BlankaT
|
Jana73 pri nas pa vsi spijo, razen mame, ki na RR visi . Bom sedaj probala čim bolje razložiti kdo je kdo. V prvi vrsti od leve proti desni je HIMH (ki se nam je danes pridružila) z Hano, zraven nje je Taddy(iz sosednega foruma) z Mihaelom, tista čudna ženska z očali sem jaz in naša Maja, od zadaj na levi je Pegica1 z Neli, nato je NR z Marušo, ter čisto od zadaj je čebelica77 z Janom. Pa mi je uspelo . Kot je že napisala NR je bilo srečanje super, mali so se igrali in seveda zganjali svoje vragolije. Natakarica se je kr topila, dokler ni Maruša z atijevo pomočjo razlila kave in potem šele, ko smo jim dale kekse in žemljice za jest, ko je bilo več po tleh kot v njihovih ustekah . No sin je že bolje v šoli. Učiteljica je dala njegovega kolega iz vrtca k njemu in sedaj je že boljše volje. Je pravil, da sedi z enim fantekom, ki mu skozi nagaja, mogoče je pa bilo to. Pa zjutraj ga moram jaz voziti v šolo, drugače so solze. Me prav zanima kaj bo čez mesec in pol (joj, punce me kr zvije v želodcu, ko se spomnim ), ko bom mogla v službo. Mislim, da je NR že na luštnem in uživa na sončku, ker se ni nič oglasila na SMS in tudi tukaj je ni. Tako, da upam, da bodo uživali do konca . cuma čestitke za 7. zobek, naša jih ima 3 . Pa čestitke tudi glede hoje, naša se počasi stavi na noge, ampak je kot pijanec, ima full mehke noge . Pegica1 je naša tudi takšna, brez mame ne gre. Jo je včeraj pazil dedek, da sem lahko šla v miru v trgovino in je bilo vse OK, dokler me ni zagledala na stopnicah, potem pa še kave nisem skoraj mogla skuhati, se je kr priplazila pod noge. Moja sestrica je tudi noseča !!!!!!!!!!!! Komaj čakam, da bom teta in ji bom vse vrnila Maja pa je sedaj v parih dneh zašibala po vseh štirih in je nič ne ustavi, tako, da se je pri nas končalo z rajem odprtih vhodnih vrat (imamo full strme stopnice in jih sedaj vstrajno zapiramo), saj je v parih minutah pri njih. Razmišljamo pa mi tudi o kakšnem poganjaču ali kaj podobnega , čeprav ati pravi, da bi bila hojica super . Torej bo še debata padla . Sem še hotela več napisati pa sem pozabila, ker že to pišem kr precej časa, hodim Majo in ta večjega vmes tolažiti. Eden stoka, drugi je pa žejn . Lp, Blanka in Maja.