|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
14.9.2006 20:08:05   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

user posted image  ti pa imaš dolge minute user posted image

JANA!!! To ni smešno! user posted image  Mala je bla tko tečna danes, da sem živce zgubla...jokala oz. cmihala je vsakič ko sem ji hrbet pokazala...adijo pamet...čist sem hin...no vsaj lepa sem (beri - sem šla k frizerju user posted image )

Prej sem na hitro hotla napisat, da mi Neli puca potleh user posted image  . Samo tisto omelo ji dam okoli vratu in lahko čistila vržem stranuser posted image
Pa še to...moja sestrica je noseča!!!!
Pa še to...(ne vem kak sem lahko pozabla napisat že prejšnji teden!) Obiskala me je user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem se skor zjokala...tko, zdej mislim, da je med decembrkami samo ena še ostala, ki je še nima! Kaka srečka!

Sej sem prej sigurno mislila še kaj pomembnega napisat...no bom pa čez nekaj minut, ko se spomnim user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp, Pegica

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.9.2006 21:11:02   
kofetek2010
Pegica1 - user posted image user posted image user posted image  moja je tečna že od kar smo prišli z dopusta, sama lahko gre od mene 2 metra, a če bom jaz šla stran od nje samo za 0,5 metra bo jok in bo takoj pri meni user posted image  nato se mi bo ovila okrog noge in tečnarila, da jo moram dvignit user posted image   zoprno, zlo zoprno user posted image  
čestitke sestrici za user posted image  in dobrodošla v user posted image  klub user posted image

Cuma - a nam lahko razkriješ s čim gnojiš Emino lasišče? user posted image   jaz komaj čakam, da Eli zrastejo lasje, da ji lahko čopek naredim user posted image
čestitke Emi za 7 zobek, še mal pa bosta z Elo na istem user posted image

BlankaT - ful so luškani vaši decembrčki, vendar razen user posted image  in mame NR ne vem kam kdo spada user posted image

Arielca - do minute že vem kolk časa rabim iz LJ do Tržiča, Ljubelja, Ferlacha in Celovca user posted image

Bino - Iskrene čestitke za RD user posted image user posted image user posted image in hvala za kavico! user posted image

NR - upam, da ste na toplemuser posted image in da uživate user posted image

mml - a so Manci prav obuvala? user posted image

Pajaca - a si še med živimi? user posted image

očitno bo naši Eli tud treba kupit nek poganjalček, ker je danes pri Marogici (ima njama pizze in ful lep vrt, res otrokom prijazna pizzerija - Mariborčanke res te srečne, da imaste tak lokaluser posted image ) bila čist navdušena nad malim avtomobilčkom user posted image   in hvala Arilca, da si mi pomagala pri odločitvi glede Chiccota user posted image

Yasminka - upam, da je Ema že OK user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
14.9.2006 21:31:32   
Taja Nagaja
Holja!

Se opravičujem ker sva z Bino tako na hitro odšli s srečanja, vendar se mi je zdelo, da ji nekaj ne štima. Na poti domov si je uspela zdrgnit desno roko do krvi, tako da ima danes kar precej hrastic. Popoldan sve bili na terapiji in terapevtu ni nič več jasno. Meni pa še manj.user posted image

Sem pa vesela, da sem spoznala Arielco in Jano73 ter ponovno vidlela mml in Nano Lizo. Bina je bila tudi zelo vesela, da je spoznala Brino in Elo ter ponovno videla Manco in Elo. Res je bila vesela, vendar pokaže to na svoj način. Si je pa dobro ogledala, kako se plazi in postavlja na noge. Vadila bo, ko bo imela čas (beri, ko se ji bo dalo). user posted image user posted image user posted image

Ji pa zobek nekaj nagaja. Zaspala je ob 19.30 in se do sedaj že trikrat zbudila.user posted image

Jutri pa imamo pregled pri pediatrinji in upam, da dobiva napotnico za alergološko kliniko. Mi danes Bina štrajka tudi pri dojenju. Mogoče pa noče več. Ali pa bo tudi mene obiskala user posted image .

