|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
11.10.2006 17:59:54   
Izabela_
Hvala vsem za dobrodošlico!

Uboga mala Ela... Upam, da bo hitro vse okej....

A mi lahko katera svetuje, kje dobiti kakšne mehke copatke za dete? Danes sem na primer videla eno punčko, ki je imela v bistvu štunfke, samo podplat je bil tak, da ji je bilo toplo in da ne drsi (kot smo jih imeli včasih v OŠ). No, saj sem vprašala mamico, pa je rekla, da jih je kupila v H&M, ampak da se ji zdi, da jih nimajo več (trenutno).

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.10.2006 18:20:12   
žuni
Živijo1

Kako ste kaj? Pri nas je danes zelo pestro. Alen je siten za tri. Imeli smo posvetovalnico. Z njima je vse v najlepšem redu, Lara ima malo boljšo kri kot Alen. Za seznam imam sveže podatke:

-pri skoraj desetih mesecih:

Alen:
ZT: 9540 G     ZV: 74 cm

Lara:
ZT: 8700g       ZV. 72 cm.

Arielca: zadnjič sem govorila o seznamu, kjer so zapisani naši otročički, saj v oklepaju poleg žuni ni napisanega mojega rojstnega datuma. Upam, da se sedaj razumeva.

Živa in Robert vse najboljše za vajino 10. obmesečnico (oproščam se za zamudo)user posted image user posted image user posted image

Šnucika in  BlankaT vama tudi iskrene čestitke za osebni praznikuser posted image user posted image user posted image (tri pikapolonice za vajino srečo).

Nekaj naj vprašam mamice, ki ste kupile te pametne puppy-jeuser posted image : ali so ti kužki zanimivi samo en dan, potem pa se jih naveličajo, tako kot druge igrače (vsaj pri nas je tako). Z user posted image  se še vedno odločava ali kupiti samo enega ali dva (16000,00 je namreč kar velik strošek). Pri nas je vedno tako, kar ima Alen v rokah, to želi imeti Lara, čeprav imata vse igrače enake.

Nič, moram iti. Spet smo sitni.

Lp, Nataša.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.10.2006 19:09:55   
arielca
Nana Liza, user posted image  za Elo. Mislim na vaju user posted image .

Izabela_, dobrodošla user posted image ! Take copate (oz. štumfke) sem videla v Toys v Avstriji, mislim pa da sta Nana Liza in bino kupili nekaj takega v Bušiju.

žuni, sem mislila, da si gledala kakšen moj pomanjkljiv seznam, kjer sem pozabila kakšno mamico user posted image . Drugače je pa pametni kužek pri nas 2 dni in danes je še vedno zanimiv. Predvsem so ji všeč pesmice, ampak mora mamica pritiskati na rokico, ploskati in peti, Brina se pa smeji in zraven user posted image !

Zdaj pa šibam zrihtat Brino, ji dati večerjo, potem pa upam, da bo lepo zaspala.

Nočko user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.10.2006 19:27:05   
Nana Liza
user posted image je začelo tako kapljati, da ji sproti ne morem brisati, jutri imamo pa pediatra, vendar bomo verjetno termin prestavili.

Hvala vsem za user posted image ,  Ela se lepo zahvaljuje in jih pošilja nazaj. Na glavici ima pa malo večjo krastico, ampak hvala bogu ni bilo nič hudega.

Izabela_ - mi imamo dvoje copatke. Ene smo kupili v H&M, druge pa v btc hali A (mislim da je T shop ali nekaj podobnega malo naprej od mercatorja na desni- prodajajo pa samo nogavice za vse velikosti in starosti). Stanejo pa malo manj kot 2.000 sit. V pikapolonici so jih tudi imeli in cenejše, pa takrat ni bilo nobene izbire. Midve z Binom sva jih nabavili in jih najini frajli veselo nosita in se plazita.  V njih pa tudi lahko hodi po stanovanju in vstaja (hodi seveda ne samostojno).

