|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
26.1.2008 18:13:37   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

NiLe, ja kakšno previjalno pa imata, da ne gre skoz vrata? user posted image  Sta jo dala delat po meri al kako? A v kopalnico tud ne gre? Midva imava v kopalnici urejeno za previjat, meni je tako bolj všeč, bolj priročno. Želim ti, da najdeta eno fajn rešitev.

Ja, pred 7 leti, ko smo dobili Nika, smo jo dali delat k mizarju - je v bistvu predalnik in gor posebej za previjat. Super se je obnesla pri obeh user posted image , sedaj pa sem ugotovila, da je preširoka oz. tudi vrata v spalnico so malo ožja kot normalno, tako da NO GO! Ne vem, jaz sem pa navajena, da imam v spalnici previjalno ... tudi v kopalnici ni prostora ... mah, nekaj bomo že naumili user posted image

Pri nas pa puzzli niso tako aktualni oz. jih moram jaz sestavljat, Zoja samo pomaga, al pa ukazuje, kam moram dat kateri kos. user posted image user posted image user posted image  Abecede se še ne učiva, ona se dela, da zna čitat in brat in je prav fletna, ko rešuje križanko in mi reče: mami tukaj pride A B Č F.... veš? Sem ti rešila vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šteje pa do 10 če se ji ljubi. Najbolj pa zna pet pesmice. Vsak teden kakšno novo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In jaz uživam v koncetru. user posted image user posted image
Ha, ta je pa dobra ... križanke rešuje. Jaz sem pa ugotovila, da Lea sploh ne zna dobro držat barvice ali flomastra in danes sem ji rekla, če lahko v krog nariše učke, noska in usta ... pa se je ful matrala user posted image . Drugače ji pa puzzli in legice ful laufajo, šteti tudi zna, barve pozna tako-tako, pa poje tako lepo, da sem tudi v user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

aj ste že vidli kdaj kaj lepšega

Skratka, včasih nimama časa niti za dihat - a sem srečna.

Skaana, mah sta tako cortkana in sladka, da ni za opisat user posted image . Ti pa čist verjamem, da kljub naporu, uživaš 100/h in prav je tako ... tudi jaz komaj čakam, da se povečamo, čeprav po drugi strani
mi je tako luštno, ko se naša user posted image kobaca v mojem trebuhu user posted image user posted image user posted image

Katrin; zate sem pa tudi vesela, da uživate in se super rihtate ... ko imaš pa kakšno minutko časa, pa se nam le kaj javi.

Jaz sem pa spet za knjigami ... v četrtek imam zadnji izpit (seminarska in diplomska bosta pa najbrž počakali na lepše čase user posted image ) in sem tako lena, da ni za povedat user posted image ... Trenutno sem sama, saj user posted image dela, najina škrata pa sta v varstvu pri mojih starših in jih bom objela šele jutri popoldan user posted image ... ah, bom že zdržala. Drugače ne bo nič z mojim učenjem.

Lepo se imejte, uživajte s svojimi družinicami!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
27.1.2008 15:56:16   
rainbow
Ojla!

spet smo na drugi straniuser posted image

na hitro, Enja ima zgleda vneto uho, tako da verjetno bova juti pristali pri zdravniku.
Ati je pa šel danes z Lijo mučat pod Pohorje (Enja je jokala kot dež) in pravi, da je že sama zavijala in se ustavljalauser posted image user posted image

popoldan bomo kar doma.

Skaana, tvoja sta pa res cartuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
27.1.2008 19:35:13   
Suzi*
Sem bla že ziher, da že veste.......user posted image
....sem bila cel dan zdoma, pa nisem prej utegnila sporočit.

Dolina mi je ob 11.18 poslala tale SMS:

"Ku, ku, pa sem tu. Ime mi je Neža, trenutno pa spančkam. Mamica, očka in sestrica Zoja so presrečni!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke ponovno še tukaj!!!!!! Lepo se cartajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom jutri Dolino poklicala, da izvem še kaj več. Stiskam pesti da sta obe uredu, kljub temu, da je imela probleme s plodovnico in je rodila kar precej pred rokom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.1.2008 19:59:56   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulala, bravo mami! Dolina, pa si postala januarčica user posted image  

Iskrene čestitke! Sedaj pa le uživaj ob malem čudežu!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.1.2008 20:00:43   
Skaana
user posted image

jaaaaaaaaaa, meni je tudi poslala, joj kako sem bila vesela. A sem bila skoz na terenu in vam nisem mogla javit.

Dolina, moje čestitke še tukaj. Izredno sem vesela za vas. In mala princeska se je le odločila skrajšati mamici muke. Zlata mala Neža.