Blanka T: upam, da se bo sin kmalu navadil na šolo. Drugače se pa pogovori z učiteljico in vzgojiteljico, mogoče boste skupaj našli kakšno rešitev. Spomnim se, da ko sem imela prvošolčke, je ena deklica vsak dan hodila po kosilu domov, ker je bila tako utrujena, da je šla spat za dve uri. Čez dva meseca pa domov ni hotela, če je bilo še veliko prijateljic v šoli.

Arielca: Moj user posted image je pa v ponedeljek imel 30 let. Upam, da se še kaj vidimo. Mogoče na Gorenjskem. Kaj pa če bi organizirale kakšno srečanje kje v hribih? Mogoče bo pa Bini pasalo navzgor plazit user posted image Bina pošilja Brini en velik user posted image .

Nana Liza:
slik bi bila zelo vesela, lahko mi jih pošleješ tako kot zadnjič. Bom pa spraznila predal za vsak slučaj. Že vnaprej hvala.

Jana73: če pridete na ogled terena se pa kaj oglasi. RD imam čez en teden. Ampak se najbrž ne vidimo do takrat. Hvala za lepe želje.

Če pa bi katera jedla torto in pride na obisk, jo pa z veseljem spečem.
user posted image Jedla pa jo najbrž ne bom. Čeprav sem januarja, ko se je vse  začelo z dietami,  rekla, da za rojstni dan bom pa že  lahko jedla...

Yasminka: upam, da sta že zdravi in polni energije.

mml: user posted image user posted image user posted image Mancino novo "prevozno" sredstvo.  Bina pravi, da bo počakala, da zapade sneg, da bo bolj mehko, če slučajno pade. Je bolj občutljive sorte in velik ziherašuser posted image .

Pegica1: tudi Bina plane takoj v jok, če me ne vidi user posted image . Mislim, da so to tista leta (meseci user posted image ).

Pozdravček vsem decembrskim lepotičkam,predvesm tistim,  ki sva jih uspeli spoznati in Pajacku

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
14.9.2006 21:44:48   
arielca
Ojla,

jana73, kaj če bi tistim minutkam od LJ do Celovca dodala še kakšno dodatno za postanek v Tržiču in kavico user posted image ?
Aja, drugače pa bova jutri z malo poskusili Chiccotovega poganjalčka in bom odmontirala tisti ročaj in tiste 'nastavke' za nogice (ker tamala itak vse čevlje zdrza, ker ji noge segajo do tal) - mogoče bo stvar kaj bolj uporabna user posted image .

pegica, v user posted image  klubu je res zabavno... enkrat na mesec se ful dogaja user posted image ... Sicer pa Neli lahko tut k nam pride mal spucat user posted image . In čestitke sestrici user posted image ; glej, da boš pridna tetka!

NR očitno uživa user posted image user posted image user posted image !!!!

Včeraj popoldne je naši Brini uspel cel podvig user posted image . Splazila se je v kuhinjo, potegnila prt z mize in zraven na tla zabrisala še kozarec s cvičkom. Še sreča, da ji ni priletel na glavo user posted image  in da se je 'samo' polila... Smrdela je pa kot user posted image , tako da sva se sredi popoldneva na hitro skopali. Ji ni bilo nič jasno, zakaj tako zgodaj strašim z banjo user posted image .

Se še kaj javim, ker lubi delaaaaa user posted image ... in bo pozno doma.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1504
14.9.2006 22:03:31   
kofetek2010
moški delajo, otroci spijo, ženske na RR visijo user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
14.9.2006 22:06:41   
arielca
 kolk je prima k se rima user posted image ...

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1506
14.9.2006 22:19:45   
HIMH
Lep pozdrav drage decemberske mamice in mali decemberčki.Na forumu sem nova vendar se srečan štajerskih decemberčkov že pridno udeležujem in mi je sedaj uspelo prit tudi do prijave seveda ob pomoči Blanke HVALA DRAGA MOJA.Več vam napišem ko bom bol vešča eh saj se hecam če katero kaj zanima kr pogumno.No skratka štajersi pozdrav vsem decemberskim klepetuljam.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
14.9.2006 23:00:44   
BlankaT
Jana73 pri nas pa vsi spijo, razen mame, ki na RR visi user posted image user posted image .

