|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
24.3.2007 7:13:40   
NRMM
Juuuuuuuutro!

Bino vidim te user posted image ,si za eno belo user posted image ?Kako si kako Bina?

Pri nas prav turobno jutro,ponoči je lilo kot iz škafa,zdej je malo boljše.

Maruša in user posted image  še spita,jaz pa že od pol 7 tahaniram po stanovanju.Nekak mi paše vstajat po novem ob tej uri,se lahko v miru stusiram,pogledam mal tv in zabluzim na RRuser posted image .

Naša sračka se je umirila,očitno so bile krive klobase user posted image user posted image .Vneto ritko ima pa tako hudo,da me je kar groza,ko jo moram previjat,kaj šele njej user posted image .Ampak sej bomo tudi tole spravili v red.

Kje pa ste vse,da se na naši strani skroraj nič ne dogaja user posted image ?

Grem pristavit za kapučino,mogoče tudi vonj user posted image spravi k sebi user posted image ,da ne bo taki mir pri bajti.

A se iz danes na jutri prestavi ura user posted image ?Glede na govorice izpred zadnje prestavitve iz letnega na zimski čas,naj se ne bi in jaz močno upam na to,ker nam je pred par meseci pošteno zmešalo ves ritem user posted image .

Uživajte vikend!

l.p.
I&M

< Sporočilo je popravil NRMM -- 24.3.2007 7:16:24 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
24.3.2007 7:19:00   
NRMM
Pa očitno se še bo prestavila user posted image user posted image user posted image user posted image ,socer spali bomo jutri dolgo,kaj bo pa zvečer in popoldne pa mi še nekak ni jasno user posted image .

Od jutri poletni čas!

Ob 2. uri zjutraj se bo jutri, v nedeljo, pričel poletni čas, zato bomo urne kazalce premaknili za uro naprej, na 3. uro. Za uro nazaj, na zimski čas, jih bomo letos premaknili v nedeljo, 28. oktobra, ob 3. uri.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
24.3.2007 7:24:31   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma: ti kar pogumno. Če takega servisa na Obali ni potem le hitro user posted image user posted image user posted image . Bom delala reklamo zate. user posted image Trenutno je tudi moja prijateljica, ki ima decembrčka na Obali.

jana73: user posted image user posted image user posted image za dopust. Bom mislila na vas pa se delala, da tudi jaz počitnikujem. user posted image Bom prinesla lavor v dnevno, vžgala klimo....user posted image Kako je Ela? Že bolje? Mogoče bi bila pa rada Trnjulčica?

arielca:
ja kar se mleka ziče je res zabavno. Do otrokovega 1. leta lahko dobiš max. 10 škatel na mesec, Bina jih je 7,5 na mesev. Po nenem letu pa samo še 5. Ne glede na to, da otrok lahko je le par živil. Vem za eno deklico, ki lahko poleg tega mleka lahko je le še zajčka in polento user posted image . Ne vem, kdo si zmišljuje ta pravila. Bomo morali pač sami financirat vsaj dve škatli na mesec. Sicer pa sploh ne vem, če bo Bina novo mleko sprejela. A boš kmalu lahko uživala na novi sedežni? user posted image

NRMM: pri nas Bina občasno vrta po mojem popku in me lupčka po trebuhu user posted image , če ima pa kaj preveč časa bi se šla pa z mano sumo borbo user posted image . Včasih se ji komaj umaknem.  Pobožaj obe svoji deklici in pusti se razvajat.

HIMH:
Bini kremica iz Londona ne ustreza, ostalo mi jo je več kot pol in če želiš ti jo lahko pošljem za sprobat. Upam, da si kmalu odpočiješ. user posted image

Izabela
_: Veš, saj z Bino sploh ni hudo. Samo testi so slabši, koža je boljše, pa tudi zobki ven rinejo pa niti ni tako tečkasta. Ja, delo doma. Ta občudujem, da ti uspeva. Jaz sem ob koncu dneva zelo utrujena. Ras pa je, da bom kmalu diplomirala iz alergij user posted image .

mml:
a si se zgubila? A se tako vneto pripravljaš na službeno pot? user posted image Bina sprašuje, če bosta z Manco imeli še kakšno dopisno izobraževanje user posted image ? Kakšne inštrukcije ji ne bi škodile.

