|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
14.10.2006 18:04:01   
kofetek2010

mml - skrajni čas, da greš na masažo user posted image  Manco bomo pa z veseljem ta čas počuvali user posted image  

naroči se in mi javi user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
14.10.2006 18:20:06   
mml
jana  hvala za ponudbo, samo je na srečo Naklofen prijel, tako da lahko vsaj približno normalno funkcioniram user posted image .

Manca je spala samo eno uro user posted image , tako da bo zvečer spet vsa tečkasta. Trenutno dela inventuro med svojimi igračkami, kar pomeni, da jih je spet polna dnevna soba user posted image . Se je pa naučila nekaj novega (tokrat na mojo žalost user posted image ): zna odpret predal (zna tudi pazit, da si ne priškrne prstkov, ko predal zapira...no vsaj to user posted image ). Kar pomeni, da bo seveda sedaj treba pazit, kaj dajem v predale...
...ah pa smo jamrale, ko so bili stari 3 mesece in si želele, da bi bili že večji user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
14.10.2006 19:16:50   
Nana Liza
Hojla!

Pri nas nič novega, še vedno v ospredju prehladek pa tudi malo kašljanja.

Novo je edino to, da Ela namesto, da se igra z igračami z rokami, se po tanovem z nogami tako, da jih z velikim veseljem brca, ko stoji.user posted image

jana73, mml-upam, da se Ela pozdravi do plavanja (sporočim v pon.)

šnucika - user posted image za Živo od Ele

NL

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
14.10.2006 22:40:07   
cuma
Dober večer!

Danes smo bili v Izoli na igrišču in je Ema nabrala malo sončka in burje še za vas, da bo odpihnila vse prehlade in tegobe!!!user posted image
Lepo in mirno noč vam želiva!
Ema in mama cuma

Ema preverja, če so kamenčki tapravi user posted image
user posted image

Ema trenira in nabira kondicijo za srečanje drugi teden user posted image
user posted image

Ema nabira sončka in burjo za vse decemberčkeuser posted image !
user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.10.2006 10:34:31   
mml
Dooooooooooooooooooooooooobro jutrouser posted image !!!

Anisuper, ko je sonce in ni megle? Se mi zdi, da imam takoj malo več energijeuser posted image . Še vedno se malo na trdo obračam, ampak očitno hujšega z mojim križem ne bo. Največji problem je dat Manco v posteljo, ker se moram sklonit čez ograjo in to še z 9kg v naročju user posted image .
Sva bili pa že danes pridni in sva posesali stanovanje. Manca se ne more odločit ali bi ji bil sesalec všeč ali se ga boji user posted image . Tako da se previdno plazi za njim in vsake toliko za vsak slučaj malo zatuli user posted image . Ampak mika jo pa...in potem zbere pogum in se ga dotakneuser posted image . Kar naj se ga navadi, ker čez nekaj let bo sesanje sodilo v opis njenih del in nalog (poleg odnašanja smeti).

Cuma Ela je pa že prava velika punca in prava raziskovalka user posted image user posted image user posted image . Sicer smo pa me resno sklenile, da pridemo v četrtek na user posted image , tako da nas daj v svoj seznam del in nalog za ta danuser posted image  (skoraj sigurno pridemo jana, Bino in jaz seveda  + 3user posted image , ostale bodo povedale v torek, ko se dobimo na čveku v Koloseju). Na vremenski napovedi piše, da se bo v sredo prehodno pooblačilo, kar upam, pomeni, da bo v četrtek spet sonce user posted image

Ela (Nana Liza), Živa user posted image , da bosta čim prej zdravi in dobre volje

Nana Liza in Bino...vidve imata izkušnje s copatki za antaknit kot nogavico in z usnjenim podplatom...a se kaj sezuvajo oziroma lezejo dol, ko se user posted image  plazijo po tleh? A sta vzeli št.17/18 ali 19/20? Počasi postaja premrzlo samo za nogavičke...