Bom sedaj probala čim bolje razložiti kdo je kdo. V prvi vrsti od leve proti desni je HIMH (ki se nam je danes pridružila) z Hano, zraven nje je Taddy(iz sosednega foruma) z Mihaelom, tista čudna ženska z očali sem jaz in naša Maja, od zadaj na levi je Pegica1 z Neli, nato je NR z Marušo, ter čisto od zadaj je čebelica77 z Janom. Pa mi je uspelo user posted image user posted image user posted image . Kot je že napisala NR je bilo srečanje super, mali so se igrali in seveda zganjali svoje vragolije. Natakarica se je kr topila, dokler ni Maruša z atijevo pomočjo razlila kave user posted image user posted image user posted image  in potem šele, ko smo jim dale kekse in žemljice za jest, ko je bilo več po tleh kot v njihovih ustekah user posted image user posted image .

No sin je že bolje v šoli. Učiteljica je dala njegovega kolega iz vrtca k njemu in sedaj je že boljše volje. Je pravil, da sedi z enim fantekom, ki mu skozi nagaja, mogoče je pa bilo to. Pa zjutraj ga moram jaz voziti v šolo, drugače so solze. Me prav zanima kaj bo čez mesec in pol (joj, punce me kr zvije v želodcu, ko se spomnim user posted image ), ko bom mogla v službo.

Mislim, da je NR že na luštnem in uživa na sončku, ker se ni nič oglasila na SMS in tudi tukaj je ni. Tako, da upam, da bodo uživali do konca user posted image user posted image user posted image .

cuma čestitke za 7. zobek, naša jih ima 3 user posted image user posted image . Pa čestitke tudi glede hoje, naša se počasi stavi na noge, ampak je kot pijanec, ima full mehke noge user posted image .

Pegica1 je naša tudi takšna, brez mame ne gre. Jo je včeraj pazil dedek, da sem lahko šla v miru v trgovino in je bilo vse OK, dokler me ni zagledala na stopnicah, potem pa še kave nisem skoraj mogla skuhati, se je kr priplazila pod noge. 

Moja sestrica je tudi noseča !!!!!!!!!!!! Komaj čakam, da bom teta in ji bom vse vrnila user posted image user posted image

Maja pa je sedaj v parih dneh zašibala po vseh štirih in je nič ne ustavi, tako, da se je pri nas končalo z rajem odprtih vhodnih vrat (imamo full strme stopnice in jih sedaj vstrajno zapiramo), saj je v parih minutah pri njih. Razmišljamo pa mi tudi o kakšnem poganjaču ali kaj podobnegauser posted image , čeprav ati pravi, da bi bila hojica super user posted image . Torej bo še debata padla user posted image .

Sem še hotela več napisati pa sem pozabila, ker že to pišem kr precej časa, hodim Majo in ta večjega vmes tolažiti. Eden stoka, drugi je pa žejn user posted image .

Lp, Blanka in Maja.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.9.2006 10:08:09   
mml
Dobro jutro (čeprav deževno user posted image ),

štajerke prav luškani so tile vaši decembrčki in decembrke user posted image  in seveda enako velja za njihove mamice user posted image .

Bino Bina je pogruntala, da nima smisla, da se nauči plazit in hodit, ker bo to morala tako ali tako početi še vse življenje in še rajši malo uživa in se pusti nosti, pametna punca user posted image .
Upam, da ste dobile napotnico za alergologa, da se tale alergija vsaj malo pomiri, če že ne izgine, držim pesti, tule je pa še en velik user posted image za Bino od Mance. Tebi pa vse najboljše za rojstni dan že v naprej user posted image

NR očitno je z Marušo vse OK in uživate na Djerbi, mi se vam "pridružimo" v sredo.

Pegica in Blanka čestitke sestrama za user posted image .