Ker so Bini med drugim ugotovili tudi alergijo na pršico, vas sprašujem naslednje:

•  sušilni stroj: Kako se obnese, a lahko not odeje in blazine sušim? Na kaj moram bit pozorna, ko ga kupujem?  Mali triki spretnih gospodinj?
  • antialergijske prevleke: Ali jih katera ima in katere? Sem zasledila dve firmi pa so cene zelo različne, pa ne vem ali je res kvaliteta drugačna ali je samo zaradi firme. Ena je Intervent, druga pa  Taja - Arkus. Ima katera izkušnje?

Predstavljajte si, da zunaj sije sonceuser posted image ... lep vikend

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
24.3.2007 7:29:47   
Taja Nagaja
NRMM: hvala za user posted image , sem skuhala čaj user posted imageuser posted image user posted image user posted image za ustavitev sračke. A veš, včeraj me je ena gospa, ki je imela poskušino salam v trgovini,  prepričevala, da imajo salamo, ki je primerna za otroke user posted image . Ja, še zelenjave ne smemo bo pa salamo jedla user posted image . Sem ji rekla, da že mogoče, da take za alergike pa najbrž nimajo. Me je prav pisano gledala. user posted image Sem se odločila, da bom poskušala vse obrniti bolj na sončno plat. Se bomo pa menili le kaj lahko in ne česa vse ne smemo. Je bolj zabavno. user posted image Kar pa se zgodnjega vstajanja tiče. Bina je svojo uro premaknila že en mesec nazaj. user posted image

pa pa

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
24.3.2007 7:34:13   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Ker so Bini med drugim ugotovili tudi alergijo na pršico, vas sprašujem naslednje:
  •  sušilni stroj: Kako se obnese, a lahko not odeje in blazine sušim? Na kaj moram bit pozorna, ko ga kupujem?  Mali triki spretnih gospodinj?
  • antialergijske prevleke: Ali jih katera ima in katere? Sem zasledila dve firmi pa so cene zelo različne, pa ne vem ali je res kvaliteta drugačna ali je samo zaradi firme. Ena je Intervent, druga pa  Taja - Arkus. Ima katera izkušnje?

Zelo težko je tole s pršico,sploh v zimskih časih,ko je zaradi ogrevanja dosti več prahu. Meni se je ta alergija pojavila nekje pri 18 letih in smo doma vrgli ven vse tepihe,položili parkete,sicer stanje je bilo boljše,ne pa ok.Nimam tole stalno,se pa mi pojavi na vsake toliko časa.Dobim Tafen razpršilo in potem je en čas mir. Na vso srečo se mi ni pojavilo v nobeni nosečnosti,upam,da bo tako tudi še teh par mesecev.

Sušilni stroj:mi ga imamo od kar sva šla na svoje. Je super stvar in v njem sušim vse tudi odeje in blazine. Imam pa ločenega od pralnega stroja,ker eni pravijo,da kombinacija obeh ni ok user posted image .Nekak sem se tudi odločila za takšnega,ki mu ni bilo potrebno delati odtoka za kondenz (kondenzacijskega)in sem res z njim zadovoljna.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3855
24.3.2007 7:35:30   
HIMH
Evo mene še iz druge nočne in se mi sploh ne spi sploh ko pomislim, da gre ura zjutraj naprej kar pomeni 1 uro prej vstajanje in pol že ob 5 ponovno proti službi mam ta mesec že od 5.3 196 ur.

