|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
14.6.2006 23:18:42   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

leži na trebuščku in si dve dudi tišči v usta user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ma vlke uste kot mama user posted image user posted image user posted image

čaoooo

bejš rajši spat user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.6.2006 23:20:11   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: NR

Tole je bil pa uspešen čvek, potem pa naj še kdo reče, da nismo čvekaste user posted image .

Lepo bodite, grem jaz tudi mojega pokrit, da ga ne bo zeblo user posted image .

Torej, če se nič ne tipkamo se vidmo v sredo ob 11.00 user posted image user posted image .

NOČKO user posted image

Ja prav uspešen čvek je bil tole. Smo uspele pokracat cele 3 strani...za kar v poprečju porabimo več kot 10 dni...user posted image user posted image user posted image

Bo treba takole čvekanje čim prej ponovit, da ne pridemo iz vaje.

Lepo spite in kaj lepega sanjajte user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.6.2006 23:24:13   
kofetek2010
nočka! user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.6.2006 23:25:29   
mml
jaz grem pa še malo pred tv, počakat, da pride user posted image  domov in dobim poročilo s koncerta, potem pa kaj lepega sanjat user posted image ...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.6.2006 9:23:09   
Kofi
Hej!!!

Jaz sem pa mislila, da se dobimo štajerke v MB pred Interšparom DANES ob 11! Še dobro da sem šla prej prebrat cele vaše spise! Madonca ste se razčvekale! user posted image  Sej je prav...ne me narobe razumetuser posted image !!!
Pol pa nič plana za danes...hja...sej niti nimam avta! Sva ga prodala in zdej sva brez prevoznega sredstva. No sej sem se mislila spet na avtobus spravit. Čeprav je tak zakomplicirano, ker v MB ni avtobusov za nas mamice z vozički.

Fajn da se dobite v Lj na user posted image ! Dejte se kej pametnega zmenit!user posted image user posted image user posted image  Samo ne dežja klicat!!!! Raje kako sončke!

Sem prej prebrala kako so že vaši malčki veliki! Naša ima komaj nekaj čez 6kg. Pa zdaj jaz res ne vem al je to ok, al ne! Pediater mi čist nič ne reče. Ga morem naslednji teden kej zagnjavit in vprašat če je s ta malo vse ok, ker je tk suha. Pa se ful hranima...samo kaj ko gre vse ven. Po eni al pa po drugi strani user posted image !

Jaz mam tut raje Huggies plenice zaradi večjih zavihkov ob nogicah...tk da se mi bodiji sploh ne mažejo več ko se pokaka. Sicer pa je vse odvisno od paketa. Tega k smo zdej porabli je bil katastrofalen. Vse plenice so ble skup zlepljene, pa ene so imele kr 2 trakca na eni strani za zapiranje pa take..Upam da je novi paket boljši. Jaz ne vem kje jih delajo da so take user posted image

Mi2 imava naslednji teden posvetovalnico in cepljenje user posted image . Pa do zdaj je vse ok prenesla...upam da bo tudi 3. Zobki kukajo počasi na plan. V nedeljo ko je bla polna luna je tako jokala, da se je meni srce trgalo!

Ponavadi spi od 20.00 do 5.00 pa pol do 7.30. Danes pa jo je nekaj zadelo in se je na ves glas drla že ob 2.30 in pol vstala že ob 5.30. Zdej pa še kr nekaj jamra v posteljici, ker ne more niti 1. runde zaspat!!! Ne vem kaj ji je. pa je ura že 9.15! Se pravi da bo skor 4 ure že pokonci!user posted image

Naj vam sporočim še to, da smo uspešno preživeli krst naše pikice! Poleg krsta pa smo se zmenli s patrom, da nama da še blagoslov in zaroko pred oltarjem. Tega seveda povabljeni niso vedli. In si predstavljate kakšen ŠOK! Vsi skor v jok od sreče user posted image . Tko, da punce...zdej lahko grem načrtovat poroko, ki bo naslednje leto maja! Se pridružujem torej arielci.user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo...grem našo pikico potolažit, ker kr ne more zaspat. Je mama prevlka kofetarica ;)

Čau

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.6.2006 13:43:04   
arielca
pegica1, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Dobr si tole organizirala!!!!

