|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
16.6.2006 22:16:31   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

mogoče bi pa jaz morala kam za kak teden user posted image  uffff bi pasalo! user posted image  

A tebi tudi user posted image user posted image . Si že naštudirala Martina Krpana?user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.6.2006 22:18:44   
kofetek2010
Pajaca - fajn se imej in eno pivce namest mene spij user posted image  

Ela pa gre v takem krokodiljem stilu user posted image   uffff je hitra, če ji pilota od TVja al pa mobitel nastavim user posted image   in kolena ima čist rdeča, ker jo imam v stanovanju samo v plenički in bodiju user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.6.2006 22:20:19   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

mogoče bi pa jaz morala kam za kak teden user posted image  uffff bi pasalo! user posted image  

A tebi tudi user posted image user posted image . Si že naštudirala Martina Krpana?user posted image

sem, sem user posted image  

sam zgleda, da ne rabim tolk dnarja, da se nisem šla tega podviga user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.6.2006 22:23:40   
NRMM
Sej veš Jana, da denar pokvari ljudi, tak da ti kar lepo počivaj doma user posted image .

Kaj vaši user posted image  tudi tako radi gledajo TV? To je pri nas zakon. Če ji ga prižgem ne vidi in ne šsi nič drugega, niti trzne ne z okico, ni lačna takrat, nič v glavnem, ko da se ji čas ustavi. Sedi takrat prav trdno in lepo, kjerkoli jo posedim user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.6.2006 22:33:34   
kofetek2010
zdaj ni več TV tolk zanimiv, zgleda, da se ga je že naveličala, ker je pri nas non-stop prižgan user posted image  zato ima pa rajši pilota, ampak samo od TVja, ostali, ki niso tolk fensi niso zanimivi user posted image   sem ji dala enega starega pa ni OK, pa en star mobitel pa tud ni OK user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
17.6.2006 21:35:27   
šnucika
user posted image Ojla!

Pa sta dva malo bolj vroča dneva za nami.....
Živa ju je preživela precej bolj tečna,kot je v njeni navadi.user posted image ..zelo malo je jedla,pila še kar....tolažim se,da je to normalno,saj tudi mi ne moremo jesti,če nam je vroče!

Danes smo jo dali v avtu v ganc nov tavečji avtosedež,kao,da bo v tem bolj pridna....ker bo gledala v smer vožnje in ji ne bo dolgcajt....pa ja...po petih minutah je bilo isto...jok in stok!!!
Za gran finale pa se je še tako posračkala,da je dobesedno sedela v dreku,ker ji je vse ven zlezlo iz kratkih hlač in ko sem jo dvignila iz sedeža,je kar padalo z nje dol....user posted image user posted image ...ja,nov avtosedež pa je bil pripravljen za prvo pranjeuser posted image user posted image .

Sedaj pa že spi,ko je v dretju user posted image  pojedla večerjo in popila malo mleka....pa kaj za vraga ji je?!!user posted image A je to vreme res toliko krivo za njene muhe?

Ma...bo že boljšeuser posted image

lep vikend še dalje vsem!

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.6.2006 22:30:55   
BlankaT
Da se malo pohvalimo, Maja ima 2 zobeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No kar se tiče TV je pri nas zakon, ravno z atijem in bratecem gledajo nogomet user posted image user posted image user posted image .

No tako kot vaši user posted image  je tudi naša Maja čisto aut, ko po parih dneh vidi atija ali pa dedija. Vendar pa se lahko oba skrijeta, ob pozdravu, ki ga nakloni svojemu bratecu. Najraje bi ga kr pojedla user posted image user posted image user posted image .

NR glede srede pa se še čujeva. Upam, da imaš klimo, ker je moja prava tečka, če je ji je vroče user posted image .

To bo vse, ker me moj gnjavi, da naj jo spravim spat, ona pa se mo full reži user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč in lep preostanek vikenda vam želimo.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
18.6.2006 13:22:53   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

Vroč in se hladimo v bajti, kjer je prijetnih 23 st.

user posted image user posted image user posted image Maja za drugi zobek, zdej pa bedro in žemljo v roko pa gremo grizt user posted image user posted image .

Ja za v sredo se slišiva Blanka, te pokličem v torek dopoldne nekje, če pa ne, pa me daj ti prosim, ker jaz hitro kaj pozabim. Klima je v avtu in zaenkrat še špila, upam, da bo v sredo tudi user posted image user posted image . Tudi naša ne prenaša vročine, tako, da je klima obvezna pri nas.

