|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
13.10.2006 11:17:04   
arielca
V vednost in ravnanje: Brina se je zbudila in ne bom pospravljala. Greva na sončka kofetkat pa našga župana opravlat user posted image user posted image user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
13.10.2006 11:27:50   
mml
Blagor vam, ker mate sonček, tukaj še vedno debela megla user posted image ...ampak gremo vseeno kofetkat user posted image , za opravljat se bo pa tudi kdo našel user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
13.10.2006 13:04:52   
arielca
mml, samo zate:

user posted image

Sem že nazaj s kave (je bla zlo hitra user posted image ), ker je Brina postala zaspana in sva šibali domov. Ker se mi nekak ni dal sprehajat naokol; majo mulčki konc pouka in potem samo odzdravljam 'dober dan' in odgovarjam 'pridem konc novembra' user posted image . Sej so fletni pa rada jih mam (pa čist na skrivaj jih mal pogrešam), ampak vsak pol še mal v voziček pogleda, Brino poboža,... in spanja je konc.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
13.10.2006 14:41:05   
šnucika
Samo na hitro:
slabe volje semuser posted image ...Živa ima že od ponoči vročino,od 37-38.2 ji niha.Tečna je,jokava,samo pila bi in nič ne je.Mogoče je nov zobek na vidiku?Iz noska ji teče vodeno,pa oko ji solzi....user posted image Strokovno mnenje zdravnikov pa je,da to ni od zobkov....kaj pa je potem...spet prehlad,viroza???...še tretjič v mesecu in pol?
Zdaj je zaspala,pa še v spanju stoka in dudo vleče,da kar škripa.Ponavadi je med spanjem nima.
Uf....upam,da bo kmalu boljša!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
13.10.2006 15:23:12   
Yasminka
Hoj!
Končno mal časa, da se javim. Tudi mi2 sva zeloooo prehlajeni (mami bolj kot Ema).
Ema ima zdaj obdobje ko samo šiba naokoli (plazi), odpira omare, predale, stoji in dela prve korake ob opori. Spi čez dan bolj malo, ponoči pa se je zbujanje umirilo. Zdaj se zbudi 1x-2x na noč (moram hitro nekam potrkat user posted image ).
Kar ne morem verjet, da grem drug mesec že v službo (29.). Se mi zdi, kot da sem šele včeraj rodila user posted image .
No grem se malo študirat, dokler Ema pančka. Sem se odločila, da letos dokončam magisterij.
Lep pozdravček
Y ii Ema

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
13.10.2006 18:55:15   
ac
Arielca - mi gremo na Jesenice k mojim staršem, pa, če bo vreme, bomo v kampu v Martuljku, kjer imamo prikolico. A si ti s teh koncev? Če se ne motim, si bolj tam, Kranj - Tržič?

Sara in ati gledata risanke (spet). Jaz pa kao delam za faks, pa mi data mir.....

Mirno noč vsem, tistim prehlajenim pa želim, da se čim prej pozdraviteuser posted image !

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
13.10.2006 19:50:30   
Pajaca
Evo pri nas dobi legice za rd. Al pa za DM vsak škatlo legic pa za RD kakšno kmetijo od little people al pa kaj tazga. Šotor že masta, pa to kar navadnega, pa en tunel tud, ga moram spet postavt, spomladi je bil premajhen da bi se not plazu, mogoče se bo pa zdaj.

Men se bo čist zmešal, sem že 3 dni doma in najbrž bom še cel vikend, ker Pajacka še kar bruha. Pol pa itak najbrž začne Pajacek bruhat, al pa kar tavelik Pajac, ta mi je najbolj sumljiv.

