mml
|
Dan Kako ste kaj? Mene je danes za dobro jutro spravila v malo slabo voljo naša varuška. Že 2 meseca govori, da bi rada, da ta petek pridemo prej po Manco, ker mora še spakirat, ker gre z vnukom na morje, rečem ni panike in se z zmeniva, da jo bo prišel iskat ob 13, kar je precej prej kot ob 15.45 (vsaj meni se zdi). No danes ji to povem in ženska pravi, da je mislila, da sva dogovorjeni, da Mance jutri sploh ne bo , ker mi je že tolikov naprej rekla...Pa še predvčerajšnim mi je rekla, da saj velja, da pridemo v petek prej po Manco,...Tako da mi res ni nič jasno . Seveda je sledilo še jamranje, kako ne bo mogla vsega spakirat in počistit...jaz pa tudi ne morem kar vsega pustit in vzet jutri dopusta...No bomo že nekako rešili zadevo, še vedno smo jo. Včerajšni sistematski pregled je minil brez večjih posebnosti , Manco je spravila v jok punčka, ki je na ves glas vreščala in je bila Manca seveda solidarna . Trenutne "manekenske" mere so 11,9 kg in 82 cm, obsega glave si pa nisem zapomnila, samo se mi zdi ,da je rekla 47,5 cm. Pri zdravnici je pridno pokazala kako se postavi stolp iz 4 kock (doma tega nikoli ne naredi), dala je pit dojenčku in stresla rozino iz kozarček in vmes čudno gledala, zakaj mora to početi . Po tem je protestirala, ko ji je zdravnica vzela kozarček, na vsak način je hotela imet stetoskop in seveda je spet protestirala, ko ga ni mogla dobiti. Brez problema je pa pustila, da ji je pogledala ušesa in usta. Skratka po velikosti in teži je v zlati sredini, bovlada vse kar je potrebno pri letu in pol. Cepljenje je prestala brez hujšega protestiranja in zaenkrat tudi ni kakšne reakcije . Včeraj je testirala svoje kolo in ni čisto prepričana, kaj naj z njim počne, tako da je ves čas lezla gor in dol in ga potiskala po dvorišču. Seveda je pa dosti bolj zanimivo kolo od sosedovega fantka Arielca Brina je pa že res prava gospodična . A že odštevaš dneve do konca šolskega leta? Saj ne vem, kdo težje čaka počitnice, učenci ali učitelji bino sem prepričana, da boš čisto lepo znala razporediti čas in ljubezen med tvoji princeski cuma a z Emo lovita jutranje rosne kapljice in svež zrak pred dnevno sparino? NRMM a si še v enem kosu ? Zdaj se pa PDP res že pošteno bliža jana sem se ob "tvojem" videu spomnila na Mancino premetavanje v trebuhu in da me je po 2 do 3 urah takšnega norenja že vse prav pošteno bolelo in nisem vedal, kaj naj naredim, da se bo vsaj malo umirila . Sem poskusila vse položaje, samo na glavo se še nisem postavila Nana Liza nič ne skrbi zaradi kil, glede na to, da jih tako brez problema izgubiš po porodu, po moje sploh ni panike. Bistveno je, da se dobro počutiš . Sicer je pa tako ali tako poletje in čas oblekc in majčk, tako da tudi kar se oblek tiče, ne bo panike (vsaj še nekaj časa) Čakajo me nekakšne reklamacije, se jih moram lotit, čeprav se mi ne da . Lepo se imejte in se beremo