Jana obutev superuser posted image  in se zahvaljuje Eli, da ji tako hitro raste noga user posted image , samo Manca se sprašuje zakaj je to potrebno in kaj imam proti bosim nogam, ki so takoooooooooooooooo super za v usta user posted image

HIMH  lepo pozdravljena  user posted image med decembrskimi (ne)čvekami

Cuma čestitke za 7. zob in vse vragolije, ki jih Ema že obvlada user posted image .

Vse ostale kaj boste počele v tem vremenu?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.9.2006 10:34:12   
arielca
mml, mi imamo danes praznovanje user posted image  rojstnega dneva user posted image . Najprej popoldne s kolegi, potem pa ima moj še zabavo s sodelavci (če mi uspe dat Brino hitro spat in mojo sestro naštimat za varstvo, se jim pridružim).
Jutri pa še ne vem user posted image ... Razmišljam, da bi šli mal pofirbcat na bazar al pa se kam namakat. Ker že res dolgo nismo čofotali. A je ktera že šla na bazar?

BlankaT, štajerski decembrčki so res user posted image user posted image user posted image , pa mamice tut. Kaj če res enkrat organiziramo skupinsko srečanje? Pa fajn bi blo še pred iztekom porodniških...

bino, Brina vrača user posted image  in upa, da se Bina kmalu znebi alergij in skupaj pojesta kaj konkretnega user posted image . Držimo pesti user posted image !
Baje bo vikend deževen user posted image , čeprav še vedno optimistično čakam sonce user posted image .

Hmmm... Sem ravno razmišljala, da se ac že DOLGO ni oglasila user posted image ... A kdo kaj ve, kje je in kaj počne?

Brina zdajle ravno spi; ko se zbudi šibamo k tastu in tašči.

Uživajte!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.9.2006 12:44:28   
mml
Arileca vse najboljše user posted image tvojemu user posted image  in držim pesti, da bo Brina pridno zaspala in boš tudi ti deležna žura ob 30 letnici user posted image  (si skoraj ne upam pomislit, kdaj sem bila stara 30...user posted image )

Ac  mi je sporočila, da so bili celo poletje leteči (in so maksimalno uživali user posted image )in imajo danes pediatra. Je obljubila, da se popoldan javi in da pride na naslednje decembrsko srečanje user posted image .

Arielca se popolnoma strinjam, da bi bilo super eno tako vseslovensko srečanje decembrk in decembrčkov.

Mi2 sva šli na obiski k bodoči Mancini varuški (ko bo morala mami spet v službouser posted image ) in sva sklenili, da je boljše, če jo Manca vsaj približno pozna, tako da upam, da bo decembra uvajanje manj stresno za vse...Se mi zdi, da bo najhujše jutranje zbujanje, ker trenutno sva pravi zaspanki user posted image  (in naju je danes spet poštar vrgel iz postelje, le kaj si bo mislil...Včeraj je pa moja mama 20 minut čakala pred vrati, ker nisem slišala zvonca user posted image ...ura je bila pa 9.30, ko sem ga končno slišala...)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.9.2006 12:53:50   
mml
aja pa še to...v Babycentru me izzivajo user posted image ...so dali Quiney Zapp-a v akcijo...sem vedno rekla, da ga bom kupila, če ga dobim za manj kot 32.000, no zdaj je pa v akciji za 32.900 user posted image user posted image user posted image . Skratka strašno me mika...

Bom še malo razmišljala do popoldneva, ko gremo v BTC v nabavko, pa če bo mogoče kakšen parkirni prostor pred Babycentrom...pa ravno porodniško so danes nakazali user posted image  (tako da nisem v minusu...user posted image )

Arielca mi še nismo bili na bazarju, če bo jutri takšno gnilo vreme, se pa zna zgodit, da zajadramo tja...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.9.2006 14:02:01   
BlankaT
Da se na hitro javim, dokler voda za kavo ne zavre user posted image .

Skratka pozabila sem napisati, da sva z Majo včeraj bili pri pediatru in so joo izmerili in stehtali, tako, da ima 9420 g in 72 cm user posted image . Drugače pa je zdrava in je vse super user posted image user posted image user posted image .

