BlankaT
|
Pridne decemberke , sem se kr lepo nabrala. Nana Liza pri nas je skoraj enako z 2 razlikama, da naša noče spati v vreči, se dere kot da bi jo kdo iz kože jemal, pa dudo ima, ampak ne pomaga kaj dosti. Tako kot ti bi tudi jaz rada samo to, da bi punčka sama zaspala . Tako, pa zaspi na rokah z flaško ali na zizi . Ponoči se še vedno dojiva, včasih celo 2x. Sem ponoči probala s čajem par dni, pa ni nič pomagalo, samo meni se je srce paralo, ko sem jo gledala in poslušala. Se pa tudi ona vsede in ko me vidi, da pridem v sobico stegne tiste njene drobcene rokice proti meni, jaz pa ji samo zašepetam, da mora spančkati in da naj ne joče, ker lahko zbudi brateca in jo položim nazaj na pojštrčka. Smo poskusili s kakšno nanico, pa ni nič pomagalo, jo je zabrisala čez celo posteljico. Mi pa zvečer sedaj zaspi že okoli 20.30 in se potem prebuje kr kmalu po 1 uri. No danes je bedela od 5 pa do 6.30 in ker se nisem hotela igrati z njo, me je začela lasati in cukati za uho. Iz posteljice pa sem jo vzela, ker se običajno okoli 5 dojiva. Skratka naša Maja ni tako pridna glede spanja kot je bil Žan, ki je od svojega 8 dneva spal od 21 do 5, pa nato še do 8-3.30 . Drugače pa šiba po celem stanovanju, tako, da imamo sedaj vhodne vrate od stanovanja strogo zabrte vsako jutro najprej pogleda v bratovo posteljo, če še spi ali se je že zbudil in če slućajno spi,potem prične vriskati in ga klicati, dokler je ne pogleda ali pa je jaz ne odnesem ven, da lahko reveš še malo spi pričela se je zanimati za kable in jih na veliko proučuje fontano smo mogli obrniti, tako, da je sedaj vodomet obrnjen proti steni, ker je hotela vse kamenčke pojesti laseki so ji toliko zrastli, da imam lahko špangico inje prav cart, se začne full smejati, ko ji jo dam gor in glavo drži pokonci kot kakšen pav na polici je najdla fotoalbume,ki jih vneto gleda in obožuje in ne boste verjele ne mara čokoladnih kašic mami pa bi jih full jedla, pa je na dieti dudi pa je začela govoriti du-du, no vsaj moj tako pravi No to bo vse, sem hotela še nekaj napisati pa se sedaj ne spomnim, tako,da bom dodala, ko se spomnim. Upam, da bo kmalu ponovno posijal sonček in da se ta megla že enkrat dvigne. Lep pozdrav od Maje in Blanke.