MOGOČE KATERA VE OD KOLKOM NAZAJ LAHKO PRENAŠAJO MINOS URE KER MENI GA KO BAJAGI IZPRED 2 LET IN SEM ZATO SKOZ V SLUŽBI.

Spočit se pa tak itak nima časa pri tem tempu.

BINO ej če ti je res ostalo bi probalaz to kremico ti na zs pošljem naslov ti mi pa javi kako bova poračunale user posted image .

Nič sedaj se grem umit in dat uniformo prat in ajo ajo tam do 12 pol grem pa v šoping.

Lahko noč in dober dan

Neposredna povezava do sporočila: 3856
24.3.2007 7:37:18   
NRMM
Ja zdej bom mogla pa 2 kavici spit,ko si me prehitela s čajem user posted image .

No salame za otroke,kakšne sestavine pa so bile v njih?Naša ima ful rada suho salamo,sploh čajno ampak z njimi ne pretiravamo.

Maruša pa začuda še vedno spi user posted image user posted image .Verjetno tudi zaradi tega,ker včeraj čez dan ni nič,lakota pa jo očitno še ne daje.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3857
24.3.2007 7:38:52   
HIMH
BINO svetujem ti Wirpoolovega je energiski raz B in je super A OBVEZNO MORA BIT LOČEN OD PRALNEGA STROJA kar se pa tega tiče je pa tak ker je pol perilo malo bolj muckasto ti svetujem stvari ki pridejo v stik z kožo posušit naravno in dat pol not samo malo prezračit.

Maš še AEG ENG. raz. A je pa okoli starih 210 tisoč sit malo se pozanimaj v trgovini pa uspešen nakup.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
24.3.2007 7:39:16   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

Nič sedaj se grem umit in dat uniformo prat in ajo ajo tam do 12 pol grem pa v šoping.

Le glej,da te spet ne bom kje srečala,ker vsak vikend mi tole glih ni potrebno user posted image user posted image ,malo heca,da boš lažje spala.

Ajde ajo ajo,da boš fit popoldne.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
24.3.2007 7:42:18   
HIMH
Tak sedaj pa te bom zanalašč poiskala samo pazi se sem hujša kot sova in fbi

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
24.3.2007 7:44:30   
NRMM
user posted image user posted image user posted image Glej,da te Janša ne bo začel zasledovat user posted image user posted image .

Ne bo ti uspelo,se bom skrila,sam da bo  mir user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
24.3.2007 7:58:57   
arielca
Dobro jutro, dober dan!

Mi2 sva bili danes zgodnji. Brina je ropotala že malo čez šest, ob pol sedmih sem jo prestavila k sebi, malo pred sedmo sva bili pa že v akciji user posted image . In sem pošteno user posted image , ker sem ponoči slabo spala, med tednom pa vstajala okoli pol šestih.

bino, jaz imam sušilca Gorenje (kondenzacijskega) in sem zelo zadovoljna. Ker pozimi nimam prostora za sušenje, bi brez sušilca težko preživela user posted image .  Sedežno bomo pa začeli uporabljati v začetku aprila, če ne bo zamude z Brinino sobo.

HIMH, zakaj pa ti delaš nočne user posted image ? Tega ti sploh ni treba user posted image . Imam prijateljico policajko, ki ima 2,5 let staro punčko, in ne dela nočnih.

NRMM, vaši gospodični fajn ritko luftaj in preden ji daš plenico, preveri, da bo res suha. Pri nas je pomagala tudi kombinacija Bepanthena in Johnson's kreme za vneto in rdečo ritko. user posted image

Pri nas pa že nekaj dni počnemo tole user posted image :

user posted image

Uspe ji lulati, 2x je pa tudi kakala user posted image . Običajno gre sama do kahlice in reče 'kaha' (kahla) ali 'lula' (lulat). Sicer še vedno lula tudi v plenico, ampak če se spomni, je pa kar pridna.

