|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
18.10.2006 21:14:21   
HIMH
MML hvala za vse a te moram razočarat FRUHZVERGI,OBSGARTNI,JOGOBELA ITD. jogorti imajo največ e-jev od 300 do 320 in še več ki so najbolj škodljivi za alergike potem so tu še skute in kašice od milupe,fruteka in podobne saj piše ne samo predstavljaj si tvojo svežo kašico čez cca 3 ure na toplem pol veš da je not nekaj kaj podaljšuje življensko dobo.Prav tako nesmeva hrenovk,poli salam in podobnih reči ker je not arašidovo maslo to vem od alergiologinje in mojega svaka ki je žal isto alergičen na arašide in je dobil seznam živil ki vsebujejo to pol je tu še VEGETA ITD.
Saj jaz ji že skoz doma pripravlajm vse ker je po vseh frutkih itd pikasta.Bom se pa sedaj pri kakem kmetu abonirala za skute in smetane pol pa že bo.
MML upam da mi ne zameriš ker sem napisala tako kot je pa nisem mislila nič slabega veš samo v poduk vsem ki pač nismo tako seznanjene z tem.

BINO saj bom v kratkem, šla v akcijo po teh natur trgovinah malo povprašat za te izdelke če pa maš kaj mi pa prosim sporoči.
Kaj se pa za podaljšanje tiče je pa takjaz sem šla na CSD pesnica tja odnesla vse kopije izvidov napotnic itd. tam mi je dala samo vlogo za izpolnit klasika ime,priimek,moji podatki,in otrokovi podatki ter podpis nič datumsko od kdaj do kdaj to ti oni pol v odločbi napišejo mislim pa da moraš pol ti ali oni to dat v službo.No jaz sem prvotno dala vlogo v mb ker sem bla še tam in sem sedaj mogla tud tja nest a je bla dobra teta tam in je ona poslala ker si tega ne odstopajo.Sedaj pa čakam da komisija odloči če bo neg bom dala še pritožbo in današnji izvid ker sem vložla 11.10 testiranje je blo pa danes in je rekla da se pač samo dopolnilo naredi.No skratka to je to.Je pa tvoja Binica pravi cukerček

Nič šibam med knjige pa pa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.10.2006 21:22:18   
kofetek2010
cuma... vidim te user posted image

cuma
Ob 18.10.2006 21:17:26:
Pregleduje sporočilo
: Decemberke 2005

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.10.2006 21:28:25   
lonja
user posted image user posted image user posted image

Torej, desantovke na user posted image :

Jutri mora lonja na Gorenjsko namesto na Primorsko. Sej še sama ne morem verjet. Moj user posted image  je danes zjutraj, ko naju je spet zapustil in odšel do jutri službeno v Poljče, vzel mojo malo Corso in svojim puncam velikodušno pustil ''ta velik avto''. In danes, malo prej, ko so šli po predavanjih ven na pijačo, mu je ta mala pošast crknila. Zdej moram jutr v akcijo, najprej po njega in pol še nekako pošast spravit v Ljubljano. Tako da user posted image user posted image user posted image  ne morem z vami.

Fuuuuuuul sem žalostna, jezna, razočarana, kaj naj rečem.... Ampak moram to naredit.

Tako da Jana73, zgleda da bom kmalu tudi jaz v fazi prodaje avta, bolje rečeno moje male Corse, ki me ni v osmih letih sicer nikoli pustila na cedilu.

Sem slabe volje, grem kar spat. Ve se vseeno lepo lepo imejte, načvekajte se še zame, častim user posted image  naslednjič, ker sem zaj..... Pa Cumo pozdravte, in Emi lupčka prtisnite od Ajde.

lonja user posted image

P.S. Aja, to bom še zmogla, NR čestitam user posted image user posted image user posted image . A pol, praviš, da Djerba pali? MI se drug teden odpravljamo tja.... Pa približujejo se tisti dnevi... Pa mene tudi že EMŠO grabi, tko da res moram v akcijo... Ah, grem spat, danes se bom stiskala k pouštru...

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.10.2006 21:34:29   
BlankaT
Najprej čestitke Bini, Matevžu in Eli za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image  in za vsakega od vas en veliki user posted image od Maje.