Nič grem počivat, za mano je naporen dan, tolk enga pranja in pucanja že dolg nismo mel.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
13.10.2006 20:11:38   
mml
Arielca  hvala za poslani sonček user posted image , se je v Ljubljani potem tudi megla raztegnila in je bilo prav prijetno posedat zunaj in malo čvekat user posted image . Manca in Ela sta imeli pa "cirkuško točko" za mimoidoče user posted image . Sicer bi bilo boljše, če bi rekla Božo (v roza plaščku in z roza kapo) in Edo (v oblekci in z roza nogavičkami in oranžno/vijolično jopico), ker so spet vsi spraševali, če sta user posted image  user posted image . Kdo bi to razumel. Že razmišljam, da bi nabavila en pulover z napisom: "Preden vprašaš....SEM PUNČKA!!!"

Pajaca upam, da kamlu nehate bruhat, in da bo Pajacka edina ter da ostali ostanete zdravi user posted image .

Od jutri do petka sva z Manco sami user posted image , ker gre user posted image  v ZDA. Sej čez dan ni panike, samo proti večeru se pa prileže kakšna odrasla družba in kdo, ki za kakšno minuto malo popazi na Manco.

Kje se potem dobimo v torek? A kar v Koloseju? Glede na ljubljansko meglo in uro srečanja je to po moje še najboljše.

Lep večer in še lepši konec tedna

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
13.10.2006 20:41:15   
NRMM
Čer!

Da se na brzino javim, sicer nič novega, za pofočkat pa bo,potem pa se oglasim ne vem kdaj. Sem v velikih skrbeh po današnjem ginek.pregledu in nimam trenutno neke hude volje za nič,upam le,da se vse dobro izteče user posted image .

Z Marušo se vsak dan potepava po dolgem in počez, ker je tako lepo vreme in se ga napovedujejo user posted image . Toliko kot ima mala energije pa ni za verjetn, glede na to kako miren dojenček je bil, le od kod se ji jemle. Sej prav tak, da je le zdrava.

No o teh ločevanjih fantek/punčka pa jaz ne bi, ker to pa je že too much, kar se dogaja in sem resnično postala imuna na to. Zadnjič mi je ena iz naše ulice rekla kaki veliki fantek je, pa sem rekle ne ne sej je punčka in ona meni nazaj, a ha sem mislila, da je fantek, ker ima bolj okrogla lička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če je modro oblečena je itak fantek, če roza/rdeče tudi, tak da brezveze.
Manca, Jan, Alen in Lara vse naj naj ob 10 mesecih user posted image user posted image .

Živika, čimprej se pocajtaj user posted image user posted image .

Lep večer in pozdrav!
Irena&Maruša

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
13.10.2006 20:45:26   
Nana Liza
Dragi Božo in Edo!
Ljubouser posted image predlaga roza ali ciklam  vozičke (in ne oranžne), pa špangice ter bele bluzico s š****mi ter oblekico z volančki, ciklam kričeče žabice ter čeveljčke z
mašnicami (ta h mašne)!user posted image user posted image user posted image   To se imenuje načrt za nežno odsavljanje user posted image od user posted image .
Če pa še vedno pride do zamenjave (kako lušten fantek!), pa ne smejo znati samo križ kraž, ampak poslati tudi lubčka ali kaka nežna varianta (pokazati jezik)!user posted image user posted image user posted image NAM sicer ne uspeva nič od naštetega in je še vedno lahko samo Ljubouser posted image (pa še moder voziček imamo).

user posted image user posted image user posted image Tale prehlad mi pa res mal nagaja!

Zdaj pa resno:

user posted image je preživela popoldne pri babici in dedku in se je imela odlično. Mamica si je pa vzela prosto popoldne.

Saj kaj več pametnega se mi pa itak ne da pisat...

Želim vam lep vikend in veliko user posted image !

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.10.2006 21:24:28   
šnucika
Živiki se je poslabšalo, vročina narašča.jokala je cel dan,sedaj nekako spi pri babici  v naročju in stoka.
Sem klicala dežurnega in je rekel,da naj pridemo,ker je 6. bolezen že imela,če je kaj drugega.Čakam user posted image ,da pride s šihta in sem živčna za znoret...tolk me skrbi za tamalo.Joj,to ni za moje živce....