Zdaj me čaka kup perila za oprat, mal bi bilo fino po tleh pomit in kakšno pripravo narest. Še posebej, ker je vreme user posted image . Lepo se imejte.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
24.3.2007 9:26:40   
cuma
Dobro jutro!!! user posted image user posted image user posted image

Kislo vreme, je pa le sobota user posted image .
Te dni, sem se bolj slabo javljala, ker sem imela taščo in tasta na obisku, mojega user posted image  pa skoraj nič ni bilo doma ... Ema navita na 1000 zaradi zob ... (prišla je ven desna spodnja 4ka user posted image ), tako da ni bilo časa in energije za RR. Mi pa tudi ni jasno, zakaj še vedno ne štima vse kot bi moralo user posted image  (nevidni nicki ...).
Drugače: hvala vsem za podporo in vzpodbudouser posted image ! Mml in pegici hvala za zanimive linke! Nekaj sem že naštudirala, nekaj še bom ... kolikor pa sem uspela do sedaj zvedeti, bo druga varijanta precej bolj izvedljiva in precej manj tvegana. 
Izabela: zelo bi bila vesela, kakega nasveta in če bi mi povedala kako je bilo, ko si začela, kako in kdaj je zalaufalo...delaš čisto sama, ali imaš sodelavce?

NRMM: moj oče je Emi za ritko napisal (predpisal) odlično kremico, ki pa jo morajo v lekarni zmešati..in je bila zelo vneta ritka v enem dnevu ok! Če želiš, ga lahko vprašam kaj je notri in ti napišem?

Bino: user posted image  za pozitivno mišljenje! Glede sušilca: mi imamo kombiniranega (pralno/sušilnega) in smo zadovoljni, res pa je , da ge ne uporabljam zelo pogosto. Dobila sva ga za darilo, ko sva živela na 30m2 brez terase, takrat je pa laufal non stop user posted image ! Aja firma je indesit

jana73: najbrž ste že na poti...kakorkoli: uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HIMH: sladko spi!!!

mml: kje siii?user posted image  A si potem našla majčko?

arielca: user posted image user posted image user posted image  za Brino! Ema ima pa drugo veselje: vedno se polula , ko jo zvečer damo v banjico! user posted image  ...in to stoje..., pa še fajn se ji zdi user posted image . Mislim, da bomo tudi mi počasi kupili kahlo - bolj za hec kot za res sicer ....

Lep sobotni dan vsem! Glede na vreme, bom danes prala in likala ... in likala ... in likala user posted image user posted image user posted image  user posted image !

user posted image user posted image user posted image
Cuma 

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
24.3.2007 16:36:48   
cuma
Ojla, spet jaz!
Če vam grejo na živce manjkajoči nicki, pojdite z miško na črn zmazek na vrhu foruma (nicki eden čez drugega) in počakajte par sekund - čudežno se bodo pospravili na mesto user posted image !

Lp Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
24.3.2007 18:16:20   
Izabela_
Ha, pa res, so se kar zložili na svoje mesto. Potem pa, ko zapustiš stran, se spet pospravijo. Pridni! user posted image

Cuma, se ti bom javila na ZS in malo napisala, kako gre pri meni in kaj počnem, samo da najdem malo več časa....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
   RE: Decembrke 2005
24.3.2007 18:46:30   
HIMH
Punce no z spanjem ni blo nič sem se mogla po  cca 40 min zbudit je mogo ati podnujno delat in mala se je zbudila tako da grem počasi porihtat malo in spat dalje se bosta moja2 porihtala.

ARIELCA ja če maš ok šefa to gre jaz bi pol mogla delat več ali majn popoldan in pol sploh nebi bila dost z malo zjutraj spi pol se porihtava in gre v varstvo no zvečer ob 23 pa spi.Tako sem vsaj čez dan z njo.
Mam res šefa sem ga vprašala pa m za ubit.Skratka že tako sem skoz v službi in sem jezna ko user posted image  sem ga vprašala na začetku kako in kaj in mi je povedal naravnost JA MI VAS NERABIMO DOSTIX DOPOLDNE IN POL TI JE JASNO DA SI NAREDU ZA POPOLDANSKE ŠIHTE.

