cuma
|
Jutrooo! Pri nas smo pokonci od 8.00. Ko se zjutraj okoli 7.30 oglasi iz njene sobe, jo grem iskat in potem še malo poležavava. Ko pa začne lakota delati svoje je treba po hitrem postopku vklopit toaster in pogreti mleko . Sej ne vem, katera je bolj nestrpna - jaz ali ona . Potem spije flašo, jaz svojo flaško actimela in ko se kuha Divka Ema že pridno je kruhek za mizo oziroma mami odžira toast . Ko se dobesedno "napokava" sledi igranje v dnevni sobi, dokler Ema ne naredi "izdelka" in mi ga s težkim srcem pusti odstraniti . Nikoli ni bilo težav na previjalni, sedaj pa upiiiraaanjeee ! Potem mama cuma prižge računalnik, Ema pa dobi Telebajske, da v miru prečekiram pošto, morebitne nove projektiče (spet sem enega dobila ) in seveda še RR! Lepo, da ste se včeraj dobile ... a bojo slikice? Sicer pa kaj sprašujem... zdej so naše frajle že tako hitre, da ko hočem Emo poslikati, jo moram posesti v stolček, drugače mi uide iz kadra . Bino: ful je hudo, ko se trudiš na vse pretege, pa še vedno ni pravega učinka... naj Bini čimprej izzveni tale alergija ! NR: Upam, da bo Maruša kmalu zdrava in da se boš tudi ti lahko naspala! Ema je dojela, da naju ne rabi za uspavanje in uspešno vsak dan 3x sama zaspi . Še ena domača naloga opravljena za lažji prihod ! Jaz pa sem ugotovila, da sploh več nimam prijateljic ne prijateljev . Počasi počasi smo se odtujili, kličemo se vedno manj, vidimo pa še redkeje. Tistih par dobrih prijateljev iz faksa, ki so še ostali je razpršenih po celi Sloveniji in celo Evropi, tako da smo na vezi preko maila ali gsmja...Moj dragi ima družbo ker se ukvarja z glasbo, sodelavce ..... tako da ima on, ki je tukaj komaj 6 let več prijateljev kot jaz . Malo sem se zamislila zadnjič, ko sem si zaželela kvaliteten babji čvek in sprehod, da pravzaprav nimam s kom iti...(samo kako "znanko" ) . Nikoli si nisem mislila, da se mi bo to zgodilo. Sicer pa si tudi ne bi mislila, da bom vedno ostala taka "polenta" glede vožnje in sploh iniciative - odpraviti se kam sama ... obup. Zato in še za marsikaj si želim nazaj v Izolo, v našo knjižnico, kjer sem vedno rada brskala in brala, kavarno ob morju, tržnico, kulturni dom na predavanje, literarni večer, fitnes, jogo, razstavo, koncert.... in to vse peeeeššške . Ups, sm se mogla malo skihat Imejte lep dan ! Cuma
< Sporočilo je popravil cuma -- 13.2.2007 9:44:47 >
|