Nana Liza
|
Hojla decemberke! Fuuuul dolgo se že nisem javila. Vmes sva bile dvakrat na morju, vsak dan je bilo kaj, tak da sem na vsake kvatre malo na hitro prelistala tale naš forum. Konec maja sem ful zbolela, ravno za Elin krst. Takrat se je tudi nalezla od mene in obe sva bolj počivali potem doma in se cartali. Včeraj je pa Eli spet začelo nekaj kapljati z noska... Naša danes polletna decemberčica dela mamici neprespane noči, saj se že 1 mesec zbuja ponoči (včasih tudi vsako uro). Pa tako dobro in dolgo je spala prvih 4,5 mesecev Sem mislila, da potrebuje že bolj gostoo hrano. Pa ni bilo to. Bil je zobek! Začeli sva z uvajanjem jabolčka, riževo kašico pa jeve zvečer (17-19h) že 14 dni. Ful se kremži pri jabolčku. Dopoldne ji sploh ne tekne, samo popoldne. Že nekaj časa blebeta ata teta, ne, pa g in se dere inkrega kot ne vem kaj. Sedi že kar dobro. Obožuje svojo najljubšo igračo, to je kuhalnica, saj si z njo non stop drgne dlesni. Ob množici vseh prijaznih medvedkov, posebnih za hlajenje dlesni in podobnih igrač, ki jih ima, ji je najboj všeč kuhalnica. Kotaljenje je še ne zanima. JO pa v posteljici dobim obrnjeno okrog. Ravno tam, ko ji položim glavico, se zbudi obrnjena okrog z nogicami. "Švica k ta velk fuzbaler" (to ima po očiju, jest sem bolj zmrznjene sorte) . Non stop ima glavo mokro, sploh ne vem kaj narediti. Ali naj ji dam trak v lase, brišem s plenico, slečem, oblečem, pa veter, pa včasih rokice ima mrzle, nogice tudi, glavo pa mokro.... Ko pa se hranive pa sploh raje ne pomislim, takrat ji že preventivno slečem štunfke, odpnem bodi. Pa tudi kupujem ji že vse za 1 leto, da ji ni oprijeto (št.80). V četrtek je bila 3. cepljena. Dolga je 66cm, težka 8050kg. Sem videla, da se menite za sredo. Če iz noska ne bo več teklo in bo zdrava, se sigurno pripeljeve tudi midve! Vsem decembrčkom želiva vse naj naj naj za pol leta in veliko daril babic, dedkov, botrov, tet in stricov. Pozdravček, Nana Liza in naša Ela.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 18.6.2006 15:53:49 >
|