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.10.2006 21:32:33   
Izabela_
Bino, danes sem slučajno zašla v Pikapolonico, saj je to edina otroška trgovina v naši "vasi" in sem dobila copatke! user posted image  Matevž jih že veselo nosi. No, sedaj jih je že snel in zaspal.

Drugače uvajava z možem "Spi, dete, spi", vendar je zaspal že po pol minute, tako da zdaj čakava, kaj bo. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.10.2006 22:25:06   
BlankaT
Šnucika upam, da sta z Živo OK. Javi kako boš rihtala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za Živo.

NR upam, da se bo tudi pri tebi vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa z Marušo še pridita kaj v naše kraje, pa glejta, da tisti dan ne bo ati hitro prišel user posted image .

Manca, Alen in Lara vse naj za dopolnjen 10. mesec.

Kar pa se tiče zamenjave user posted image  in user posted image , pa jaz ne bi o tem. Naša Maja je lahko oblečena kak hočem pa bo vedno user posted image . No mi je zadnjič seka rekla, da jo bo prodala,pa sem ji kr lepo povedala, da ji ne bo uspelo, ker tisti, ki bi imel rad user posted image , je nebo vzel, ker bo ugotovil da je  user posted image . Tisti pa, ki bi imel rad user posted image , pa je niti vprašal ne bo, ker misli, da je  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sempa že jaz tudi postala skoraj imenu. Zgodbice pa bi tudi lahko napisala za cel roman user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Yasminka ti greš 29. delati, kaj pa jaz ko grem že 6. user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem kdaj je minil ta čas user posted image .

Maja spi in upam, da bo to noč prespana noč, ker sem zelo, zelo potrebna dobrega spanca. Drugače pa nič novega, razen, da je začela štrajkati pri vožnji z avtom user posted image .

Grem sedaj delati družbo svojim sončkom.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.10.2006 0:26:47   
kofetek2010
NR - verjemi, da se bo vse dobro izteklo, bom držala pesti zate user posted image user posted image user posted image  

šnucika - javi kako je s tamalo, upam, da ni nič hujšega user posted image

Pajaca - upam, da bo s tamalo čimprej OK in da se ne boste ostali nalezli user posted image

mml - Kolosej bo OK user posted image  mi bomo tud od srede do petka sami user posted image

arielca - da ne bosta pozabili, da je v torek obvezen obisk LJ user posted image   

NanaLiza - da nisi ti kakšna domača zdravila sprobala? user posted image

ac - pridita v Kolosej, ko se tamala naspi, me bomo zagotovo do 13h tam user posted image

Yasminka - upam, da tokrat ne bosta manjkali user posted image

Valerie - bi bil čas, da se kaj javiš in da prideta s tamalim v torek v LJ user posted image

Izabela_ - tudi vi2 vabljena na kavico user posted image

Bino - da ne bosta pozabili na torek, da dogovorimo za user posted image  

cuma - pripravi sončno in toplo vreme, da lahko pridemo na user posted image

BlankaT - vse bomo šle v službo, prej kot slej user posted image

Kerensa - a boš tokrat le prišla tamalega pokazat? user posted image  

lonja - da ne bosta pozabili na torek user posted image  

ovčka - ti že tud obljubljaš, da bosta prišli user posted image  

če sem še katero izpustila naj mi oprosti (je že pozna ura) in naj vseeno pride v torek po 10:30 uri v Kolosej

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.10.2006 9:52:48   
arielca
Ojla,

Brina je pa včeraj zvečer bruhala user posted image user posted image user posted image . Sicer je bila razpoložena, ampak vsak grižljaj hrane ali požirek čaja je zbruhala. Potem je normalno zaspala, se do 1. ponoči zbujala vsako uro in jokala, nato pa čudežno zaspala in se zbudila ob 8.. Sem pa celo noč dežurala, preverjala, če je vse OK in sem danes zombi na kubik. user posted image  in utrujena pa še user posted image  cel dan dela user posted image user posted image user posted image .