Pa NR se je javila iz Djerbe in je z Marušo vse vredu, je dobila od zgoraj zobek. Skratka sedaj uživajo 300 na uro. Letalo pa tudi ni bilo tako hudo kot je misliala, da bo. Maruša je skoraj vso pot prespala, drugače pa, kot je značilno za male otroke, zabavala babice in dedke user posted image .

Srečanje, ja prosim in če je možno še pred koncem oktobra, ker potem grem delati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . SEm prva decemberka, ki bo začela delat.

Tako voda je zavrela, grem sedaj uživati ob kavi. Pa pa

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.9.2006 14:52:20   
ac
No, pa ste me pogrešile ravno, ko sem se mislila mal javit!

S Saro sva celo poletje uživali - mal na morju, mal na Gorenjskem. Vmes sva prišli samo tolk v LJ, da sem razpakirala, oprala in spet spakirala stvari. Pa mal pobrskala po forumu.

Včerej zvečer sva prišli nazaj domov, glede na vreme in prihajajočo jesen verjetno za dalj časa. Čeprav me spet vleče v tople kraje.

No, danes sva imeli pediatra. Naša princeska je težka 9,5 kg in dolga 74 cm. V razvoju prehiteva (čeprav glede na nekatere vaše user posted image , ki že hodijo tako, da se vas držijo samo z eno roko, ni nič posebnega) in menda se ne bo več upoštevalo tistih 23 dni, ko je bila prej rojena. Je sestro in pediatrinjo čist očarala s svojo lepo  porjavelostjo in na koncu, ko jima je zaploskala in dala pa-pa.

Drugače se že kar hitro plazi in dviga ob opori. Pa zna cel kup neumnosti, npr. zakašljat, ko ji rečeš, kako kašlja. Tudi kabli in vtičnice niso več varni. Smo pa po izkušnjah na morju za igračo nabavili velikega tovornjaka, ki je veliko bolj zanimiv kot kakšne bolj punčkaste igračke.

Ponoči je še zmeraj pravi user posted image . Zaspi lepo ob devetih zvečer, potem pa imamo vstajanje in dojenje, dokler ne obupam in leži pri meni priklopljena do jutra.

Meni se porodniška izteče 9.12., potem bom izkoristila še 10 dni dopusta in šla delat ravno v času novoletnih fešt.... (čeprav je pri nas ravno v tistem času ponavadi največ dela....). Sara gre v vrtec z decembrom. Pa bom morala (glede na nemogoče razmere v službi) razmislit še o privat varuški po vrtcu (ali o zamenjavi službe).

No, tolk za1x. Sedaj se bom bolj redno javljala. In (če bo le mogoče) tudi prišla na naslednje srečanje (v LJ ali okolici)!

Pa lep dan in uživejte!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.9.2006 17:33:34   
Nana Liza
Hojla!
En deževni pozdravček z barjanskega obrobja.
bino- sem poslala slikce in še enkrat hvala za user posted image .
jana73-prinesem v pon. CD
arielca-sporoči email, da ti pošljem slikce

Tudi jaz še vedno nimam user posted image user posted image user posted image . Danes me pa nekaj slabiuser posted image Upam, da NE???

Ela se je danes zbudila SAMO 4-krat. Spet sem dbila eno knjigo o spanju za prebrat Spi, dete, spi.  Bomo videl kaj  piše, mogoče imajo še kakšno čudežno formulo, preden dokončno  odpovem naši user posted image nočno dojenje in jo spet pustim jokati.

Danes zjutraj je PRVIČ sama zaspala v  posteljici, s tem daje ful jambrala in godla predno je zaspala. 

Bile sva na kosilu pri njeni babici oz tašči in je celo pojedla poleg juhe, korenčka, kolerabe, piščanca tudi kislo zelje z bučnim oljem.

mml- kupi quinija, jaz sem kupila v Arielu nek voziček za 13.000 - pravo sranje, če lahko tako rečem. Kot bi user posted image prevažala v kartonski karjolci. Včeraj se mi je pa še zvilo podvozje in ga je potem user posted image moral ravnati. Res je zanič tisti voziček. Rajš malo več denarja, pa vsaj veš, da je dobro, pa še akcija je.

himh- lepo pozdravljena!
arielca-lepo praznujte!Po
Yasminka- kako kaj Ema?

podravček, NL
_YSSSSSSSS- toleje pa od Ele

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.9.2006 18:25:05   
mml
Evo pa je doma...oranžni Zapp user posted image  (iz previdnosti, če bomo slučajno imeli še eno user posted image  in ne bo user posted image , sicer bi bil Zapp roza user posted image ). Ni šlo drugače...pa še bon od BC za 3000 SIT sem imela, tako da je v končni fazi stal "samo" 29.900 SIT.