Naša user posted image je danes zaspala že pred 19. uro. Zjutraj bo pa najbrž kolovratila že ob 5-ih.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.10.2006 19:38:02   
Izabela_
Hvala za info glede copatk. V soboto se jih lotimo nekje kupiti, ker Matevžu tako drsi po parketu, da je prav smotano. Če mu dam pa gor čeveljce, pa se mi tudi ne zdi fajn, da v njih leta po stanovanju, rabi nekaj bolj udobnega.

Matevž tudi že spi, vejretno le za kako urico, kolikor ga poznam user posted image . Danes je vstal ob osmih zjutraj (ponoči seveda žurke, obup), čez dan pa je spal le dobre pol ure od 13.00 do 13.40. Omagal je sedaj ob 19.30, zelo zgodaj zanj. Drugače pa ponavadi spi 2x na dan in vsaj 1x od tega spi tudi 2 uri skupaj.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 11.10.2006 19:39:15 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.10.2006 20:27:52   
mml
Izabela mi imamo za po stanovanju kar navadne ABS nogavičke (takšne, ki imajo gumo v obliki pik na podpaltih) in se povsem obnesejo, pa imamo po stanovanju tudi parket. Kupila sem jih v H&M, mislim, da so bile 3 v paketu za 1300 SIT.

Bino...v stanovanju se "porivalček" ni prehudo obnesel (razen na začetku), ker ga Manca ne zna sama obrnit in sem ji ga zato morala ves čas obračat in prestavljat na vsake ovinku. Zunaj je pa super in zakon user posted image . Še dobro, da imamo v bloku dolgo garažo (kakšni 60m), tako da lahko ob slabem vremenu narediva tudi tam kakšno turo user posted image

Arielca in Jana mi si tudi ogledujemo govorečega psa v Sparu, najbrž ga bo Manca dobila za 10M (en razlog pa mora biti user posted image ).

Smo bili danes v Leclercu in sem ugotovila zakaj grem rajši v Spar...ker v Sparu nimajo toliko otroških oblačil user posted image , ker iz Leclerca vedno pridem s kakšnim oblačilom za Manco, danes je to jopica, ki je v "akciji" in res nisem mogla mimo nje user posted image .

Aja pa še čisto resno...a katera ve, kdaj mine pri otrocih "oralna faza"...kar pomeni, kdaj nehajo vsako stvar nest v usta user posted image ? Jaz imam počasi dosti tega, da je treba "obliznit" vsak kamen, list,...Po novem se spravi občasno lizat tla, če se plazi user posted image , seveda večja kot je svinjarija bolj je zanimivouser posted image .
Me prav zanima, kaj bo danes s spanjem, ker je Manca zaspala malo pred 19. na poti v trgovino...po mojem bo imela danes daljši razgovor s svojim posteljnim prijateljem Brundo Gundo user posted image , upam, da ne bosta preglasna in predolga.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.10.2006 20:45:36   
Taja Nagaja
Dober večer!

Vse naj naj za RD BlankiT in šnuciki. Bodita zdravi in veseli. Želim vama mirne noči in veliko otroškega smeha.

Vse naj naj tudi Živikiuser posted image user posted image , sem malo pozabljiva.

user posted image user posted image user posted image Emi in Živi za samostojne korake. Naj bodo čim bolj pogumni in odločni, naj vaju pripeljejo tja, kjer sreča je doma.

user posted image user posted image user posted image Neli za prvo risbico, le tako naprej.

user posted image user posted image user posted image Živi za 1. zob.

Ela (Nana Liza): user posted image user posted image user posted image za zobke. Naši Bini tudi teče iz nosa, ko dobiva zobe. Upam, da je to puščanje le zaradi zob. user posted image , da bo padec čim prej pozabljen.

jana73: mi imamo spalko iz H&M, in jo Bina obožuje. Z njo tudi vstaja in se po postelji sprehaja. user posted image Je mehka in se lepo pere. Pa tudi bolj mirno spi, če je v njej. Razmišljam, da bi kupila še eno, ker sva včasih nerodne, pa tudi sušilca nimamo, sedaj se pa vse tako počasi suši.

Izabela_ : kar poglej, če imajo copatke v Pikapolonici, v H&M moraš pa večkrat pogledat, če jih dobijo. Uspešen nakup. user posted image Če imaš pa Sonček kje blizu jih pa tudi mogoče dobiš.

user posted image user posted image user posted image arielca za rezervacijo koče.

user posted image Manci, da bo buška čim prej izginila.

