mml
|
Dan, samo slabe 4 dni me ni na RR pa napišete toliko, da komaj vse preberem , še dobro, da je malo zatišja v službi, sicer bi morala brati po delih . Mi smo se imeli v petek v Kranjski gori super. Jaz sem "tekmovala" v veleslalomu in se nisem polomila in sem prišla do cilja (ne vem pa kaj je bilo s časom, ker so nekaj zamutili in mi ga niso izmerili - najbrž sem bila prepočasna , no ni bilo tako hudo), Manca se je z očijem sankala in je menda totalno uživala, hitreje kot je šlo, bolj je vriskala, sploh ji je bilo všeč, če je ležala na trebuhu in je kdo sankel vlekel , všeč ji bilo tudi, ko se je z mano smučala (beri: imela sem jo v naročju in previdno vijugala). Skratk bilo je super in bo treba še kdaj ponoviti, če ne bo zmanjkalo snega. kar se zime tiče...jaz jo imam kar rada, če je takšna pravljična idilična , kar pomeni, da so temperature čez dan malo pod nič, sije sonce, sneg pade konec decembra in potem samo občasno malo zasneži, da je vse lepo belo . Ne maram pa plundre in neprestanega senženja, ker je po tem povsod kaos in se ne da nikamor prit. pajaca za 4 kolesno pridobiteb Izabela_ upam, da bo Matevž že kmalo boljši in bodo spremebe v ustih izginile. Vem, da otrokom ne pašejo mrzle ali pretopole jedi in pijače, če imajo takšne spremembe po ustih, tako da poskusi, da je vsa hrana in pijača sobne temperature pegica upam, da boste kmalu vsi zdravi in da se ti kmalu odmaši nos Nana Liza ja na plavanje bo treba zdaj hodit v popoldanskih urah, ker nekako v službi niso naklonjeni temu, da bi si privoščila enkrat tedensko malo plavanja med službenim časom bino družinski vikend je lepo minil, menda bo tudi naslednji podaljšan, tako da sva sami samo do četrtka. Upam, da se Bini pikice niso preveč razbohotile in je ne srbi prehudo. Malo v tolažbo...Manca se po novem tudi zbuja ob 6.15 in se hoče igrat in pogovarjat in je sploh dobre volje...jaz pa seveda bistveno manj. Nekega lepega dne bo že spet pogruntala, da je zjutraj lušno spati. cuma naj te slabosti čim hitreje mineje in ti ne povzročajo hujših težav. Upam, da uspešno pišeš, kar moraš oddati. Jaz moram it preverit, kakšne popravke je dodal članku moj šef. On namreč uživa v popravljanju in so vrnjeni teksit vedno čisto rdeči , na začetku sem se še sekirala, sedaj se pa ne več, ker tako ali tako ne porpavi strokovnih stvari ampak slogovno...le kako se mu da . Upam, da Ema ni prehudo prehlajena. Jaz nekako nisem pristaš dodajanja vitaminov, tako da zaenkrat ostajamo na sadju in zelenjava A je kdo zadnje čase kje videl Yasminko, žuni, JanJan, Krucibuci, lonjo in BlankoT??? Kerensa se bo verjetno javila konec konference , Nely10 se nas je pa očitno naveličala