|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
22.10.2006 21:36:45   
arielca
Čer,

Danes je bla Brina kot nalašč sitna kot user posted image . Jokec stokec, nerganje, trma,... Popoldne sva šli v Lesce na igrišče in je blo fino. Sonček, igrala, majhni otroci user posted image . Raj za gospodično jokico stokico user posted image .

mml, upam, da bo Manca kmalu zdrava. Mogoče so pa zdaj res zobki. V tretje gre rado! user posted image  za vaju!
Aja, tisto s fotkam zdej znam. Sem bla na 'tečaju' pri kolegici, ki obvlada Corel. Vseeno hvala user posted image .
bino, pridna, pridna user posted image ! Men se dons še likat ne da user posted image . Včeraj smo v Ikei kupili nosilec za TV (bomo vse skupaj dvignili z dosega rok), par dekorativnih drobnarij za kuhinjo, nekaj za Brino (visečo mrežo za igrače, mobile, naprstne figure, lončke), novoletne okraske, svečke,... Pa dobila sva idejo, kako zrihtat naše stanovanje, ko bo princeska dobila svojo sobo. Če ne bomo prej menjali stanovanja user posted image .

Nana Liza, sem vesela, da sta zdravi user posted image user posted image user posted image !

žuni, pri nas tut ne kompliciramo. Vzamem en komplet cunj za preoblečt, ene vlažne robčke, par tetra krpic, kremo za ritko, sadje/skute/jogurt/piškote/žemljo, slinčke, čaj/sok, kakšno igračo in to je to. Paket plenic je pa vedno v avtu.

Lepo spite!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.10.2006 22:53:49   
kofetek2010
čeeeer!

mi smo danes bili v ZOO in Ela je ful uživala, kar ni dojemala kaj vse se dogaja user posted image  najbolj je bila navdušena nad šimpanzi, medvedi, slonom in morskim levom user posted image  
fotke... bodo, ko jih bomo uspeli snet s fotkiča user posted image  

en velik user posted image  vsem bolančkom z željo, da čimprej ozdravite

žuni - pri nas tud ne kompliciramo, v avtu imam cel paket plenic, robčkov in vrečo igrač, v rukzaku komplet za preoblečt in hrano za prvo silo (jogurt, piškote, Hipp), mi2 sva večinoma skoz leteči, saj greva od doma okrog 12h nekam na sprehod in kavico, ob 15h dvigneva mulca v šoli in se gremo mal potepat do 17h, ko ga peljeva na trening (od torka do petka) in v tem času greva nakupit kaj za v hladilnik, tako da smo doma med 19h/20h user posted image   previjam jo tud kjer pride (v avtu na zadnjem sedežu, v prtljažniku, kje na klopci,...)

mml - naju tud ne bo na plavanje user posted image

Arielca - pričakuj ju3 moj klic za kofe user posted image  

grem gledat zakaj se je gospodična zbudila user posted image

nočka & uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.10.2006 8:40:51   
cuma
Dobro jutro!!

Hvala vsem za čestitke user posted image ! Ema je ugotovila, da lažje kam pride, če ne vleče še mojega prsta s sabo user posted image .
Mi smo tudi bubani user posted image !V soboto zvečer sem šla na obletnico mature in se naplesala za par let nazaj user posted image ! Ko sem se proti jutru vrnila domov, je Ema spala pri možu ...user posted image . Po par minutah mi je bilo vse jasno. Zbujala se je na pol urce, pojokala in spala naprej....iz noska se je slišala napoved za naslednje dni: PREHLAAAD user posted image !
Vročine nima, pridno je in danes ponoči je dobro spala. Upajmo, da ne bo hujšega.

Bino:
Pridna!!!Jaz sem dobila od tašče starejši šivalni stroj, pa ga ne znam uporabljati user posted image . Bo treba k tebi na inštrukcije user posted image !!