V sredo napovedujejo do 33st, tako da Ljubljančanke naštudirajte kakšen bolj prijeten kotiček kot zunaj, ker drugače, bo naša mala pokazala, vse kar zna, če ji je vroče user posted image user posted image .

No pri nas pa se ravnokar greje vodica v bazenu,pa da vidimo kaj bo, ko se Maruša naspi in napapca. Če bo tako rada v bazenu kot v banici potem bo bazen služil svojemu nameni, drugače pa user posted image .

Lep dan še naprej!

L.p.

< Sporočilo je popravil NR -- 18.6.2006 13:23:37 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
18.6.2006 15:49:50   
Nana Liza
 Hojla decemberke!

Fuuuul dolgo se že nisem javila. Vmes sva bile dvakrat na morju, vsak dan je bilo kaj, tak da sem na vsake kvatre malo na hitro prelistala tale naš forum. Konec maja sem ful zbolela, ravno za Elin krst. Takrat se je tudi nalezla od mene in obe sva bolj počivali potem doma in se cartali. Včeraj je pa Eli spet začelo nekaj kapljati z noska...user posted image

Naša danes polletna decemberčica dela mamici neprespane noči, saj se že 1 mesec zbuja ponoči (včasih tudi vsako uro). Pa tako dobro in dolgo je spala prvih 4,5 mesecev Sem mislila, da potrebuje že bolj gostoo hrano. Pa ni bilo to. Bil je zobek!

Začeli sva z uvajanjem jabolčka, riževo kašico pa jeve zvečer (17-19h) že 14 dni. Ful se kremži pri jabolčku. Dopoldne ji sploh ne tekne, samo popoldne.

Že nekaj časa blebeta ata teta, ne, pa g in se dere inkrega kot ne vem kaj. Sedi že kar dobro. Obožuje svojo najljubšo igračo, to je kuhalnica, saj si z njo non stop drgne dlesni. Ob množici vseh prijaznih medvedkov, posebnih za hlajenje dlesni in podobnih igrač, ki jih ima, ji je najboj všeč kuhalnica.user posted image

Kotaljenje je še ne zanima. JO pa v posteljici dobim obrnjeno okrog. Ravno tam, ko ji položim glavico, se zbudi obrnjena okrog z nogicami.

"Švica k ta velk fuzbaler" (to ima po očiju, jest sem bolj zmrznjene sorte)user posted image . Non stop ima glavo mokro, sploh ne vem kaj narediti. Ali naj ji dam trak v lase, brišem s plenico, slečem, oblečem, pa veter, pa včasih rokice ima mrzle, nogice tudi, glavo pa mokro.... Ko pa se hranive pa sploh raje ne pomislim, takrat ji že preventivno slečem štunfke, odpnem bodi. Pa tudi kupujem ji že vse za 1 leto, da ji ni oprijeto (št.80).

V četrtek je bila 3. cepljena. Dolga je 66cm, težka 8050kg.

Sem videla, da se menite za sredo. Če iz noska ne bo več teklo in bo zdrava, se sigurno pripeljeve tudi midve!

Vsem decembrčkom želiva vse naj naj naj za pol leta
in veliko daril  babic, dedkov, botrov, tet in stricov.

Pozdravček, Nana Liza in naša Ela.

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 18.6.2006 15:53:49 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
18.6.2006 22:47:27   
kofetek2010
Ela vam pošilja pozdravčke iz bazena user posted image

user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
18.6.2006 22:49:46   
šnucika
faca tvoja Ela!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.6.2006 10:37:51   
Valeri
Dan,
miškolin je na dopoldanskem dremežu, tako, da na hitro napišem
par vrstic.

jana73 - pravi cukr tale tvoja Ema

Mi smo v soboto pri babici sprobali bazenček in je mali prav užival, tko, da greva danes ponovno na čofa čofa.

Sreda, 21.6. - mi2 prideva. Je lokacija še vedno Tivoli, al je kaka sprememba?
Kje približno pa bo "zborno mesto"?
Kaj pa prepoznavni znak? Če sem prav zasledila moram gledat črne, pa oranžne vozičke. user posted image
Mi imamo buzz-a z modro lupinico. No, če bova namontirala "tavelik" sedež je le-ta tud modre barve.
Upam, da se izsledimo.