No še Manca vam želi nekaj sporočit...
n  aujzdjgffghkljlkkjfvdddfzgukjljjjljhhgggf   ftbv svgffkpofkfkokdefooo0 fjpok> vff    

Sicer pravi, da še ni končala user posted image , ampak morava počsi jest in potem na potep.

Lep sončen pozdrav                                   

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.10.2006 10:43:49   
mml
Sem prej pozabila

Maja (BlankaT) vse najboljše za dopolnjenih 10 mesecev user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.10.2006 11:55:02   
Valeri
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
Valerie - bi bil čas, da se kaj javiš in da prideta s tamalim v torek v LJ user posted image

z veseljem bi prišla, da vas spet vidim in spoznam še ostale, ampak imam v torek zdravnika za mojo hrbtenico in ne morem skenslat, ker če me čaka fizioterapija, bi rada dala to skoz še dokler sem na porodniški.
Sva pa bla prejšnji teden v Lj in sva intenzivno mislila na Lj kofetarce, samo sva mela tako natrpan urnik, da nism hotla klicat in se ment za kako user posted image , ker bi bla realizacija mal težja. Pa ob naslednjem obisku LJ.

Moram vse mamice in njihove pupe potolažit, da je bil naš miškolin že x-tič punčka. Najbolj me razjezi, ko je napravljen skor čist v kako modro/rjavo varianto, v glavnem v čistega pubeca, potem pa me gredo sprašvat če je punčka,....?!?!? Se mi sploh ne da odgovarjat.

V petek smo končno imeli 3 cepljenje in tudi tega smo korenjaško prestali. user posted image

Še nekaj slikc;

na pohodu po stanovanju

user posted image

s prevoznim sredstvom gre hitreje

user posted image

le kaj ima mami tukaj notri?

user posted image

jabolka imam rad

user posted image

plavanje me vedno utrudi

user posted image

V torek lepo kofetkajte, naslednjič prideva tudi mi2, da si Maj izbere kako pupo; če je katera sploh še fraj.

Lp, Valeri

Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.10.2006 13:02:41   
kofetek2010
daaaaaan!

ob 08:30, ko smo šli v Novo Mesto (je imel naš mulc tekmo) je bila celo pot megla za bruhat, kot vožnja po Milky wayu user posted image  , vožnja nazaj je bila pa OK user posted image  res je lepa nedelja, samo kaj, ko moram sedaj kuhat user posted image
sem čist hin, vstajanje ob 07:15 pač ni zame user posted image

Valerie - pa drugič, lahko pa se nam pridružiš v četrtek, ko gremo na morje user posted image  Maj pa res ni nič punčkast user posted image

mml - sem vesela, da si boljše user posted image

cuma - prava mala gospodičnica tale tvoja Ema user posted image

BlankaT - vse najboljše Maji za 10.mesecev! user posted image

grem kuhat, da bo še kaj od dneva ostalo user posted image

uživajte!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.10.2006 13:34:51   
šnucika
Dan!user posted image

Cuma-ti zavidam sonček in burjo,pa vonj po morjuuser posted image ...mi že malo manjka,pa mogoče Živiki tudi,ker se kar noče pozdravit.

Ja...danes ponoči je mala spet zakuhala na 38.5,tako,da smo imeli že tretjo neprespano nočuser posted image .Pa je bila cel dan brez vročine,zvečer je postala tečna in po dveh urah,ko je kot ubita zaspala,se je zbudila...potem stokala do 2h in  smo imeli user posted image  do 4h...previjanje,slačenje,hlajenje,pa Calpol,pa flašo je spila....no,potem je pri nama v postelji končno zaspala in smo počez nametani na postelji spali do 10h!!!user posted image
Zdaj je brez vročine,iz nosa je začelo teči zeleno,očke so malo boljše.Teka nima,komaj kakšno žlico spravim vanjo....user posted image
Nič mi ni več jasno....kakšne čudne viroze stakne ta naša Živika?!

Drugače pa je včeraj spet imela podvige s samostojno hojo....trikrat je prehodila 1 meteruser posted image ,do mene,ko sem jo dražila z njeno žogico.