Mml:
Naj se Manca hitro pozdravi!!!user posted image

žuni:
Mi dve se sicer redko sami potepava, ko pa se, imam s sabo kar precej prtljage (tako kot so druge napisale + še malo odvečnih stvari, da sem bolj mirna user posted image )

arielca:
Naša tudi uživa, ko sreča na igrišču otroke iz bližnjega vrtca user posted image . Se jih kar ne more nagledati user posted image .
Super gusarko imaš doma user posted image .

Tako, Ema protestira .... grem user posted image !
Čaučau
cuma

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
23.10.2006 9:19:46   
Nely10
Pozdravljene vse decembrke 2005!!!!!!

Sem čist slabe volje, da skor po enem letu odkrijem vaš forum. Sicer vem že skoz da obstaja ta ringaraja, ampak nikol nisem kaj preveč "brskala" po njem. Je bilo tako, da sem bila ves čas na drugem forumu, kjer pa niti ni takega vzdušja kot tukaj. Sem sam pogledala vauuu kolk strani ste že napisale :) Bravo punce, tukaj ste pa zelo aktivne.

Upam punce da me sprejmete zraven po slabem letu :)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.10.2006 9:26:55   
kofetek2010
Nely10 - pozdravljena user posted image  seveda te sprejmemo (nekatere skupaj čvekamo še iz časa nosečnosti) user posted image  

povej nam kaj o sebi in o user posted image , kdaj in kje si rodila, imaš fantka/punčko, kako preživljate dan,.... user posted image

cuma - Ela pošilja Emi user posted image user posted image user posted image  

nč, mi2 se greva porihtat in v A na einkauf user posted image  

se tipkamo/beremo zvečer

uživajte!

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: Decemberke 2005
23.10.2006 9:41:21   
Nely10
user posted image  še iz časa nosečnosti se tukaj pogovarjate ja ful lepo user posted image

No pa da začnem user posted image  Stara sem 23 let, študentka - letos absolventka. Imam hčerkico Zaro, ki bo 1. 12 stara 1 leto, ne morem verjet kako je to leto hitro minilo. Rodila sem v Kranju. Prišla v porodnišnico in v 28 minutah rodila, ja tukaj sem imela res srečo, priznam. Sam okrevanje je bilo pa res peklensko, saj 2 oz. 3 tedne se tud usedet nisem mogla, ker sem bila dotalka raztrgana in še zraven rezana. Bolelo je kot.....no dobr ampak to je že druga zgodba.

Kolk so vaši sončki sedaj kaj veliki in težki? Upam, da to ni že izžeto vprašanje, glede na to da ste napisale že čez 80 strani, bi bilo zame čist preveč da bi šla vse to brati. Kolk zobkov imate? Kaj že znajo vaši sončki? Verjetno že vsi ful hodijo???

Naša bo šla verjetno v razvojno, ker se ne plazi, sama ne stoji, oz. se ne dvigne ob opori, se sama ne vsede....skratka v tem smo kar počasni. Sicer me sploh ne skrbi, ker poslušam druge da so to že vsi znal delat pri 6, 7 ali 8 mesecih. Me je pediatrinja potolažila, glede na to da sva z fantom obadva zelo pozno shodila jaz pri 15 m, fant pri 14 m, da je verjetno to zelo gensko povezano, bo pa pač pozneje shodila. Imamo malo težavic, saj so do nedavnega odkrili da je alergična na mleko in jajca. Sedaj imava strogo dieto 3 mesece in potem greva še enkrat na testiranje.

No toliko sem malce na hitro povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.10.2006 9:57:04   
cuma
Dobrodošla  Nely10 in Zarauser posted image user posted image !

Tudi moja Ema je rojena 1.12. user posted image  Z Zaro sta torej najstarejši decemberki user posted image
Lepo da sta se nam pridružili! Nič ne skrbi...nikoli se ne naveličamo pisati o svojih sončkih user posted image ! Pridne pupe pri nas delajo tudi sezname in imamo zbrane podatke na enem mestu user posted image . Samo da najdem, pa ti pošljem link user posted image !

