NRMM
|
Čeeeeeeeeer! Pa je ponedeljek pri kraju,moji mali pupi že spita ,tako da je mir pri bajti,mož pa je tako gluh in slep pred tv . Danes je bil tako en lep in miren dan,da ne upam niti pohvalit.Maša je spala do 10 zjutraj,ob 5.30 je jedla in zaspala nazaj.Papcanje je bilo danes prav užitek brez zvijanja in krčev.No je bilo pa 3 dni pestro in sicer po cepljenju za Rotavirus,jo je tako hudo zvijalo,da je ob večerih neverjetno kričala in jokala,jaz pa z njo,ker je nisem in nisem mogla pomiriti .Očitno je bila blaga reakcija na vse. Jana tebi se pa dogaja to poletje .Imaš pa jake sosede,blagor ti .A nis sosedi rekla,da ko je mož videl njo zadaj na stopnišču,da se je sam vrgo.......mislim eni pa so loleki boleki pravi. Samo,da je z vami vse ok .Naj se vam nehajo dogajati neprijetne stvari in pridejo prijetnejše na plano. Mml poznaš kaj cepivo proti Rotavirusu?Kolk živo je to cepivo in kolk se moram bat,da se lahko Maruša naleze,če pride v stik z njim.Meni je sicer pediatrinja rekla,da je v njem zelo oslabljen virus,ampak me je opozorila,da si moram po vsakem previjanju pokakane Mašine plenice skrbno umiti roke.Sej to je logično,da si jih.Sicer je prvič imela pediatrinja navodila od cepiva v rokah,kajti Maša je prvi dojenček v Lenartu,kateri je bil cepljen in je možno,da ni tako seznanjena s tem. Bravo Manca za lulanje in kakanje . Arielca en velik Brini,da se čimprej pozdravi in začne zopet z vrtcem. Šnucika kaj so uši mimo?Meni je ravno mama danes razlagala,ko je brat iz šole prinesel,ko sem še bila dojenček z malo laski in poooolno uši . Cuma če se nič ne tipkamo več,dobro opravi v sredo,bomo stiskali pestke da bo vse ok in,da bo hitro končano. Bino mislim nate in na najin dogovor . Lonja ne mi delat lušt po morju ,jaz bi tako šla vsaj zaplavat,pa bo potrebno počakat do drugega leta. Ac upam,da ste vredu . Sonček kako tvoja anoreksija .Le zakaj ljudje vedno pomislijo na najhujše ,svašta.Upam,da nisi predolgo brisala parketa ,drugič pa nastavi coto,da ne bo odvečnega dela zaradi dobrega uroka . Štajerke (BlankaT,Pegica1,Krucibuci,HIMH)hvala vam za obisk,prijeten klepet,darilo za Marušo in Mašo in cartanje Maše.Bilo vas je resnično lepo videt in klepet mi je tudi pasal zeeelo.Upam,da kmalu ponovimo kak petek večer ali soboto,zdaj že imam odobren izhod ,ker malecki tako lepo zvečer zaspita. No to bo za nocoj vse,grem mal gledat NMK. Lepo bodite,uživajte maximalno. LP
< Sporočilo je popravil NRMM -- 10.9.2007 20:55:08 >