Pa user posted image  ji je "restavriral" 25 let star lesen stolček,ki se je pri njegovih sorodnikih valjal na seniku kar nekaj let.Sedaj imamo muzejsko vrednost domauser posted image user posted image ....
Ampak je pa ratal ful lep....pa ,ko ga zložiš na pol dobi mizico spredaj in na koleščkih je.Podobne še vedno delajo.Tu je slikica...malo postrani slikano,ker se mi roke tresejo od neprespanostiuser posted image
user posted image

Takole zaenkrat ...pa lep dan želiva s šmrkavo Živiko!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.10.2006 16:06:25   
Izabela_
Najprej lepa hvala (Jana73) za povabilo v torek v Kolosej! Načelno zelo rada prideva z Matevžem; bova pa videla, kako bo ponoči, ker sedaj uvajamo metodo po knjigi Spi, dete, spi in ne vem, kako bo tisto jutro, potem pa vožnja do Ljubljane. Bi pa tako šla tudi rada v H&M in v Muellerja, tako da bom poskusila priti.

Prvo noč nam je drugače šlo zelo fajn. Zaspal je po 45 minutah, ponoči potem še 1x po 1 minuti, in še 1x po 35 minutah. V postelji je pa bil 11 ur. Danes je pa zaspal že po 13 minutah, zbudil se je že čez uro in pol in jokal spet nekaj takega, potem še dvakrat podobno po nekako četrt ure, zjutraj pa se je drl od 6h do 7h, potem pa ga nisva več mogla poslušati in smo vstali. Očitno je bil že dovolj zaspan. Upam, da je to pot v pravo smer, čeprav jaz to metodo zelo težko prenašam (najraje bi šla v sobo in ga vzela v naročje in potem spet vse po staro), brez moža bi projekt že zdavnaj propadel.

Mml, jaz sem kupila v Pikapolonici nogavičke za našega malege. Tiste, ki imajo usnjen podplat, sem vzela kar številko 23-26(!), ker so male (čeveljce ima drugače 19), tiste štunfke, ki imajo pa nek gumijast podplat, pa mu pašejo številka 19-22. Se pa ti zadnji bolj sezuvajo, čeprav smo danes tudi zunaj v vozičku izgubili tistega z usnjenim podplatom. Take so naše izkušnje!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.10.2006 17:37:36   
mml
Evo, mi2 sva nazaj s pohoda po Dolenjski. Manca je uživala na sončku in lepem vremenu. Na poti do Stične in nazaj je seveda spala, tako da je sedaj polna energije. Meni bi pa pasalo ene pol ure v horizontali user posted image , pa ne bo nič iz tega. Moram pa še user posted image  prepričat, da kaj poje, ker sva šli s sosedo in njenim user posted image  po končanem izletu na pico, Manco pa sem poskušala pregovorit, da je Allete kašica (krompir+koruza+piščanec) fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobra...
...samo mi ni ravno verjela, pice pa tudi ni hotela jesti.

Izabela  hvala za info glede copatkov. Manca ima trenutno copate št 17/18 in so ji za silo še prav, čeprav bo treba zelo hitro kupit nove. Jih pa za čudo ne vleče preveč z nog, ampak ji pa zlezejo dol, ko se plazi.

Valeri dobro opravi pregled pri zdravniku in FTH za hrbtenico user posted image , ko bosta z Majem naslednjič v Ljubljani pa le sporoči in si rezerviraj nekaj časa za kavo in čvek user posted image

Jana mi2 sva štartali proti Dolenjski šele ob 11.30, ko je bilo že lepo sončno in toplo. Še dobro, da imam Zappa, da smo lahko vse nabasale v avto: 2 mami, 2 user posted image  (eden v lupinici, druga v avtosedežu), 2 vozička, 1 nahrbtnik za prenašat user posted image , plus seveda vsa krama, ki ji jo treba vlačit s sabo, če greš na malo daljši izlet (beri plenice, pijača, hrana, pa še kakšna igrača...)