Lp cuma

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.10.2006 10:12:39   
HIMH
NELY10 DOBRODOŠLA MED NAMIuser posted image user posted image user posted image .

Za tolažbo tudi jaz sem tukaj dokaj sveža so pa babnce prav fajn veš je fino čvekat z takimi čvekicami in občasno se tud dobivamo v živo sedaj se dogovarjamo za srečanje c Celju da se končno še vidimo v živo tako, da če si za se javi.

Kar se pa razvojne tiče pa ni doben bau bau tudi mi2 hodiva so se pa pozno odločli za to mi2 hodiva že cca. 2 mes.(zaradi rahle asimetrije možganov in rahlega hipertonusa leve strani).
No pol se vi2 pridružujeta Bini ki je prav tako alergična na podobne reči, mi2 pa sva na Arašide in posledično tudi na konzervanse in e-je.
Mama pa eno fajn literaturo mi jo je Bina posredovala če pošlješ na ZS tvoj meil ti jo bom poskušala posredovat.

Drugače pa moramo otrokom pustit, da se sami razvijajo spontano tudi naša je pozno začela plazit pa je že sedaj vse nadoknadla boš vidla še prehitro je bo povsod polno.

Nič babike naša pupa še je kr malo bubana in zato sedaj glasno protestira in bo treba it.

Lep štajerski pozdrav od naju2.

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.10.2006 12:08:23   
mml
Lep oblačen pozdrav user posted image

Nely10 dobrodošla med decembrskimi čvekami in njihovimi user posted image . Sicer pa nikoli ni prepozno za čvekanje user posted image . Si skoraj ne znam predstavljati, da bi morala ob user posted image  še študirat. Kako pa tebi to uspeva? Se strinjam s HIMH, da razvojna ni noben bav-bav in po mojem je dobro, da začneta čim prej hoditi, da vama pokažejo vaje. Sicer so pa naši user posted image  zelo različni in različno hitro osvojijo različne veščine. Mamice smo pa take, da se rade hvalimo s tisitm, kar naši user posted image  znajo, ne govorimo pa o tistem česar ne znajo user posted image .

Manca je boljše kot je bila včeraj, zjutraj je bila brez vročine in tudi spala je ponoči bistveno boljše kot prejšnje noči. Minimalno se ji še cedi iz noska, kašlja pa ne več, tako da po moje ne bo hujšega. Trenutno se pridno igra (kar pomeni, da je zmetala iz škatl vse kar se da zmetat user posted image ). Danes bova bolj na "izi" in bolj noter, tako da upam, da bo ju3 že tako OK, da bova spet lahko šivali naokrog user posted image .

Manca se vsem zahvaljuje za user posted image  dobre želje, očitno so pomagali user posted image .

So me pa danes klicali iz službe in vprašali, če me vpišejo na seznam za cepljenje proti gripi, ker menda kmalu pridem v službo...tako da se porodniška res nepreklicno izteka user posted image . Kar je po svoje OK, ker bom spet počela stvari, ki jih obvladam in vem kako in kaj user posted image . Poleg tega bom lahko spila kavo, ne da bi 15x vstala in lovila Manco user posted image . Bom pa pogrešala tole svojo malo pošast, ki bo skoraj 9 ur nekje v varstvu user posted image . Predvsem bom pogrešala njene nagajivosti in ko se česa razveseli in se ji nasmeji cel obraz, pa še ušesa zraven user posted image .

Vsem, ki ste še bolni želiva, da se čim prej pozdravite user posted image , ostali pa ostanite pridni in zdravi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.10.2006 12:39:27   
ac
Nely10, dobrodošla med decembrskimi klepetuljami user posted image user posted image user posted image !

