Izabela_
|
Ojla! Včeraj pridem popoldne po Matevža k varuški in mi pravi, da ima vročino, da je šel kar sam spat ob 11.30 (novum)... Seveda šok, mi pa čez 2 dni na letalo. Popoldne je kuhal in kuhal, ob 8h zvečer je imel čez 39 vročine. Dobil je svečko, vročina je padla, spal je kar lepo... Zjutraj vročine danes ni bilo, zato sem ga vseeno peljala k varuški. Do zdaj se mi ni nič javila, ampak saj me tudi včeraj ni nič poklicala, tako da samo upam, da je vse okej. Mož je medtem klical na agencijo, kaj storiti, če nas ne bo. No, ker smo zavarovali potovanje, rabimo samo zdravniško potrdilo, pa dobimo vse povrnjeno. Ampak tega nočemo, seveda, hočemo iti! Potem kličemo še za zdravstveno zavarovanje z asistenco, ki smo ga sklenili prejšnji teden po internetu, plačali z Viso, kako to poteka potem, ker niso poslali nobenega papirja. No, in gospa sploh nima podatkov, da smo kaj sklenili. Zdaj mož to ureja, ker denar so pa že trgali... Zmešnjave! Upam, da vseeno gremo in ne bomo rabili nič od naštetega. Cuma, mora ti biti kar zoprna tale sprememba. Ker jaz sem tudi imela napovedan CR, potem sem pa dobila v 37. tednu popadke in sem šla v porodnišnico, tam so pa takoj prišli s predlogom, da bi rodila po naravni poti. Meni to sploh ni prišlo v poštev, ker se na to nisem nikoli pripravljala. Bila bi čisto izgubljena. Drži se, vse bo okej! Nana Liza, pridna delavka si! Če ti paše hodit v službo, zakaj pa ne? Saj potem boš spet celo leto doma (sicer ne brez dela, logično). Mml, še tebi eno za zdravje. Ostale lepo pozdravljam in držite pesti, da danes Matevž ne prikuha domov!
|