Nama četrtek ustreza, prav tako tudi bojni posvet v torek. Pogruntat moram še, kaj in koliko hrane naj vzamem s seboj, saj ne bi rada celo kuhinjo s seboj vlačila. user posted image

A katera ve, če obstajajo kakšne minjaturne termos posode, da bi Bini kosilo in malico not spravila? Saj termos flašo imava, ampak jaz bi posodo, tako z več predalčki če se da. Matr sem zahtevna, pa še kompliciram.

m
Upam, da nisem kaj pozabila. Pozdravček vsem klepetuljam in njihovisončkom.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.10.2006 21:10:26   
šnucika
Čeruser posted image !
Še enkrat hvala vsem za lepe želje in čestitke Živiuser posted image ....
Danes je spet postala hudo cmerava,zgleda,da je tudi drugi zobek na vidiku!?
Prvi koraki so pa res napoved še večje pazljivosti z moje strani.....tako je hitra,da včasih ne folgam je lovit po stanovanju...pa tudi padci s postelje,kavčev in padci kar tako na ravnem so že stalnica.Najraje jo dam v hojico in je nekaj časa mir.user posted image

NanaLiza-midve sva imeli virozo pred tremi tedni,puščalo je potem postalo gosto in zamašeno,zeleno...prava bogica je bila...upam,da bo pri vama lepše minilo vse skupaj!user posted image
Jana-Živa spi v vreči Baby Club iz C&A-ja.Dobila jo je za darilo pri enem mesecu,je super,mehka in do velikosti 90.

Glede spanja je naša gospodična postala kar pridna,vsaj do 4h potegne,potem pa jo "prepričam",da še vsaj do pol osmih potegne.
Včasih se še dojiva,ponoči ne več,čez dan pa ji paše takšno crkljanje.Jemo pa že skoraj vse.Samo,da še zobki zrasejo,pa bo lahko vse grizla,ker je pravi jedec!user posted image

Pa še prilepim sliko naše male barabe,ki se je opekla,ko je mimogrede spulila reflektorček,da je padel nanjo,direkt na goflicouser posted image  .....meni pred očmi,komaj sem uspela ga ujeti,da je ni še bolj opeklo.Pa nič ni jokala,opeklina pa je postala vidna šele po kopanju...user posted image No,zdaj se celi s svetlobno hitrostjo!Bepanthen Plus dela čudeže.user posted image
user posted image

Še ena...tule je v letečem štartu,ko se spusti in gre...potem pa čof na rito....tko je hitra,da mi ne rata in ne rata je slikat v prostem "hodu"user posted image user posted image
user posted image

tale je pa v njenem "avtu"...tako je še najboljše zame...sem vsaj nekaj časa mirna,da ne bo kaj letelo okoli....user posted image
user posted image

Takole...pa še nekaj slikic sem dala v album....user posted image

Lep večer čveke in mirno noč!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.10.2006 21:23:17   
Pajaca
Pozdravljene punce.

Glede nogavičk in tistih copatk.... naš Pajacek jih ne prenese. V minuti jih spravi dol, tako da je cele dneve bos. Kaj bo ko bo zima ne vem, a ga bodo že v vrtcu naučile, da nekaj pa mora biti na nogah. Zadnjič sem mu probala ene žabe gor dat od Pajacke pa je čist popizdu ko jih ni mogu dol zvlečt. Ja seveda pride nogavice pokazat... po vseh štirih priroma do mene z nogavico v ustih... fuj.

Danes smo imeli spet petelinji boj. Pajacka je šla in fino tamalga porinla z učem direkt v nogo od stola, ki je seveda ležal prevrnjen na tleh. Na srečo je oko ok sam je pa ko da bi se fajn stepu, ves krvav po veki in pod očesom. Čez nekaj časa ji bo že vrnil.

Našo Pajacko je tole slinjenje in mečkanje vsega po ustih minilo nekako po rd, tam pri dobrem letu. Pa tudi ko je enkrat shodila je malo manj valala stvari po ustih. Mogoče je kaj grizla le ko je dobivala zobe.

