|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
31.8.2007 8:39:09   
sonček balonček
Jutro!

Ups, skoraj bi na drugo stran ušle. Bravo Cuma za obrat na glavouser posted image ! A si že (še) doma? A potem boš lahko naravno rodila?

Jana73, saj napiješ se ga vedno lahkouser posted image !

Ste se kofetkarce in zelenočajarke včeraj imele lepouser posted image ?

Vsem želim čudovit dan, kljub gnilemu vremenu!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
31.8.2007 9:15:29   
lonja
Hja, včerajšnja kavica, sokec, tortica, sladoled in seveda čvek in vse ostalo kar sodi k temu je uspelo user posted image user posted image user posted image !

Udeležba: Manca (Mml), Ela (Jana73) in Ajda (Lonja) in seveda mamice..., deklice so pokazale izjemno mero ''družabnosti'' saj si je v Koloseju vsaka našla svojo obliko zabave, Ela je delala prevale na glavo, Manca je skrbela za stalno vzdrževanje fizične kondicije naše user posted image  Mml (BTW, res se dobro drži tale naša Mml), Ajda pa je letala brez enega štumfa okoli po avli Koloseja.

Upamo, da se udeležba do prihodnjič vsaj malo popravi in da nas pride pogledat še kaka decembrčica ali decembrček user posted image .

Do takrat pa se imejte vse lepo user posted image !

Cuma, pogrešamo te! Evo, eno belo user posted image  zate tja na izolski hrib!

Sonček Balonček, nimam pojma glede bolniške. Upam, da ti uspe kaj zrihtat!

lonja user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
31.8.2007 11:44:35   
mml
Dan,

lonja je že pridno oddala poročilo o včerajšnjem dogajanju user posted image . Manco je tekanje po Koloseju očitno tako zmatralo, da sva jo morala zjutraj po dolgem času buditi. Bo očitno treba zadevo ponoviti...samo kmalu, ker jaz sicer ne bom več v stanju za kratke šprinte za Manco, se mi zdi, da bo ona vedno hitrejša, jaz pa počasnejša user posted image

cuma upam, da ostane Tinkara lepo na glavi in se ne bo šla kakšnih akrobacij pred porodom user posted image . Sicer jutri je pa že september, tako da se PDP res približuje. Upam, da se počutiš dobro in da vas včerajšnje neurje in preveč prestrašilo.A se za vsak slučaj vseeno naročim k zobozdravniku in k tebi na kavo user posted image , tamo okrog 10. septembra...

sonček balonček mislim, da so odločbe za bolniško  v nosečnosti vedno samo za en mesec in ti bolniško po tem podaljšujejo iz meseca v mesec, samo kakšnih zelo zanesljivih podatkov pa nimam

arielca smo vaju včeraj pogrešali user posted image

Nana Liza upam, da si boljše. Očitno sem se nalezla nečesa od tebe user posted image , ker sem danes za dobro jutro dobila drisko in me prav pošteno sili na bruhanje user posted image , tako da nisem za nikamor in razmišljam, kako bi zorganizirala stvari, da bi lahko šla prej domov user posted image

...no od prejšnjega dela pisanja sta minili 2 uri in eno konkretno burhanje user posted image , trenutno mi je še vedno slabo in pospešeno iščem rešeitev, da grem lahko domov...upam, da se zadeva kmalu umiri in da ne bo zbolela še Manca user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
31.8.2007 12:28:56   
Nana Liza
mml-user posted image upam, da bo vse ok, sicer si pa privošči malo bolniške in se odpočij. Mene je včeraj dr. kar pogledala, ko sem rekla, da bom delala do konca. Mi je pa tale pavza zelo koristila in bi se jo lahko tudi navadila. user posted image  

Ela ima spet novo izboklino. user posted image Na čelu ji je sedaj po 3 dneh je ena buškica že skoraj zginila. Nova pridobitev je sedaj oteklina na ustnici. Vedno bolj ugotavljamo, da ne pozna še aktivnosti, ki se imenuje "hoja" in besedo "počasi". Posledično so buške in padci.  Pozna samo tek ali sedenje ter trmarjenje z besedo "NOČE"! user posted image   Za vsako stvar!  Pri teku obvezno gleda nazaj, da se še prej kam zabije. user posted image
Ta glaven je "očka", ki je njen zaupnik in "oh ter sploh". Zjutraj jo iz posteljice vzame lahko le očka in le on ji pripravi kakav. Ima take fore zjutraj, nam pa mudi v službo. Če kaj očka ne, pol v drugem planu je pa šele mami. Še dobr, da bom imela sedaj še enga, ki me bo potreboval. user posted image