Živa upam, da boš čim prej zdrava user posted image user posted image

Uživajte še naprej, jaz grem pa user posted image  prepričevat, da je dobro še kaj pojesti

< Sporočilo je popravil mml -- 15.10.2006 17:39:13 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.10.2006 20:00:20   
Nana Liza
Hojla!

Zdaj je še Nana Liza zbolela, tako da naju na plavanje kot v Koloseja žal ne bo.
user posted image
Je pa user posted image postala prava tečkica, ko jeva večerno kašico. Jo animiram v vseh možnih domisicah, po tleh se mečem, smejem, vpijem, pojem, dajem ji razna cedila, žlice, škatle in hodim po kuhinji in iščem, kaj še ji lahko ponudim. Kriza! Nazadnje poje 3/4 šalice kašice (ponavadi biskvitek od Hipp). Za 5 žličk pa vržem stran. Po končno 20 minutah pa uspemo pojesti. Včasih pa lahko traja tudi dlje. Ali ima katera tudi kakšne podobne težave in kako jih rešujete, da so pri miru vsaj 5 minut? user posted image (p.s.-ta težavo imamo samo doma, ker če kje sem, vedno kaj opazuje in tako brez problema poje celo kašico.)

mml- glede copatkov pa so nam premajhni že tisti iz H&M (18-19) in se ji pri plazenju ful hitro dol povlečejo. Ugotovila pa sem, da pomaga, če ji štunfek zaviham in tako elastika drži malo dlje na nogici. Druge copatki, ki sem jih kupila v T-šport trgovini pa so od 74-80 številka in so ji še malenkost preveliki, vendar vsaj obstanejo na nogici. Se ji pa včasih zaradi prevelike velikosti malo zavihajo nastran (samo ko vstaja in hodi), vendar ni hudega. So pa ti copatki ful dobra igrača na previjalni mizi, da je vsaj 10 sekund pri miru, da jo lahko previjem.
Glede kašic za kosilo, pa tudi jz nimam te sreče in tako sva v času kosila največkrat doma. Edino polenta je še ok.
blankat - Vse naj naj Maji za 10 mesecev.user posted image

jana73-CD dobiš ob prvem srečanju
Izabela_- sem poslala ti mail in želim vama veliko mirnih noči in naj Matevž spi kot user posted image

Lp, NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.10.2006 20:38:32   
Taja Nagaja
Maji (Blanka T.) vse naj naj za 10. mesec  user posted image user posted image user posted image

mml: najprej hvala Manci user posted image za namige o plazenju. Klub temu, da smo se videle zelo nakratko je uspela Bini natančno razložit, saj se je danes
Bina začela plazit user posted image Siser zelo počasi in previdno, vendar zelo vztrajno, tudi po ploščicah.user posted image Je obljubila, da bo vadila.  Kar pa se copatkov tiče: iz H&M imava štev. 18-19 pa so ji premajhne, ene imava velikost 74-80 so ji prevelike, v petek pa sva kupili ene v Pikapolonici in so ji prav. Mislim, da so velikost 23- 26 user posted image , mi sploh ni nič jasno. Če želiš, prinesem v torek vse s seboj pa jih Manca proba, da bosta videli kako vama ustrezajo. Imava tudi tiste z gumiranim podplatom pa se ji obračajo na nogici. Kako se obnesejo pri plazenju ti pa povem, ko bo imela Bina malo več metrov za seboj user posted image . Po stopnicah in za dvigovanje v stoječi položaj so super user posted image .

Za vse user posted image , ki so prehlajeni in imajo viroze želiva, da vas vsi bacili hitro zapustijo.

Nana Liza:
pri nas pa med jedjo mami poje, včasih ji dam malo za spit vmes pa potem kar lepo je naprej, ponavadi pa pomaga, da ji zamenjam žlicouser posted image Imamo ene 4 različne modele. Kadar jo bolijo dlesni je le iz silikonske žlice in le mlačno ali mrzlo hrano.

Sva pa kupili torbo, v katero bova v četrtek dali hrano za Bino,  da ne bo kosilo čisto mrzlo. user posted image Komaj čakam, da se vidimo.  Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.10.2006 20:53:56   
BlankaT
Hvala vsem za čestitke.