Sara je komaj mal prej zaspala in zatačas me je že minilo, da bi pospravila stanovanje... Me prav zanima, kako bo, ko bom šla nazaj v službo (drugo leto), glede na to, da se mi že sedaj nič ne da - ne pospravljat, ne kuhat, ne delat za faks.... Včasih vsaj ve niste bile tolk zgovorne, zdej bi pa v prostem času skoz na RRju lahko visela user posted image .

Vikend je bil pester. V soboto smo bili na Dolenjskem. Ati in Sara sta bila pri babici in dedku, jaz pa cel dan s kolegicami; smo praznovale ene par rojstnih dni. In je bil prekrasen občutek, ko sem prišla zvečer k Sari in se me je takoooo razveselila in se stiskala k meni (ponavadi tega ne počne). Ja, vem, sedaj se mi dobro zdi, kmalu mi bo pa odveč.... Sploh, ko bo treba v vrtec. Moram pa danes spet v službo nest potrdit vlogo za vrtec, ker sem jo zadnjič nesla samo za leto 2004, pa jo moram še za leto 2005. Sedaj pa ne vem, a so navodila nepopolna, al sem jaz po enem letu 'gospodinjenja' čisto out in ne zastopim več osnovnih stvari.... Upam, da ne bo tako tudi v službi....

No, v nedeljo smo šli še na Gorenjsko na praznovanje nečakovega rojstnega dne. Oba nečaka pa daje puberteta (11 in 13 let) in sta take zganjala, da sem se resno vprašala, če bi imela dva otroka.....

Arielca - a se tista igrala vidi z glavne ceste? Ravno, ko smo se peljali tam mimo Lesc, sem gledala ena igrala in ogromno otrok in, če se nam ne bi mudilo, bi sigurno zašli tja.

Imejte se lepo, bolni se hitro pozdravite, zdravi ostanite zdravi! Pa upam, da se kmalu kaj vidimo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.10.2006 12:44:09   
NRMM
Sončen pozdrav iz našega konca!

Nely10 in Zara dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja tako je smo pač čvekaste, sej več kaj se dela pozimi, sedi za pečjo in štrika, no ja mi čvekamo user posted image user posted image .

HIMH dej bejž se učit, pa ne bluzit na rr user posted image .Se vidimo v sredo?

Ja mml tudi pri nas se že občuti skorajšnji pričetek službeuser posted image . Danes me je že šef klical, v petek sem po pošti dobila delo. Tako, da malo prej sem začela,kot mi poteče porodniška, no sej kmalu bo naslednjauser posted image , če bo le vse ok.
Kar malo strah me je poklicat g, če slučajno niso izvidi ok,ampak 1x bo potrebno, čimprej tem bolje user posted image user posted image .

Midve tudi ne komplicirava nič, sva tudi zeelo terenski. V nahrbtniku se vedno najde nekaj za preoblečt,par plenic,robčki,kašica,jogurt,banana,žemlje,keksi,smoki. Igrače imava kar v košari pod vozičkom. Previjava se kjer pride. Če je previjalnica kje blizu potem se tam, drugače pa v vozičku, na zadnjem sedežu v avtu, na tleh,na klopci, v glavnem ni da ni.

Ravno malo prej sva se vrnile iz posvetovalnice, ker so naju takoj vzeli, kajti namesto datuma 2.10 so nama dali 2.11 ko jo četrtek in ni posvetovalnice. In ni bilo gužve in sva prišli takoj na vrsto. Ima 9800g in velika 76 cm, ravno pravšnja je baje user posted image . Glavico ima 47. Tudi z odstalim je vse ok. Naslednjo/zadnjo imava 18.12 in en teden prej morava odnesti v laboratorij blato, urin in dat kri.