Bino glede hrane pa jaz na izletih ne kompliciram. Lepo vzamem s sabo kakšno banano in jogurt. Pa par piškotov. Potem pa gremo sigurno kaj pojesti in si pač naročim nekaj kar tamal tudi je, sedaj je praktično to vse po vrsti in lepo dobi to za jest pa je problem rešen. Drgač pa če je en dan otrok na eni bolj suhi hrani tud ni panike.

Ja v četrtek bom videla kako in kaj bo z izletom. Sporočim v sredo. V torek pa bova bojni posvet spustila, ker mam spet opravke popoldan v lj in ne mislim mulca za cel dan s sabo vlačt.

Arielca, jutri ne morem. Pajacka ima bruhalne vaje in moram biti z njo doma. Prav težko je otroku razložiti da ne sme jesti 4 ure po tem ko bruha, otrok pa noro lačen. No na srečo pomaga kokakola in je bila vsa vesela da je lahko 5 žličk kokakole dobila pol šla spat in bla boga reva od večera pa do ene 4 popoldan brez hrane (no ja če 5min po hrani bruha not nič ne ostane).... Upam, da jutri tole mine in da se vaja ne ponovi na Pajacku.

Lepo se imejte

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.10.2006 21:37:09   
Taja Nagaja
Samo še tole

Pajaca: sicer ne kompliciram pri hrani, samo naša Bina jogurtov in piškotov ne sme user posted image , banano ji pa tudi ne morem dat 3x na dan. Bom pa zelo vesela, ko bo smela jest kaj bolj zanimivega in ne bom razmišljala kako naj dovoljeno hrano skombiniram, da ne bo vsak dan isto jedla. Drugače pa tudi, tako kot Pajacek, zelo rada je, pa tudi štumfke si spravi z noge, če nima žabicuser posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.10.2006 7:46:26   
Taja Nagaja
Dobro jutro, dober dan, ni lepo, da si zaspan user posted image

Bina se je danes zbudila le enkrat user posted image user posted image user posted image , po flaški je zaspala in spala dp 6.30 user posted image user posted image user posted image , zaspala pa je zvečer ob 19.25user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela.

Želim vam lep in sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.10.2006 7:57:13   
Anonimen
Dobro jutro tudi od nas! user posted image user posted image user posted image
Uživam, ker nisem v službi do nedelje zvečer. Spim kakor normalen človek - ponoči. user posted image user posted image user posted image   Zjutraj vstanem, ko me zbudi Robi, kar je ponavadi okrog sedmih. Kamikaze takrat ponavadi ni več - mi je že ušel delat. Nahranim Robija (flaška z Linom, okrog 250 ml) in ga previjem, potem zbudim Jana in mu pomagam, da se "sestavi" user posted image  skupaj za v šolo in ko gre (okrog pol osmih), si v miru skuham kavo in jo tudi v miru popijem (to je bistveno). user posted image user posted image user posted image

Hja... Pregled za Robija smo s 06.10. prestavili na 10.10. in smo ga uspešno prestali. Kamikaza gre vedno zraven user posted image  in verjetno je to razlog, da Robi potem ne joka, ko je cepljen. Kajti na 1. cepljenje sem ga izjemoma peljala sama in je potem kričal še do doma user posted image . Zdaj ne riskiramo več user posted image . Tista tabela, ki jo ima pediatrinja, kaj vse naj bi znal 10-mesečnik, je bila OK - Robi zna vse. Ves čas se ji je smejal in na koncu se mu je morala smejati še ona, take face je delal user posted image user posted image user posted image . 9100g in 73 cm, obsega glave in prsnega koša si pa nisem zapomnila. Najbolj hecno se mi je zdelo, ko naju je vprašala, če ob opori mogoče že stoji nekaj sekund user posted image . Križana gora - v posteljici ali stajici stoji tudi po pol ure, če se mu zdi, da je treba user posted image .
Z učenjem hoje ga ne forsiramo, ampak ga puščamo, da vstaja sam, ko se mu zazdi. Kakor vidim, ga je še pošteno strah, ko stoji ob moji opori - čisto trd je, revež user posted image . Ampak je pa včeraj le naredil en korak od mene do stola user posted image . Počasi, pa ziher, pravi Kerensa user posted image .
Danes gremo v shopping v Interspar, da nakupimo stvari za praznovanje Janovega rojstnega dneva. Imel ga je v torek, ampak smo rekli, da bomo praznovali (družinsko) v soboto, ko so vsi doma in ne po šolah in službah. In, čisto meni podobno - še zdaj ne vem, kaj naj mu kupim za darilo user posted image .
Drugače pa lenarimo. Malo smo prehlajeni (cela familija) in se nič kaj pretirano ne silimo, da bi hodili ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.10.2006 9:33:36   
kofetek2010
juuutroooo user posted image  

