mml
|
Živjo, mi smo še kar nekaj bolni . Danes ponoči je celo noč nekaj jamrala in stokala, zjutraj je bila vsa vroča in sem ji merila vročino, pa nisem nič namerila. Potem smo šli na obisk in je bila OK, na poti domov je zaspala in potem spala naprej doma, vse skupaj 2.5 uri, kar je zanjo nenavadno. Potem je pri kosilu štrajkala. Prej sem ji pa spet merila vročina in je bila v ušesu 39.3, pod pazduho 38.1, potem pa vedi kaj je s tem . Drugače je pravzaprav kar OK, malo bolj je pri miru in malo več se crklja v naročju, to je pa tudi vse. Občasno se ji malo zamaši nos, tako da nisem prepričana, kaj ji sploh je. Mogoče se pa zobje, ampak 2x ko sem že tako mislila, je bila potem prvič 6. bolezen, drugič pa vnetje mehurja/ledvic, tako da skoraj ne verjamem v zobe , čeprav se sedaj nekaj res kažeta zgornja 1. in 2. desno. Kakorkoli že jutri ne greva na plavanje . Cuma še tukaj čestitke Emi za samostojno hojo Žuni kaj pa vem, meni se niti ne zdi, da bi bilo treba toliko vlačit s sabo, če greva z Manco kam za en dan...nekaj plenic, enkrat za preoblečt, kakšen jogurt/skuta, sadje, 1 Hipp kašica ali kaj podobnega (če greva kam, kjer ni pametnega kosila na razpolago), kakšna igračka in to je to . Je pa res, da jaz v principu ne kompliciram kje jo bom previla (tudi sredi travnika ali na kej drugje na tleh sem jo že) in me tudi hudo ne moti, če je malo popackana . No imejte se lepo