|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
4.7.2006 22:51:36   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

zdaj pa grem....

kuhno pospravit user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa najdeš uro. Te pa le lepo pospravi, jaz grem pa šlafn, tri bo ura tik tak.

V katerem hotelu ste bli?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
4.7.2006 22:53:07   
kofetek2010
mislim, da je bil nek Vinci Resort user posted image  ne me o imenih hotelov spraševat user posted image user posted image user posted image  je bil pa kr fajn

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
4.7.2006 22:55:15   
NRMM
Vincci djerba resort.....no v tega gremo tudi mi. No potem je že nekaj na tem, če si ga še ti pohvalila user posted image

NOČKOuser posted image

< Sporočilo je popravil NR -- 4.7.2006 23:03:46 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1178
4.7.2006 23:13:33   
BlankaT
Kako sta se razpričali user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene pa ni bilo poleg user posted image .

Mi pa gremo na dopust kr na Brač in to šele v drugi polovici avgusta. Sicer pa če mene vprašate je september najboljši za morje z user posted image .

No Maja je pa sedaj prehlajena in revica pokašljuje, upam, da ni tudi kakšen bronhitis fasala. Smo mislili jutri iti z atijem v Split pa je vse skupaj padlo v vodo user posted image

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

Neposredna povezava do sporočila: 1179
6.7.2006 11:18:31   
cuma
Ojla!

Na drugo stran pa ne bomo šle...user posted image

Kako ste? Že vse pakirate za dopust al kaj?
Mi pa ne gremo...ni dovolj dinarčkov letos user posted image .

Ena novička:

Ema se postavlja na kolena in vstaja ob opori !

jaz sem sicer mislila, da se bo najprej naučila se usest, pa plazit...user posted image ...ona pa kar vstane?

Lp cuma

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
6.7.2006 17:55:08   
sonček balonček
Midve se že dolgo nisva oglasili. Sva veliko zunaj, bili smo na morju...
Naša Lara, ki je sicer najmlajša decemberka na forumu, je na morju konec junija dobila 1. zobček. Vsak, ki jo spozna pravi, da tako nasmejanega otroka še ni videl. Vedno je nasmejana, najlepša pa je ko se smeji na glas.

Še vedno jo dojim najmanj 6x na dan, že tretji teden pa poskušamo sadne in zelenjavne kašice. Naenkrat poje cca za dve tretjini frutkove ali doma pripravljene kašice. V kolikem času od začetka poskušanja pa ste ve pričele zmanjševati število mlečnih obrokov?

Lepo, da se je peščici uspelo dobiti v LJ. Jaz bi bila bolj za Celje...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.7.2006 9:44:06   
cuma
user posted image Jana!Tvoja Ela pa ima danes 7 mesecev! Čestitkeuser posted image  user posted image !!!
cuma

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.7.2006 10:16:18   
kofetek2010
cuma - hvala za čestitke! user posted image  

Božo (Ela v pinki majčki) in Edo (Manca v rdeči karo majčki) pošiljata lepe pozdrave, ter fotko iz potepanja

user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.7.2006 10:36:32   
Kofi
Joj, kaka cukrčka sta!!!!!user posted image

Mi gremo na morje danes ponoči!! Na Pag! V kamp - sicer pa bomo v nekih hiškah kot apartmajčki.
Tko da me cel teden ne bo na RR.! Pridne bodite, fajn čofotajte magari na balkonu...uživajte v glavnem kar se da! Mi prav gotovo bomo! Se bomo trudli na vse moči!

Pozdravček od Neli in moja malenkost! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.7.2006 11:04:00   
Yasminka
Mi smo bolj malo na internetu. Sibamo med morjem in Lj.
Ema je pravkar prebolela 6.bolezen. Po visoki vročini je zdaj polna izpuščajev. Zelo pogumno je prenašala vse skupaj.
30 junija je dopolnila 6 mesecev in na pregledu je imela 64cm, 7090g. Spi še vedno zelo "raztrgano". Zaspi okoli 21.00, se od 1.00 zbuja na vsako uro in ob 5.00 vstane. Okol 7.00 prvič zaspi, drugič pa okol 13.00, občasno pa še pozno popoldan.
Samostojno sedi , zdaj pa poizkuša plazit (opira se na rokice in kolenčka ter miga z rito). Vcasih se mi zdi, da se bom obrnila in bo kar naeenkrat pri meni.
Začela je tudi papcat. Zelo je navdušena nad jabolkom, banano... ne mara pa zelenjavnih kašic. Tudi mene zanima kdaj ste začele izpuščati mlečne obroke. Vsak pediater oz. patronažna mal po svoje razloži uvajanje, tko da se kar lovimo.
Lep pozdravček
Y in Ema