NiLe, ti pa jo le pokliči jutri in nam kaj več javi.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.1.2008 20:05:41   
Katrin
Drugače pa sem vam želela zaželeti lahko noč user posted image

Kaja in Anže sta danes zaspala ob pol 8ih (kar je redkost user posted image ) in sedaj upam, da si bova z možekom lahko privoščila nedeljski film ...

Mi smo OK, malo utrujeni, ker smo včeraj imeli zabavo za našega fanta. Bilo je sigurno okoli 30 ljudi in 10 otrok (še nisem utegnila prešteti vseh povabljenih user posted image ) - izpadlo je super. Anže se ni dal motiti - v največjem hrupu je spal 5 ur v kosu, Kaja pa se je igrala z otroci (kot da je ne bi bilo). Sem rekla, da smo včeraj imeli generalko za Kajin rojstni dan user posted image  in ugotovila, da naša hiša kar premore "maso" ljudi.

Skaana: slikice so super user posted image

Imejte se lepo in se beremo!

nočka, katrin

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
27.1.2008 20:05:54   
Skaana
Katrin, vi se pa kar naprej tako crtljajte... Čas tako zelo beži...user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, moj polhec se že oglaša - in pojutrišnjem bo star dva mesecauser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
27.1.2008 20:31:01   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Dolina mi je ob 11.18 poslala tale SMS:

"Ku, ku, pa sem tu. Ime mi je Neža, trenutno pa spančkam. Mamica, očka in sestrica Zoja so presrečni!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiii, kako lepa novica ... mah, sem čutila na vodi, kajti danes sem se kar nekajkrat spomnila na Dolino user posted image user posted image user posted image ....

BRAVO za pupo NEŽO! Dolina, lepo se cartajte in uživajte z novo članico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
27.1.2008 20:35:34   
eva1
Dolina-čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ker sem šele zdele vidla seveda tudi Katrin čestitke za Anžetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Skana-res sta luštna tvoja dva cukra!user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
27.1.2008 21:05:12   
fipi
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dolina, bravouser posted image user posted image user posted image , čestitke tudi iz moje strani. Želim vam veliko cartanja in prespanih noči.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.1.2008 22:16:24   
mojčca
Dolina, super, pa si dočakala svoj mali zaklad, po imenu Neža. Lepo se cartajte, pa želim vam čim več prespanih noči in da bi Zoja lepo sprejela svojo sestrico.

user posted image

No, od Matica lulček je sedaj boljše, ima pa čisto rdečo ritko, ampak gre tudi na bolje. Saj bi se kaj več oglasila, pa sem bila od treh noči dve pokonci, eno pa smo spali tako, tako. Da se pohvalim, Matic je postal ponosni lastnik tretjega zobka, četrti pa je tudi na poti. Je pa kar se tiče zobkov ful bogi,saj ful joka, po mojem, da ga mora ful boleti. Pri Manci pa sploh nismo vedeli, da dobiva zobke, je bilo vse spotoma.

No, kar se tiče atija in mami, gre počasi na bolje. Jo je pa mami veliko slabše odnesla kot ati, tudi boli jo še ful. Ja, pustimo času čas.

Kot da že ne bi imeli vsega vrh glave, je včeraj zvečer tašča povedala, da so od Mance in Matica prababico peljali v bolnico in sumijo, da jo je zadela kap. Smo bili včeraj dopoldan pri njej na obisku (v domu ostarelih), pa smo šli takoj domov, ker je bila ful čudna, kar gledala je mimo nas, sploh nas ni poznala. Ko smo vprašali sestro, kaj je z njo pravi, da je v redu oz. da ima uroinfekt in je zato na antibiotikih. Še kopali so jo, no, zvečer pa so jo odpeljali v bolnico. Kaj več pa izvemo jutri, ko jo bo pregledal zdravnik (med vikendi so samo dežurni in ne zveš nič).

Za atija pa tudi še čakamo datum, da gre na operacijo in potem močno upam, da se bo vse skupaj pomirilo in da se  nas bolezni in podobne stvari začnejo izogibati na daleč.

Bom šla počasi počivati, ker mi primankuje ful spanca. Bo že, samo da so otročki kolikor toliko zdravi.

Nočko punce user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.1.2008 8:29:30   
Špacka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke DOLINA , super, zdaj pa le uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.1.2008 14:02:40   
rainbow
Bravo, Dolina, čestitava tudi midve z Enjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa to je res čudovita novica!!! Evo, Enja tudi ploskauser posted image

Sva bili danes pri zdravniku in ima vneto grlo, je dobila kar Hiconcil. Tiste, ki se spoznate, a je to močan antibiotik al ne? In babi servis bomo ta teden izkoristili. Danes pa mi ful paše, da sem doma. Že tri dni me nekaj glava boli. Pa se ne dam.

lep dan vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.1.2008 16:32:28   
modrooka
Dolina, ČESTITKE tudi od nas ob rojstvu Neže!!!