Še septembra v službi in nekaj dni v oktobru, pol pa dopust! Komaj čakam, samo da ne bom potem kot tridelna omara, ki se ne bo mogla več premikat.user posted image

Sem sama doma in se mi že malo možgančki (od)navijajo.user posted image

Baje bo vikend lep! NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
31.8.2007 12:47:14   
cuma
Daaan!

Pa sem spet doma!
Najbrž se bo čudno slišalo/bralo, ampak : tako sem se že pripravila na to, da bom cartala Tinkaro in da bom rešena trebuha ... itd. da me je ta uspešen obrat čisto sesul. Pravzaprav nisem pričakovala, da bi sploh lahko uspel, ker je bila že (naj bi bila) spuščena z ritko v kanal. Potem pa je en sicer zelo fanji porodničar izvedel zadevo in je tinka zelo ubogljivo in brez upiranja šla na glavo. Zdaj pa je res fiksirana in se po njegovo ne more več obrnit. Po prvih urah zmedenosti in razočaranja (da Tinkare ne bom še spoznala) sem začela razmišljati o tem, da bom pa sedaj lahko rodila naravno ... z vsem kar sodi zraven ... negotovost, strah, pričakovanje in čaaaaakanje... Kakorkoli že, zdaj kar je je in se privajam na nove okoliščine. S tamalo je vse ok, Ema pa je bila tudi zelo pridna in sta se s tatijem super rihtala, ko me ni bilo. Tako da, smo vsi trije dali generalko skozi, naslednjič ko bodo popadki, pa upam, da bo šlo zares!

En user posted image  vsem in hvala, da ste mislile name!

Grem pozdravit domačo posteljo user posted image !

Cuma

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
31.8.2007 13:07:32   
mml
Nana Liza super, da si se spočila. Tvoji službeni dnevi so pa res počasi že prešteti. Jaz sem v službi še do začetka decembra, ampak mogoče res samo kakšen dan v začetku, po tem pa dopust in peka piškotov user posted image

cuma poskusi se še malo nalenarit, preden res pride Tinkara user posted image . Prednost kalsičnega poroda je, da si prej doma in hitreje prideš k sebi, slaba stran so pa šivi, če se jih ne uspeš izognit. Želim ti lepo počivanje

jaz se počutim obupno in grem domov, sem se zmenila s kolegom, da pokontrolira moji pomočnici, tako da grem domov v posteljo in upam, da bom popoldan že kaj boljše. Sem naredila test in popila 2 dcl čaja in pojedla nekaj prepečencev, zankrat oba konca držita in tesnita, samo upam, da se nisem prehitro pohvalila user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
31.8.2007 13:38:53   
arielca
Ojla,

Danes sem prosta user posted image , tako da sva šli z Brino na dooolgooo kavo, v šolo po delovno knjižico... In poslušajte tole: ravnatelj mi je podpisal vsa potrdila za napredovanje v nazive (še za čas pred porodniško) in ko sva se srečala mi je rekel, da je moja gospodična prava lepotička tako kot mami  in da blagor moji novi ravnateljici, ki me ima, ker me tukaj precej pogrešajo. WTF user posted image user posted image user posted image . Je pa to slišalo par mojih bivših sodelavk in smo se poem pošteno narežale na ta račun. Tip ima očitno smisel a črni humor al pa ma kakšno posebno obliko skleroze user posted image .

cuma, zdaj lahko obereš vse strategije za hitrejši porod user posted image ...

mml, jana73 & lonja, user posted image  za kofetkanje!

Nana Liza, ne sekiraj se preveč. Brina ima noge hujše od profesionalnih fuzbalerjev user posted image .

šnucika, vidiš, saj še znaš čvekati user posted image .