Ja nič grem mal izleževata dokler moj črvek še aja.

l.p.
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.10.2006 14:04:02   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Izabela-mi nismo spali cel teden,ker ni mogla dihat...pa je bila ful zaspana,a jo je kar v spanju metalo....nosek zabasan in po grlu ji je teklo.user posted image

Tudi pri nas se tale bolezen kar vleče že četrti dan. Tudi mene je doletel sedaj nahod in boleče grlo, pa kašljam, kiham, vse po spisku. Matevžu ponoči dam kar en mehek poušter pod glavo in mu očitno paše, da lahko malo lažje diha. Danes je spal kar okej, saj se skoz premetava in vse rohni od njega, ampak ni se preveč predramil in je spal naprej. Midva z možem pa sva bila v bistvu v dveh izmenah skoz pokonci. Komaj čakam, da bo spet bolje! Včeraj smo bili tako naveličani biti doma, pa še tako lep dan, da smo se šli malo vozit z avtom naokrog in je Matevž prav užival - po dolgem času nekaj drugega kot midva z možem in naša mačka, ha, ha.

Torej, pozdravček vsem zdravim in user posted image  vsem bolančkanim!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.10.2006 14:12:17   
Izabela_
Pa še lep pozdrav Zari in njeni mamici! Tudi jaz sem bolj frišna na telem forumu, prej sem bolj hodila na Forum mama, no, saj še vedno, vendar nisem klepetala med decembrkami.

Naš Matevž, ki je slabe 3 tedne mlajši kot Zara, tudi ni kaj preveč spreten. Plazit se ne zna, se sicer včasih vleče naprej po trebuhu, šele prejšnji teden sem opazila, da se zna usesti, kadar leži na trebuhu. Ob opori pa se sicer dviga in rad hodi, če ga držimo za rokici. Eni dojenčki so res ful spretni že zelo zgodaj, no, ja, mi bomo pa malo kasneje... user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.10.2006 14:53:38   
šnucika
Še jaz da pozdravim novo čveko med nami!user posted image Dobrodošla Nely10 in mala Zara!user posted image

Živika trenutno spi po kosilu in imam nekaj časa,da kaj napišem.
Odkar smo preboleli to zoprno adenovirozo ponoči sploh ne spimo večuser posted image ....Preden je zbolela,je spala celo noč,od nekje 20.30 do 5h, 6h....zdaj pa se zbudi že po nekaj urah in hoče biti budna,stoji v postelji,kliče,pada in se udari v glavouser posted image ....potem jo pač vzamem k sebi in gledava Tv ali pa jo vztrajno polagam na posteljo z dudo v ustih in po kakšni uri zaspi....seveda je ta spanec zelo rahel in se nonstop useda,pa cvili....Upam,da bo po vrnitvi domov,ko bo spet spala sama v svoji postelji in svoji sobi kaj boljše!

No,tudi drugi zobek je končno pogledal na plano,da ga vidimo in ne samo čutimo.Mogoče jo tudi to matra...najprej 10 mesecev nič...potem pa dva naenkrat,pa se mi zdi,da še tretji prihaja,ker je nekam hrapavo zraven spodnje desne enkice...user posted image

Cuma-še tule čestitke za Emino samostojno hojo!user posted image
NR-kako kaj počutje...že kaj user posted image  znakov...kako kaj psiha?..verjetno se,ko imaš doma že enega čisto drugače počutiš in veš kaj pričakovati?user posted image

Vsi bolančki-pozdravite se čimprejuser posted image user posted image !!!!!!!!!!

Glede porodniške,ki se izteka...meni se 17.11. in ker sem samozaposlena še kar iščem in pošiljam ponudbe...pišuka....če ne bom na suhem ostalauser posted image Nekaj mogoče bo,ker gre moja bivša sodelavka z novim letom na porodniško,pa bi jo jaz za eno leto nadomestila...eh,drekec pekec je to vse skupaj!user posted image

nič...to je to...zaenkrat...vreme se kisa tudi na totem koncu,glavno,da dežja ni!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.10.2006 15:05:09   
Nely10
Ja hvala prav vsem, res ste me lepo sprejele :)

mml - Pravzaprav ne vem kako mi ratuje materinstvo in fax, glede na to, da sem v 2. letniku zanosila, sedaj pa absolventka, sem kar dobra :) Čeprav imam še kar nekaj izpitov za naredit, prakso na koncu diplomo, skratka ogromno dela še imam. Enostavno sem trmasta, ker drugače res ne gre. Je pa tako nisem edina. Sej ostale imajo službo, druge stvari, tako da verjamem da je vsaka po svoje zaposlena.