Bina čestitke za plazenje male Bine

Jana  čestitam, da si prodala avto in seveda  čestitke tudi Eli za zobke

Arielca za varstvo ti držim pesti in upam, da se ti kmalu uredi. Kar pa se tiče tečnarjenja, je pa naša Maja ista, ko se zbudi je tečna, ampak to samo, ko gre spat čez dan, bi se samo cartala potem.

Cuma midve z Majo se podojiva zjutraj in zvečer (čeprav imam občutek, da ga ni več veliko user posted image ), potem pa pojeva kak jogurt, pa zvečer poje porcijo mlečne kašice

mml jaz ko sedaj peljem sina v šolo zjutraj ob 7.45 se tudi spomnim, da se bo mogel reveš kmalu zbujati 1 uro prej. Pa saj se bo navado, se bo moral.

Drugače pa pri nas ni nič kaj novega, razen da je začela Maja pasti slončka. Še vedno vse nese v usta, tako, da bom mogla sedaj fontano pospraviti, ker je ugotovila, da če stopi na prstke doseše kamenčke, ki jih potem z veseljem grize user posted image .

No ker je maminega mleka vedno manj, je včeraj prvič pojedla flašo zvečer, danes pa je bila že zopet ziza.

Začela je jeziti svojega brateca. Carta se vsak dan bolj in zelo rada govori oz. odkimava z glavo in se zraven smeji.

To bo za danes, če še bo kaj se javim.

Želim vam mirno noč.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.10.2006 21:36:50   
cuma
Kooončno!
Že 10x sem probala napisat, pa mi ni delalo user posted image !!!

Alora:
Najprej iskrene čestitke srečki nosečki NR!!user posted image user posted image
Sem ostala kot pribita na stolu, ko sem prebrala... user posted image , res lepo! Naj vse teče kot po maslu!

Glede srečanja na  user posted image  pa tako:

Predlagam, da me pokličete (bom poslala jani moj gsm na zs), ko boste kje bliže, sicer pa predlagam, da se dobimo v Izoli?!
Za parkirat ne bo problema, pri ladjedelnici nasproti stadiona je ogromen parking zastojn. Potem pa se bomo sproti menile naprej...nisem še nič planirala in organizirala (kakšna devica pa semuser posted image ??? to mi ni več podobno user posted image ). Predvidevam, da boste v eni uri dol, torej računam, da se dobimo ob 12-12.30 v Izoli?Kaj pravite?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.10.2006 21:48:28   
kofetek2010
cuma - no končno user posted image   :smajlikisijeoddahnil: user posted image   ti bom poslala še mojo na ZS user posted image

ja, mislim, da bomo v eni uri... lepo po predpisih user posted image  enkrat za spremembo user posted image  

tvoja dolžnost je itak bila, da zrihtaš sončno vreme user posted image  upam, da si... ostalo se bomo sproti zmenile user posted image  

sicer so moje želje - kava, kakšna tortica, aja pa kakšno lahko kosilo bi si lahko privoščile, da ne bomo rabile kuhat user posted image user posted image user posted image  

bino & mml - kaj pravita? user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.10.2006 21:57:03   
cuma
user posted image  vreme sem zrihtala ja ... bom jutri vidla, kako sem ga zrihtala...(dež napovedan za zvečer) če ne pa pridete k meni domov . Danes sicer nisem posesala, bojo pa dekleta Emi pomagala s koleni brisat prah ane?
Tako da imamo tudi plan B user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.10.2006 22:13:49   
kofetek2010
saj Supernova v Kopru je tud velika ali pa se zapeljemo do Tori-ja v Trst ... user posted image

cuma, ne obremenjuj se user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.10.2006 22:48:46   
JanJan
Iskrene čestitke NR zauser posted image ! user posted image user posted image

Z veseljem bi se tudi midva pridružila pri desantu nauser posted image , vendar pa ima mami obveznosti in zato Janu ne more privoščiti izleta do modrega morja user posted image user posted image .
Upam, da bo naslednjič uspelo.

Ker sem kar nekaj strani nazaj odkrila slikice user posted image  od rojstva pa do sedanjega časa, sem jih še jaz nekaj pripopala.

