arielca
|
Ojla, Brina je pa včeraj zvečer bruhala . Sicer je bila razpoložena, ampak vsak grižljaj hrane ali požirek čaja je zbruhala. Potem je normalno zaspala, se do 1. ponoči zbujala vsako uro in jokala, nato pa čudežno zaspala in se zbudila ob 8.. Sem pa celo noč dežurala, preverjala, če je vse OK in sem danes zombi na kubik. in utrujena pa še cel dan dela . Yasminka & Ema, Živa, NR in Pajacka, za vse vas. Naj hitro mine in posije sonček ! jana73 & co - če bo mala zdrava, prideva kofetkat. ac, jst sem iz Tržiča, ja. Če se naslednjič zmenva, se lahko tut na Bledu dobiva. Je ravno nekje na pol. Oh, mene tale menjava spola sploh ne gane več. Zanč se je ena gospa na igrišču vpičla v Brino in je rekla, da je tale miško pa res velik pa dobrovoljen... Pa sem rekla, da je res velik pa dobrovoljen, samo lulčka pa nima . Pa se je začela smejat in čez par minut ugotovila, da je punčka . Princeska zdele spančka. Je zjutraj pojedla mal čokolinota in ni bruhala, potem sem ji dala še mal čaja in samo upam, da bo tole hitro mimo. No, pa mamo jesen pa mraz, meglo in prehlade... Ampak mamo pa tut kostanj, mandarine in več časa za domače crkljanje. Lep dan !