tem več pogovarjat No, v glavnem, naša pupa bo verjetno čisto O.K. Danes sem pa bila na razvojni ambulanti z Aleksejem. In izvedela, da ni čisto v redu to zategovanje in da se bomo morali z našim fantolinom kar pomatrat, če bomo hotli to odpravit, ker je Aleksej en zelooooo močan in samovoljen dečko . Mu glavice zlepa ne moreš premakniti, če pa že, pa jok za gore premikat... A bomo že, seveda. Samo da ni kaj hujšega... Aleži, mi smo dali Ateno v vrtec malo pred rojstvom bratca. Ker je nujno potrebovala družbo in tudi izredno rada hodi tja. In ti povem, da si ne predstavljam, da bi jo zdaj imela ves čas doma (je pa itak veliko doma, ker skoz nekaj smrka, pa vročina... nič hujšega, a ni za v vrtec). In verjemi, boš s tem samo uslugo naredila prav vsem po vrsti. Dolina, seveda imaš dovolj mleka, pa saj to veš. Je pa res, če ti je pila zelo poredko, da se tvori manj. Zdaj ne bo več problema, ko boš Nežko pristavljala vsake tri ure (Aleksej mi čez dan obvezno je na dve uri ). Poskusi nardit tako, da ti eno dojko čisto čisto do konca sprazni, že ko imaš občutek, da prav nič ni v njej, še kar naj vleče (to je prav neverjetno, boš čutila novi naval, in to zadnje mleko je najbolj hranljivo). Če imaš pumpico, bi ti mogoče ob jutrih, ko je mleka največ, svetovala, da si tisto vodeno prednje mleko mogoče čisto malo prej ven spumpaš (če bo kriza, ga lahko potem po flaški daš), da se bo res nahranila z bolj gostim. Pa čim večkrat jo pristavi, naj podre kupček, pa jo še daj nazaj, to enih štirikrat, petkrat. Je pa res, da moraš za to imet čas... Pa sprosti se, vse bo v redu. Če so te poslali domov, je micena čisto vredu, nedvomno. Malo dajaj čez dan spat k oknu, čim bolj na svetlo, da bo obrazek obrnjen tja. Zoja pa je reagirala popolnoma identično kot Atena . Vedno boljše bo, boš videla. Jaz sem bila prvi teden čisto preč, sploh nisem prepoznala lastne hčerke . Zdaj pa je že prav lušno, ko dela načrte, kaj vse se bosta igrala, pa ko vidi, da je ona za Alekseja že zdaj najbolj zanimiva. In večkrat reče, da je ona zdaj meni posodila bratca, potem pa ga bo hotla nazaj . Katrin, sem prav vesela, da se tako fino rihtate. Jaz sem še tudi zdaj kamot in pustim Alekseja za tistih 15min moji mami, ko peljem Ateno v vrtec. Potem bom pa morala Alekseja pač zraven vozit. Ni druge. Saj vsak drug teden jo bo lahko . ko sem pa sama, bom pa čisto sama... Kdaj se bomo selili? Še kr ne morem nič rečit. Ker je zdaj tole predsedovanje in je moj skoz v službi . Upam, da nam uspe do septembra, ker bi rada dala Ateno tja v vrtec (bodo letos čisto novega nardili ). Glede napredka pa si lahko ogledaš moj spletnik. Bolj s polžjo hitrostjo gre zdaj vse skupaj. NiLe, škoda za občutek. A sigurno bo 6. Ker toliko pesti pa prmejduš mora veljat . Ja mi pa čakamo na album . Pe sem firbčna... Rainbow , upam da kmalu mine ta norišnica. Ti se kar potoži še kdaj. Zato pa smo tu . Ja, bi se bilo fino spet kaj srečati. Jaz pridem, če se bo le dalo (beri da bom uperila vse moči v to). Malce še počakimo na lepše dneve, potem bodo pa takrat že triletniki lahko bolj uživali kje na travici. Kako čas brzi... Špacka, kako je bilo na razgovoru? Glede kostumov za princeske pa . Jaz sem naši morala obljubit, da bo lahko za rojstni dan princeska . Zdaj pa gruntam, če ne bi res za vse povabljene punčke nardila kronice in za vse fantke oklepe (to je bolj frajersko kot krona). Mogoče ne bi bla slaba ideja... A ste že kaj razmišljale, kako boste praznovali rojstni dan? Mene to muči. Tako zelo bi rada organizirala v hiši, pa še ni ograja do konca narejena, pa po tleh je samo beton še namesto parketa. Tu pri nas je pa tako malo prostora. Joj, kolk je že ura. Bom spet jutri. Na noč, drage moje.