naša gleda Telebajske in imam svoj mir za cca. 20 minut user posted image

spet je takšno grdo, turobno vreme user posted image   hočem sooonceee user posted image

user posted image  Bina za spanje, le tako naprej user posted image  

uboga Živa in Ela (NanaLiza), upam, da se čimprej zaceli in da se ne bo nič poznalo user posted image

naša je boljše, ji je nehalo iz noska tečt in tudi tisto vnetje se je zgleda poštimalo user posted image  

spalno vrečo smo kupili kar v H&M, a zgleda, da ne bo dolgo vzdržala saj je od 4-12m user posted image  večje niso imeli user posted image  da bo vsaj do spomladi OK user posted image  

Kerensa - nam mulc kar pove kaj si želi za RD, tako da mi ni treba tuhtat in po štacunah letat user posted image  

mml - če bosta za kak kofe mi javi, mi2 sva fraj user posted image

uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.10.2006 10:12:52   
Pajaca
Bino pozabu da ma tvoja alergije. Mal sem pozabljiva, zadnji čas da grem nazaj v službo.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.10.2006 15:01:53   
mml
A vse uživate na jesenskem sončku user posted image ?

Mi2 sva šli na sprehod s sosedo in njeninm 5 mesečnim user posted image , potem pa še na pijačo in vmes je Manca sicer postala zaspana, pa sem jo malo "prebudila" in tako je šele sedaj zaspala svoje "opoldansko" spanje user posted image . Sploh ni kazala nobenih znakov zaspanosti, ne vem, kako ji to znese.
Včeraj zvečer pa kljub večernemu dremanju ni bilo nobenih daljših pogovorov z Brundo in je takoj zaspala. Se je sicer zbudila ob 0.20, ker jo je očitno tlačila mora user posted image . Sem jo malo pobožala in poguncala in je takoj zaspala nazaj in potem je pridno spala do 8.

A potem smo zmenjene, da se dobimo v torek v Koloseju med 10. in 10.30 na kavi in čveku  ter da seveda naredimo bojni posvet glede invazije na Primorsko user posted image ?

Jana danes nama ni zneslo. A imata vi2 za jutri tam okrog 11.30 že kakšne načrte? Upam, da ne. Ker Manca vabi na tortico in kavo user posted image .

Uživajte še naprej v čudovitem sončnem dnevu

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.10.2006 17:17:34   
BlankaT
Najprej vsem hvala za čestitke.

Jan čestitke za 10. mesec, Maja ti pošilja en velik "slinasti" poljub  user posted image .

Maja se zadnje čase full prebuja ponoči, tako, da je tista prespana noč bila bolj muha enodnevnica user posted image . Čez dan mi tudi bolj bogo spi, tako,da sem že cela fuč. Sicer zvečer zaspi že okoli 19-19.30, ampak se že okoli 23.30 prvič prebudi.
Dobila je 7. zobek user posted image , brez kakšnih večjih problemov. Začela se je postavljati na noge in je full smešna, ko ugotovi, da ji ne bo ratalo user posted image . Vedno bolj je zaljubljena v svojega brateca.

To bo sedaj vse, bom se še potem kaj oglasila, ker je računalnik full počasen in me full jezi, ko hočem kaj napisati user posted image .

Šnucika a prideš v soboto?