Čveke babje (jana, mml, Blanka, NR, šnucika), a lahko ena zoprna Gorenka tut pride? Pa oblubm, da bom denarnco doma pozabila user posted image ... Sej se res poročim v soboto, ampak nekak kr ne morem verjet, da sem v sredo dopoldne frej user posted image . No, verjetn moram koga poklicat pa kej na hitr zrihtat, ampak po mojem bom zmagala in pršla v LJ. Ker po poroki ne bo šlo user posted image  (se gremo potepat). A bomo same babe al kaj? Jst v soboto ne bi mela dežja, tko da JAVNO POZIVAM Pajaco, da prpele Pajacka v LJ!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.6.2006 13:49:33   
NRMM
Seveda Arielca dobrodošla tudi ti user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse ostale, sej je mml tako tudi napisala na začetku. Pa le glej, da ne bo denarnica ostala doma user posted image user posted image .

Se vidimo v sredo, da ti damo ta oženjene še kakšne pametne napotke user posted image user posted image  za življenje v zakonu.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.6.2006 14:09:22   
Valeri
čveke, čveke.... tole vaše dogovarjanje za kavo me je pa tolk naluštalo,
da razmišljam, če bi se tudi midva podala v LJ. Torej, mogoče še Dolenka pride,
pa bo tako en pubec več, da bo arielca mela ziher lepo vreme.   

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
15.6.2006 14:30:24   
mml
Pegica najprej čestitke za zaroko user posted image  in seveda vesele priprave ne poroko.
Kar se teže user posted image  tiče pa nikar preveč ne skrbi, bistveno je, da na teži lepo pridobivajo. Do 6. meseca naj bi približno podvojili porodno težo. Tudi moja user posted image  ni ravno težkokategornica, saj je imela pri 5.5 meseca "samo" 6770g, ampak je bila pediatrinja povsem zadovoljna, rekla je samo, naj ne čakava do 6M, ampak takoj začneva z uvajanjem goste hrane. Tudi sicer se meni ne zdi Manca ravno podhranjena, ima prav lepo zalita stegna in malo trebuščka user posted image .
Arielca in Valeri ter vse ostale decembrke seveda povabljene, sej vesta, več nas bo, bolj bo zabavno user posted image .

Mi2 sva danes prepozno vstali in še potem je Manca mrknila med dojenjem, tako da nisva šli še nič ven, ker se mi je zdelo, da je ob 12. pa že malo prevroče, tako da je gospodična dopoldan preživela doma, sedaj spi, ker je bila na smrt zaspana, ampak zaspat pa neuser posted image . Bo treba spremenit jutranje-dopoldansko rutino in it na sprehod takoj, ko se zbudi, sicer bova cele dneve prečepeli v stanovanju in se grdo gledali user posted image .
Jaz bom pa poskusila izkoristit čas in naredit kaj za službo, ker se mi pospravljat ne da (pa še Manco lahko zbudim, če preveč ropotam user posted image )

Topel pozdravček vsem

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.6.2006 15:29:14   
arielca
OK, če NR reče, da moram denarnco s sabo vzet, jo pa bom.

Valeri, jaaaaaaaa... Samo da ne bo dežja pa da naša user posted image  vidi tut kakšnega fejst fantka! Mamo tukaj okol tut samo user posted image .

Aja, jst pa nobene ne poznam user posted image ... v živo, mislim... Kaj je prepoznaven znak?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
15.6.2006 15:36:58   
kofetek2010
mml - špilferderberka user posted image  mmmmmmmmm je bil dober kofe, pa sladoled tud user posted image  saj v senci sploh ni bilo vroče user posted image
user posted image  kriza je edino bila, ko smo se morali v avto spakirat user posted image user posted image user posted image  ja, to so pa čari črne barve user posted image  

arielca & Valeri vi2 kar pridita user posted image user posted image user posted image  mogoče se bo opogumila še kakšna Ljubljančanka user posted image user posted image user posted image   ali pa Primorka?
Pajaca!!!!! a boš do srede že nazaj? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
15.6.2006 15:38:22   
kofetek2010
aja, sem pozabla user posted image  Pegica - iskrene čestitke ob zaroki! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1087
15.6.2006 15:39:41   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Aja, jst pa nobene ne poznam user posted image ... v živo, mislim... Kaj je prepoznaven znak?

