mml
|
Dan, no pa se je spet začelo...jesensko cijazenje v službo . Zato jaz rada hodim poleti v službo, ker na cestah ni drena, pa šefi so na dopustu . Sem bila danes mejno pozna že od doma, ker je prišla Manco čuvat moja mama (varuška ima pregeld pri homeopatu...), no pa to bi še šlo, ampak je bila na cesti prav bedasta gneča in ko pridem v službo, me na stopnicah pričaka eden od šefov in se mu je zdelo, da morava nujo predebatirati stvari, ki sva jih že vsaj 10x...no ja, sem zamudila po tem na prvi sestanek na drugem koncu samo slabih 5 minut . Skratka do 9.30 sem naredila že ta zoprne stvari, tako da upam, da bom naredila danes še kaj bolj koristnega in zanimivega. Manca je imela ponoči spet seanso...se je zbudila in zehala in po tem hodila po postelji gor in dol, vmes nekaj zacmevkala in po kakšne pol ure zaspala in mirno spala do jutra...sploh ne vem, kaj se ji dogaja , upam, da bo kmalu minilo, ker po tem, ko ona zaspi, jaz še eno uro ne morem zaspati... Nana Liza malo upočasni svoje aktivnosti, če ne boš imela doma takšenga divjaka kot je Manca . Mene kolegica vsakič, ko pravim, da sem vedno računala, da bom imela majhno, pridno, mirno, skodrano punčko, zafrkava, da sem si sama kriva, kaj sem pa v nosečnosti norela naokrog in delala do zadnjega trenutka . Bom tokrat bolj previdna, čeprav mislim, da glede na načrte ne bo nič iz tega (oktobra kongres v Torinu, konec novembra simpozij na Otočcu, septembra še dopust, pa verjetno se bo vmes še kaj našlo... ) pajaca upam, da dobiš novo službo in da boš v njej zadovoljna...kar se strokvnega izpita tiče...v najslabšem primeru ti lahko v sedanji službi zatežijo, da jim povrneš stroške...tako da pazi kaj podpisuješ (pogodbe o izobraževanju in podobno...) pegica a greš na AC v LJ ali v MB? Če potrebuješ kakšne info povej , ti javim na ZS, da ne bom s tem utrujala tukaj cuma lepo se pusti še razvajati, dokler imaš doma. Emo pa poskusi dati na kahlico, ko se zbudi iz opoldanskega spanja, če je plenica razmeroma suha, slej ko prej bo pogruntala kako in kaj, saj je super punca . Manca se je danes zjutraj zbudila s čisto suho pleničko in je po tem z veseljem poslušala dolgotrajno šumenje na kahlici in po tem reče "doooo žuža", kar nekako v prevodu pomeni dolga luža . Je imela namreč obdobje, ko je hodila na kahlico vsakih 15 minut in spustila par kapljic, ker se ji je zdelo zabavno, tako da smo jo po tem prepričali, da mora delat doooooooooooooolge luže . Edini problem je, da tudi, ko se polula v hlače, reče "dooooo" in čaka, da bo pohvaljena jana, če Macno vprašaš kako kliče Elo, sta dve možnosti...ali reče "Eeea" ali pa "duda" , tako da v Mancinih možganih je jasan asociacija med dudo in Elo...A sta vidve naslednji teden za kakšen popoldanski čvek??? Jaz sem v ponedlejek popoldanska, sicer pa nimava nobenih načrtov in obveznosti. Pride še katera??? lonja za dobro spanje na čolnu in vse ostale lepe trenutke med čofotanjem. Mene skrbi, kako bova Manco dobial ven iz vode, ko bomo na morju NRMM kako ste? Se moška depresija že umirja? A nič ne navija še za kakšnega , da bi dobil moško okrepitev . Kako sta obe princeski? Si že pogruntala Mašo? Upam, da ste vsak dan boljše bino kaj počenjate? A se je Beti že navadila, da se da spati tudi brez mame? Še dobro, da Bina sedaj spi sama, ker drugače bi bil pa na tebi že pošten dren . Manca sporoča Bini, da jo pogreša in da jo kliče "Bii" (smo pač samo na eno zložnih besedah...edine izjemo so "nujno" in "Tito" - pri moji mami je odkrila eno staro Prvo berilo, kjer je noter narisan želod, ki ji je zelo všeč in še Tito in ko jo vprašaš, kdo je v knjigi, kjer je želod, suvereno pove "Tito" ) sonček balonček upam, da je tvoje počutje že kaj bolj podobno normalnemu, ker moje je, razen, da sem popoldan še vedno neznosno zaspana, ampak nisem prepričana, da je to zaradi , ampak je zgolj lenoba . Manca nima kakšnih posebnih tiščalnih in ščipalnih napadov name, razen vsake toliko prišiba okrog ovinka in se vrže name, če slučajno ležim...najrajši seveda na trebuh, tako da me že resno skrbi, da bo naš otrok dvodimenzinalen Najbrž sem še kaj pozabila...ampak že tako na dolgo nakladam, da je joj...nič grem delat