|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
12.2.2007 14:22:46   
lonja
Ojla čveke,

mami user posted image ima sicer ob 16.15 spet enega od razgovorov, ampak se pustite presenetit. Mogoče se prikaževa v BTC-ju, će boste seveda še tam. Sicer pa, če bo katera od udeleženk zdele še kej gor, a to je noter v BTC-jevi poslovni stavbi? Veste, jst sem iz rovt (beri Vrhnike) in nisem prav pogosta obiskovalka BTC-ja.

Pozdravček

lonja

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.2.2007 14:36:05   
kofetek2010
lonja - tale Arena Vodafone Live je stavba nasproti Koloseja (drži se stavbe od bivšega Bof-a) user posted image  

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.2.2007 14:42:31   
sonček balonček
Pozdrav vsem!

Bino, kje in za koliko si našla črnega Buzza v akciji? Jaz bi ga pa kupila, če bi bil kaj ceneje kot pri Sončku in BC.

Prosim sporoči mi!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.2.2007 15:14:26   
Taja Nagaja
sonček balonček: znižani Zapp letnik 2005 = 141, 85 € v Pikapolonici na Rudniku; v soboto so ga še imeli

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.2.2007 19:29:05   
Taja Nagaja
Nama ni uspelouser posted image . Preden sva pojedli kosilo in vse zrihtali je bila ura 17. Mogoče nam uspe kdaj drugič. Mi je zelo žal, da se nismo uspele videt. Malo me daje "spomladanska" utrujenost.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.2.2007 19:56:05   
mml
user posted image Bina in bino  smo vaju danes pogrešali  user posted image . Upam, da se uspemo dogovorit za kakšen drug dan za čvek in lovljenje decembrčkov user posted image .

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.2.2007 19:58:41   
kofetek2010

pri naslednjem srečanju je nujna oprema dobra varuška oz. najboljše za vsakega otroka ena user posted image  

mene ful noge bolijo user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.2.2007 20:53:07   
Nana Liza
Bino in lonja-škoda, ker vaju ni bilo svojima user posted image . Moram priznati, da je bilo precej živahno v smislu "mami, ne vidiš me, ha ha?" user posted image   So se Manca Ela in Ela igrale skrivalnice. Ela mi je enkrat celo pobegnila in mi pognala malo adrenalina. user posted image Smo prijetno pokramljale. Upam, da vama uspe priti naslednjič. Tudi kosilo mi je vmes uspelo pojesti - čokoladno torto in kavico. user posted image

Jana-ni slaba ideja za varuško, resno premišljujem.user posted image
Punce postajajo vedno bolj zvite.

Pozdravček, NL.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.2.2007 7:18:33   
lonja
Ja, res je tudi nama ni uspelo. Sem vzela moja dva na razgovor in sta me revčka eno uro čakala in pol res nisem imela ''ksihta'', da bi user posted image  predlagala še Areno Vodafone. Upam, da se vseeno kaj kmalu vidimo.

Pozdravček vsem!

lonja user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.2.2007 8:03:49   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

mml, jana73 in Nana Liza:
tudi mi2 vsaj že kar pošteno pogrešava

Včeraj sem klicala, če mi mislijo sedežno pripeljat še letos. Baje je že v skladišču in me bodo kmalu obvestili kdaj jo dobimuser posted image . Bom tako prijazna, da jih bom vsak dan poklicala in potem še zatežila, če je ne bodo postavili v dnevno. Saj je jaz res ne morem. A ne?

user posted image Se mi zdi, da se vrtim v začaranem krogu in ne znam izstopiti. Bini rastejo zobje. Umiri se le tako, da leži na meni. Če spiva skupaj se pregreje in je lisasta, če spi v svoji postelji se čez  dve uri zbudi in potem uspavanje traja vsaj pol ure. A bo kmalu konec? user posted image

user posted image Da ne omenjam, da ima na ličku  zopet izrazitejši flek. user posted image In potem me folk sprašuje: A je padu? user posted image Ja valjda, direkt na lice in potem smo jo še po asfaltu vlekli... občasno jo pa s šmirglovim papirjem božamouser posted image

Sem slabe volje, ko se ji takole poslabša. Se mi zdi, da je povezano z vremenom. Pa še glede hrane nekaj štrajka. Razmišljam, da bi ji spekla rižev kruh. Samo ne vem, kaj naj dam gor, ker je baje bolj suh. No, moroče mi kmalu kapne.