Jan star dva dni
user posted image

Jan star en mesec
user posted image

Jan star 7 mesecev
user posted image

Jan star deset mesecev
user posted image

Čim več sončka jutri user posted image .

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.10.2006 22:51:18   
NRMM
Čeeer!

Hvala vsem za čestitke  user posted image user posted image .

Ja jana vrača se nasedli kit user posted image , ne bo mi lahko, če bom spet taka kot prvič user posted image .

Pajaca mislim,da bo kar fina veselica pri nas, glede na to, da je mala že sedaj fuuul navihana.

Hehe ''najboljša misel'' mi je ta, da bom,če bo vse ok, spet kmalu v porodniški user posted image user posted image  in ,kar je najlepše, spet en čas ne bo user posted image user posted image user posted image .

Grem aj aj, lepo se imejte jutri na obali.

lahko noč

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.10.2006 22:53:26   
kofetek2010

saj sem vedla, da sem včeraj nekaj pozabila - tiste, ki niste bile na srečanju...

JanJan je moja cimra iz porodnišnice, tolk, da veste user posted image  

in Jan je prvi fant s katerim je naša Ela spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.10.2006 23:02:15   
mml
jana  mene je tvoj program za jutri OK, se vidimo na bencinski nekje okrog 11, potem pa šibamo dalje user posted image

Lonja  škoda da je Corsa crknila...no pa kdaj drugič user posted image

HIMH  ni panike, nisem ravno zamerljive sorte user posted image ...samo verjetno nisi natačno prebrala (ali pa jaz nisem dosti jasno napisala...se opravičujem), da ti pišem predvsem o navadnih jogurtih in skutah brez dodatkov, ostalo so bile samo omenjene izjeme na katerih izrecno piše, da ne vsebujejo barvil, konzervansov in ostale kemije...dodatkov kot so Vegeta in podobno pa jaz že tako ali tako ne uporabljam...
Sicer sem pa tudi jaz pristaš doma kuhane hrane za Manco, ki tako ali tako Hippov in podobnih stvari ne mara preveč in so te zadeve bolj za izhod v sili, recimo če smo kje na poti, kjer se res ne da nič pametnega dobit za jest (kar je pa res redko).

Grem naprej Monka gledat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2037
19.10.2006 7:39:59   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Mi2 pa že kosilo kuhavauser posted image . Še zajtrk pojeva pa gre Bina malo dremat.

mml in jana73: bom vzela tudi Bino in plenice user posted image . Se vidimo čez tri ure.

HIMH: ti bom poslala par receptov in priporočil glede kuhanja, ko se vrnem z obale. Pri nas odpadejo vsi makarončki, krompir, jogurti, skute.... pa vseeno veselo kuhamo. Tako boš vsaj videla, kako umetno hrano drugače jemo. Jaz si včasih pomagam z Eto - zmrznjeno zelenjavo, je vse v koščkih pa vzameš kok pač rabiš.  Jutri grem na CSD. Drži pesti.

NR:  moji sodelavki so podaljšali porodniško oz. je bila celo 2. nosečnost na bolniški doma zaradi 2. user posted image

cuma: prihajamouser posted image

Greva jest

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
19.10.2006 8:34:53   
ac
Ojla, punce! Danes je pa čudežno jutro - v LJ ni megle....

Najprej zapoznele čestitke Eli (Nina Nana), Matevžu (Izabela) in, če se ne motim, Bini (Bino) za 10 mesečnico user posted image user posted image user posted image . Če sem katerega (katero) pozabila, se oproščam... Bo treba najt in sprintat seznam in ga pripopat k računalniku...

In pa, seveda, čestitke tebi, NR user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Sem ti kar mal fovš. Čeprav sem se odločila, da grem za kakšno leta nazaj na šiht, da mal 'zamenjam okolje', pa potem naštimamo še kakšnega, se čist raznežim, ko vidim kakšno majhno štručko in me kar prime, da bi že zdej imela kaj podobnega.... Ravno včerej sem šla v službo jih mal pogledat. Po moje jih kap, če bi jim rekla, da sem spet user posted image ..... No, v glavnem - želim ti lepo in mirno in veselo nosečnost!!!!!

