lonja
|
Ojla, evo mene, evo nas... Pri nas na Vrhniki dežuje in je prav žalostno. Ampak se ne damo spravit v slabo voljo. Danes uživam doma, imam v planu mal pospravt stanovanje, pa peril oprat, pa po tleh pomit... Ne vem, dokler me drži, moram to izkoristit, saj me taka delovna vnema ne prime prav pogosto. Odkar se nismo slišali smo pridelali dva zoba, obe dvojkici spodaj. Je blo kar pestro, kar naenkrat ni hotela nič več jest, noben lino je ni premamil, nobena hrenovka, ki jih sicer obožuje, nič, nič...Pa smo tudi v spanju in seveda sem dostikrat podlegla in sem jo spet razvadila z nočnim dojenjem. Zdej spet ''vzgajam'' in dopustim le eno zbujanje ponoči. Službe še nisem dobila, hodim na razgovore skoraj vsak dan, širši krog, ožji krog,...prav na živce mi gre vse skupaj, ampak sem že rutinerka. Pa spet sem začela sanjati o tem, da moram zaključiti magisterij, torej si končno zbrat temo in začeti pisati. Glih zdej bo namreč leto 2009, in le do takrat imam čas. Pa nekak si ne smem dovolt, da me moj prehiti, saj je delat magisterij ene 5 let za mano. Tko da veste, da sem res počasnela . Prav pogrešam že kak čvek z vami, upam, da se v kratkem kaj zmenimo. A mogoče katero zanima najem prikolice za polovico pavšala na Krku (avtocamp Glavotok)? Midva bova letos začela zidat hišico, pa verjetno ne bova mogla izkoristit pavšala v polni meri, tko da bova polovico pavšala oddala, če katero zanima, pošljem slikce na ZS. No, lepo se imejte, srečke božajte bušije, pri nas je prišla spet v goste tko da nadaljnih 40 dni ne bo nič... Lep dan, kljub dežju! Lonja
|