Tako da imajo sedaj Brina (Arielca), Ela (jana73) in Manca  enake vozičke user posted image .

Moram si zmislit kakšen program za jutri, ker bo vreme približno enako ogabno kot danes user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.9.2006 19:40:40   
Nana Liza
Po tisti knjigi naša user posted image zdele joka, ful grozno, sem šla kar na računalnik. Vsi me pregovarjajo, da to moram tako narest...sej vem, da mora sama znati uspavati, da se ne bo več budila.  Na 5 minut ji hodim pa recitirat ....

Je pa težko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.9.2006 19:52:57   
Nana Liza
Groznih 45 minut je minilo.user posted image
Zdaj spi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.9.2006 20:04:39   
mml
Joj verjamem, da je hudo user posted image . Upam, da bo v naslednjih dneh ta čas vsak dan krajši user posted image in bo se Ela znala kmalu sama uspavati oziroma vsaj zabavati v postelji.
Želim vam čim bolj mirno noč, s čim manj zbujanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.9.2006 20:54:24   
Taja Nagaja
Hojla!

Današnje Binine mere: 8260g in 70 cm. Najbrž je najmanjša med decembrčki. Sicer pa se mi zdi, da je bila tudi ob rojstvu med manjšimi, če ne najmanjša. Drugače lepo napreduje. Sva dobili tudi napotnico in če bodo veze kaj delovale bova kmalu na testiranju. Me je kar groza ker vem, da ji bodo zopet jemali kri user posted image .

Nana Liza :
hvala za fotke. jaz ti jih tudi pošljem. Upam, da bo Ela začela lepo spati. Poročaj o uspešnih prijemih, da vaju lahko posnemava. Jaz pri Bini ne vem ali jo res vse tako srbi ali pa že malo izsiljujeuser posted image .

mml: user posted image user posted image user posted image za voziček. Jaz bi tudi, pa za enkrat ne bo šlo. Sem vesela, da smo na svojem, vendar  je dela kar precej, da ne omenjam, da denar kar nekam beži, polzi...user posted image Bomo pa šparali in mogoče kupili avto namesto vozička. Saj enkrat čez dvajset let pa bo že denar user posted image user posted image user posted image .  Hvala za lepe želje in objemčke.

Jana73: kako kaže? A bo Ela Binina sošolka? A veš, da se vozijo otroci na Prule? Mene že sedaj daje poklicna deformacija, da bo otrok pri konkurenci.user posted image Ampak na svoji šoli pa svojih otrok ne mislim imet. Upam, da najdete kakšno ustrezno varianto. Ko boste pa začeli zidati pa ti lahko dam kakšen nasvet. Npr. kam  se zabije gospodarjev klobuk in gospodaričine spodnje hlačke. (ena vaška šega). user posted image user posted image user posted image

Arielca: sem danes vprašala, če obstaja kakšna varianta, da bi mi podaljšali porodniško zaradi alergije in je P rekla, da bolj malo verjetno. user posted image Bina pravi, da si bosta z Brino enkrat privoščili Tržiške bržole z žemljico.user posted image user posted image user posted image

No in danes je natanko eno leto in pol od moje zadnje user posted image . In seveda me je ponovno obiskala. Ti user posted image ti! Me prav zanima, če bo kaj drugače.

Če bi še katera fotke s srečanja naj mi javi.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.9.2006 21:35:36   
Yasminka
Hola!