Desantke na obalo - uživajte! Jaz sem včeraj še celo popoldne skakala po zavarovalnicah, pa se potem nekako nisem mogla odločit, da bi se danes odpravila z vami.... Bom mal počivala.....

Zdej se pa moram mal Sari posvetit. Sem jo že pred eno uro posadila pred TV in bluzim po Netu....

Uživejte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
19.10.2006 8:41:09   
cuma
Čau ženske!
Tukaj pri nas pa je user posted image  oblačno in hladno. user posted image  ma glih danes??Pada še ne.

Mogoče se bo razkadilo....čeprav močno dvomim user posted image .

Eli in Matevžu z zamudo želim vse naj naj za 10muser posted image !

Dobrodošel Jan!!! Lepi dečko!
Lp tudi vsem ostalim ... user posted image

Cuma (smajlikijerazočarannadvremenom)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
19.10.2006 8:52:24   
arielca
Kolk ste načvekale user posted image user posted image !

NR, se mi je zdel, da maš nekaj za bregom user posted image  pa sem te mogla mal podrezat! Iskrene čestitke srečka user posted image ! Tut če boš kit,  user posted image al pa nilski konj, je najbolj pomembno, da boš zdrava in brez težav... pa da junija Maruša dobi bratca ali sestrco user posted image . Juhuhu, kolk sem vesela zate user posted image !!!! Sicer bi pa mi tut mel še enega... Sem rekla, da vsaj 2 leti razlike, ampak user posted image .

jana73, mml, bino in mali priklopniki user posted image  - UŽIVAJTE! Pa kakšno fotko morja naredte za nas na celini!

lonja, presneti user posted image ! Upam, da kmalu zrihtaš kaj novega.

JanJan, user posted image . jana73, a pa Elin bodoči mož že ve, kolk ga je njegova punca že v porodnišnici sračkala user posted image ?

BlankaT, hvala za lepe želje user posted image !

Brina se ogreva za starejše fante user posted image . Včeraj na igrišču je enega kar iz vozička za ritko zagrabla user posted image . Pa jo je še pobožal in ji dal lupčka user posted image .

Jutri mam pa obletnico mature, tko da se grem zvečer mal dklopit, v soboto gremo pa v Ikeo, ker sta moja sestra in njen user posted image  kupila novo stanovanje pa ga opremljata. Meni pa vsak izgovor pride prav za user posted image .

Imejte se.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
19.10.2006 10:31:51   
HIMH
MML glej sploh ni panike mogoče sem res malo narobe napisala a kaj ko nas deklaracije tud zavajajo jaz sem tud vse jogurte prečekirala pa nič gor o ejih itd. alergiologinja pa mi je dala za vpogled lep seznam teh otroških jedi ki to vsebujejo.Ma saj sva se že abonirale na trgu za sadje in zelenjavo sedaj bomo pa še domačo skuto,smetano in jogurt jemali tam upam samo da ji bo všeč.Esino hudo mi je ker nesme nič klobasic teh ki majo otročki najraje(hrenovke,polike itd) ma bomo pa vsi začeli lepo zdravo živet in bomo jedli samo domače stvari kot včasihuser posted image .

BINO prosim za recepte ker sem čisto brez idej.No saj mi2 bova nekak že le vaša Bina se mi smili ma saj te stvari se v veliki meri do 3 let umirijo a je verjetnost da pol dobi alergije na prah,pršice itd. tako je meni naša dr razložla.
Upam da dobro porihtaš na CSD ma saj tebi bodo tak 100% podaljšali jaz pa še kr čakam po tem malem nesporazumu se mi je avtomatsko čakanje podaljšalo za kak teden.

Nič babike mejte se super vse ki izvajate invazijo nauser posted image .Se še kaj oglasim ko bo čas.

AJA ŠTAJERSKE KAFETARCE UPAM DA STE PREŽIVELE TUD BREZ NAJUuser posted image user posted image user posted image .No drugič sva poleg pa Blankine punč kocke tudi a neuser posted image .