Imejte lep dan

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.2.2007 8:05:56   
sonček balonček
Bino, hvala ti za info. Sem mislila Zappa, ja. Pa prav črnega bi imela (ali pa rdečega). Bom poklicala tja. Pa saj ne vem če se mi splača ga it v Ljubljano iskat. Bomo videli!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
13.2.2007 8:49:01   
NRMM
Jutro!

No za nami ena normalna noč,glede na včerajšnji dan..........mislim,da se mi bo od te sračke pri Maruši zmešalo user posted image user posted image .Ni konca in kraja,čeprav mi je na med.over.net pediatrinja odgovorila,da takšna viroza traja en teden,torej če to drži smo na koncu...upaaaaaaaaaaaam.Zdej veselo papa že dva dni borovnice in res upam,da ji tole rito zaštofa.

Vreme je bolj čudno,ravno prav za spanje,tako da si bom najverjetneje mal privoščila počitka glede na to,da sem ponoči večx vstala in hodla vohat v sobico user posted image .

Bino upam,da čimprej dobiš sedežno postreženo v dnevno sobo,pa da Bina čimprej pogrunta kako fino je spat sam v postlci. Imamo pa res zanimive otroke. Moja noče ajat zraven mene,čeprav na začetku je,sedaj pa more res biti zelo zaspana sredi noči,da zaspi,ampak ko se zbudi,se začne jokat,če se takoj ne oglasim,ker verjetno ne ve kje je user posted image . Ti še greš kaj delat do nove porodniške ali boš v bolniški? Kako pa pasji naraščaj? Je bilo kaj učinka ali je kuža streljal slepe naboje user posted image user posted image ?

Cuma še ležečki ali že diši po Divki?

Lepo bodite in uživajte čeprav ste v službi.

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
13.2.2007 9:43:59   
cuma
Jutrooo!

Pri nas smo pokonci od 8.00. Ko se zjutraj okoli 7.30 oglasi iz njene sobe, jo grem iskat in potem še malo poležavava. Ko pa začne lakota delati svoje je treba po hitrem postopku vklopit toaster in pogreti mleko user posted image . Sej ne vem, katera je bolj nestrpna - jaz ali ona user posted image . Potem spije flašo, jaz svojo flaško actimela in ko se kuha Divka Ema že pridno je kruhek za mizo oziroma mami odžira toast user posted image . Ko se dobesedno "napokava" sledi igranje v dnevni sobi, dokler Ema ne naredi "izdelka" in mi ga s težkim srcem pusti odstraniti user posted image . Nikoli ni bilo težav na previjalni, sedaj pa upiiiraaanjeee user posted image !
Potem mama cuma prižge računalnik, Ema pa dobi Telebajske, da v miru prečekiram pošto, morebitne nove projektiče user posted image  (spet sem enega dobilauser posted image ) in seveda še RR!

Lepo, da ste se včeraj dobile ... a bojo slikice? Sicer pa kaj sprašujem... zdej so naše frajle že tako hitre, da ko hočem Emo poslikati, jo moram posesti v stolček, drugače mi uide iz kadra user posted image .

Bino: user posted image  ful je hudo, ko se trudiš na vse pretege, pa še vedno ni pravega učinka... naj Bini čimprej izzveni tale alergija user posted image !