Takole spoznaš štajerski konec user posted image user posted image .......mml ugotovila, sem samo skopirala user posted image user posted image

ja Blanka in NR bosta čim bolj po štajersko šimfali čez zoprne ljubljančane user posted image , pa se jih ne bo dalo zgrešit user posted image user posted image

Ti pošljem na ZS gsm cifro, da nas ne boš zgrešila user posted image .

Se vidi, da je vroče in čepim v bajti user posted image . Ati in Maruša ajata na tleh user posted image , jaz pa imam trenutno fraj popoldne user posted image .

Ups........pegica čestitke ob zaroki user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NR -- 15.6.2006 15:41:21 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.6.2006 15:49:55   
arielca
OK, jo mam tut že od jane, pa če me slučajno poignorira user posted image , tebe pokličem user posted image !

Mi smo bli dons dopoldne v KR, k smo peljal psa k frizerju in je bilo vroče kot user posted image !

Aja, pa naša princeska ma po novem Zappa in fajn notr sedi (jana, sem kar upoštevala tvoj nasvet in v trgovini sprobala uporabnost user posted image ).

Zdajle čakam mojo sestrco k bo moja priča, da bo uprizorila predporočno modno revijo. Pol gremo pa še mal na zrak... Ups... na vročino!!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.6.2006 21:14:28   
Pajaca
Čveke čvekaste!!!! Pa men se zdi da sem clo na rr strašila pa sfalila tole debato..... drugič me kar najte pa bom z vami čvekala.

Jana pridem v pondelk zvečer, če ne bom kar v Dublinu ostalauser posted image ! Tako da v sredo se bova z Pajackom prikazala.

Arielca, škoda k mormo vozičke s sabo trogat, drgač bi se lahko skupaj peljali. Sva pa smešni, sam par kilometrov narazen živiva, pa se greva v lj spoznat. Aja saj ti maš zappa saj to se najbrž čist na mičkeno zloži pa bi šel zraven mojga freestyla???

Kar se cene kofeta tiče ne skrbte, kljub temu da že par let živim na Gorenskem sem še čist taprava zavedna ljubljančanka, tko da mi ni panika dat mal več za kofe.... oz sok k kofeta itak ne pijem.

Spokan še nimam nič, to bom v soboto zjutraj, saj moram šele ob 10.30 od doma, bom prej mal skup spacala cunje pa bo. Drgač pa upam da se bosta Pajacka in Pajacek lepo obnašala in bila pridna in me nič ne bosta pogrešala, da bom lahko še kam šla.... haha.

Glede tega kako se bomo spoznale pa... mml in jano poznam.... za ostale pa rdeč quinny, smejoči veliki Pajacek notr, pa mami k ma sigurn tud kaj rdečega na sebi.

Ajd uživajte, pa če bo danes kakšen čvek upam da ga ne zamudim!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.6.2006 21:42:40   
Valeri
pegica, čestitke za zaroko user posted image

prepoznavni znak bi tudi jst rabila, saj v živo nobene ne poznam user posted image
Delam na tem, da res prideva; za drug teden mam napovedane obiske in s taščo izlet v Portorož;
obiski so že naročeni za četrtek, jutri se moram še s taščo uskladit

Mi zdele že user posted image , sam ne prespimo še noči. Do sedaj sva se do jutra (07 h) dojila nekje 2-3x, zadnje dni bi pa nonstop jedel user posted image . Zbuja se na uro, uro in pol in to strašansko lačen, komaj dočaka, da se naštimam.
Mi ni jasno, saj čez dan ko letava naokrog zdrži brez problema 3 ali celo 4 ure.

Od goste hrane user posted image jabolko. Kuhano in surovo, katerega zdele že papamo en teden in ob opoldanskem obroku zmaže kar eno majhno jabolko, pa verjetno bi še, če bi blo. user posted image  Se je na začetku mal kremžil, ampak je tko firbčen kaj je zdaj to, da kar pridno odpira ustka.