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
29.1.2008 10:27:55   
ugi
Dolina: Čestitke!!! Želim vam čimmanj neprespanih noči in veliko crkljanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skaana: Tvojedva sta pa res cukrčka user posted image .

Katrin: Tolk gostov ste imeli? Super. user posted image user posted image user posted image Dobro, da imate tako veliko hišo. Pri nas je taka masa ljudi lahko samo zunaj. Sej že komaj čakam, da bo zunaj lepše in bomo imeli piknike.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.1.2008 14:29:08   
Suzi*
Punce, včeraj sem govorila z Dolino. user posted image  Obe z Nežo sta uredu, porod je bil hiter (še celo NI ji voda odtekla, česar se je bala), edino pravi, da ji je prvo noč mala ves čas na zizi visela in da ima kar malo ranjene. je imela pa dejansko 4x večjo količino plodovnice kot je "normalno".
So pa v LJ porodnišnici že prepovedani obiski zaradi gripe, dovolijo SAMO partnerju, da pride.
Jutri prideta domov, če Neža ne bo slučajno fasala zlatenice, kar je baje pogosto pri malo prezgodaj rojenih user posted image .
Stiskam pesti, da jima dojenje lepo steče, pa da ne bo nič zlatenice in se bodo že jutri lahko vsi 4je stiskali doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vse mirno, kar se user posted image  tiče. CTG je lep, nič še ne dogaja, cuker je pod nadzorom, user posted image  pa pridno raste, čeprav je še vedno malo manjši/a. Danes ocenjena teža na cca. 2.500 g in obseg glavice 30 cm (v 37. tednu). Bi blo fino, da vsaj še ene 2 tedna počaka pri meni na toplem in še malo zraste.

Moram pa pohvalit Anžeja, da že kakšen teden lepo po lastni želji spi v veliki postelji. user posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela, da je že zdaj prešaltal, da ne bo imel občutka, da je treba zaradi user posted image  it iz male postelje. user posted image  Drugače pa nič novega pri nas.

lepo uživajte v sončku. jaz sem si že privoščila danes en lep sprehodek. user posted image

pa pa

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.1.2008 21:29:11   
Katrin
Čer user posted image

Sem ful vesela za Dolino in ji želim, da se jutri vrne domov ter veliko cartanja.

Rainbow: imaš za nas kako posebej veselo novico??? user posted image  Nocoj sem te sanjala, a vsebine ti še ne razkrijem user posted image

Nočka vsem user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
29.1.2008 23:27:24   
rainbow
Mislim, katrin, zdaj si me pa dobilauser posted image
a misliš, da bi imela kako veselo novico zaradi mojega glavobola????user posted image  pa ne misliš valjda na nemogoče.
user posted image user posted image kaj si sanjala, da smo pri nas tudi zibaliuser posted image user posted image
Hvala, si me nasmejala, resuser posted image user posted image

Resno, bi se pa mogla že enkrat naročit pri ginekologinji, da vidi, če je Mirena še na svojem mestu.

Upam, da ste vsi ok, lahko noč želim, itak že vsi spite. Vam še jutri kaj povem. Vendar nobene novice v zvezi z naraščajemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
30.1.2008 8:32:41   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Hvala, si me nasmejala, resuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor čaka, dočaka! user posted image user posted image

Res si bila v mojih sanjah ... kaj več, pa drugič!

lep dan! 

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
30.1.2008 9:47:07   
mojčca
Jutro punce. Ravno kuham kavico, pa sem se spomnila, da lahko eno skuham še za vas user posted image .

Od Matica lulček je sedaj v redu in je fant spet dobre volje in ves nasmejan. Mi ga je pa iz ponedeljka na torek celo noč nekaj biskala Manca in zjutraj, ko smo ji merili vročino, je imela čez 38. Včeraj je cel dan preležala, pa ful je bruhala, tako da greva danes ob 11 k zdravnicu. Matica pa mi je odpeljala tašča, tako da ne bo še on kaj dobil. Joj, koliko sem jaz že sita teh bolezni.

Sem se včeraj ob 11 zvečer spomnila, da sem imela namen Dolini poslati SMS ob rostvu Neže, pa mi še do danes ni uspelo. Ja vem, lahko me je sram user posted image . Nič, grem pomeriti Manci temperaturo, potem pa se bova počasi uredili za k zdravniku.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
30.1.2008 10:11:32   
Katrin
Jaz bi tud tako kavico ...