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.7.2006 11:31:33   
Nana Liza
Hojla!
Jana73 - Vse najbojše Eli za 7. mesecuser posted image user posted image user posted image !

Naša Ela se je danes obrnila iz hrbta na trebuh- zdaj obvlada že vse strani. Na trebuhu ji ni tako všeč, le če se še jaz z njo igram in ležim pri njej. Najraje sedi. Na parketu se je še bojim samo pustiti sedeti, ker jo radovednost požene  po igračkah (listkih pri igračkah so najbolj zanimivi). Takrat lahko pade, ker na rokiice se ulovi le izjemoma.

Dude ne mara. Sem ji kupila tako že in drugačno. Dudla se najraje pri meni, preden zaspančka in zgleda, da bo tako še nekaj časa.

Včeraj je bila prvič na gugalnici in se je imela tako fajn, da se je na glas smejala. Da ne omenjam, da je spila tudi požirek breezerja.....user posted image ! (nepazlljivost mamice in očija)

Komaj čakamo, da gremo  na morje!

NL&Ela

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.7.2006 22:49:07   
BlankaT
Dober večer vsem!

Samo tolko, da ne bomo padle na 2. stran, se jutri oglasim.

Kaj pravite na svetovne prvake ITALIJANE?

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
10.7.2006 17:27:59   
mml
Lep poletni pozdravček iz oblačno-nevihtne Ljubljane user posted image

Kar se tiče user posted image , sem bila včerja 45% za Francoze in 55% za Italijane, tako da...

Mi smo želeli včeraj malo planinarit in smo šli na Uskovnico, kjer se je v trenutku user posted image , malo smo sicer še optimistično čakali, ampak ni bilo pravih izgledov, tako da smo jo popihali nazaj v dolino, kjer sva si mi2 privoščila user posted image , user posted image  pa borovnice + maline + banano...no takšen je bil pa rezultat...

user posted image

Potem smo šli pa testirat koliko je letos mokro in mrzlo bohinjsko jezero, namerili smo 22 stopinj, tako da je bilo za user posted image , Manca je pomočila v vodo nogice in ritko in se je prav veselo smejala in čofotala user posted image .
Večji problem je bil priti nazaj v Ljubljano, ker je bil dren že od Zake in čez cel Bled, tako da smo naredili ovinek, čez Gorje, vmes nas je ujela totalna nevihta (tista, ki je v okolici Bleda ubila 11 krav user posted image ), no potem je bil pa dren na cesti do začetka avtoceste, skratka Manca je po dobri uri začela protesitrat user posted image in se je sploh ni dalo potolažit...no ja po dobrih 2 urah smo le prišli domov...

Skratka kaj je pri nas novega...
user posted image Manca zna pit po slamci
user posted image zna se vsest in potem sedi na petah, ker s stegnjenimi nogami ni zabavno
user posted image v banjici  ji uspe vstati
user posted image zna se postavit na dlani in podplate, s tem da je najvišje potem ritka, ki jo tišči v zrak kot strelovod (občasno jo potem prevaga in pristane na nosu in seveda je potem vik in krik in škripanje z dlesnimi...)
user posted image brez problemov se plazi povsod (malo po trebuhu, malo pa po vseh štirih)

No to je to...pravzaprav se ves čas kaj dogaja, ampak nič pretresljivega...