Nič grem naret večerjo pod tuš in pol v mižule ker bo ura hitro 4 oz 3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
25.3.2007 9:53:58   
arielca
Vsaka mama je prava mama,
dana za srečo in na veselje.
Prava. In ena sama.
Za vse življenje.
Danes, drage moje, je naš dan. Preživite ga lepo!user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
25.3.2007 9:55:20   
cuma
Juuutrooo! A še spiiiteee? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že doolgo pokonci...predolgo user posted image . Emica je zbolela user posted image . Ponoči ji je nosek začel nagajati, zdaj pa ima že vročino. Upam, da je samo prehlad.
Sicer pa nič ne jamram, ker se zavedam, da je zelo malo bolna. Na zadnje je smrkala po RD, potem pa nič več... tako da..., vsem viruskom pa tudi mi ne moremo ubežati ... očitno.

Jaz sem se kar začudila danes, ko sem pogledala na nosečniški koledarček .. kako letijo tedni user posted image !!! Sploh ne morem dojeti, da gre tako hitro. Bino in NRMM: a gre tudi vama tako hitro tale druga user posted image ???

Izabela: Hvala!user posted image

Moj možek nekaj pospravlja, Ema gleda risanko, jaz pa moram pogruntat, kaj bi danes kuhala user posted image . Zunaj divja burja, tako da bomo danes kar lepo doma.
Imejte lep dan! Pa javite se kej!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.3.2007 10:17:42   
Izabela_
Dobro jutro!

Cuma, sem ti pisala na ZS. Upam, da z Emo ne bo prehudo in da bo kmalu zdrava... user posted image

Grem delat ob moji user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.3.2007 10:22:37   
arielca
Dober dan,

A ste že premaknile urine kazalce user posted image ? Upam, da naša gospodična ne bo premaknila svojega bioritma v kakšno čudno smer user posted image .

HIMH, saj si predstavljam, kako je user posted image . Amapk če že na policiji kršita zakone, potem jih pa mi tudi lahko user posted image .

cuma, user posted image user posted image user posted image  za Emo. Naj prehlad hitro mine. Sicer pa ni nič čudno, da je tako, ker je vreme res user posted image . Ja imam danes za kosilo juho, dušeno govedino, riž ali kus kus z zelenjavo (se še odločam user posted image ) in solato. Pa puding, če bosta moja2 pridna.

jana73, KJEEE SIII user posted image ? Pa mml, bino, Pajaca, ac, Nana Liza,... En kup pograšanih user posted image .

No, mene zdajle čakajo priprave. Pa en kup cunj za zlikat se že par dni noče nikamor premaknit user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.3.2007 12:58:03   
NRMM
Daaan!
Najprej vse lepo mamice user posted image user posted image  ob našem prazniku.

Nekak se nam kaže sonček,ampak nima prehude volje za touser posted image .Ura nas zaenkrat ne jezi,smo vstali ob 8,ob 12 je zaspala,tako,da zvečer ne bi smelo biti nekih problemov,upam vsaj,za preizkusit bo,kaj pa se bo iz tega razvilo pa bomo videli user posted image .

Danes mi celo ni treba stat pred štedilnikom,je tašča povabla na kosilo ima jutri rd.Upam pa,da bo vsaj 1x kosilo steklo brez njenih pametnih pripomb in,da se bom v miru najedla.

CUMA enn veelik user posted image  za Emo,da se čimprej pozdravi.Kar pa se tiče minevanja tednov v sedanji nosečnosti,pa nekak ne sledim več.Danes 3 mesece bi naj bili že 4-je user posted image user posted image ,kdaj je teh 6 mesecev minilo pojma nimam,čas beži in junij bo tu v trenutku user posted image user posted image user posted image .

