mml
|
Čer, se javljam jani na raport in testiram, če mi doma sploh še dela računalnik . Ne saj tako hudo ni, samo večinoma se mi po tem, ko spravim razgrajačko v posteljo ne da skoraj da nič več...in ker se ponavadi še najde kaj za pospravit ali zlikat, mi po tem ostane samo še toliko energije da se zavlečem na kavč pred tv in po tem spat. Ela (jana) in Živa , da sta tako hitro in učinkovito premagali nadležne bakterije, upam, da se vama zdravje kmalu čisto povrne in bosta spet pridno in lepo jedli arielca vidim, da Brina v polnosti uživa zimske radosti , kaj si ji pa obula, da je tako pogumno gazila po visokem snegu? cuma oprosti, ker sem manjkala na kavi, sem morala delat. S sodelavko sodelujeva v eni mednarodni raziskavi in že močno zamujava z vnosom podatkov (kriva sem pa seveda jaz, ker sem bila na porodniški , s tem da sem podatke, vnašala še med porodniško doma, če mi jih je le pripravila ), tako da sem pila kavo, med tem, ko sem pridno klikala z miško . Mogoče mi pa jutri uspe "priti" na kavo HIMH a je izpit že za tabo a še vedno pridno študiraš? Je že čas za čestitke? lonja veliko uspehov pri iskanju nove službe, sem prepričana, da boš našla kaj zanimivega zase . Poleg tega ti želim padobre živce pri gradnji, se mi zdi, da je to kar zajten zalogaj, tako finančno kot tudi organizacijsko. Jaz si po svoje želim živeti v hiši, po drugi strani pa ne bi rada šla predaleč ven iz Ljubljane, za parcelo v Ljubljani si bom morala pa omislit kakšno dosti bolj donosno službo Nana Liza in jana a bosta šli z Elo in Elo spomladi še v kakšen čofotalni tečaj ? jaz razmišljam, da bi z Manco mogoče od marca dalje spet hodili malo v Atlantis, bolj zaradi vode in uživanja, kot zaradi tega, da bi se Manca res kaj naučila (no ja ne rečem, da se ne bi hitro naučila kakšne neumnosti ). Sicer se pa iz dneva v dan pogosteje sprašujem, če sem že čisto odpovedala pri vzgoji . Manca namreč z največjim užitkom počne vse, kar je nevarno, prepovedano ali škodljivo...naj bolj zanimive so smeti in omarica v kateri imam olje in kis (totalno ji je všeč bučno olje , očitno ima malo štajerske krvi), predal v katerem so kuhinjski noži, odpirači za steklenice in podobne koničaste reči,...zadnja dva dneva z veseljem odpira predale v katerih so njena oblačila in jih meče ven, mogoče mi hoče povedati, da ji določena oblačila niso všeč,...in seveda bolj, ko ji govorim "NE" bolj so stvari zanimive . Seveda je, ko jo popokam in dam stran, na smrt užaljena in tuli, kot bi se ji zgodila ne vem kakšna krivica. Za lep zaključek dneva je zlezla na klubsko mizico v dnevni sobi (sem šla samo okrog vogala v kuhinjo) in na njej ponosno stala kot petelin na kupu gnoja . Mene je pa skoraj kap, ko sem jo zagledala in sem šla prav počasi do nje, da ne bi slučajno zašibala, ker bi mi poskušala zbežati,...Skratka ni nama dolgčas...no vsaj meni ne Grem še malo pred tv, po tem pa spat, v upanju, da bo Manca danes spala bolj mirno in se bom tudi jaz naspala