Yasminka & Ema, Živa, NR in Pajacka, user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  za vse vas. Naj hitro mine in posije sonček user posted image !

jana73 & co - če bo mala zdrava, prideva kofetkat.

ac, jst sem iz Tržiča, ja. Če se naslednjič zmenva, se lahko tut na Bledu dobiva. Je ravno nekje na pol.

Oh, mene tale menjava spola sploh ne gane več. Zanč se je ena gospa na igrišču vpičla v Brino in je rekla, da je tale miško pa res velik pa dobrovoljen... Pa sem rekla, da je res velik pa dobrovoljen, samo lulčka pa nima user posted image . Pa se je začela smejat in čez par minut ugotovila, da je punčka user posted image .

Princeska zdele spančka. Je zjutraj pojedla mal čokolinota in ni bruhala, potem sem ji dala še mal čaja in samo upam, da bo tole hitro mimo.

No, pa mamo jesen pa mraz, meglo in prehlade... Ampak mamo pa tut kostanj, mandarine in več časa za domače crkljanje.

Lep dan user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
14.10.2006 9:55:02   
cuma
Dober dan!!!
Spet sem v zaostanku, sem se kar načitala user posted image !

Vidim, da vas je kar nekaj bubanihuser posted image in vam želim, da hitro okrevateuser posted image !!!
Ko je bila Ema prvič zamašena, sem se tako bala kaj bo, da 3 dni nisem spala...sem jo skozi poslušala, kako težko diha user posted image .... Pa je bil samo navaden nahod, kaj bi šele počela, če bi bilo kaj hujšega user posted image  user posted image .

Kar se tiče user posted image user posted image  komentarjev o spolu, začuda pri nas vedno uganejo, da je punčka. Najbrž zaradi lask user posted image . Imamo temno moder voziček, redko je v roza (saj mama cuma potihem načrtuje bratca Vita in kupuje bolj nevtralne coticeuser posted image ).
Naslednji teden bo kot izgleda še sonček in bo lepo, če pridete!!! user posted image

Yasminkauser posted image  za voljo! Kaj pa si študirala/študiraš? 

Pri nas nič hudo novega, Ema na veliko čita in se žoga, hodi že dober teden čisto sama spat (podnevi in zvečer) in pridno govori in oponaša najine trike(čivka, mijavka, gaga ... )! V avtu se je tudi poboljšala od kar sedim spet spredaj.

Sedaj pa se grem zrihtat, ko se ema zbudi, pa gremo ven na sonček in burjo user posted image !!! 

Lep vikend!
Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 1941
14.10.2006 10:31:13   
mml
Evo pa sva samiuser posted image , no ja sej tako hudo ni. Sva se ravno dobro zbudili, z enim vmesnim dojenjem ob 8. Sem mislila, da bo spet megla, ampak je za čuda v LJ sonce, tako da šibava na tržnico po sadje in kakšno zelenjavo in nekam na kavo ali čaj user posted image .

Z Manco pošiljava vsem bolnim in nerazpoloženim (Živa, Brina, Pajacka, NR, Ela (Nana Liza),...) user posted image  in upava, da se čim prej pozdravite.