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.10.2006 17:32:14   
BlankaT
Bino probaj s sojinimi jogurti in pudingi, naš jih je imel zelo rad. Sicer so svinsko dragi (cca. 250 SIT za 120 ml) ampak, če jih ima rad, damo vse za naše sončke, ali ne?user posted image

Sedaj se ne spomnim, če si napisala, da bi na sojo tudi imela alergijouser posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 12.10.2006 17:40:40 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.10.2006 21:57:45   
kofetek2010
Čeeeeeeeer!

Jan (krucibuci) vse najboljše za 10.mesecev user posted image user posted image user posted image  

sem morala vse nazaj pregledat kje je seznam z datumi... za user posted image  je na 69.strani  user posted image  

mml - ni panike, sva z Elo skupaj dremuckali 1,5 ure user posted image  
ju3 velja, čeprav dvomim, da bo ob 11:30 že sonček user posted image

tole sem danes naročila Eli za 1.RD:
user posted image

upam, da ji bo všeč in da bom jaz zdržala še skoraj 2 meseca preden ji bom dala user posted image  

Blanka - user posted image  Maji za zobek

meni je torek za user posted image  OK! user posted image  

šibam v bar user posted image

uživajte!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
13.10.2006 7:33:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj za 10. mesec Jan (krucibuci), Manca (mml), Alen in Lara (žuni).
Naj vas sonček spremlja na vaši poti. user posted image user posted image user posted image

Izabela_: od danes so nogavičke copatki v Pikapolonici v akciji 890 sit, tiste z gumi podplato pa 790 sit.  Mi2 greva v nakup za večje.

BlankaT: sva že poskusili sojine deserte in jih ima zelo rada, sva jih za nekaj časa ukinili in se strogo drživa diete, toliko, da se ji koža sčisti.  Kako strogo dieto sta pa vi2 imela? Lepo preživite mama night.

jana73: user posted image user posted image za naročeno darilo, meni je tudi zelo všeč. A si naročila pri Sončku?  Sem ga gledala par mesecev nazaj v BC, pa se mi je zdela malo pretirana cena.

Pajaca: sploh ni panikeuser posted image , meni tudi jezi, ko se česa ne morem spomnit al pa kaj pozabim. Zadnje čase se mi to kar pogosto dogaja.Mogoče bi morala jemat Bilobil user posted image .

Danes smo se zopet zbujali ponočiuser posted image . Jo zopet zobje dajejo. No, saj enkrat morajo ven pokukat.

Torek tudi nama ustreza. Se že prav veselim, pa Bina tudi.

Včeraj pa se je Bina odplazila v zgornje nadstropje. Stopnice obožujeuser posted image . Po ravnem ji plazenje ne uspeva, zato se je odločila, da gre raje navzgor. user posted image  

Sem našla eno pesmarico in sva včeraj na veliko prepevali. user posted image Zelo rada posluša pesmice in ob tistih, ki so ji zelo všeč zraven poskakuje user posted image . Moram poiskat še kakšne knjigice. Sem jo zadnjič hotla vpisat v knjižnico, pa nama je zmanjkalo časa.

Danes bova zopet sami, user posted image gre popoldan v MB in se vrne jutri.

Lep in sončen dan

Bina vsem vrstniko pošilja velik user posted image , Janu, Manci, Alenu in Lari pa še poljubčke

Neposredna povezava do sporočila: 1919
13.10.2006 8:49:11   
arielca
Ojla,

Jan, Manca, Alen & Lara, user posted image VSE NAJBOLJŠE!

jana73, za tisto hišo telebajskov se je zdej zagrebla moja sestra in jo bo na vsak način ona kupila Brini za RD, tako da spet iščem ideje za novo darilo. Tale šotor je prav lušten user posted image user posted image , sem včeraj v Pikapolonici gledala nekaj podobnega:

user posted image

V igri je še tricikel, ki bo prišel prav spomladi ali didaktična kocka (mislim, da se reče tako).

bino, če boš hodila kaj na Gorenjsko, je v Lescah ena specializirana trgovini z živili za alergike. Tja hodi moja kolegica, ki ima malčico alergično na vse živo, in pravi, da dobi marsikaj.

mml, upam, da tale oralna faza kmalu mine user posted image . Ker pri nas jemo časopis, brikete, listje, poslastica so pa kakšne majhne drobtine po tleh, kjer vadi pincetni prijem in jih elegantno tlači v usta user posted image user posted image user posted image .

