Valeri
|
Čer, pa smo pricapljali za vami, danes namreč praznujemo pol leta. Očka je bil danes doma in smo dopoldan preživeli v toplicah , popoldan pa so babice in dedki prišli na košček . Pri večernem kopanju sva imela pomoč; nečakinjo, tako, da smo pozabili stopit na vago. Sporočim naslednjič, mislim pa da se približujemo 9 kilogramom. Plenice 3 so nam že bolj ozke, tako da gremo na 4. Čebljamo in klepetamo na vsa usta, babica ga je natrenirala žvižgat (nardi šobico in potem lovi vase zrak in pri tem nastane tak nežen pisk, kateremu mi seveda pravimo čisto pravi žvižg ), ko se razgovori, pa mu rata reči ata, papa,... , zdaj je na vrsti mama, ga bom že natrenirala . Je neverjetno zvedave sorte in to ne more čisto nič mimo njega, predvsem je pestro kadar je, takrat je več hrane po njem kot v ustih. prejšnji teden se nama je dopadla in upam, da se vam še kdaj pridruživa Od goste hrane jabolko, korenje, hruško, nadaljevali bomo s krompirčkom, pa z bučkami,.... Zdaj v teh dneh spije veliko čaja, kar me veseli, ker berem, da nekateri nočejo piti. Dopust v družinskem krogu nas čaka šele avgusta, gre pa tašča v soboto z onima dvema vnukoma na Krk in naju je povabila zraven. Seveda sva bila takoj za, tako, da v soboto zjutraj za en teden. arielca - - vse najlepše vama želim mml - za Manco nanaliza, cuma - upam, da bosta oz. da sta tudi Ela in Ema že zdravi jana73 - Eli za 3 zobek, za križarjenje pa , mogoče se pa še najde kaka fajn dopustniška varianta vsem ostalim - čim uspešnejše hlajenje v teh dneh, pa kaj čmo, saj smo komaj pričakali Grem pred me čaka skleda češenj. Njami. Čau bau
|