Upam, da se kmalu pozdravite. Pošiljam vam koš objemčkov in poljubčkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
30.1.2008 10:50:12   
Skaana
user posted image

Mojčca, upam, da je le kratka virozica... Šic šic stran. V Atenini skupini so tudi nekaj bruhali, zato sem jo preventivno imela dva dni doma, danes je pa šla v vrtec...

Katrin, kako kaj Kaja sprejema bratca? Pri nas je zdaj že veliko boljše, čeprav še kdaj pa kdaj reče, da bi imela sestrico rajšiuser posted image .

Rainbow, kako si pa zadovoljna z mireno? Mene vstavitev še čaka, ker so mi štirje ginekologi strogo odsvetovali ponovno user posted image . Žal user posted image .

NiLe, vzpodbudne misli za učenje...

Pa Fipi pogrešam.

Modrooka, kako ste kaj?

Mi smo pa včeraj imeli drugo "mesečnico" Takle je že naš korenjak:
user posted image

En topel dan vsem.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
30.1.2008 13:07:17   
Špacka
Danuser posted image

Skaana kako čas leti, dva meseca, se mi zdi, da si včeraj rodilauser posted image  Mala dva sta pa taka cukra, prav rada pogledam slikce, potem pa še kaj lepega napišeš user posted image user posted image
Potem se pa še ostale, drage moje, po tem baby boomu ne vem, če bom preživela user posted image user posted image user posted image

Mojčca tole zdravje pri vas pa res malo zajebava user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni z Manco nič hujšega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrin si me pa nasmejala, kaj si le sanjala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imaš Kajo doma ali je v vrtcu?

Rainbow daj povej, si zadovoljna z mireno? Meni je moja G tudi  tole predlagala, samo po 2 porodu, oz. če ne mislim več imeti otrok in glede na situacijo, se mi zdi, da je skrajni čas, da nekaj naredim, ker tole igračkanje brez zaščite user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy* user posted image user posted image  za Anžeja, na koncu se potem vse uredi, da je prav user posted image user posted image user posted image

Lina pa zadnje dni nekaj komplicira s spanjem v svoji postelji, dolgčas ji je, strah jo je, ne bi sama spala.....user posted image user posted image user posted image user posted image  je treba it ker z njo spat.

Mene je pa tale letošnji pust čisto presenetil, saj sem vedela, da je zgodaj, samo.....user posted image user posted image user posted image  ta teden smo po celi Lj iskali princesko, ampak nič sreče user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer jo bom za rajanje zunaj oblekla kar v lanski komplet, ker mi je bolj praktično, fino toplo, eh, saj ni važno.

Lep dan

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
30.1.2008 14:55:22   
NiLe
Ojla marčevke ... sem vesela, da ste se začele oglašati ... na trenutke je kar zatišje.

Danes sem imela pregled in je vse tako kot mora biti - še dobra dva meseca, pa bomo tudi mi veselo cartali user posted image
Sem bila pa na SMS-ih z Dolino, glede na to, da sem bila v bližini P, pa je rekla, da so Neži zjutraj vzeli kri, ker je bila malo zlatenčna in da upa, da jima ne bo treba ostati notri.

Skaana; kako čas beži. Že dva meseca user posted image ... upam, da ste se imeli včeraj lepo. Hvala za vzpodbudo pri učenju ... sem pa trenutno tako vesela, ker sem čekirala, kdaj imam jutri izpit in so ga prestavili na ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . Mi je kar odleglo ... tako da danes lahko bolj zabušavam, jutri pa spet na power.

Mojčca; pa kaj je to z vami? Komaj se otresete ene nevšečnosti, že padete v drugo user posted image Vse dobro Manci in naj bo vse skupaj kratkega roka user posted image
Suzi*; tvoji user posted image pa kar naroči, da ostane v podnajemu še kakšna dva tedna. Pa user posted image user posted image user posted image za Anžeja in  navajanje na  velliko posteljo. Nas to čaka  čez teden dni, ko dobimo sobico za Leo.

Pust: ja letos je kar hitro ... sem pa danes dobila od kolegice kostum, pravzaprav pižamo Spiderman in tako bo naša Lea taprava Spidermanka... kaj čmo, takle mamo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
30.1.2008 15:53:21   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Danes sem imela pregled in je vse tako kot mora biti - še dobra dva meseca, pa bomo tudi mi veselo cartali user posted image

[/quote

Ojej, saj sem že prej napisala, kako čas letiuser posted image user posted image user posted image  sem pa vesela, da je vse bp! Saj mora bit user posted image user posted image  Si še v bolniški?user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.