mml
|
Dober dan No z zagotovostjo lahko rečem, da tudi tokrat zobje niso bili razlog za vročino , ker vročina je mimo, Manca je takšna kot je vedno (se pravi, da jo je polno stanovanje), zoba pa sta še vedno samo 2 . Lonja maksimalno uživajte na Djerbi , jaz bi tudi še enkrat šla nekam na morje. Če ni bi bilo Mance ali če bi bila ta že malo večja, bi sedajle zelo aktivno razmišljala o dopustu, verjetno bi že vedela kam in bi zavzeto brala Lonely Planet in iskala poceni letalske karte za v tople kraje . Tako bo treba pa še malo počakati. Mogoče bi pa lahko šli konec novembra, ko pride iz Avstrije, vsaj na kakšen podaljšan vikend v toplice. Bo treba dat predlog na stanovanjski svet . Sicer smo pa ponoči rogovilili , ampak ni kriva Manca, ampak mami, ki je poskusila, kako je če bi Manca spala v spalni vreči...zvečer se ji zdela vreča sicer zelo zabavna, ampak ko sem jo dala v posteljo je , kar ni počela že vsaj pol leta. Potem je sicer zaspala, ampak vsakič, ko se je želela obrnit, se je zbudila in pričela jokati , tako da sem jo po 4 joku (okor 3 ponoči)vzela iz ostelje in dala iz vreče...potem pa punci ni bilo nič več jasno, kako in kaj in ni zaspala skoraj do 6 (ubogi , ki je moral potem v službo), mi2 sva namreč potem spali do 8.30, "pozajtrkovali" in odspali še eno kitico. Skratka vreča pri nas očitno ne bo opcija za mrzle zimske noči, tako da moram pogruntat kaj drugega , ker se mi ne da vsako noč 5x vstat in je pokrivat. Tako da če ima katera kakšno idejo, bom zelo vesela. Kar se tiče stanja in hoje je pri nas stanje trenutno takšno: stoji sama kar nekaj časa, sploh na kavču, na tleh pa če ne ve, da se ne drži . Zna hodit, da se me drži samo za en prst, če ima še kaj v drugi roki , sicer je pa ziheraš in se rajši drži za 2 prsta . Bina sem prepričana, da ti bodo podaljšali porodniško brez problemov , glede na alergijo na 4 živila, saj je "meja" 3 živila. Držim pesti tudi za dodatek za prehrano. Predvsem pa upam, da bo Bina tole alergijo čim prej prerasla . JanJan za Janovo samostono stojo in prve korake Blanka takoj, ko prideš v službo jih moraš navadit, da boš večkrat odsotna, sicer začnejo takoj 100% računat nate Mimogrede...kje in kdaj bi se pa me 9. novembra dobile???? Nely mi računamo v bližnji prihodnosti (ker me že daje EMŠO) še na eno , če bo vse po sreči, kdaj natančno pa težko rečem...kar se mene tiče čim prej Manca pravi, da sem zadosti napisala in da naj neham in da je čas, da greva na kavo in kupit copatke