Gosta hrana - nam gre bolj počas. Jabolko smo dali skoz, danes začnemo papat korenček. Upam, da bo gospodiču ustrezal, kajti mamica, ga preveč ne mara. Potem pa kakšen krompirček, bučke, od sadja hruške,... počasi pa bo.

Vročina pa nam čisto nič ne ustreza. Čez dan smo bolj ali manj notri, proti večeru pa šibava malo na "svež" zrak, da sva vsaj malo zunaj.
Jutri teden dopolnimo 6 mesecev user posted image  in očka je obljubil, da bo naredil torto s pol svečke. user posted image

Zdaj pa moram počas končat in se lotit kakega dela, včer smo se cel dan potepal in je doma kot bi ena manjša bomba treščla.
Čao

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.6.2006 12:57:54   
arielca
Ojla,

Čez vikend smo bili na morju. SUPER!!!! Brina ima kar nekaj morskih aktivnosti:
user posted image  čofota v bazenčku
user posted image  namaka noge v morju
user posted image  se vozi z Zappom
user posted image  se igra v travi in puli deteljo
user posted image  se plazi in  user posted image po baldahinu (pa slini se kot user posted image )
user posted image  cvili in vriska, ko se vidi v ogledalu (samo na javnih WCjih) user posted image

Sreda: Tivoli, 11.00, user posted image   - PRIDEVA!

Poroka  user posted image : še malo, še malo... Komaj čakam! Potem pa še dopust! Jeeeeeeee
user posted image !!!!!!
Aja, pa predporočni user posted image   je uspel! In ni bilo dežja.

Zdaj grem pa mal pospravljat user posted image ...

Papa. user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.6.2006 18:08:46   
mml
Živjo,

no pa smo dočakale poletje, sonce, vročino...za moj okus je kar malo prevroče...očitno se staram user posted image , včasih sem neizmerno uživala v temperaturah nad 30 stopinj, sedaj sem pa bolj pristaš tistih med 25 in 30...no ja seveda ne bi imela nič proti, stopinjam čez 30 in user posted image na kakšni tropski plaži user posted image user posted image , bo treba še malo počakati, da naš piškotek malo zraste. Danes sva se potikali po mestu, šli na user posted image , jaz iščem novo uro, pa mi ni nobena ravno všeč. Potem sem se pa še trudila z reklamacijo  Philopsovega Babyphona...so mi na Philipsovem servisu "zelo prijazno" rekli, da oni ne servisirajo tega modela (kupljen pri Rutarju), čeprav smo se v petek o točno tem modelu pogovarjali po telefonu in so rekli, da ga naj kar prinesm...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...sem bila besna user posted image . In tako besna sem se spravila v Rutar, kjer so mi zadeva zamenjali, tako da sploh nisem mogla strest jeze user posted image .
Manca tudi bolj slabo prenaša vročino, tako da je kar malo bolj tečna kot ponavadi. Ampak trenutno je pa pravi angelček, ki spančka

user posted image

No kar se srede tiče...me veseli, da se vidimouser posted image user posted image user posted image . Jaz se še vedno nagibam k temu, da se dobimo v Čolnarni v Tivoliju ali pa mogoče na vrti pri As-u (Knafljev prehod...med Wolfovo in Dunajsko), tam je prav prijetno hladno in dopoldan ni nobenega drena in zadosti prostora tudi za več mamic z vozički, kar v Čolnarni ni možno. Parkiranje je pa tako ali tako totalni problem...danes nisem doibla parkinga v Tivoliju, je bilo pa zadosti prostora pri Maxiju, edini problem, je da je to parkirišče povsem na soncu in je potem v avtu vroče kot pri norcih in bi potem potreboval kakšno user posted image .

Jana  ampak bi pa lahko Eli privoščila pe malo vode user posted image .

No skratka sporočite, kje vam bolj ustreza, potem se pa dogoovrimo o razpoznavnih znamenjih user posted image .
Lepo se imejte in ne pregoret

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.6.2006 22:25:33   
NRMM
Čeeeeeeer!

Pa se je končno mal ohladilo, temperature mi ravno ne dišijo preveč, ampak bomo že preživeli. Najbolj me jezi to, da sva veliko doma na hladnem in bolj mal zunaj, dopoldne med 7.30 in 11.30, potem pa od 17-19, sledi kopanje in ajo ajo.
Spat sem jo dajala do sedaj v vrečo in v bodiju ter seveda plenička in je dokaj nemirno spala, danes pa sem jo pokrila samo z tanko dekico in spi brez jamranja -zaenkrat-kako pa bo dalje pa bomo videli.