Zdaj se grem pa pripravit na 1. šolski dan. Ker bo ta vikend gotovo pester. Imamo šuštarsko nedeljo in vso pripadajočo zabavo user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
31.8.2007 13:58:30   
Izabela_
Ojla!

user posted image  Včeraj pridem popoldne po Matevža k varuški in mi pravi, da ima vročino, da je šel kar sam spat ob 11.30 (novum)... Seveda šok, mi pa čez 2 dni na letalo. Popoldne je kuhal in kuhal, ob 8h zvečer je imel čez 39 vročine. Dobil je svečko, vročina je padla, spal je kar lepo... Zjutraj vročine danes ni bilo, zato sem ga vseeno peljala k varuški. Do zdaj se mi ni nič javila, ampak saj me tudi včeraj ni nič poklicala, tako da samo upam, da je vse okej.

Mož je medtem klical na agencijo, kaj storiti, če nas ne bo. No, ker smo zavarovali potovanje, rabimo samo zdravniško potrdilo, pa dobimo vse povrnjeno. Ampak tega nočemo, seveda, hočemo iti!

Potem kličemo še za zdravstveno zavarovanje z asistenco, ki smo ga sklenili prejšnji teden po internetu, plačali z Viso, kako to poteka potem, ker niso poslali nobenega papirja. No, in gospa sploh nima podatkov, da smo kaj sklenili. user posted image  Zdaj mož to ureja, ker denar so pa že trgali...

Zmešnjave! Upam, da vseeno gremo in ne bomo rabili nič od naštetega.

Cuma, mora ti biti kar zoprna tale sprememba. Ker jaz sem tudi imela napovedan CR, potem sem pa dobila v 37. tednu popadke in sem šla v porodnišnico, tam so pa takoj prišli s predlogom, da bi rodila po naravni poti. Meni to sploh ni prišlo v poštev, ker se na to nisem nikoli pripravljala. Bila bi čisto izgubljena. Drži se, vse bo okej!

Nana Liza, pridna delavka si! user posted image  Če ti paše hodit v službo, zakaj pa ne? Saj potem boš spet celo leto doma (sicer ne brez dela, logično).

Mml, še tebi eno user posted image  za zdravje.

Ostale lepo pozdravljam in držite pesti, da danes Matevž ne prikuha domov!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
31.8.2007 14:32:06   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml
dopust in peka piškotov user posted image

se priporočam... user posted image user posted image user posted image  imam eno veeeeliiiikooooo prazno škatlo user posted image  

Nam ni nič slabo in tud ostalega spremljevalnega orkestra nimamo. Upam, da samo prehodno in ni nič resnega. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: arielca
Brina ima noge hujše od profesionalnih fuzbalerjev user posted image .

naša tamala ima hujše noge od tavelkega mulca, ki trenira 3x/teden.... OK, ampak on ima ščitnike user posted image   Mogoče pa ne bi bilo slabo, da jih dam še tamali na noge. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_
danes Matevž ne prikuha domov!

držim pesti in lepo se imejte! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cuma
sem se že pripravila na to, da bom cartala Tinkaro

jaz pa sem nestrpno pričakovala tvoj SMS user posted image
Ne skrbet, upaj na čim lepši, čim krajši in čim manj boleč porod! user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
da ne bom potem kot tridelna omara, ki se ne bo mogla več premikat.user posted image

Se moje napovedi uresničujejo? user posted image   Mal sem zlobna.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček
Jana73, saj napiješ se ga vedno lahkouser posted image !

rabim razlog!? user posted image

sicer pa...
eni pijejo od veselja,
drugi pijejo od žalosti
...

in nekateri od jutra! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lonja
deklice so pokazale izjemno mero ''družabnosti'' saj si je v Koloseju vsaka našla svojo obliko zabave, Ela je delala prevale na glavo, Manca je skrbela za stalno vzdrževanje fizične kondicije naše user posted image  Mml (BTW, res se dobro drži tale naša Mml), Ajda pa je letala brez enega štumfa okoli po avli Koloseja.

a ne? user posted image  Ena bolj asocialna kot druga. user posted image user posted image user posted image  
Ela pa sploh, ker je tečkala za vsako malenkost. user posted image  

grem mizo pospravit in počasi domov!