HIMH - Men ni jasno zakaj šele sedaj razvojna. Sicer še ne vem, če bova šle, hočem rečt še ni potrjeno. Sedaj v sredo imava pregled in predvidevam da nama razvojna ne uide, ker še čisto nič ne zna. Jaz je nisem nikoli silila, bo pač že enkrat to osvojila, ni hudiča prej al slej :)
Bom zelo vesela tiste literature, evoti ti kar tukaj pošiljam svoj mail yasmine.y@gmail.com

cuma - ja dej mi prosim pošlji tisti link v katerem pišete sezname in podatke. Bo pomoje mi zelo zanimiv za prebirat. Vau se pravi sva na isti dan celo rodile:) no isto uro pa nisve :) jaz sem ob 20:43. Sem pa zasledila, da je tvoja hčerkica včeraj shodila, ja user posted image  temu veselemu dogodku. Jaz komi komi čakam na to. Verjetno sem še tolk bolj neučakana, ker naša še nič ne zna.

Je drugače katera iz Gorenjske?

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.10.2006 15:42:28   
arielca
Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
PT:3220 g PV: 53 cm
ZT: 9765 g ZV: 76 cm 9. mesec

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
PT: 4090 g PV: 54 cm
ZT: 9900 g ZV: 75 cm 8. mesec

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g PV: 48 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.)
PT: 3230 g PV: 52 cm
ZT: g ZV: cm

13.12. - Alen in Lara (žuni )
PT: 2910 g PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g PV: 48 cm Lara
ZT: 9020 g ZV: 71 cm Alen
ZT: 7950 g ZV: 69 cm Lara

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 9420 g ZV: 72 cm

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g ZV: 70 cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977)
PT: 3920 g PV: 52,5 cm
ZT: 9500 g ZV: 75 cm (mislim ) 9.mesec

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT: 10580 g ZV: 77 cm 9. mesec

28.12..- Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g PV: 52 cm
ZT: 8495 g PV: 75 cm 9. mesec

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g PV: 52 cm
ZT: 8400 g ZV: 71 cm 9. mesec

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 7600 g ZV: 71 cm 8. mesecev

31.12. – Ajda (lonja)
PT: 2800 g PV: 48 cm

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 8700 g ZV: 73 cm 8. mesecev

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.10.2006 15:46:53   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH MAMIC (po mesecih)

JANUAR
5.1.1973 - jana73
9.1.1979 - HIMH

28.1.1973 - ac

FEBRUAR
3.2.1977 - pegica1
18.2.1974 - Pajaca

MAREC
1.3.1970 - mml

APRIL
19.4.1980 - ovčka

MAJ
15.5.1978 - žuni
26.5.1976 - Nana Liza

JUNIJ
8.6.1977 - Yasminka
17.6.1975 - sonček balonček

JULIJ
12.7.1973 - lonja

AVGUST
28.8.1977 - cuma

SEPTEMBER
15.9.1973 - Valeri
21.9.1975 - bino

OKTOBER
11.10.1969 - šnucika
11.10.1974 - BlankaT
18.10.1977 - krucibuci
25.10.1978 - Kerensa

DECEMBER
19.12.1977 - NR
31.12.1980 - arielca

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.10.2006 15:48:55   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH DOJENČKOV

01.12. - Ema (cuma)
06.12. - Brina (arielca)
07.12. - Ela (jana73)
08.12. - Pajacek (Pajaca)
08.12. - Sara (ac)
10.12. - Živa (šnucika)
10.12. - Robert (Kerensa)
12.12. - Jan (krucibuci)
13.12. - Manca (mml)
13.12. - Alen in Lara (žuni)
15.12. - Maja (BlankaT)
16.12. - Bina (bino)

