arielca
|
No, drage moje decembrske čveke, pa sem si vzela nekaj časa še za . KONČNO! Najprej hvala za vse čestitke ! Nikakor si nisem premislila in sem ponosna članica kluba poročenih, še vedno srečo zaljubljena in nora na svojega moža in na najino princesko ! Sobota je bila nepozabna . Vreme krasno, vzdušje romantično, zabava pa super. Brina je bila ves čas zraven, zvečer pa je od utrujenosti zaspala in je spala do jutra. Ko smo ob pol petih končali, sem jo zavila v odejico, odpeljali smo jo domov, kjer je v svoji posteljici spančkala do pol devetih. Slikce sledijo ... Potem pa smo jo mahnili na družinsko poročno potovanje. Bili smo v Radencih in na , tako da smo šele včeraj prišli domov. Res smo uživali in upam, da bo kmalu čas za kakšne nove počitnice. Po vsej verjetnosti bova šli z Brino za kakšen dan k dediju in babi na morje, konec julija pa jo bomo družinsko mahnili h kolegom na Mali Lošinj. Že odštevam ... Prve dni morja je bila Brina precej uboga ; staknila je in drisko, bila je brez apetita, parkrat je bruhala. Peljala sva jo k pediatru, ki pa je rekel, da ni nič hujšega, tako da smo potem veliko pili, zmanjšali obroke in se hladili v senčki pa je šlo. Naslednji dnevi so bili spet polni smeha in uživanja ! Slikce sledijo ... Ja, in kaj zna naša princeska? samostojno sedi in se zvrne iz sedečega v kotaleči položa dela sklece in tišči rito v zrak nekaj časa se uspe zadržati na vseh štirih opira se na nogice in ob pomoči koraka glasno se smeji obvlada 'papa' in give me 5' drži dve igrački naenkrat in prelaga stvari iz roke v roko trenira besede 'ata' 'mama' teta', pogosto pomeša zloge zna odpreti in zapreti vodo ter prižgati in ugasniti luč uspešno meče stvari po tleh (iz mize, sedeža,...) in ob tem cvili našega kužka vleče za ušesa in rep (on jo samo milo gleda) med spanjem uporablja vse mogoče položaje joge sama pije iz magičnega lončka in ob pomoči tudi iz kozarca zjutraj in večer pije mleko z dodatkom kašice, za dopoldansko malico ima sadje, kosilo je samostojen gosti obrok, popoldanska malica je mleko Pa verjetno je še kaj, saj vsak dan kaj novega pogrunta... Vsem decembrčkom, ki ste že dopolnili 7 mesecev ! Vsem, ki ste bolni ! Vsem, ki ste na počitnicah, želim veliko ! Mamicam pa ! Toliko zaenkrat. Bom zdaj malo blj pridna in se bom redno oglašala. Papa.