NR: Upam, da bo Maruša kmalu zdrava in da se boš tudi ti lahko naspala!
Ema je dojela, da naju ne rabi za uspavanje in uspešno vsak dan 3x sama zaspi user posted image user posted image user posted image . Še ena domača naloga opravljena za lažji prihod user posted image ! user posted image

Jaz pa sem ugotovila, da sploh več nimam prijateljic ne prijateljevuser posted image . Počasi počasi smo se odtujili, kličemo se vedno manj, vidimo pa še redkeje. Tistih par dobrih prijateljev iz faksa, ki so še ostali je razpršenih po celi Sloveniji in celo Evropi, tako da smo na vezi preko maila ali gsmja...Moj dragi ima družbo ker se ukvarja z glasbo, sodelavce ..... tako da ima on, ki je tukaj komaj 6 let več prijateljev kot jaz user posted image .
Malo sem se zamislila zadnjič, ko sem si zaželela kvaliteten babji čvek in sprehod, da pravzaprav nimam s kom iti...(samo kako "znanko" )user posted image .  Nikoli si nisem mislila, da se mi bo to zgodilo. Sicer pa si tudi ne bi mislila, da bom vedno ostala taka "polenta" glede vožnje in sploh iniciative - odpraviti se kam sama ... obup. Zato in še za marsikaj si želim nazaj v Izolo, v našo knjižnico, kjer sem vedno rada brskala in brala, kavarno ob morju, tržnico, kulturni dom na predavanje, literarni večer, fitnes, jogo, razstavo, koncert.... in to vse peeeeššške user posted image user posted image user posted image .

Ups, sm se mogla malo skihat user posted image

Imejte lep dan user posted image !

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 13.2.2007 9:44:47 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.2.2007 19:31:17   
Taja Nagaja
Čer!

cuma:
te prav razumem. Pa si predstavljaj, da zamenjaš še tri osnovne šole, da imaš v srednji šoli samo sošolce, kar pa se tiče študija v drugem karaju sva pa na istem. Čeprav živim v Lj, oz. okolici se včasih počutim odrezano od sveta. Ti kar povej pa se bova dobili na kakšni user posted image . Tudi pri meni so takšni dnevi. Vsi nekam hitijo... Ja, tako je, če si sam skoraj ves dan, še dobro da imamo male škratke, ki nas zaposljujejo. Sem se hotela dobit s prijateljico, ki je rodila decembra pa mi je sporočila, da je v Italiji user posted image . Tiste, ki imajo otroke so polno zaposlene, tiste ki jih še nimajo pa so v drugem svetu.

NR:
jaz ne grem delat ped porodniško, razen če bo komisija kaj komplicirala. A si predstavljaš, da bi šla v razred in po kosilu bi me malo zamikalo spanje user posted image . Najbrž ne bi dolgo zdržala, glede na to, da je moj rekord v spanju 5 ur v kosu. Pa še to se je zgodilo v dobrem letu le dvakrat. Mi je kar žal, da si nisem označila na koledarju.

jana73
: eni naši sosedje prodajajo hišo in malo zemlje. Je pritlična in zelo zanimiva, precej velika in z zelo urejeno okolico. Lastnika sta arhitekta. Te zanima?user posted image

Današnji svetli trenutek: so mi sporočili, da jutri pride sedežna user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.2.2007 22:06:34   
kofetek2010
daaaaaaaaaan!

sem crknjena kot user posted image , zato bom čist kratka...

bino & lonja - res je škoda, da vaju ni bilo user posted image   sicer smo bolj malo čvekale in veliko tekale za našimi gospodičnami user posted image

cuma - fotk ne bo, ker se nobena ni spomnila na fotkanje user posted image  pa še kakšna skupinska bi bila bolj težka, ker so šibale na vse strani... no mogoče iz aviona bi jih ujeli v kader user posted image  

NR - takšno virozo je imela Ela decembra, s tem, da se ji je zavleklo na 10 dni user posted image   v bistvu ni potrebna nobena dieta, glavno, da otrok je in pije, da ne dehidrira, en velik user posted image  za Maruško

bino - povej mi hišno št., bom šla pogledat user posted image   ej, upam, da sedežna res pride jutri in da bo takšna kot si jo naročila user posted image  

sonček balonček - dvomim, da se ti splača vozit v LJ, samo zaradi vozička user posted image  

lep večer še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.2.2007 7:16:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

jana73: številka je 181, je malo naprej od vrtnarije na levi strani.user posted image A bi bila moja soseda?user posted image Me je včeraj user posted image straši, da bodo prieljali rumeno sedežno z zelenimi blazinami. Komaj čakam, da vidim, če bo ostalo v dnevni še kaj prostora za Binine igračeuser posted image . Kako kaj Ela? A še vedno zaspi varuški v naročju?