HIMH dej,da te malo potolažim s tem,da ko zadeneš na lotu,da bo boljše user posted image . Tega tvojega položaja v službi ti pa ne zavidam,daleč od tega in ti verjamem,da vam nekak ni lahko user posted image .Sej se boste navadili in bo boljše.In Hana je pridna punca in ima rada svojo mamico,tako da je potem še slajše,ko preživita proste ure skupaj.

Samo res kje je mml?Za jano vem,da uživa na zasneženih strminah,Štajerke so itak lene user posted image ,druge razlage ni.Tudi Nana Liza in ac sta med pogrešanimi,Bino pa verjetno uživa na sedežni user posted image .

Prelepo nedeljo vam želim in uživajte maximalno.

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.3.2007 20:23:53   
HIMH
TUDI IZ MOJE STRANI VAM OB DNEVU ŽENA ŽELIM OBILO LEPIH TRENUTKOV Z MALIMI IN VELIKIMI SONČKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Čeprav je dneva skoraj konec a je meni ki še nedelje delam oproščeno a neuser posted image .

Naše pikice ura ni kaj dost zmotla je spala od 21 do 10 le popoldanskega spanca niso mogli priklicat in je sedaj že v postlci in upam, da je zaspala.

Sta me pa moja2 presenetla z lepim spomladanskim šopkom in nečakinja z eno rožico pa še kosilo so mi postregli PAŠE KO SE VSEDEŠ NAJEŠ REČEŠ HVALA IN GREŠ to je privilegi nedeljskega dela user posted image  user posted image  user posted image .

PEGICA hvala za včerejšno kavo, ki me je dodobra zbudila glede na to da sem spala cca. 45 min ŠTAJERKE LAHKO VAM JE ŽAL, DA NISTE PRIŠLE

NRMM  ej priznaj, da mi zavidaš službo user posted image . No se pa nismo srečali ej kak je sedaj blesav ta Evropark če hočeš vozek vzet moraš okoli riti v žep po njega groza.
Hvala bogu, da je Hana tako dobrovolna itd. ker če nebi bila bi popizdla glede na šiht.

SEM SI PA IZBORILA 7 IN 8.3 PROSTO

ARIELCA Ja tak je to tudi tu se krši a kaj ko njim nemoreš kaj dosti tebe pa to pošteno drago stane.Drugače pa obstajajo ishodi v sili ki se jim reče b.d čeprav je pol mučka a kaj čemo.

Ej zadnji čas je da grem spat ker mojo pisanje nima smisla mešam ko vlka eh ko pa sem že od 3 op 4 pokonci in še nedelja je na Gruškovju obupno polna ko se množica zdomcev vrača kot, da nimajo kaj druga počet iz tedna v teden ista pesem.

Evo pa vas je zagnjavla ena lena štajerka a ne NRMM sedaj ga pa piči AJO AJO.
lep delavni teden

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.3.2007 20:45:48   
kofetek2010
čeeeeeeeer!

Pokorno javljam, da smo nazaj iz smučanja. user posted image   Fotk ni in jih ne bo, ker se nihče ni spomnil, da bi delal fotke. user posted image
Smučala sem 3 ure a me noge tolk bolijo, da komaj hodim. user posted image  Bilo ful je novega snega in nič preteptane proge (zgleda, da še niso slišali za ratrag), pa še pihalo in snežilo je, in na meglo ne smem pozabit. user posted image   Ja, nadelala sem se. Mogoče bom rabila bolniško. user posted image

Ela je spet tista stara Ela, upam, da tako tud ostane. user posted image user posted image user posted image  

bino - mi imamo sušilca Zanussi že cca. 8 let in je ful OK user posted image  

grem gledat 1. del 2. sezone Preason break-a (Beg iz zapora), je bila ena na RR tako dobra in mi je posnela na DVD ... user posted image

uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.3.2007 22:09:53   
NRMM
Čeeer!