Ema je v torek začela plaziti tudi naprej (prej je šlo le rikverc). Danes pa nas je presenetila z maratonskim plazenjem po stanovanju. Preplazila je dnevno in potem za user posted image odplazila po hodniku v kuhinjo in psu vzela žogico. Sva bila  z user posted image čist v šoku , še dobo da sva vzela fotoaparat in posnela te "prve male korake". Tale naš pesek je Emina živa igrača in fantastična motivacija za gibanje.
Urinski izvidi so bili precej boljši tako da Ema ne potrebuje antibiotika, čakamo pa še na teste iz Zavoda za varovanje zdravja, ki bodo v ponedeljek.
Arielca- Zanima me kje v Celovcu je še kakšen C&A. Mi hodimo v tistega na Neuer platz v centru, pa je ob sobotah nemogoče parkirat. A je kje še kakšen, ki ima več parkirišč, previjalnico in se zraven nahaja še kakšna trgovina z oblačili za celo družino... Ma sem zahtevna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.9.2006 21:45:58   
kofetek2010
čeeer!

a je danes dan za zapravljanje? user posted image  
mml - user posted image  kakšen izgovor glede barve Zappa user posted image  

Ela pa je danes dobila nov avtosedež user posted image user posted image user posted image  in sicer MaxiCosi Tobi, je pa tak:
user posted image  
in še Tomy poganjalec (tak kot ga imata Ema od cume in Manca od mml) user posted image  ful je bila vesela, ko ji ga je dedi sestavil, ni in ni nehala vriskat, še nikoli ni bila tako fejst vesela kakšne igrače user posted image  še škatla se ji je dopadla
in jo je prevažala po hodniku  user posted image  bi blo bolj poceni kupit navadno kartonasto škatlo in notr dat 5 kil cukra user posted image  

Bino - sem zjutraj, preden sem se šla potepat, pozabila izpisat podatke iz ZS, zvečer pa je mal neolikano tuje ljudi klicat user posted image  bom ju3, ko pridem nazaj v LJ user posted image  Ela bo po vsej verjetnosti šla kar na OŠ Kolezija tako kot njen brat user posted image  jaz bi tud imela fotke, ti bom poslala emajl na ZS

Nana Liza - držim pesti, da bo Ela popustila in nehala jokat user posted image  
meni pri sinu to ni uspelo, se je jokal, jokal in jokal, da je bil že čist brez zraka, pa še bruhal mi je od sile user posted image  sicer pa naša Ela tud ne zaspi v svoji postelji, ampak na kauču spije flaško, dobi dudo in zaspi, v kinderbet jo odnesem čez cca.15 minut in spi naprej user posted image

tolk za zdaj, grem na balkon preverit, če še dežuje user posted image

uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
15.9.2006 21:51:45   
kofetek2010
Yasminka - v Südparku je tudi C&A, tam imaš še H&M (vendar samo za ženske in otroke, za moške ni oddelka) in še nekaj manjših trgovinic user posted image  v centru pa imaš še Arcade nakupovalni center, vendar sem zadnjič pozabila nanj, tako, da ne vem kje točno je in kaj imajo notr (poišči z iskalnikom tukaj na RR, ker je bilo govora o tem) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.9.2006 12:29:45   
Valeri
Punce, kje ste kupile ta frajerski poganjalec? Mi tud neki tazga kupujemo. V BC sem gledala in imajo sam neke turobne, neatraktivne zadeve. Tale se mi pa ful dopade. Sonček ga ima, sam nisem še nikoli preko njih naročala.
Sm tud jst vidla akcijo za zapp-a in me mika, sam mož pa ni pokazal nekega navdušenja.

Drgač pri nas nič posebnega. Neki smo tečkani zadnje dni, lahko da so zobki.

Šibam, je prišel oči in gremo v nabavo, mamo popoldan babice in dedke na obisku; doletela so me kristusova leta user posted image , pa mormo mal zalit.

Kaj več ob naslednjem javljanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.9.2006 12:38:17   
kofetek2010
Valeri - v Baby centru, cena: 11.990 sit, je pa TOMY art: 2739 - hoduljica in tricikel s prikolico 2 v 1, ident: 144155 (prepisano iz škatle) user posted image  vendar pazi, ker sta dve različni ena takšna kot je ta, torej poganjalec + hoduljka, ter drug hoduljka + igralni most user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.