PA PA MEJTE SE

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.10.2006 20:34:38   
cuma
Čau punce!
Decemberke so bile danes pri Emi na obiskuuser posted image
Plani so bili sicer bolj drzni a kaj ko je mamo cumo zajela šoferska panika in ni upala dol s "hriba" user posted image . Jana73, mml in Bino so rekle, da me bodo za vajo povabile na srečanje v Ljubljano v decembru (torej po snegu), da se dokončno znebim strahu...no ja, ali pa me pobere user posted image !

V glavnem: Ema je bila blažena v družbi svojih iskrivih in igrivih vrstnic user posted image !
Dokazi so pa tukaj:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

Jana73 in Ela, mml in Manca ter Bino in Bina:
Lepo vas je bilo spoznatiuser posted image , hvala za obisk in lepo rožico!

Lp tudi vsem ostalim,
cuma gre na kavč user posted image  

< Sporočilo je popravil cuma -- 19.10.2006 20:46:56 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.10.2006 21:00:13   
BlankaT
HIMH srečanje je uspelo, sicer ni bilo tako pestro kot s tabo user posted image . Srečka user posted image , je tudi vredu, tako, da smo čvekale skoraj 3 polne ure user posted image , še dobro, da smo imele Jana poleg, ker drugače bi še dež priklicale.
Punčk kocke bodo na naslednjem srečanju 100% user posted image . Sicer si pa sama kriva, da jih nisi še probala user posted image user posted image user posted image .

Cuma full lepe fotke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa, glede na to, da imate že izkušnje z ograniziranim prevozom se lahko še v naš konec spustite user posted image .

JanJan in Jan dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image . Bodo decemberke zelo vesele še enega fanteka.

Maja zadnje noči full prejoka user posted image  in ne vem kaj ji manjka user posted image . Je danes bedela že od 4.30 pa do 6. Je brateca zbudila in seveda naju tudi. No na koncu, ko nisem več vedela kaj naj, sem jo dala v posteljico in jo pustila jokati user posted image . Žana pa sem preselila v najino posteljo. No po 15 minutah user posted image user posted image user posted image  je zaspala. Vendar je gospodična bila že ob 7.45 pokonci user posted image .

Nič sedaj pa morem iti, ker dobim obisk. Pa pa.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.10.2006 21:52:09   
mml
Evo nas z desanta na Primorsko, ki je po moje kar lepo uspel user posted image . Najprej smo šle po nasvetu Cume v Koper, kjer smo se malo pretegnile in nakofetkale. Potem smo se pa podale v iskanje Cume in Eme in strašnih hribov s katerih si Cuma ne upa user posted image . Okupirale smo mamo Cumo in Emo. Bina, Ela in Manca so uživale v Emini stajici, kot se vidi že iz fotk, ki jih je naredila Cuma user posted image . Potem so vse tri skupaj Emo prepričale, da je "pametni kužek" super zadeva in da se ga ni treba bati. Ema jim je demonstrirala, kako se samostojno hodi. Skratka izmenjava mnenj in zkušenj med user posted image  je bila na višku, samo potem je nastopila huda utrujenost....Manca je mrknila še preden smo prišle na avtocesto in je spala celo pot do doma, tako da je bila doma polna energije. In ker ji bil danes dan očitno za obiske user posted image , sva šli na obisk k sosedom, ki imajo eno leto starejšega fantiča s katerim se kar dobro razumeta in sta norela do 20. Tako da, ko sva prišli domov, sva lahko samo še pripravili večerjo se umili in šli v posteljo.

Cuma in Ema hvala, ker ste nas tako prijazno sprejeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa po Cuminem zgledu na kavč in pred tv.

Sicer pa Štajerke...kar se mene tiče...se mirno lahko zmenimo za kakšneo klepetanje...recimo v Celju (ker novembra bova med tednom z Manco tako ali tako spet sami, ker gre user posted image  na izobraževanje v Avstrijo)

< Sporočilo je popravil mml -- 19.10.2006 21:54:00 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.10.2006 22:25:39   
kofetek2010
čeeeeeeer!