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
31.8.2007 19:21:04   
Nana Liza
mml-tvoji piškoti so tako dobri, da se kar sami topijo. Se priporočam za kakšnega.user posted image

jana- po tvojih napovedih bi morala pridobiti še 19 kg v 12 tednih. Misliš, da mi bo uspelo? user posted image

arielca- proti našem koncu je pa ribniška nedelja. user posted image   Želim, da poučuješ čim bolj pridne učence! Na koncu leta bodo pa še vseznalci.user posted image

Za fuzbalerja, ji pa še mal manjka. user posted image

Izabela-user posted image za Matevža. Držim pesti, da odpotujete po načrtih.

Pozdravček, NL.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
31.8.2007 22:05:31   
kofetek2010
cuma - si jutri za kakšno kavico? Gremo v KP, pa bi te rada spravila rodit... user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
31.8.2007 22:07:59   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

cuma - si jutri za kakšno kavico? Gremo v KP, pa bi te rada spravila rodit... user posted image

Sem že hotla predlagat tale decembrski recept user posted image  in sem nameravala šnuciko aktivirat. Ampak ker se jana sama javi še tolk bolš user posted image . Pa še cumi ne bo treba SMS-a pošiljat (kaj češ, sem Gorenka user posted image ). A pol ju3 držimo pesti?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 5062
31.8.2007 22:09:55   
kofetek2010
arielca - jaz bi vseeno SMS, ni mi v porodni za bit user posted image  
še boljše bil MMS s Tinkarino fotko user posted image  

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
31.8.2007 22:12:21   
arielca

arielca - jaz bi vseeno SMS, ni mi v porodni za bit user posted image  
še boljše bil MMS s Tinkarino fotko user posted image  

Al pa če cuma vzame PC v porodno pa sproti kaj napiše. Sej kakšne napake ji ne bomo preveč zamerle user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 5064
31.8.2007 23:05:03   
cuma
jana73:user posted image user posted image user posted image  seveda bi šla na user posted image !!! Pokliči!

mml: tudi ti bi se morala čimprej naročiti k zobarju ... saj veš, da se v nosečnosti ni za hecat z zobmi, ... sej ne zaradi mene user posted image user posted image ! Si kej boljše?

arielca: ooo še kako mu bo žal ravnatelju, da te ni obdržal ... tebi pa ne bo ... boš videla user posted image !
izabela: upam, da je Matevž ok! Jaz se tudi šele zdaj zares pripravljam na naravni porod, kolikor se pač lahko - sej je po moje itak vedno eno veliko presenečenje. Skušam misliti pozitivno in si pravim, da bo šlo!

lonja:user posted image  ko sem na izolskem hribu pila divko, sem se vedno spomnila na vas ...

Bo treba it spat ... user posted image user posted image user posted image  sem bila na doooooolgem sprehodu in pridno tekala za Emo ... zdaj imam čisto novo motivacijo za gibanje (beri kotaljenje) ... user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
31.8.2007 23:11:07   
kofetek2010
cuma - ti bom poslala SMS, ko bomo blizu KP (ima gospod oče sestanek kakšno urco ali dve - nisem pa čist zihr kdaj, mislim pa da ob 14h) user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
31.8.2007 23:21:52   
cuma
Mi bomo dopoldan v KP, popoldan pa v Izoli ... se bomo že našli, brez skrbi! A spakiram torbo kar s sabo na kavo ali bojo efekti prišli kasneje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5067
31.8.2007 23:23:05   
kofetek2010
kave ne boš dočakala ... jaz bom dobila tvoj SMS prej kot ti mojega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
31.8.2007 23:25:50   
arielca

kave ne boš dočakala ... jaz bom dobila tvoj SMS prej kot ti mojega user posted image user posted image user posted image

Vedeževalka jana user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 5069
31.8.2007 23:31:03   
kofetek2010
tako pač je.. NRMM je prej rodila, bino tudi user posted image

A misliš, da mora bit cuma izjema? user posted image

Neeeeeeeeee, ju3 je 01. v mesecu... bo tako kot Ema. user posted image  

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
31.8.2007 23:41:54   
šnucika
Ojla,babnce!user posted image

Šnucika je jutri spet v Kranju na evropskem.Danes sem totalno zagnilila na 50m delfin....valda,če grem na tekmo z zvitim križem (lumbago ischi) in se napapam ketonalov,pa me po 25 metrih na vodilnem mestu v svoji skupini kljub temu tako useka,da sem komaj prišla do konca bazena in še težje ven iz vode....Razmišljam,da bi od veteranov prestopila k invalidom...user posted image No,jutri moram preživeti še 50 kravl...
Tako,da ne bo nič z mojo pomočjo pospeševanja popadkov naši Cumi.