Kar se srede tiče je meni vseeno kje se dobimo, najboljše bi bilo, da ostane kar Tivoli, da ne bomo preveč iskale ipd......kje pa je čolnarna v Tivoliju? V Tivoliju poznam samo parkplace in kiosk z horse burgerji......če me katera usmeri kam naprej, pridemo tudi do tja.

Ravno danes smo rezervirali dopust, letimo na Djerbo za 7 dni sredi septembra, ker sem ze lani možu obljubila, da še rodim potem pa me ne bo več strah letala in lahko gremo v tujino in sedaj baje moram obljubo držat user posted image , upam, da preživim, no ja je pa tako, da še noben ni v luftu ostal user posted image .

Če se do srede nič več ne tipkamo, se vidimo v Lj.

L.p.
Irena

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.6.2006 10:25:13   
šnucika
Dan!user posted image

Jaz pa se ne bom pritoževala,da mi je kaj hudo vroče...ker mi ni....tu na totem koncu,sploh pa v kraju,kjer smo,ni hudo,ker so vse okoli blokov drevesa in je vedno prijetna senca.user posted image
Je pa doma na obali že pravi pekel....baje,da naša dva pesjanauser posted image user posted image  samo še vegetirata....živahna sta samo zgodaj zjutraj.Naša hiša je vedno na soncu in niti bela fasada,pa izolacijska okna ne pomagajo.....samo klima te reši!...no,in naš mali bazen na vrtuuser posted image .

Drugače pa gremo dalje...Živa ima kar nekaj novih fint,med drugim se je začela ob opori postavljat na noge,tako,da moram kar pazit,da se mi kam ne zvrne!Na vseh štirih je že čisto divja in ponoči jo obvezno najdem v tem položaju,če se zbudi.
Oblečena je pa v tej vročini samo v bodi s kratkimi,ponoči pa pokrita z prešito odejico,ki jo itak zbrca,ko ji je pretoplo.

Jutri uživajte na kofetu in čveku v LJ.Naju ne bo,ker nimava avta.Pa bo že še priložnosti!Naprimer- konec poletja....pri nas na obaliuser posted image ,če boste za to!

Lep ne prevroč dan želiva

šnucika&Živa

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.6.2006 12:12:11   
NRMM
Daaan!

Kar se tiče jutrišnjega srečanja, je stvar sledeča. Nekako sva se z Blanko ravnokar pogovarjali, da nas ne bo. Vzrok je prehuda napoved vročine 35 stuser posted image user posted image  in moja Maruša dokaj slabo prenaša takšne temperature, Maja pa baje tudi. Predlog je, da se prestavi srečanje na bolj hladen dan.

Lepo se imejte, če se boste dobile in ne preveč čvekat, da ne bo dežeka, čeprav so ohladitve več kot dobrodošle.

L.p.
Irena

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.6.2006 12:38:11   
cuma
Čau punce!

Kako ste? Berem, da se boste jutri dobile v Lj? Pridne, da se vam da se vozit v tej vročini user posted image .
Jaz nisem glih neki šofer...tako da se bom pojavila, ko bo srečanje kje bližje obaliuser posted image .

Pri nas imamo nekaj novičk:

user posted image  Ema je bila 3. cepljena in spet ni bilo nobenih težavuser posted image

user posted image  Dobila je prvi zobek!user posted image   Najprej sem par dni prej opazila vijolično črtico na dlesni, potem pa eno jutro (točno pri 6,5 mesecih) vidim belo žagico!

user posted image  Ema je težka 8,3kg, velika pa 74cm

user posted image  Je pravi mali jedec: 190ml sadne kašice včasih ni dovolj za malico user posted image

user posted image  še vedno se doji, a sedaj to počne sede, včasih med pasenjem kravic user posted image .... med obračanjem se sicer odklopi user posted image

user posted image  kopanje sede je zakon! Ema lovi vodo, jo tolče in grize banjico!

user posted image  sprehodi so aktualni zjutraj med 8 in 10 ter popoldan od 18ih do 20ih, sicer pa se hladimo doma!

