NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina NiLe, ja kakšno previjalno pa imata, da ne gre skoz vrata? Sta jo dala delat po meri al kako? A v kopalnico tud ne gre? Midva imava v kopalnici urejeno za previjat, meni je tako bolj všeč, bolj priročno. Želim ti, da najdeta eno fajn rešitev. Ja, pred 7 leti, ko smo dobili Nika, smo jo dali delat k mizarju - je v bistvu predalnik in gor posebej za previjat. Super se je obnesla pri obeh , sedaj pa sem ugotovila, da je preširoka oz. tudi vrata v spalnico so malo ožja kot normalno, tako da NO GO! Ne vem, jaz sem pa navajena, da imam v spalnici previjalno ... tudi v kopalnici ni prostora ... mah, nekaj bomo že naumili Pri nas pa puzzli niso tako aktualni oz. jih moram jaz sestavljat, Zoja samo pomaga, al pa ukazuje, kam moram dat kateri kos. Abecede se še ne učiva, ona se dela, da zna čitat in brat in je prav fletna, ko rešuje križanko in mi reče: mami tukaj pride A B Č F.... veš? Sem ti rešila vse. Šteje pa do 10 če se ji ljubi. Najbolj pa zna pet pesmice. Vsak teden kakšno novo. In jaz uživam v koncetru. Ha, ta je pa dobra ... križanke rešuje. Jaz sem pa ugotovila, da Lea sploh ne zna dobro držat barvice ali flomastra in danes sem ji rekla, če lahko v krog nariše učke, noska in usta ... pa se je ful matrala . Drugače ji pa puzzli in legice ful laufajo, šteti tudi zna, barve pozna tako-tako, pa poje tako lepo, da sem tudi v IZVIRNO SPOROČILO: Skaana aj ste že vidli kdaj kaj lepšega Skratka, včasih nimama časa niti za dihat - a sem srečna. Skaana, mah sta tako cortkana in sladka, da ni za opisat . Ti pa čist verjamem, da kljub naporu, uživaš 100/h in prav je tako ... tudi jaz komaj čakam, da se povečamo, čeprav po drugi strani mi je tako luštno, ko se naša kobaca v mojem trebuhu Katrin; zate sem pa tudi vesela, da uživate in se super rihtate ... ko imaš pa kakšno minutko časa, pa se nam le kaj javi. Jaz sem pa spet za knjigami ... v četrtek imam zadnji izpit (seminarska in diplomska bosta pa najbrž počakali na lepše čase ) in sem tako lena, da ni za povedat ... Trenutno sem sama, saj dela, najina škrata pa sta v varstvu pri mojih starših in jih bom objela šele jutri popoldan ... ah, bom že zdržala. Drugače ne bo nič z mojim učenjem. Lepo se imejte, uživajte s svojimi družinicami!!!