Zdaj pa grem spat,upam,da bom zjutraj kaj boljša...
Pa upam,da bo zvečer že kakšna novička tu gor...da je kakšen nov user posted image  prikukal na svet...user posted image

Lahko noč!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
1.9.2007 8:26:30   
cuma
user posted image user posted image user posted image  Dobro juutro!

Sonček sije, jaz sem tu, brez sence popadkov ... jih je pa očitno imela Ema ... se je dvakrat začela tako jokati ponoči, da sva jo komaj potolažila. Potem pa nazaj zaspala, kot da ne bi bilo nič?!user posted image  Danes ne kaže nobenih znakov bolezni ... mogoče pa je samo sanjala.

šnucika: user posted image user posted image user posted image  uh, mora biti to boleče!Srečno za danes!!! Če me jana danes ne spravi rodit, pa bi se res lahko kaj dobili user posted image  

jana: meni je tudi zelo všeč današnji datum ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
1.9.2007 8:52:58   
Izabela_
Mi smo vstali že ob pol 7h. Zvečer je imel Matevž le še 37,5 st. C, noč pa katastrofalna. Zbudil se je ene 3x, ampak vedno tak jok, da ne vem, kaj mu je. Me odriva stran, potem pa sedi kot kup nesreče in joka user posted image . Načelno ponoči odhajamo, nisem pa še sigurna.

No, tukaj pod Alpami se tudi dela sonček. Lepo se imejte danes ob morju vse, ki boste tam na user posted image .

Šnucika - dobro plavanje, pa čim manj ketonalov! user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
1.9.2007 9:56:52   
mml
Živjo, sem še živa...sem šla včeraj domov in se nalenarila in sem bila prepričana, da sem OK, tako da smo šli na običajni šoping, po tem sem pa v Sparu na veliko bruhala v vrečko user posted image , še dobro, da smo bili tam nekje zadaj pri posteljnini, da me ni videlo preveč ljudi...no po tistem je bilo pa boljše in me je nehal boleti trebuh in tudi spala sem kar OK

cuma saj bodo popadki user posted image ,upam ,da bo janin prihod zadevo pospešil, če ne se bom pa res še pred dopustom naročila k zobozdravniku user posted image

šnucika dobro plavaj danes, pazi, da te res prehudo ne zvije v križu, da te ne bodo reševali zi vode user posted image

Nana Liza dobiš piškote, če ne boš na dieti user posted image

jana kar spihaj pajčevino s škale, da jo bom lahko napolnila, ker jaz se že veselim peke (pa še user posted image  bo v Avstriji, tako da bom čisto brez nadzora, akr se tega tiče user posted image )

izabela upam, da je Matevž že boljši in mu vročina na bo več naraščala in boste na dopustu samo uživali user posted image

arielca dobro se pripravljaj, si pa predstavljam, da je ta vieknd v Tržiču noro...skratka lepo preživite to norišnico user posted image

Se grem oblečt in se spravit na tržnico. Moram vzet s sabo kakšno vrečko, če me spet napade bruhanje user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
1.9.2007 10:34:41   
kofetek2010
cuma - vsaj kak popadek ali dva bi pa lahko imela?! user posted image

šnucika - umiri se malo, leta so tu! user posted image  Seniorska liga je penzionistična, torej lepo počasi. user posted image  Veliko sreče! user posted image

mml - misliš, da te je videlo bolj malo ljudi? Kaj pa varnostniki? user posted image  Upam, da je bilo včerajšnje bruhanje zadnje. user posted image   Ela ima nekaj za Manco... user posted image  

Izabela - upam, da se temperaturo in bolezni doma pustili! Lepo se imejte! user posted image

Nana Liza - vse se da, če se hoče... meni je uspelo gor dobit po 1,5-2 kg na teden user posted image  

Grem familijo naterat, da se obleče!

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?