Pediatrinja nam je rekla naj počasi preidemo na družinsko prehrano...brez pretiranih začimb ali maščob...Odsvetovala nam je le beljak - tega naj dobi šele po 1. letu.
Priznam, da sem bila malo presenečena, ampak po drugi strani je res: če ni nikakršnih znakov in predispozicij za alergije in če se počasi uvaja, ni razloga za odlašanje. Jaz bom najprej skušala uvest večino zelenjave in sadja (razen jagod, surovih breskev in kivija) potem pa skutice, jogurte, meso in gluten.
Ta teden uvajamo kuhano breskvico in poskusili bomo še špinačko.

Ste ve že nehale prekuhavati vodo za vaše user posted image ?
Jaz jo Emi še prekuhavam, pije pa bolj malo user posted image . Komaj 2dcl na dan. Dajem ji pa vodo, čaj ali nesladkan jabolčni kompotek(če je zaprta). Sem poskusila tudi razredčen sokec, pa ni nekega navdušenjauser posted image . Kaj naj ji še dam - saj se fuuuull slini in poti???? 

Tako, zdaj pa se je zbudila... lepo se imejte jutri in poročajte kako je bilo!! Čau čau!

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.6.2006 13:48:05   
Kofi
Hojla decembrke in vaši malčki!

Mi smo bli danes na 3. cepljenju. Mala se je jokala samo ko ji je tisto iglo porinil skor na drugo stran bedrce user posted image . Pol pa se je pomirila in se režala dalje.

Seveda smo prelahki!!!! Smo padli pod spodnjo mejo. Tko da je skor pri 6 mesecih težka komaj 6350 in velika 66,5 cm. Kri in urin sta ok.

Smešno pa mi je to, ker so nam pred dvema mesecema rekli, da do 6 meseca ne smemo dajat nič druge hrane, zdaj pa me vpraša sestra, če že dajem kake kašice. sem rekla, da sadne in je bla vesela. No od zdaj naprej pa lahko je že skor vse...tudi meso. Seveda postopoma. Najprej zelenjavne juhice.
Sem jo vprašala tudi, kako je zdaj s to soljo, ki jo vsi odsvetujejo pa je rekla, da lahko solim malo, da bo hrana dobra, saj če ne otrok ne bo nič jedel...itak!user posted image  
Naša pije zelo malo, oz. bom rekla, kr nič. In posledica tega so tudi čist suhe plenice, ki jih s težkim srcem mečem stranuser posted image . Jaz ji tudi ponujam tisto vodo in sokece pa jih lepo potegne vase, pol pa pljune ven. Je rekla sestra, da naj vodo sploh zdej v poletnih mesecih še kr naprej prekuhavamo, ker je zdaj več bakterij v njej. Tko da...

Mi mormo tudi nabavit en bazenčič da ga fliknemo kr na balkon in se lahko čofamo po popoldanskem spancu. Imajo kje kakega luškanega?

Aja...še to.. danes sva imeli posvetovalnico ob 10.40! Vročina da te kap! Pol pa se mala valda ni hotla kr tam polulat in sem šla k prijateljici na obisk. Mala se polula okoli 12.20 - in šibama spet v ambulanto. So me ljudje gledali ko da sem nora, da ob tej uri jaz otroka na sprehod vozim. user posted image  Najraje bi si dala vrečko na glavo z napisom - MORAVA K ZDRAVNIKU!!!! user posted image user posted image user posted image  Pol pa pridem domov, jo odvijem in odmaknem plenico in mala vse okrog sebe polula!!!! user posted image

Dajte mi povedat kak naj shranjujem zelenjavne juhice in kako naj jih sploh skuham in kako ponudim (redko, gosto spasirano??) - da ne bom vsak dan kuhala. HVALA!

Pozdravček in user posted image  od NELI in mene...!!!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.6.2006 15:11:11   
arielca
 user posted image   pozdravček!!!

Zdi se mi, da samo skačem naokrog,  user posted image  in mislim na poroko in na user posted image . Da ne omenjam, da imam celo stanovanje listkov, polno glavo telefonskih številk in en kup papirjev user posted image . Naj bo že sobota!

Brina je na srečo pridna user posted image . Sprehajava se dopoldne in proti večeru, vmes sva pa kar doma. Rada je na balkonu, še posebej, če ji prinesem user posted image  in potem veselo čofota. Razmišljam, da bi ji kupila tudi user posted image in bi jo imela na balkonu. V stanovanju pa veselo user posted image in hitro pride na vse konce.