Danes smo kupili bazenček in je tko cartkan, da ga bom verjetno jutri kar napumpala in naštimala v dnevni sobi, pa bo zamenjal mal igralnico. user posted image
Smo pa hotl v BC nardit še testno sedenje na bumbotu, kako se bi mu kaj dopadel, pa so glih polno robe dobil in je bla trgovina nabasana, mogoče grem jutri.

user posted image nam gre bolj slabo. Ne vem, kar se tega tiče je nekam lene sorte. user posted image
Vrtenje v krogu pa obvlada, vsako jutro je "narobe" ali pa počes obrnjen. Ko ga dam na tavelko postlo pa ni smeri v kateri še ni bil. Najraje pa v eno brza in motovili z nogami, najraje na previjalni, tako, da imam zastonj masažo trebuha. user posted image

Kako pri vas hodijo patronažne?? Menda naj bi prišle okrog 4 ali 5 meseca, da malo povedo o uvajanju, vendar o "naši" ni ne duha ne sluha. Jo bi kar mal poklicala, kaj in kako, čeprav kaj hudo novega o prehranjevanju mi verjetno ne bo povedala. Lahko mi sam podre trenutno zastavljeni plan/sistem, al me pa še kaj zmede.

Še kaj? Mislim, da je to to.
Šibam, sem bila zadnjič na delavnici o izdelovanju uhanov, pa mam še ene za sfiniširat.
Čao bao. Dobr spite.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
15.6.2006 22:33:15   
BlankaT
Lep večer še z našega konca. Najprej Pegica čestitke user posted image  in kaj naj ti rečem, dobrodošla med nami. Verjetno ti bomo kr nekaj napotkov povedale in nekaj bo mogoče celo uporabnih user posted image .

Upam, da nas bo čim več, tako, da je vsaka dobrodošla na naše 1. srečanje decemberskih user posted image .  Kot je že mml rekla, več nas bo, bolj bo veselo user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa danes bili celi dan bolj kot ne terenski in je mala full malo jedla user posted image . Pravzaprav je jedla samo dopoldan in to 2x zizo, popoldan pa je spila skoraj 0,5 litra soka  in 1x je še spraznila zizo. Nekajkrat sem jo še priklopila na zizo, ampak me je samo gledala s tistimi velikimi očkami in se mi smejala user posted image , mi ni nič jasno. Me pa zanima kakšna bo kaj noč.

Pa bila sem v H&M, sem kr nekaj pustila tam in eno veliko vrečo odnesla ven. Še sreča, da je bil moj zraven, ker drugače bi bilo oj doma. Tako, pa je pomagal izbirati in sedaj ne more nič več komentirati user posted image user posted image user posted image .

Še to. Valeri pri nas tudi ni ne duha ne sluha o patronažni, pa se ne obremenjujem preveč, ker je tudi pri prvem ni bilo. Pamet pa mi že tako dovolj vsi ostali solijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 15.6.2006 22:35:08 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
15.6.2006 23:30:32   
Pajaca
Valeri mi tud ne prespimo cele noči, ponoči je flaša obvezna. Pa se ne sekiram, hči je nehala z nočno flašo pri 9m... še 3m ima fore.

kar se tiče patronažne... ha h aha.... k nam je ne bo, sem jo že po 2 obisku skenslala. Samo da je odpadel popek in da ga je prvič potem ona skopala pa sem ji rekla da je ne rabim več... ma ona ima čist druge poglede kot jaz... sem mogla sred dnevne ji postavt bano ker pač ona ni za to da dojenčka zavitega v brisačo neseš iz dnevne v kopalnico??? ne vem zakaj ne, jaz to že 6m počnem.

Drgač je pa prišla pri Pajacki razlagat o hrani pri 7m, pa je bila užaljena ko jo je videla lepo v trip trapu kako veselo papa jogurt, pa še sama je žlico neki not tlačla. Tko da je sam se obrnila pa rekla saj že vse veste...... tko da k Pajacku je ne rabim več, če hoče gre lahko samo z mano na sprehod.

