BlankaT
|
Sedaj pa, da še malo napišem kako je kaj pri nas. Zelo, zelo se veseliva srečanja 9.11. v Celju. Že intenzivno premišljujem kaj naj rečem v službi, da bom dobila dopust . Tako, da punce veselo z vašimi predlogi na plan, bom vsakega vesela . Pa saj drugače ni panike, no vsaj mislim, ker je četrtek in ni uradnih ur . Glede spanja je pri nas prava katastrofa. Za vsako, ko mora iti spat, se dere kot, da ji derem kožo na živo . Meni pa se para . Je tak zaspana, da komaj gleda in jo kr meče, ampak zaspati pa ne. Potem pa se po 15 minut v postelji dere in zganja histerijo in ko pridem k njej, da bi jo pomirila me prične ščipati in grabiti za uho in lase, da skoraj pop dobim in potem se po parih minutah tega drenja umiri in zaspi . Skratka ne vem več kaj naj, vse kar sprobamo ne pali . Potepava se obe radi in to zelo radi, obožujeva klepete ob kavi. Samo vožnja z avtom je bolj tak tak, odvisno od njenega razpoloženja. Kar pa se prtljage tiče, pa imava vedno vsak 1x za preobleč, 3-5 tetra planic, 1-2 bombažni, 3-4 bombažne krpice, kašico, žličko, robčke, kremice, pa obvezno liter čaja ali soka. Imamo 7 zobekov in trenutno ni nobenega novega na pohodu. Uživa ob igri z bratecem. Tako, da NR brez panike, otroci se zaposlijo, boš videla, boš imela več časa za atija . Zelo rada se igra s poganjačem in lego kockami, ki jih ima še od Žana. Postala je full cartljiva se kr stiska , le po kom ima to, po meni že ne . V jaslice pa še letos ne bo šla, jo bo moja mami čuvala, tako, da smo zaenkrat rešeni pretiranih bolnišk, bodo pa zato drugo leto (predvidevam iz izkušenj, kar pa ne pomeni, da je nujno). Mislim, da je to to, drugače pa se še tak kaj oglasim. Ugotavljam, da bom mogla biti bolj pogosta, ker ste se full razpisale . Štajerke jutri ob 10 v Planetu Tuš na . Blanka & Maja Kar pa se