Anonimen
|
Dobro jutro tudi od nas! Uživam, ker nisem v službi do nedelje zvečer. Spim kakor normalen človek - ponoči. Zjutraj vstanem, ko me zbudi Robi, kar je ponavadi okrog sedmih. Kamikaze takrat ponavadi ni več - mi je že ušel delat. Nahranim Robija (flaška z Linom, okrog 250 ml) in ga previjem, potem zbudim Jana in mu pomagam, da se "sestavi" skupaj za v šolo in ko gre (okrog pol osmih), si v miru skuham kavo in jo tudi v miru popijem (to je bistveno). Hja... Pregled za Robija smo s 06.10. prestavili na 10.10. in smo ga uspešno prestali. Kamikaza gre vedno zraven in verjetno je to razlog, da Robi potem ne joka, ko je cepljen. Kajti na 1. cepljenje sem ga izjemoma peljala sama in je potem kričal še do doma . Zdaj ne riskiramo več . Tista tabela, ki jo ima pediatrinja, kaj vse naj bi znal 10-mesečnik, je bila OK - Robi zna vse. Ves čas se ji je smejal in na koncu se mu je morala smejati še ona, take face je delal . 9100g in 73 cm, obsega glave in prsnega koša si pa nisem zapomnila. Najbolj hecno se mi je zdelo, ko naju je vprašala, če ob opori mogoče že stoji nekaj sekund . Križana gora - v posteljici ali stajici stoji tudi po pol ure, če se mu zdi, da je treba . Z učenjem hoje ga ne forsiramo, ampak ga puščamo, da vstaja sam, ko se mu zazdi. Kakor vidim, ga je še pošteno strah, ko stoji ob moji opori - čisto trd je, revež . Ampak je pa včeraj le naredil en korak od mene do stola . Počasi, pa ziher, pravi Kerensa . Danes gremo v shopping v Interspar, da nakupimo stvari za praznovanje Janovega rojstnega dneva. Imel ga je v torek, ampak smo rekli, da bomo praznovali (družinsko) v soboto, ko so vsi doma in ne po šolah in službah. In, čisto meni podobno - še zdaj ne vem, kaj naj mu kupim za darilo . Drugače pa lenarimo. Malo smo prehlajeni (cela familija) in se nič kaj pretirano ne silimo, da bi hodili ven.
|