cuma - hvala še v mojem in Elinem imenu za prijaznost in gostoljubnost user posted image user posted image

mml & bino - hvala tudi vama za prijetno družbo user posted image  

Eli je današnji dan tud ful odgovarjal, saj je spala celo pot tja in nazaj user posted image  

in še nekaj da vam priznam - ful sem vesela in zadovoljna, da mi je uspelo preživat tiste ta hude večere, ko se je naša Ela drla, drla in drla user posted image   danes je že tretji večer zapored, ko se niti malo ne zbuni, niti za sekundico - na kauču spije flašo, dobi dudo in se po poti do spalnice stiskava in lubčkava, nato vklopiva lučko in glasbo na baby-phonu, povem ji da jo imam rada, ter da se vidiva zjutraj in da bo sedaj lepo sama spala, ker je že velika punca, voščim ji še lahko noč in zapustim spalnico user posted image  

Štajerke - predlagam, da se dobimo ČETRTEK, 09.11.2006 - kaj pravite? user posted image  

lep večer še naprej!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.10.2006 22:33:11   
šnucika
Čer čveke!user posted image

lepe fotke Cuma...se vidi,da so male uživale!

Kot berem ste danes imela čvekalni dan v živo...tudi štajerke.
Upam,da se boste za kakšen ponovni desant na Obalouser posted image še odločile....ko bova midve z Živiko dol.Potem grem lahko jaz po tebe cuma in te odpeljem dol s hriba!

Mi pa se počasi zdravimo.Ta adenoviroza je trdovratna.Živika je sicer že skoraj dala čez,samo nosek ima poln gnoja.Pa imamo borbe večkrat na dan,da ji s fiziološko in aspiratorčkom sčistimo.user posted image ....in se deremo kot levi....user posted image user posted image
Je pa spet zadelo še mamo šnuci in je šmrkava bolj kot mala.Ampak na srečo ni adenovirus,ker nimam vročine!

Ja,pa Živi je pokukal na plano 2. zobek.user posted image user posted image .....počasi capljamo za vami,ki jih imate že vsi polna usta...user posted image user posted image

Lep večer in mirno,prespano noč vam želim!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.10.2006 23:31:45   
kofetek2010
tole sem našla na Čvekanju v tri dni...

user posted image

a je katera mogoče šivilja, da zašije tole naši Eli? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.10.2006 23:36:39   
šnucika
megaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

ma ni problema Jana....eno pižamo kupiš,pa tri take kosmate cunje kar s spenjalcem gor pripneš....user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.10.2006 8:51:15   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Včerajšnji izlet je bil super in upam, da kamalu ponovimo kakšno skupno druženje in kakšen desant.
So pa včeraj Ela, Ema in Manca dale Bini še zadnje napotke glede plazenjauser posted image .  Ela ji je povedala kako z zobmi pohitiš. In doma sva opazili, da je 6. zob tudi že zunaj. Hvala Elauser posted image .  Manca ji je pokazala ptičjo druščino  pod drevesi. Sta se zmenili, da bosta ornitologinji, ko bosta velikiuser posted image . Hvala Mancauser posted image . Ema pa ji je povedala, kako se moraš česat, enkrat, ko imaš že daljše lase. Hvala Ema user posted image .

mml in jana73: hvala za prijetno  vožnjo v objemu črnih lepotcev user posted image in dobro in zelo prijetno družbo.

cuma: hvala za gostoljubnost in prijetne igralne trenutke. 

Bom poskušala prilepit fotke. Upam, da mi bo uspelo

http://www.ringaraja.net/forum/upfiles.aspx/1108336765/035531AE6B4047A6833A4ECACC2FF003.jpg

http://www.ringaraja.net/forum/upfiles.aspx/1108336765/59534A1235564FE29B711DB4DA1EBA8B.jpg

http://www.ringaraja.net/forum/upfiles.aspx/1108336765/90124E921D0B4EAFA3DD26F235D92DCF.jpg

Bina je imela za nazaj napad praskanja in je zaspala šele na Razdrtem. Pa tudi ponoči jo je nekaj zvijalo. Je spala od 4. pri meni. In za čuda je bila prevej mirna. Sedaj pa ne vem a jo res kaj daje al ma napad mama sindroma 

Barjanski pozdravček

P.S. jana73, prosim pomagaj glede fotk. Jaz sploh ne znamuser posted image

< Sporočilo je popravil bino -- 20.10.2006 8:53:19 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.