Zdajle šibam previt pokakano rito (smrdi, smrdi), potem pogledam Beverly Hills (vmes čekiram Brinine podvige), popoldan grem pa k frizerju user posted image . Sem potrebna temeljite stilske preobrazbe user posted image .

Pa sonček je pokukal tako, da bova šli sigurno ven na user posted image !

Papa.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1920
13.10.2006 9:35:03   
ac
ČESTITKE Janu, Manci, Alenu in Lari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu za TV in risanke. Včeraj sem dopoldne v miru pospravila celo stanovanje, ker je Sara čist začarana gledala Baby channel. Sedaj pa tud lahko surfam po netu, ne da bi morala pazit, kdaj mi bo ugasnila računalnik. TV je pa že čist umazana od njenih rokic.

Za torek še nisem sigurna, če se vidimo. Čez vikend in v ponedeljek bomo na Gorenjskem in, če bo lepo vreme, bova mogoče še kakšen dan ostali, ker tale LJ megla... Pa še ura nama preveč ne ustreza, ker Sara takrat ponavadi spi in je potem na srečanju vsa sitna.... Bova vidli.

Lepo se imejte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
13.10.2006 9:56:31   
Nana Liza
Manca, Jan, Alen in Lara!!! Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za 10 mesecev!

Midve sva pa prehlajenčakneuser posted image in je najprej Eli, sedaj pa še meni in možeku teče iz nosa. Ampak ni tako hudega. Čez vikend upajmo, da se pozdravimo in prideva v torek lahko na srečanje.

Lp, NL

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
13.10.2006 10:16:37   
kofetek2010
Manca, Lara in Alen - vse najboljše za 10.mesecev!

user posted image     user posted image      user posted image

danes naju je iz postelje vrgel en mulc zaradi avta, ki ga prodajam in potem je imel take pripombe kot, da prodajam čist nov avto in ne 4 leta starga user posted image   in glede na majhne praskice, umazanost in starost avta bi mi on čist ceno zbil user posted image   to se pa ne grem, ker je nov stal mal preveč, da bi ga dajala "za đabe" user posted image   saj mi ni treba poudarjat, da sem razkurjena user posted image  

Arielca - ta šotor sem tud gledala, a glede na to, da bodo naše počasi shodile, se mi zdi, da jim plazenje ne bo več zanimivo user posted image  
Bino - ja, v Sončku sem ga naročila, je cenejš kot v BC user posted image

NanaLiza - upam, da se vsi3 pozdravite (Božo pošilja Ljubotu en velik user posted image )

nč, greva se porihtat, da ne bo slavljenka Manca čakala s tortico user posted image

uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
13.10.2006 10:44:14   
arielca
jana73, hvala za info user posted image ... Šotor se mi je zdel lušten, nisem se pa pretirano poglobila vanj (sem ga videla samo na sliki v trgovini user posted image ). Upam, da kmalu najdeš pametnega kupca avtomobila.

Nana Liza, user posted image  za Elo.

ac, kam pa ti to šibaš na Gorenjsko... Če maš čas, se zmenimo za kakšen sprehod in user posted image .

Zdaj pa šibam mal pospravt... imam prav user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1924
13.10.2006 11:00:03   
mml
Hvala za čestitke ob 10 mesečnici.

Manca želi vse najboljše ob 10 mesecih Janu, Alenu in Lari user posted image

Jana jaz sem tudi že "nagledala" takšen šotor za Mancin RD, samo še nisem šla v akcijo naročanje, ker mogoče pride mimo še kaj bolj zanimivegauser posted image .

Je pa danes gospodična nekaj rogovilila okrog 6., pa jo je zoprna mama ignorirala in potem je bil mir do 8., po dojenju je pa spala potem še skoraj do 10, jaz pa seveda z njo. Tako da imamva spet čisto zblojen urnikuser posted image , ker popoldan potem zaspi šele okrog 14. in po novem spi vsaj 2 uri. Tako da je kosilo potem šele okrog 16.30...no ja nekako bo že user posted image .

Komaj čakam, da se dvigne tale megla

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.