mml
|
No tako, prazniki so mimo in pokorno se javljam na RR Vidim, da ste bile pridne in ste veselo čvekale Najprej seveda sonček balonček za novo pikico, nikar se ne sekiraj in predvsem uživaj, Lara bo sigurno super velika sestirca . A se držiš tradicije decembrk in boste tudi imeli še eno ? Saj vem, da je še krepko prezgodaj, ampak glej, da na s ne boš predolgo držala v negotovosti. Kar se pa vodilnega mesta tiče...če ti je namenjeno, te bo počakalo kljub porodniški in vsemu, sicer se bo našlo pa kaj boljšega pegica inkubacija za norice je do 21 dni, večina zboli med 10. in 14. dnevom, tako da si lahko izračunaš, če boš pikčasta nevesta . Mogoče si pa zadevo že prebolela, pa ni nikjer zabeleženo. Mene je danes tudi malo stisnilo, ko je varuška rekla, da bo imela v varstvu vnuka, ki preboleva norice , menda že par dni nima novih izpuščajev, tako da mogoče ne bo iz vsega skupaj nič. Sicer ga bom pa videla, ko grem po Manco. Moram približno vedeti, ker jo moram naročit k pediatru za cepljenje (Di-Te-Per-Polio-HIB). bino sploh ni panki za ponedeljek , midve sva se malo valjali po posteljah, Manca je delala prevale, po tem sva šli pa v šoping in na igrala pred BC na Rudniku. Si moram malo naredit seznam in pogledati, kdaj bi si lahko privoščila še kakšen dan dopusta. Imam še 11 dni lanskega dopusta, ki ga moram izkoristit do konca junija arielca kako je bilo na počitnicah? Upam, da ste uživali yasminka upam, da bo Ema že čisto hitro čisto zdrava (nam se že 3 teden vleče nahod , edina dobra stran je, da se je naučila pihnit skozi nos in da ji je všeč, če ji v nos pršim Aquamaris ali Operil ) jana ne izzivaj!!! (ampak rajši uživaj!!!!) izabela super, da je Matevž tako užival cuma a bi ti mogoče poslala malo svojega gospodinjskega duha še k meni ? Jaz sem se včeraj popoldan spravila na kolena in pobrisala tla po stanovanju in ugotovila, da bi bilo boljše, če bi to naredila lepo stoje z joggerjem, ker sem ugotovila, da bi bilo nujno ščistit kuhinjske elemente, vrata,... . Pa še kolena imam čisto odrgnjena . Očitno je zadnji čas, da si najdem kakšno gospo za 1x tedensko čiščenje, ker sem sicer slabe volje, ko se lotim pospravljanja NRMM kolo se ni vžgalo , sem pa ugotovila, da je kondicija kar OK in sploh ni večje panike. Sva z odkolesarila eno kratko gorenjsko turo (tako približno 18 km in ene 600 višinskih metrov) in je bilo prav OK, sploh nisem obupala in niti nisem bila prehudo upehana in za konec sem zvozila en fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul strm klanec (za katerega sem bila prepričana ,da ga ne bom...sem bila prav ponosna sama nase ) Blanka in HIMH kje je pa poročilo z morja????!!!! No pa še nekaj slikovnega materiala Dokaz o kodrčkih (cuma ta je posebaj zate ) Moja bodoča hišna opravila Treniram ravnotežje Ena rožica za vse vas