Se tipkamo, izkoristite lep konec tedna

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
14.10.2006 11:19:39   
šnucika
Včeraj je res bil en danuser posted image ....
Živika je celega prejokala,vročina,ki sem jo najprej pripisovala zobkom,je rasla do 39.1 -po Calpolu!Ni jedla,ni spala...samo jokala in stokala.user posted image Iz nosa in očk pa ji je kar lilo.Ob 22h sva jo peljala k dežurnemu na Ptuj....naleteli smo na "moško" dežurno ekipo,dva reševalca in zdravnik,ki so bili nenormalno prijazni.Dobili napotnico za dežurnega pediatra,ki pa je bil malo manj prijazen,ker smo prišli šele zvečer in ni mogel opraviti testov krvi.
Pa na srečo ni nobenega vnetja v grlu in ušeskih...kar je takoj potrdilo sum na virozo.Iz očk pa ji je tako lilo,da je dobila kapljice Tobrex,ki naj bi ji dajali 6X na danuser posted image ....še enkrat bo komaj ratalo,ker se zvija in tuli,ko se ji samo približamo s flaško.
No,noč smo prespali bolj tako....spala je z nama,ker je stalno jokcala in sem ji morala dudo tiščat,da je spala....vsakih 10 minut ista ceremonija.Zvečer je dobila tudi svečko in vročina je padla...mislim,da je sedaj še vedno nima in končno je zaspala v miru!user posted image user posted image
Upam,da bo danes kaj več jedla in da ne bo več vročine in joka...meni se je kar mešalo,ko sem jo gledala tako bogico.....
Če pa se poslabša,moramo itak nazaj k zdravniku.

Takole....to je z nami....vsi ostali bubani,pa upam,da se tudi cajtate!user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
14.10.2006 12:26:26   
XXYY
Dober dan!

Po dolgem času se malo javljam tukaj.

Mi smo zdaj kar vredu. Smrkamo ne več, sam moramo še na toliko časa spucat noska.

JANA73: midve upave, da prideve v TOREK ob 10ih v Koloseja (če ne bo kaj prišlo vmes - upam da ne), da vas spoznave.
A pa to je v 1 nadstropju ali kje to srečanje?

Se opravičujem vsem za zamudo, KI STE PRAZNOVALI te dni (EMA, BRINA,  ELA, PAJACEK, SARA, ŽIVA, ROBERT, JAN, ALEN in LARA za 10 mescev) in Šnuciki ter BlankiT za rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  .

Drugače pa pri nas nič novega. Sam to, da jo še vedno matra 8 zobek (druga 2kica zgoraj), ki nikakor noče priti ven).

Pa čestitke vsem tistim, ki ste že naredili samostojne korake user posted image  user posted image  user posted image  .

Vsi bolančkani za vas veliko user posted image  , da se čimhitreje pozdravite.

Se vidimo v TOREK. Upam, da vas najdeve user posted image .

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
14.10.2006 13:35:20   
lonja
Oj,

pri nas se je končno začelo ''dopoldansko'' spanje in mami lahko hitr mal pospravi po stanovanju in seveda hitr skok na RR, ki ponavadi traja potem kar nekaj časa.

Lepo po vrsti:

NR, eno user posted image  zate, pa naj se vse izteče dobro, mislim nate.

Šnucika, user posted image naj se Živa čimprej pozdravi. Tako so bogi tile naši sončki, ko so bolančkoti in jim ne moreš  pomagati.

Mml, midve z Ajdo sva tudi dostkrat sami, mojga user posted image  so zdej v službi poslali na neko 10-mesecev dolgo šolanje in se vsak dan vozi v Poljče in včasih tudi prespi tam. Večeri takrat so res včasih presneto samotni.

Arielca, ne pozabi v torek priti na kavo. Sej veš, da sem ti še dolžnik za slinček... Pa enga user posted image  Brini za čimprejšnjo ozdravitev. Komaj čakamo, da vaju spoznamo.

Ac, vidve tudi pridita, bosta Sara in Ajda skupaj tečnarili, saj imata očitno usklajene čase za spanje.

Yasminka, tudi Emo bi že prav rade spoznale. Vzemta si čas!!!

Da Ovčka tebe sploh ne omenjam. Sporoči mi, če bosta z Laro za stvar, vaju pridem mimogrede iskat.