NR:
upam da se Maruša kmalu pozdravi.En velik user posted image ji pošilja Bina. Sem včeraj ugotovila, da Bino  težje dvigujem. A se tebi tudi kaj takega dogaja?user posted image Res pa je, da me boli križ ker spim na hrbtu.

sonček balonček:
saj je kakšna Pikapolonica, ki je bližje. Malo povprašaj. Včasih se da zmenit, da ti določeno stvar dostavijo v najbljižjo poslovalnico. user posted image

Z Bino bova malo pospravili dnevno sobo, da bomo lahko sedežno not spravili user posted image .

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.2.2007 9:44:14   
NRMM
Daaaaaaan prelep sončen,brez oblačka,Valentinovo,mož pa 1000km stran od mene,juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image  bo pa poštar imel nekaj od tega user posted image user posted image .

Jana73 se spomnem na takšno virozo Ele user posted image .Očitno in hvala nekomu smo jo preboleli,Maruša že trdo kaka user posted image user posted image ,to je bilo včeraj po enem tednu pravo veselje.Verjetno so malo borovnice pomagale,je pa že res bil čas,da neha.

No v mb so že napovedali porast obolelih za gripo (včeraj so obravnavali 70 obolelih otrok za gripouser posted image ) in pravijo,da je možno,da čez par dni razglasijo epidemijo.........shiit od ovce v glavnem.Znaki pa so suh kašelj,visoka vročina,manjši izcedek iz nosu in brezvoljnost.Upam,močno upam,da gre mimo naše hiše ozr.da pusti vsaj Marušo pri miru.

Bino no ja ravno predstavljam si ne spanja med odmorom,ampak zakaj pa ne za par minut user posted image user posted image . Sej komisije za nosečnice niso tako hude,meni moj g.podaljšuje na 4 tedne,čeprav me zmeraj stisne ko grem na pregled kaj pa če zdaj ne bo user posted image .Ampak glede na to,da imam bolečine v spodnjem delu trebuha (če veliko hodim)verjetno ne bo problema,v bistvu pa mi podaljša še 3x pa bom tako v porodniški user posted image user posted image .Kar se dvigovanja tiče še ne občutim nekaj hudega,sploh pa ne sedaj,ko je dopoldne ni doma.
Kar se križa tiče res zdej nimam problemov,že trkam.V prvem trimesečju me je jezil zopet išijas in krči na nogah ampak sedaj je boljše user posted image .Najrajše pa spim na levem boku ampak kaj,ko tam dete razgraja ful,par minutk pustim,potem pa obrnem,da je mir pr bajti user posted image . Zdej imam vsaj razlog,ko mojemu kažem hrbet user posted image .
Upam,da dobiš pravo sedežno potem pa prideva z Marušo 1x na kavico user posted image user posted image . A že sedita na njej user posted image ?
Mi smo imeli na Barju en čas firmo (predvidevam,da si z Barja glede na tvoj ''barjanski pozdravček),na Ilovškem štradonu,no sej sem tam tudi živela 3 leta ,tako da sem se navadila komarjev in žab user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image

Pegica vidim te user posted image .

Kje pa ste ostale,vas je Valentin čisto zasvojil???user posted image

Uživajte in lepo bodite!

l.p.
I&M

< Sporočilo je popravil NR -- 14.2.2007 9:46:48 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.2.2007 10:09:51   
HIMH
L.P no moje dete še kr spi od včeraj zvečer cca okoli 21.30 je zaspala in še kr spi.
Mene pa je moj zbudo da bi se učila in sem zaspala nazaj kriza.
user posted image  je pri koncu za tamalo vse perajt jo peljem k babici in gre pol user posted image  po njo jaz mam pa tako ene 4-5 ur mira za učenje samo še 1 teden upammmmmm da mi rata, da grem pol v miru na skijanje.

No user posted image  ne boli samo vsa križ mene je v nedeljo lepo vsekalo v sp. delu in sedaj lepo gagam od bolečin še dobro da je naša bol pri lahki kategoriji ko sva pa skoz same in ko zakleto bi se ona samo po meni vlačla.

