mml
|
Evo, mi2 sva nazaj s pohoda po Dolenjski. Manca je uživala na sončku in lepem vremenu. Na poti do Stične in nazaj je seveda spala, tako da je sedaj polna energije. Meni bi pa pasalo ene pol ure v horizontali , pa ne bo nič iz tega. Moram pa še prepričat, da kaj poje, ker sva šli s sosedo in njenim po končanem izletu na pico, Manco pa sem poskušala pregovorit, da je Allete kašica (krompir+koruza+piščanec) fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul dobra... ...samo mi ni ravno verjela, pice pa tudi ni hotela jesti. Izabela hvala za info glede copatkov. Manca ima trenutno copate št 17/18 in so ji za silo še prav, čeprav bo treba zelo hitro kupit nove. Jih pa za čudo ne vleče preveč z nog, ampak ji pa zlezejo dol, ko se plazi. Valeri dobro opravi pregled pri zdravniku in FTH za hrbtenico , ko bosta z Majem naslednjič v Ljubljani pa le sporoči in si rezerviraj nekaj časa za kavo in čvek Jana mi2 sva štartali proti Dolenjski šele ob 11.30, ko je bilo že lepo sončno in toplo. Še dobro, da imam Zappa, da smo lahko vse nabasale v avto: 2 mami, 2 (eden v lupinici, druga v avtosedežu), 2 vozička, 1 nahrbtnik za prenašat , plus seveda vsa krama, ki ji jo treba vlačit s sabo, če greš na malo daljši izlet (beri plenice, pijača, hrana, pa še kakšna igrača...) Živa upam, da boš čim prej zdrava Uživajte še naprej, jaz grem pa prepričevat, da je dobro še kaj pojesti
< Sporočilo je popravil mml -- 15.10.2006 17:39:13 >