Pri nas nič novega.

Maja in ati sta preživela noč in ni bilo nič hudega. Tako, da bomo lahko še šle večkrat ven user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak punce naslednjič malo dleuser posted image .

Morem vas še pohvaliti, ste bile full pridne pri čveku, sem imela kaj nekaj zaprebrati user posted image user posted image user posted image .

Grem sedaj še malo na MSN klepetati potem pa ajo ajo.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.10.2006 23:25:39   
HIMH
Dober večer drage čvekice ja BLANKA  jaz se strinjam z tabo naslednjič bomo definitivno dle zunaj no saj jaz bi še bla a kaj ko se nisem zrajtala prej kot zjutraj da bi me3 lahko še šle na kak drink eh bo drugič bolje se mi vidi da mi preveč učenja vdari tam ko ni treba user posted image .

NANA LIZA pri nas ne samo da smo radovedni in ne pomaga skoraj nič naša pikica še papa zelo malo le pri moji omi ki zna z otroci (pazla jih je cca 40) poje vse kaj ji da samo kozlarije trajblata a pali no meni ne uspe KAKA MAMA mi2 tud morava splaknit zmes to ma 100% pouser posted image  pol mi še uspe spravit kaj v njo skratka besna sem ker kuham in pol mečem stran saj nemoram vse popapat jaz ker bi se mi smililo JA KAKA PA BOM.

No tudi mi2 mava te zoknčke z gumo sva jih kuple v tojsu-Aus za 3 evre a mi niso fajn ker se sezuvajo in obračajo tako da imava cicibanove copatke 18 z visokim opetnikom za dobro oporo ker je to sedaj ko že radovedno dvigujejo ritke iz tal zelo pomembno.

BINO samo na brzino še tebi pol pa grem ajo ajo mi2 sva danes probale SMOKI( seveda z arašidi ker drugih baje ni za dobit čeprav so včasih bli tisti veliki koruzni- tako da če katera ve kje se dobijo prosim za informacijo) pojedla je cca 3 kom. in je ratala po cca 2-5 min po obrazu predusem predel okoli noska,ust in lička flekasta sicer so čez 3 ure zmes je spala izginli. Misliš da je alergija na arašide oz sta vi2 mele mogoče podobno situacijo. Sedaj si beležim da bom vedla v sredo povedat.

Nič babnce čas je za postlo jutri mam spet naporen dan.

Lahko noč tistim ki še vztrajate in dobro jutro zaspanke.

Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.10.2006 8:04:26   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

HIMH:  ne dajaj ji smokijev! Arašidi so ful alergeni, pa še soli se izogibaj. Alergija na arašide je zelo pogosta in pogosto zelo zelo huda. Otrok lahko pade v šok, če zaužije le sledove arašidovega masla/olja, ki je v veliko že pripravljenih jedeh, dodatkih.  Kaj pa kornfleks? Ni slan pa še iz koruze je. upam, da bosta kmalu ugotovili alergene.  Mislim na vaju.

Bina je že pri meni, zato jo šibam previt. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.10.2006 8:21:49   
Yasminka
Jutro!
Za nama z Emo je en zelo naporen vikend. Ema je zbolela. Ima prav rahlo povišano temperaturo (tja do 37,5), teče ji iz noska in očitno jo boli glava, saj se kar naprej boža (cuka) po ušeskih in laskih. Posledično zaradi tega manj spimo oz. se še več prebujamo, smo bolj sitkasti in obe sva zelooo utrujeni. Ker ji ne paše nič jest (pa že tko ne je prav veliko user posted image user posted image user posted image ) se bolj ali manj samo dojiva.
Na žalost naju jutri ne bo. Škoda! Pa prav veselila sem se.
Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.10.2006 9:49:38   
cuma
Dober dan!
Ja mi imamo še vedno sonce in burjo!!user posted image user posted image user posted image

BlankaT: Čestitke Maji za 10 mesecev (z zamudo a iz srca)!!user posted image user posted image