BINO ej tudi jaz upam da bo sedežna prava.No kaj se pa kože tiče sva pa na istem naša ma pol obrazka hrapavega za uhicami in rokici in so srbi da se spraska do krvi.Bomo vidli kaj rečejo v pet.Pa še nič ji ne upam dat ker če jo bodo testirali pol nebodo rez. dobri samo mažem jo z olivnim mazilom ali pa aloje vero pa nič ne pomaga.

NR kje mate nagledano stanovanje ha sem malo radovedna.Kako pa kaže z službo tvojega popotnika ha.Kaj sedaj prideš 21 v Lj da mi jo razkažeš ha?

Ljubljančanke no pol nisem edina ki sem mela laufnaje za tamalo na čveku ker pri Štajerkah je naša edina šla kam se ji je pač zahotelo.Maja in Jan sta mela samo mali krog za šetat naša pa je mela ogled planet tuša.

Nič bo kr dovol grem pol še v Hofera mojemu kupit čokoladice oz one vafle z lešniki ker jih obožuje in so vedno dobrodošli jaz mam pa eno skrb majn no pa mogoče mo kupiva še kaj.

Lep Valentinov dan

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.2.2007 10:43:42   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NR kje mate nagledano stanovanje ha sem malo radovedna.Kako pa kaže z službo tvojega popotnika ha.Kaj sedaj prideš 21 v Lj da mi jo razkažeš ha?

Prava baba si radovedna user posted image user posted image user posted image ,hecam se. 500m stran od sedanjega doma na Cankarjevi,če so ti ulice v našem velemestu kaj znane.Se pa vidi ta hiša iz glavne ceste,je pa nasprot gostilne 29.Na levo je veelika modra,če se pelješ proti Murski.
Bomo videli drugi mesec kako in kaj nova služba,upamo,upamo,upamo. Kako pa za 21 še ne vem,se dogovarjamo.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.2.2007 12:55:40   
HIMH
NR to je pa fino da se neboš selila daleč stran sedaj ko maš že vse naštudirano.Kolko pa je to veliko ha ?Mater sem radovedna eh kaj čemo če pa mam to poklicno deformacijo da moram ogromno vedet.

Če se nemotim maš v pet morfologijo a ne upam da bo uz pokazal lulčka ker mi je izbrano ime za user posted image  lepše kot za pupo ker pol boste pa skoz pr maši user posted image  user posted image  user posted image .

No popapala sem skledo solate in testenine baje pomagajo da si več zapomniš spijem svojo 2user posted image  in hop na knjige ko je v bajti mir.

Pa pa

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.2.2007 14:14:46   
NRMM
He he te daje poklicna deformacija ja user posted image user posted image user posted image ,102 kvadrata je in je mansarda,s tem,da je možnost naredit še galerijo,ker ni še nič stropov ampak je kar špic strehe,moj ima ubitačne zamisli,ki so tudi meni všeč,le na njemu je da tole finančno izpelje user posted image .
Jep res je v petek gremo luliko gledat user posted image .A rabiš kandidata za tvojo Hano,da nam želiš lulčka ?user posted image Sam da bo vse ok,pa četudi bo še ena lulika,bom pa seveda jaz na boljšem ko bodo čez neeeekaj let začeli hoditi zeti k bajti,najprej mama proba,potem hčere user posted image user posted image user posted image .

Ti se le lepo uči,da ne boš šla peš 21 iz Lj.

l.p.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.2.2007 14:19:18   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino
jana73: številka je 181, je malo naprej od vrtnarije na levi strani.user posted image A bi bila moja soseda?user posted image Me je včeraj user posted image straši, da bodo prieljali rumeno sedežno z zelenimi blazinami. Komaj čakam, da vidim, če bo ostalo v dnevni še kaj prostora za Binine igračeuser posted image . Kako kaj Ela? A še vedno zaspi varuški v naročju?

hvala, bom šla pogledat, čeprav bi bila bolj za velik zemlje, hiško pa po svojem okusu user posted image  

Kako sedežna? Je takšna kot te je user posted image  strašil? Ali so ji dodali še pinki pike in rjave rože? user posted image user posted image user posted image  

Ja, baje ji še vedno spi v naročju... če njima tako paše user posted image  
Drugače pa sem ful vesela, da jo ima rada (Ela varuško), ker ko jo pripeljem se je tamala ful razveseli, stegne rokice k njej in začne meni mahat in mi poljubčke metat. user posted image
In ko pridem po njo je situacija obrnjena. user posted image  Včeraj sem ful zamujala s sestanka, tako, da sem prišla po njo nekaj po 18.uri in tamala je visela na meni celih 10 min, potem pa sva se lahko oblekli in obuli. user posted image  

Ura je taka, da lahko grem počasi domov... user posted image

uživajte!

