arielca
|
Ojla, cuma, jst sem po horoskopu , moj pa . In pri nas imamo vse splanirano . Otrok še po planu joka . Ne, čist zares... O RD sem razmišljala zato, ker je zima in je kakšne koče, brunarice in podobno potrebno prej rezervirat. Mi mal razmišljamo o mini sankanju in papcanju in igranju v kakšni koči. Ampak zaenkrat samo razmišljamo . HIMH, mi kahle sploh nimamo niti je ne mislim silit z njo, ker poznam otročke, pri katerih je bil učinek zgodnjega navajanja ravno obraten. Verjetno jo bomo počasi odvajali naslednje poletje... Kar se tiče postavljanja na noge, je pa res, da vsak otrok rabi svoj čas in da s forsiranjem nikamor ne prideš. Brina se pridno postavlja na noge, sama hodi ob opori (naredi par korakov levo in desno), se drži le z eno roko, včasih ji par sekund uspe tudi samostojno stati, ampak NIKAKOR noče hoditi tako, da bi jo nekdo držal za roke. Njen deda pravi, da je lena in da bo zato pozno shodila , mene pa to niti najmanj ne skrbi. Ker določene stvari morajo usvojiti sami in jim klikne kar čez noč . bino, poznam otročke, ki se v življenju niso niti sekundo plazili in so shodili precej zgodaj. Mislim, da te nima kaj skrbeti ! Pajaca, za petek se še slišiva, OK? Aja, in da ne bomo samo otročkom za rojstne dneve, dejmo narest še seznam rojstnih dnevov decembrski mamic. Sej vem, da obstaja seznam na Statistiki, ampak tukaj bo bolj pregledno. Moj rojstni dan je 31.12. (se ne hecam). Zdej pa šibam kopalnico pospravt do konca . Upam, da je Cilit Bang naredil kakšno čarovnijo . Se tipkamo!