Bino: Čestitke Bini za plazenje in za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image

Kako kaže za četrtek???Koliko vas bo?Jaz že pospešeno čakam (=sem nestrpna user posted image ). Ema je  ta viknend že vsa igrala sprobala in so ok!Tako da decemberke pripravite se:

Tobogan je zakon, le frizuro ti malo spiha user posted image
user posted image

Slon je prijazen in zdresiran user posted image
user posted image

Morje je modro kot v knjigicah user posted image
user posted image

Za plezanje je tudi poskrbljeno, le da tatija ne bo zraven user posted image
user posted image

Skratka: javite mi, kdaj ste nameravale priti v četrtek in koliko nas bo!

Vsem bolanim pa user posted image  in enega user posted image  za srečo, da hitro ozdravite!!!

Cuma&Ema 

P.S.
upam, da vas ne moti, če vas dobesedno zasuvam s slikcami user posted image , sem spet v fazi user posted image .... saj me bo minilo...al pa mi bo user posted image  zaplenil fotoaparat user posted image .

< Sporočilo je popravil cuma -- 16.10.2006 9:55:18 >

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.10.2006 9:59:18   
Pajaca
Hojla!!!

Evo včeraj sem bla čist boga, se je s Pajacke še name prnesl, tko da sem cel dan ležala v postli (no saj je pasal).

Pri nas ni problem z večernimi kašicami. Je pa tako, da naš Pajacek raznih Frutkov in podobnega sploh ne mara, tako da jih tudi nikoli ne dobi. Pri nas je za večerjo kakšen gres ali mlečni riž (kar tist od lumpija) al pa telemakca (tko je ime k tud bajski to jejo, drgač je pa to čokolino ali podobno sranje), včasih sirček namazan na kruhu, pač kar nam paše. Poje pa več al manj vse dokler je lačen, pol pa odrine žlico stran in je konec debate. Če ostane pol jogurta roma v hladilnik, drgač pa v smeti. Jaz ne jem za njim, bom ko kanta.... tko da za 3/4 jogurtov in kašic sploh ne vem kakšnega okusa so.

Pa ja zjutraj gre v predal odpre in ven vzame piškote. Pol pa to papa, mmm kako je fino. Ponavadi so to kar lepo zoo leibnitz al kako se napiše. To najraj vidm da jesta, pa da dobita če že kaj morta dobit. Ne vem zakaj vsi razne čokolade in čokoladne piškote in kinder jajčka talajo, če pa se teli piškoti dost bolj fajn, pa še manj umazan je pol mulc.

Jutri ne vem če prideva. Mogoče, če se mi bo dalo. Imam popoldan najbrž g pa ne vem če bom prišla 2x v lj. Se mi kar ne da. Tako da se imejte ful lepo, pa se vidimo drugič, za četrtek pa sporočim kako bo. Danes sem še švoh, pa če mi do takrat Pajacek ne zboji mogoče greva na obalo.

Uživite in se slišimo.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.10.2006 10:20:31   
HIMH
BINO najprej dobro jutro in hvala za nasvet.No saj jaz ji nisem dala namerno smokija smo bli na obisku in sta njihovi tamali jedle smoki in je naša seveda segnla po njih in sem jim pol ko so me vprašale če sme kr spontano odgovorila da ja čeprav prej nisem preverla smokijov ma se je pač zgodilo.Smo pa mele res srečo da so bli samo fleki da nam ni padla v dihalni šok sploh noče pomislit na to.Pa drugače se zelo izogibam jedem z konzervansi ker je po njih pikasta in tudi drugim morebitnim alergenim stvarem tudi.
Komaj čakam srede da bomo vidli kaj bo ker pol je lažje ko veš.

No tudi mi2 sva prehlajene kihava in smrkava tako da upam da se kmalo pozdraviva pri nas je krivo plazenje ker mama ploščice po tleh in so hladne ker na blazini in tepihu ni fajn pol pa je prehlad tu.

Čvekice dovolj bo od naju za sedaj mogoče se javim še kaj pol če bo čas me čaka kup gospodinskih del in podobnih reči.