18.12. - Ela (Nana Liza)
24.12. - Maruša (NR)
26.12. - Neli
(pegica1)
27.12. - Maj (Valeri)
28.12. - Hana (HIMH)
30.12. - Ema (Yasminka)
31.12. - Lara
(ovčka)
           - Ajda (lonja)
           - Lara (sonček balonček)

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.10.2006 15:58:19   
arielca
Nely10, dobrodošla user posted image user posted image user posted image ! Tole so seznamčki, ki so nastali (upam, da sem kopirala najnovejše) in če napišeš še svoje podatke, boš tudi ti na seznamu.

Potrebujemo:
user posted image  tvoj RD
user posted image  Zarin RD
user posted image  Zarina porodna teža in višina
user posted image  Zarine najnovejše manekenske mere

Sicer sva pa Gorenjki jaz (Tržič) in Pajaca (Golnik). Se pa decembrke dobivamo na ljubljanskih in štajerskih srečanjih, kjer si vedno dobrodošla user posted image .

Moj škrat tečnari; jo grem zabavat.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.10.2006 16:15:59   
Nely10
arielca hvala ti za sezname!

Še moji podatki:
- moj rojstni dan 20.8.1983
- Zarin rojstni dan 1.12.2005
- porodna teža in velikost: 3240g in 51cm
- pri 9 mesecih: 8360g in 76cm

Naša mala radovednica ZARA je prikukala na svet 1.12.05 ob 20:43.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.10.2006 17:49:06   
Nana Liza
Hojla!

Neli10 in Zara dobrodošli!user posted image

Danes sva bile na plavaju, Ela je bila ful super naspana in je uživala 100 na uro.
Mogoče pa zato, ker je bil še en nov fant user posted image na plavanju?user posted image Skratka sedaj razsaja prava epidemija prehladov in viroz, ker od prijavljenih 13 na plavanju za današnji dan sta bila samo 2  user posted image .

Kolikor se že kar veselim službe, si je po drugi strani pa spet ne. Kar razmišljam, kako bo vse to potekalo user posted image varstvo, pa zjutraj vstajanje in oblačenje. Meni se izteče porodniška že 10.11. Še 14 dni!user posted image

Še sreča za letošnje božične in novoletne praznike, ker bomo res kar nekaj dni frej. Sicer pa še ne vem kako bo, ker je euro na pohodu.

arielca- user posted image za seznam, še na Izabelo in Matevža si pozabila pripisati naj ti pošljeta podatke, ker sta tudi nova ta mesec.user posted image

čau, NL

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 23.10.2006 17:53:10 >

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.10.2006 22:13:59   
BlankaT
Najprej dobrodošlica Neli10 in Zari user posted image user posted image user posted image user posted image . Več nas je boljše je.

Potem prilagam dopolnjeno tabelo user posted image , arielca hvala za nadomeščanje user posted image user posted image .

Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. – Zara (Neli10 20.08.1983)
PT: 3240 g  PV: 51 cm
ZT: 8360 g  ZV: 76 cm  9.mesec

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
PT:3220 g  PV: 53 cm
ZT: 9765 g  ZV:  76 cm 9. mesec

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g  PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g  PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
PT: 4090 g  PV: 54 cm
ZT: 9900 g  ZV: 75 cm 8. mesec

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g  PV: 48 cm
ZV: 9100 g  ZT: 71 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g  PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)
PT: 3230 g  PV: 52 cm
ZT: 8420 g  ZV: 72 cm

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)
PT: 2910 g  PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g  PV: 48 cm Lara
ZT: 9540 g  ZV: 74 cm Alen 10. mesec
ZT: 8700 g  ZV: 72 cm Lara 10. mesec

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 9420 g  ZV: 72 cm 9.mesec

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g  ZV: 70  cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm
ZT:  g  ZV:  cm