Nas pa je ura totalno,da ne rečem kaj user posted image . SIcer smo imeli malico,lepotni spanec,kosilo,malico vse po novi uri ,nočni spanec je bil pa tudi po novi,tako da je zaspala ''šele''ob 20.30 in verjetno bo tako tudi ostalo.No sej ko se bo začelo lepo vreme bo tak super to,da bova lahko malo dalje zunaj user posted image .

HIMH upam,da že spiš,ker si 3/4 narobe napisala user posted image .Za dan žena si malo pozna user posted image ,tak da čakam še voščilo za materinski praznik user posted image ,fraj dneve pa upam,da nimaš že zazihrane za drugo leto user posted image .....sej verjamem,da si utrujena,ampak sej veš malo te morem hecat. Kar pa se europarka tiče,pa rajši ne bi.Vozek voziš okoli kot,da si na nedeljskem sprehodu in tisti otroški Čarobni park je obveza user posted image ,če smo tam...tak da,bova z Marušo kar omejile obiske E,ko bova sami user posted image .

Jana sej ni važno kak ste se imeli,glavno,da ste bili malo z možgani na paši in v tujini user posted image .

Ja nič,grem tudi jaz počasi v mižule,ura je cajt,jutro bo pa tudi v trenutku.

Uživajte!

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
26.3.2007 7:57:31   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Tudi nas ura še malo daje. Pa bo že. A ne?

cuma: ja ta user posted image gre veliko hitreje. Včasih kar pozabim, potem pa naredim kakšen gib narobe in me malo zbode. Se takoj spomnim user posted image . user posted image za Emo, da bo kmalu spet zdrava.

NRMM: Kar se salame tiče - neka piščančja posebna user posted image , jaz nisem pristaš takih stvari. Če ima Maruša rada čajno salamo bi mogoče poskusila s suho konjsko salamo ali pa s konjskim pršutom user posted image . Kakšno vreme si naročila za ta teden? A moram škornje pripravit?

jana73: user posted image user posted image user posted image za oddih. Če se pa slabo počutiš ti kar v bolniško user posted image . Kako kaže - boš soseda al ne? user posted image

arielca:
en dan se ne javim pa me že pogrešaš . Držim pesti, da bo Brinina sobica prišla zares kmalu. user posted image

Bina pa je od listanja kuharskih knjig presedlala na "kuhanje". Iz omare vzame posodo, poišče žlico, vse skupaj odnese na mizico in potem meša in meša... nato nahrani kužka in dojenčka in zopet kuha user posted image Se že zaveda, da v kuhinji ni nikoli konec dela. Vmes sleče še Snoopy-a in se jezi, če ni vse tako kot si želi user posted image . Ima pa občasno razmetalni dan, ko vse igrače letijo po sobi user posted image , včasih se loti tudi predala s krpamiuser posted image

Pri nas je tako lepo sončno, upam da tako tudi ostane. user posted image Bi šla rada na krajši sprehod, da Bina sproba voz, ki smo ji ga kupili v soboto. Je bila ful navdušena nad njim pa smo jo napakirali v voz, ga kupili in se odpeljali do avta user posted image . Sicer je namenjen za prevoz peska za malo večje otroke user posted image , pa kje to piše user posted image user posted image user posted image . Sem hotla Bini kupit peskovnik pa bom za enkrat kar brez, baje takim otročkom s problematično kožo mivka samo škodi. Ji bomo pa ta teden najbrž kupili še gugalnico. Komaj čakam, da bova imeli zabavo malo bližje hiši user posted image .  Eno gugalnico sicer že imamo, samo tista je moja in je ob Ljubljanici, pa se mi ne da večkat na dan do tja user posted image pa še sama se ne more gugat ker ni zaščitnih prečk, z mano se pa ne guga prav dolgo.

Lep sončen dan

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.