Lep oblačno vetroven pozdrav iz štajerske

Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.10.2006 10:30:12   
mml
Bina vse najboljše za 10 M in za plazenje user posted image user posted image user posted image  (sicer se mi je zdelo, da je bila Manca v soboto malo zaskrbljena, ker se ji je zdelo, da na dala  Bini čisto vseh namigov glede plazenja user posted image )

Yasminka, če danes ne bosta imeli več vročine in Ema ne bo preveč smrkala, kar pridita jutri user posted image

Pajaca upam, da Pajacek ne bo zbolel in da se ti bo jutri vseeno dalo 2x vozit v Ljubljano user posted image user posted image
Cuma ti kar pridno popaj fotke, meni so super user posted image  (jaz sem prelena za to, vsaj večino časa user posted image ). Ti ju3 po čveku javimo podrobnosti glede števila in časa desanta na user posted image . Zaenkrat sigurno 3 mame in 3user posted image user posted image . Ostale poskušamo prepričati ju3. user posted image

Zdaj se grem pa počasi oblečt (sem še vedno v pižami user posted image ), potem pa na kavo in plavanje. Potem bo pa mogoče že sonce, ker trenutno je tukaj debela megla

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.10.2006 10:36:50   
Nana Liza
Hoj!
Sem zadnjič narobe napisala, kašice zvečer ji dajem od MIlupa ala čokolino (in ne od Hipp). Od Hip poje samo, kadar kam greve in to mara edino sadne kašice. Hvala vsem za ideje glede večerne prehrane.user posted image

BINO - user posted image Bini za plazenje! user posted image

Pri nas s prehladom je že malo bolje. Jesst sem prišla pa čist na slab glas.user posted image

NL.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 16.10.2006 10:39:51 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.10.2006 13:02:54   
šnucika
Danes pa lahko napišem,da smo res 24 ur brez vročine!user posted image user posted image
Včeraj zvečer je prišla k sebi,se začela smejati,pojedla je večerjo brez problemov in kamlu zaspala.Sicer je spala samo do 2h v svoji posteljici,potem pa se je začela zbujat,ker jo je zgleda napanjalo in je skozi prdkala.No,pa smo vseeno spanje potegnili do 9h.Tudi kosilo je danes pojedla do zadnje žlice!

Tiste,ki ohajate na user posted image ...upam,da se boste lepo imele,da bo sonček in toplo,da burja ne bo preveč vlekla!Pa pozdravite morje v mojem in Živikinem imenuuser posted image .

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.10.2006 13:10:31   
Valeri
Oj,

jst sm že od moje zdravnice; so me zjutraj klicali, če lahko pridem danes okrog pol dvanajste, ker je jutri dr. zadržana.
Sm bla takoj za user posted image , kar pomeni, da sem jutri frej in se morda res odpravim proti LJ.

S taščo se že itak celo večnost dogovarjava, da bi šle skupaj mal nakupvat, pa do njenih v službo, pa do prababice, pa gruntam, če bi se zmenile za jutri in tako vštulim še kavo v Koloseju.
Jo moram poklicat, da vidm, če bi ji to odgovarjalo. Nič pa ne obljubim. Glavne smernice imam, tako, da vas že poiščem. Sam povejte mi, do kdaj ponavadi kofetkate?

lp, Valeri

Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.10.2006 14:04:57   
mml
Bravo Živa in Ela, da sta se pozdravili oziroma vama gre na boljše user posted image

Nana Liza a se potem ju3 vidimo v Koloseju user posted image ?

HIMH in Hana upam, da bosta tudi vi2 kmalu zdravi user posted image
Valeri ponavadi smo na user posted image  nekje od 10.30 do 12.30 - 13.

Mi2 sva ravno s plavanja, sta bili danes z Elo (jana73) edini na čofotanju, ostali so očitno zboleli user posted image . Manca je na poti do doma seveda zaspala in upam, da bo spala kakšni 2 uri, sicer je potem proti večeru totalna tečnoba.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.