PS: kje je mml? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
15.2.2007 8:35:48   
cuma
Dobro jutro čveke! user posted image

Pri nas nič novega: ne stanovanja, ne sedežne, ne službe, ne spolauser posted image , ne izpitov ... user posted image
Vse po starem. Spet pijem Divko. Ema gleda TV, zunaj dežuje in danes bova cel dan sami doma. Tako da, bom najbrž zelena cel dan user posted image , da ne padem v depresijo user posted image

Včeraj so mi ponudili službo! A vas zanima? Če bi učila v Waldorfski šoli! user posted image  
Samo en mali problemček je... šole še ni user posted image user posted image user posted image , bi jo pa radi ustanovili na obali. To se samo meni lahko zgodi user posted image . Mogoče mi bojo danes ponudili delo astronavtke user posted image user posted image user posted image .

Lp Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 3523
15.2.2007 10:58:38   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Samo en mali problemček je... šole še ni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ta je najbolj močna danes!!!!! Še poleg moje...veste kaj se mi je danes zgodlo...
jaz grem zdaj med malico v mesto pogledat za čeveljčke - zame...ker mam res samo ene za v službo in je že kriza. Ja seveda v mestu nič ne najdem - ne vem al sem jaz že staromodna (zdaj ko sem v 30.) al kaj...samo meni ni čist nič všeč.
no, pol pridem nazaj v službo in mi zdrsne, ker mamo ful spolzko podlago...in pufff...se mi strgajo čevlji!!!! user posted image user posted image user posted image  Ma no coment!!!!!! Tako sem zdaj razp**** da vam niti povedat ne morem! Jutri pridem v adidaskih!

Sicer pa je Neli ozdravela! Ful je rada pri varuški..še rajš ma njenga moža. Nič več ne joka. Edino ko pridemo domov je kriza. Jaz ne vem al naj se na trepalnice postavim al kaj...skoz bi rada, da sem z njo, če mimo nje stopim pade v jok, ven bi šla, čeprav dežuje, hodla bi in se cmerila. Pol se od ipike začne z glavo zaletavat v povštre (še dobro da izbere tko mehko podlago) in cmizdi s takim zvokom, da jaz znorim! Eh..se tolažim s tem, da je v takem obdobju user posted image  Samo se ta obdobja vrstijo en za drugim...

Ta vikend gremo pogledat mojega nečaka novorojenčka...da vidimo če jezi kaj mamico, pa da okusim spet vonj po primorskem! To res že fejst pogrešam.

Kako DIvko vi pijete!? Kaj pa je to sploh? Jaz priznam, da prvič za to čujem...user posted image

Grem pisat ta smotan dr. - pa skoz mi očko na RR uhaja, tko da se sploh ne morem skoncentrirat! Zakaj ste take? user posted image user posted image  

Ajd, se pišemo....
Papa

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
15.2.2007 15:25:37   
cuma
O pegica user posted image user posted image user posted image , ti si ko moj mož! Njemu je najhuje, ko mu kdo da dnar in reče kupi si za obleč ali obut... Katastrofa. Nič mu ni všeč, tri ure se obira po isti trgovini, jemlje iste stvari v roke... pa mu kroj ni všeč, pa mu barva ni, pa mu je vse ok in nimajo njegove številke user posted image . Če meni kdo da denar in čas, si takoj vse kupim, brez problema user posted image  user posted image .

Divka: ječmenova kava, cikorja
A ne poznaš tiste Moja mati čiuha kafe, samo cikooorja samo da je user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 15.2.2007 15:28:57 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?