24.12. - Maruša (NRuser posted image 19.12.1977)
PT: 3920 g  PV: 52,5 cm
ZT: 9800 g  ZV: 76 cm (mislim) 10.mesec

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT: 10580 g  ZV: 77 cm 9. mesec

28.12.- Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g  PV: 52 cm
ZT: 8495 g  PV: 75 cm  9. mesec

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g  PV: 52 cm
ZT: 8400 g  ZV: 71 cm 9. mesec

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 7600 g ZV: 71 cm 8. mesecev

31.12. – Ajda (lonja)
PT: 2800 g  PV: 48 cm
ZT: 9680 g  ZV: 73 cm 9. mesec

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 8700 g ZV: 73 cm 8. mesecev

Kaj ko bi naredile še seznamček koliko zobekov imajo naši sončki?

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 23.10.2006 22:19:41 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.10.2006 22:21:30   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

Kaj ko bi naredile še seznamček koliko zobekov imajo naši sončki?

le kdo bi zasedel prvo mesto? user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.10.2006 22:35:37   
BlankaT
Sedaj pa, da še malo napišem kako je kaj pri nas.

Zelo, zelo se veseliva srečanja 9.11. v Celju. Že intenzivno premišljujem kaj naj rečem v službi, da bom dobila dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da punce veselo z vašimi predlogi na plan, bom vsakega vesela user posted image . Pa saj drugače ni panike, no vsaj mislim, ker je četrtek in ni uradnih uruser posted image .

Glede spanja je pri nas prava katastrofa. Za vsako, ko mora iti spat, se dere kot, da ji derem kožo na živo user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni pa se para user posted image . Je tak zaspana, da komaj gleda in jo kr meče, ampak zaspati pa ne. Potem pa se po 15 minut v postelji dere in zganja histerijo in ko pridem k njej, da bi jo pomirila me prične ščipati in grabiti za uho user posted image  in lase, da skoraj popuser posted image  dobim in potem se po parih minutah tega drenja umiri in zaspi user posted image . Skratka ne vem več kaj naj, vse kar sprobamo ne pali user posted image .

Potepava se obe radi in to zelo radi, obožujeva klepete ob kavi. Samo vožnja z avtom je bolj tak tak, odvisno od njenega razpoloženja. Kar pa se prtljage tiče, pa imava vedno vsak 1x za preobleč, 3-5 tetra planic, 1-2 bombažni, 3-4 bombažne krpice, kašico, žličko, robčke, kremice, pa obvezno liter čaja ali soka.

Imamo 7 zobekov in trenutno ni nobenega novega na pohodu.

Uživa ob igri z bratecem. Tako, da NR brez panike, otroci se zaposlijo, boš videla, boš imela več časa za atija user posted image . Zelo rada se igra s poganjačem in lego kockami, ki jih ima še od Žana. Postala je full cartljiva se kr stiska user posted image , le po kom ima to, po meni že ne user posted image user posted image .

V jaslice pa še letos ne bo šla, jo bo moja mami čuvala, tako, da smo zaenkrat rešeni pretiranih bolnišk, bodo pa zato drugo leto (predvidevam iz izkušenj, kar pa ne pomeni, da je nujno).

Mislim, da je to to, drugače pa se še tak  kaj oglasim. Ugotavljam, da bom mogla biti bolj pogosta, ker ste se full razpisale user posted image user posted image user posted image .

Štajerke jutri ob 10 v Planetu Tuš na user posted image .

Blanka & Maja

Kar pa se

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.10.2006 22:39:08   
Nely10
Men je ideja super :) Zara ima 6 zobkov. Lohk bi tud recimo, če so sončki že shodili al pa karkoli takega, verjetno jih še ni tolk ampak kaj kmalu bodo vsi. No za našo je to že druga zgodba, ker je bolj počasna. In potem vidiš kolk so si otročki res različni med sabo eni v nečem zelo hitro napredujejo, drugi pa kaj drugega bolj.

Naša mala radovednica ZARA je prikukala na svet 1.12.05 ob 20:43.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.