Lep pozdravček vsem

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.7.2006 9:53:19   
kofetek2010
juuuuutrrrooooo user posted image user posted image user posted image  

uf, kolk je težko vstajat sred noči user posted image  to se pravi nekje ob 07:30, ker si ne upam več spat z Elo na zakonski postelji, saj je predvčerajšnji gospodična pustila mene spat in si privoščila izlet s postelje user posted image user posted image user posted image  a moram poudarit, da sem bila v trenutku, ko je zružila na tla budna? user posted image user posted image user posted image  na srečo ji nič ni user posted image  

danes zjutraj smo ugledali nov zobek ---> Ela ima obe enkici spodaj in obe zgoraj user posted image user posted image user posted image  

no, pa da še pogledam kaj vse zna Ela do sedaj:
- samostojno sedi
- iz sedečega položaja se lepo spravi na vse štiri
- ob opori se dvigne na nogice
- ob pomoči držanja pod pazduho naredi par korakov
- puza in enih par premikov naredi tudi plaze
- zasleduje me po celem stanovanju
- čez oba boka se prekotali na trebuh/hrbet
- dela sklece, s tem, da mora bit rita čimbolj v zraku
- iz ležečega položaja se vsede
- pomaha pa-pa
- rada se igra "ni, ni - ku, ku"
- majhne stvari prijema s palčkom in kazalčkom
- igračke si podaja iz roke v roko
- kadar ima napad na igračke mora v obeh rokah držat igračke
- kadar želi, da jo dvignem s tal pride do mene, se me prime za nogo ali pa dvigne rokice in se zraven oglaša "eeemmm eeemmm"
- čist sama drži flaško
- sama si zna dat dudo v usta
pa mogoče zna še kaj, a se trenutno ne spomnim user posted image

tolk za zdaj, se grem oblečt in na potep user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.7.2006 10:21:37   
kofetek2010
Manca & vsi ostali, ki ste ali boste v teh dneh praznovali - vse najboljše za 7.mesecev!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.7.2006 10:29:04   
mml
Hvala za čestitke in lepe želje.
Naše user posted image user posted image so vsak dan večji bolj nagajivi.

Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.7.2006 12:44:54   
arielca
No, drage moje decembrske čveke, pa sem si vzela nekaj časa še za user posted image . KONČNO!

Najprej hvala za vse čestitke user posted image ! Nikakor si nisem premislila in sem ponosna članica kluba poročenih, še vedno srečo zaljubljena in nora na svojega moža user posted image in na najino princesko user posted image !
Sobota je bila nepozabna user posted image . Vreme krasno, vzdušje romantično, zabava pa super. Brina je bila ves čas zraven, zvečer pa je od utrujenosti zaspala in je spala do jutra. Ko smo ob pol petih končali, sem jo zavila v odejico, odpeljali smo jo domov, kjer je v svoji posteljici spančkala do pol devetih.
Slikce sledijo user posted image ...

Potem pa smo jo mahnili na družinsko poročno potovanje. Bili smo v Radencih in na user posted image , tako da smo šele včeraj prišli domov. Res smo uživali in upam, da bo kmalu čas za kakšne nove počitnice. Po vsej verjetnosti bova šli z Brino za kakšen dan k dediju in babi na morje, konec julija pa jo bomo družinsko mahnili h kolegom na Mali Lošinj. Že odštevam user posted image ...

Prve dni morja je bila Brina precej uboga user posted image ; staknila je user posted image in drisko, bila je brez apetita, parkrat je bruhala. Peljala sva jo k pediatru, ki pa je rekel, da ni nič hujšega, tako da smo potem veliko pili, zmanjšali obroke in se hladili v senčki pa je šlo. Naslednji dnevi so bili spet polni smeha in uživanja !
Slikce sledijo user posted image ...

Ja, in kaj zna naša princeska?
user posted image  samostojno sedi in se zvrne iz sedečega v kotaleči položa
user posted image  dela sklece in tišči rito v zrak
user posted image  nekaj časa se uspe zadržati na vseh štirih
user posted image  opira se na nogice in ob pomoči koraka
user posted image  glasno se smeji
user posted image  obvlada 'papa' in give me 5'
user posted image  drži dve igrački naenkrat in prelaga stvari iz roke v roko
user posted image  trenira besede 'ata' 'mama' teta', pogosto pomeša zloge user posted image
user posted image  zna odpreti in zapreti vodo ter prižgati in ugasniti luč
user posted image  uspešno meče stvari po tleh (iz mize, sedeža,...) in ob tem cvili
user posted image  našega kužka vleče za ušesa in rep (on jo samo milo gleda)
user posted image  med spanjem uporablja vse mogoče položaje joge user posted image
user posted image  sama pije iz magičnega lončka in ob pomoči tudi iz kozarca
user posted image  zjutraj in večer pije mleko z dodatkom kašice, za dopoldansko malico ima sadje, kosilo je samostojen gosti obrok, popoldanska malica je mleko

Pa verjetno je še kaj, saj vsak dan kaj novega pogrunta...