Sicer pa veliko počiva, pije jabolčni sok ali čaj ali vodo. In vodo ji še vedno prekuhavam. Še vedno imava en gosti obrok, čeprav nameravam za dopoldansko malico uvesti kakšen jogurt, skuto ali sadje. Še posebej zdaj, ko je tako user posted image  vroče. Jaz ji stvari kuham sproti, razen kakšno zelenjavno juho ali enolončnico skuham v večji količini in počaka par ni v hladilniku. Sicer pa ma naša user posted image  rada polento (s sadjem ali zelenjavo), riž in rižote, ajdovo kašo pa seveda sadje in zelenjavo. Poskusili sva tudi skuto in jogurt pa je bilo OK!

Jutri upam, da nama uspe priti v LJ. Če bo prevroče, potem pa se ne bova vozili, ker je že tako vedno vsa user posted image  in jo moram komplet preoblečt.

Zdajle grem malo lenarit, ker Brina spančka. Potem pa pride prijateljica, da bova spet malo probavali poročni  user posted image . V tej vročini bom itak rabila samo osvežilne robčke user posted image .

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.6.2006 17:04:04   
mml
No zadeva je taka....z jano sva danes "preizkusili" kako je v As-u in ugotovili, da je user posted image  dobra, prostora za vozičke dovolj, senca poštena, dopoldan nobenega drena....kar pomeni, da je okolje dosti oblj ugodno kot v Čolnarni v Tivoliju.

Skratka jana73, mml  in najini user posted image  bomo jutri ob 11. v As-u (če pridete iz Wolfove bomo čisto na koncu na levi...če pa s Slovenske bomo pa takoj pod stopnicami desno...skratka nasproti sladoleda user posted image ). Upam, da se pojavi še čim več decembrskih mamic in njihovih user posted image .

Glede na to, da v tem času tam ni prakitčno nobenih mamic z vozički, nas ne bo  težko prepoznat user posted image  (skratka en oranžen štirikolesnik in en črn trikolesnik).

Če potrebuje katera še dodoatna navodila, kako priti do As-a mi pa naj sporoči.

Lep dan še naprej
M&Muser posted image

p.s. jana upam, da ne zameriš, ker sem te kar določila, da bosta z Elo ob 11. v As-uuser posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.6.2006 20:07:44   
Valeri
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Skratka jana73, mml  in najini user posted image  bomo jutri ob 11. v As-u (če pridete iz Wolfove bomo čisto na koncu na levi...če pa s Slovenske bomo pa takoj pod stopnicami desno...skratka nasproti sladoleda user posted image ). Upam, da se pojavi še čim več decembrskih mamic in njihovih user posted image .

Hja, mi2 sva se že dogovorila tudi za popoldansko kavo user posted image ;
tako, da prideva; se vidimo ob 11.00.user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.6.2006 20:39:08   
Valeri
Aha, še to; slišim, da so na avtocesti neke polovične zapore in da prihaja do
zastojev; upam, da ob 10-tih ne bo večjih kolon in da prideva točno;
upam, da pijeta dooooolgooooo kavo user posted image  .

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.6.2006 22:14:15   
kofetek2010
mml - naj ti bo user posted image

Valeri - mi2 imava nekje do 14h čas, tako da ni problema user posted image  kavo pa z mml pijeva belo, ki je je ponavadi 2 dcl user posted image  

NR & Blanka - škoda, da vas ne bo - pa drugič user posted image  

Arielca - avto preluftaj user posted image

Pajaca - a si že nazaj? user posted image

Nana Liza - upam, da prideš!user posted image

ostale LJ - vabljene!user posted image

se vidimo ju3! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.6.2006 22:17:27   
Pajaca
Midva bova probala uletet, čeprav je res fajn ura okoli 9 bi mi bolj pasalo. Smo pač zgodni. Pa to pomeni da se bom okol 1 dam vozila... vroče... če mi ne rata mojmu uzet avta naju sigurno ne bo, se bo pajacek skuhal.

Aja en popravek, glede na tvoj opis MML bosta lepo čičali v Cutty sarku, ker če greš z Wolfove je As na desni in Cutty na levi.... pa Cutty ima še neko gugalnico in en toboganček. Ni kaj čist taprav lublančanka k je dost prežurala v asu in v cuttyju in ju najdem z zaprtimi očmi. A ni tko nekak????

Drgač pa po Dublinu bo Cutty čist domače okolje... ha ha.

Torej poleg črnega in oranžnega, glejte še za rdečim trikolesnikom.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......