Sicer pa lep dan in vikend vsem,

lonja user posted image  

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
14.10.2006 13:46:24   
kofetek2010
pa je šlo Elino darilo za RD po gobe user posted image  
sva še spali, ko je poštar pozvonil in ati je šel odpret, plačat in seveda se ni mogel upret in je sestavil šotor user posted image  
Ela se je nekaj časa lepo igrala notr, sedaj spi in v šotoru je skoraj 10 letni mulc in se igra user posted image user posted image user posted image  zgleda, da je to bolj moška igrača user posted image  

Ela je danes podrla rekord vseh rekordov, saj je spala od 21h do 9h v svoji posteljici (brez, da bi se zbudila user posted image user posted image user posted image ), se vidi, da je sobota in ni bilo galame zjutraj user posted image user posted image

šnucika - en user posted image  za Živo, Tobrex (mazilo) je imela Ela prejšnji teden, ko je bila cela v krasticah v nosku in pri očeh user posted image
mml & NanaLiza - se dobimo pred kopanjem na kavici? user posted image

grem še kuhno pospravt, potem pa nekam na sonček na kofe user posted image  

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
14.10.2006 13:54:16   
lonja
Jana 73, sem vedla, da sem neki pozabla. Sem včeraj brskala po int.strani od Sončka, pa tega šotora nisem našla. Čeprav je tudi mene strah, da se bo kdo drug z njim igral. Sam pri  nas starejšga mulca nimamo, torej ostane le user posted image .

Se vidimo v torek!

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
14.10.2006 14:57:50   
kofetek2010

lonja - v iskalnik na sončkovi strani moraš vtipkat: Tomy raziskovalni šotor in to je to user posted image  brez tega ga jaz tud nisem našla user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.10.2006 15:59:37   
šnucika
Živika je boljša,temperatura ji je padla na 36.9 do 37.1user posted image ....teka še nima,ampak vsaj po malem nekaj je,pije pa veliko.Nosek pušča,očke tudi....kapljice ji z muko dam....danes mi je uspelo 1X,pa bo treba še...čeprav mi najmanj 6X,kot je naročil pediater ne bo uspelo.Ni mi pa jasno,kako ta Tobrex tako radi predpisujejo-kapljice,saj zaradi borove kisline naj ne bi bile primerne za otroke do 3. leta..Živika pa jih ima sedaj že tretjičuser posted image
Zdaj mi  je že drugič danes zaspala in verjetno se bom še jaz poleg ulegla,da nadoknadim ti dve neprespani noči.

Upam,da se vsi prehlajenčki lepo zdravite in vsi uživate v vikendu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.10.2006 16:01:51   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Ela se je nekaj časa lepo igrala notr, sedaj spi in v šotoru je skoraj 10 letni mulc in se igra user posted image user posted image user posted image  zgleda, da je to bolj moška igrača user posted image   

No glavno, da se vsaj eden v družini zabava z darilom user posted image .

Družinskega očeta ni šele nekaj ur, pri nas pa že vse narobe user posted image . No ja čisto vse še ne, ampak to je šele začetek...po jutranjem drnjohanju je seveda Manca zaspala šele ob 15.20, namesto med 13. in 14 user posted image . Kosilo bova glede na to jedli tam nekje okrog 17.30 user posted image . Pa še mene je malo prej totalno vščipnilo v križu user posted image , sem komaj dala Manco spat v posteljo, ker se ne morem sklonit. Počepnem lahko, vstanem s težavo, tako da bo še prav zabavno dvigovat Manco v naslednjih dneh user posted image . Upam, da kmalu mine in ne bo prehudo (si sploh ne upam pomislit, kaj bom, če me bo res hudo bolelo...)
Ju3 greva na "tradicionalni" pohod s sosedi iz bloka. Za njih je mogoče res tradicionalen user posted image , za naju bo pa prvi. Ne greva pa cele poti, ampak samo zadnji del, tako da jim greva nasproti. Gremo pa skupaj še z eno mamico in njenim 5 mesečnim user posted image . Tako da gremo za mojim avtom, ker je user posted image  še v lupinici in je bolj enostavno, kot da moram jaz prestavljat Mancin avtosedež. Se mi zdi, da bo prav zabavno (če me seveda ne bo prehudo bolel križ).

jana  seveda se dobimo na user posted image  pred plavanjem

Skratka imejte se čim lepše

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.