Valeri
|
pegica, čestitke za zaroko prepoznavni znak bi tudi jst rabila, saj v živo nobene ne poznam Delam na tem, da res prideva; za drug teden mam napovedane obiske in s taščo izlet v Portorož; obiski so že naročeni za četrtek, jutri se moram še s taščo uskladit Mi zdele že , sam ne prespimo še noči. Do sedaj sva se do jutra (07 h) dojila nekje 2-3x, zadnje dni bi pa nonstop jedel . Zbuja se na uro, uro in pol in to strašansko lačen, komaj dočaka, da se naštimam. Mi ni jasno, saj čez dan ko letava naokrog zdrži brez problema 3 ali celo 4 ure. Od goste hrane jabolko. Kuhano in surovo, katerega zdele že papamo en teden in ob opoldanskem obroku zmaže kar eno majhno jabolko, pa verjetno bi še, če bi blo. Se je na začetku mal kremžil, ampak je tko firbčen kaj je zdaj to, da kar pridno odpira ustka. Danes smo kupili bazenček in je tko cartkan, da ga bom verjetno jutri kar napumpala in naštimala v dnevni sobi, pa bo zamenjal mal igralnico. Smo pa hotl v BC nardit še testno sedenje na bumbotu, kako se bi mu kaj dopadel, pa so glih polno robe dobil in je bla trgovina nabasana, mogoče grem jutri. nam gre bolj slabo. Ne vem, kar se tega tiče je nekam lene sorte. Vrtenje v krogu pa obvlada, vsako jutro je "narobe" ali pa počes obrnjen. Ko ga dam na tavelko postlo pa ni smeri v kateri še ni bil. Najraje pa v eno brza in motovili z nogami, najraje na previjalni, tako, da imam zastonj masažo trebuha. Kako pri vas hodijo patronažne?? Menda naj bi prišle okrog 4 ali 5 meseca, da malo povedo o uvajanju, vendar o "naši" ni ne duha ne sluha. Jo bi kar mal poklicala, kaj in kako, čeprav kaj hudo novega o prehranjevanju mi verjetno ne bo povedala. Lahko mi sam podre trenutno zastavljeni plan/sistem, al me pa še kaj zmede. Še kaj? Mislim, da je to to. Šibam, sem bila zadnjič na delavnici o izdelovanju uhanov, pa mam še ene za sfiniširat. Čao bao. Dobr spite.
|