Tako zdaj pa res šibam spat, lahko noč!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.6.2006 20:21:04   
kofetek2010
user posted image  ups, smo bile na predzadnji poziciji user posted image  še malo pa bi padle na drugo stran user posted image

tak, zdaj pa nismo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.6.2006 21:51:12   
šnucika
Čer!user posted image

Danes je Živa poskusila polento in jo veselo pljuvala okoliuser posted image ....prva stvar,ki ji ni všeč.....
Je pa začela papat meso,včeraj malo piščanca,danes purana in to pa gre.Sicer je pa danes itak bolj ne jedla kot ja...zgleda,da je bilo tudi njej vroče.

Je pa nekaj novega danes začela - postavlja se na vse štiri in se poskuša plazit....ful je hecna ,ko dvigne rito,gre na kolena in roke.....pa bum....na trebuh!user posted image

Kako zavidam mojim doma,ker se že kopajo v bazenu pred hišo....uf.....
najraje bi prepričala mojga,da gremo,ko je fraj ,v terme na kopanje.

Glede decembrskega mitinga v LJ pa pri meni ni ziher....če mi rata pridem!

Uživajte poletje!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.6.2006 21:59:15   
kofetek2010
naša Ela pa je danes, takoj, ko je ati po 3 dneh prišel domov rekla ATAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in potem še enkrat, ko se je user posted image  na tleh, ker je nisem hotla takoj pobrat user posted image  

user posted image  nič ga ni doma, a smrkla najprej reče ATA user posted image  

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.6.2006 22:04:00   
NRMM
Ja valda sej tebe itak ima poln kufer, ko te nonstop gleda user posted image user posted image user posted image .

Jaz vidim pri nas, kako se atija razveseli in kaki nasmešek mu privošči, ko se zagledata. Meni ne nameni nikoli takega user posted image , taki šmrkolinci že vedo kaj komu namenit user posted image .

Naša bi se tudi rada postavljala na vse 4, pa se dvigne na kolena, potem pa še rok ne zna postavit, tako, da je ko musliman pri molitvi, glava dole, dupe gore user posted image user posted image .

Ja nič no gremo spat, vročina me zdelala!

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.6.2006 22:08:20   
šnucika
user posted image user posted image Itak,da so vse pupe očkove ljubiceuser posted image ...
Živika nazadnje ni videla atija tri tedne in ko ga je zagledala....se ne da opisat...nasmeh do ušesuser posted image ,stiskanje in kar neki mu je govorila in cvilila....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.6.2006 22:11:55   
Pajaca
Evo punce vse mam že spakirano sam še gumb na hlačah zašijem pa sladkarije dam v kufer.... Jutri pa letim... o kok bo pasal. Moj zadnji let je bil 9.9 2 dni pred slavnim 11.9... pa še z j.Amerike sem letela, pa cel potvanje sem sanjala kako nas bodo ugrabil in pelal na Kubo... ma sem jasnovidna...

Naš Pajacek se že dolgo postavlja na vse 4, vsake tolko mu rata prestavt noge in roke, ampak pol se še velikrat zvrne. Pa tko po frajersko se pol na bok uleže, pa na pokrčeni roki leži. Na vseh 4 je pa že čist domač, tko da čakamo kdaj bo čist dojel kako to gre. Pa ja najraj se tko naprej pa nazaj ziba.

Kar se pa tiče govora.... zadnjič smo bli na obisku in je bila tam mesec dni starejša punčka in ko jo je zagledal je rekel BABA. Tko da neki že zna. Pa običajno se zadere A ko vidi Pajacko (ima ime na A). Mami in oči pa... ma midva nisva pomembna, sam da je Pajacka zraven pa je fino.

Tko šibam zdaj spat, jutri zihr ne gremo zgodaj spat.

Se vidimo v sredo, upam da bo lepo vreme, da s Pajackom prideva na srečanje. Komaj čakam.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.6.2006 22:13:36   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image  itak, da me ima poln kufer user posted image  

mogoče bi pa jaz morala kam za kak teden user posted image  uffff bi pasalo! user posted image  

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......