BlankaT in Šnucika čestitkeee za RD . Čestitke tudi vsem,ki so dopolnili 10 mesecev, prihajamo vztrajno za vami. Ema in Živa čestitke za prve korake , čimmanj bolečih padcev in rdečih noskov . Izabela_ dobrodošla . Neli za umetniško dušo . No tak upam, da nisem koga pozabila, če sem se opravičujem. Kar se tiče spalne vreče, jo je Maruša dobila ob rojstvu in je na začetku prav lepo spala v njej, ko je bila poletna vročina sem jo pospravila zdaj pa je urnebes, ker se ne more vredu obrnit v njej . Vstane in tacka po postlci z njo itak. In tako en večer tečnari zaradi vreče, drugi večer pa ker se odkrije in jo zebe in tako vstajam po večx na noč, da jo pokrijem, za popi.... . Ja jana73 mala je prava pijavka, sploh doma, če me ne vidi je že derenje. Naša pa taaako rada tišči prste v vtičnice, da je kar joj. Sicer imamo na vseh zaščite ampak vseen, v vseh hišah pa tega ni. Ima katera podobne probleme? Sej ko jo ''skregam'' in ji rečem ne, tega ne dela,dobro ve,da ne sme, če pa je kje sama pa izkoristi priliko, ma prav navihana je, res ne vem po kom ima to . Ravno mama mi je danes rekla, da me pri teh mesecih skoraj ni več folgala, tak, da se ne čudim več od kod ji vse kar naredi. Grem še mal pred tv, dokler še spi potem pa na potep. Lp Irena&Maruša