Vsem decembrčkom, ki ste že dopolnili 7 mesecev user posted image !

Vsem, ki ste bolni user posted image !

Vsem, ki ste na počitnicah, želim veliko user posted image !

Mamicam pa user posted image !

Toliko zaenkrat. Bom zdaj malo blj pridna in se bom redno oglašala.

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.7.2006 8:52:56   
mml
A veste, da smo padle na drugo stranuser posted image ????

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.7.2006 9:09:20   
arielca
Sej smo tut lenobe user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.7.2006 10:15:25   
mml
Arielca se popolnoma strinjam s tabo. Mogoče so pa vse decembrske mamice tako pridne, da so že na sprehodu, ker je takšno lepo vremeuser posted image . Mi2 jo morava tudi nekam mahnit, pa še ne vem kam...
...sva mislili na bazen, ampak sem ugotovila, da je potrebno vzeti sabo toliko stvari, da jih ne morem nesti sama, nisem pa prepričana, če se da noter z vozičkom, ker je kup stopnic user posted image . Tako da to danes odpade. Druga varianta je potikanje po mestu...
...lahko bi pa tudi naredila kaj zase in svojo kondicijo in se spravila na sprehod na Golovec. Slaba stran tega je to, da potem Manca lepo spi, med tem ko jaz piham navkreber in ko prideva domov, je polna energije, jaz pa totalna koma user posted image . Seveda obstaja še rezervna varianta in to je kava v lokalnem kafiču, tu obstaja možnost, da Manca do tja zaspi in potem lahko v miru posrkam kavo in še kaj preberem...tako da se mi vedno bolj zdi, da bo to to...user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.7.2006 11:08:16   
arielca
No, mi2 sva bili že v user posted image  pa še za Brino sem šla po enega pajacka in oblekco. Potem sva naredili še en krog in zavili domov, kjer gospodična lepo user posted image , jaz pa kombiniram RR,  user posted image in pranje.
Popoldne mogoče pride na vrsto družinski sprehod do slaščičarne (in ledena kava za mami user posted image ), ampak vse je odvisno od mojega dragega, ki zadnje čase dela od jutra do večera user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.7.2006 11:41:00   
mml
Uff...vidve pa sta pridni. Mi2 sva še vedno doma, ker se user posted image  prav pridno igra (beri razmetava igrače, spet bom pol ure iskala vse kocke in žogice user posted image ). Vmes sva jedli sadno kašico, ampak tako kot ponavadi lepo z užitkom prične jesti, po približno 20 žličkah pa se gospodično odloči, da ima zadosti in zapre usta in je nepreklicno konec. Meni se vedno zdi, da poje premalo, ker poje kakšnih 120-150ml in to je to user posted image .
Sedaj bo pa tudi za našo user posted image  počasi čas, da jo spravim user posted image , kar je pa dosti lažje predlagati, kot pa izvesti, še nisem pogruntala pravega recepta za dnevno uspavanje, tako da večinoma zaspi med dojenjem user posted image , jaz imam pa tega počasi zadosti...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.7.2006 11:44:20   
kofetek2010
oooooooooo čveke user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
17.7.2006 12:01:25   
mml
ah,  sej ni tko hudo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
17.7.2006 12:11:05   
arielca
mml, a dude pa ne mara? Brina si mane učke, jo vzamem v naročje, k sebi stisne ninico in tako jo položim v posteljo, kjer v roku 5 min zaspi.

Brina je za malico pojedla skuto in banano, zdajle se pa kotali po dnevni. Pa nekaj protestira in na nogi ima spet samo en štumf user posted image . Zadnje čase se hoče na noge postavlat in potem skače in se reži... Pa dere se BABABA!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......