sonček balonček
|
Dobro jutro, danes se imam čas javit, ker sem ostala doma. Že od nedelje me boli grlo, kašljam, imam vročino, teče mi iz nosa. Prejšnje dni ni bilo časa doma ostat, danes sem si pa privoščila. Tudi dragi je bolan, pa tudi kar rine v službo. Hvala bogu je Lara zdrava kot riba . Predstavitev projekta je bila OK. V nadaljno obdelavo gredo kar 3. moji predlogi. To je sicer super, pomeni pa, da bom imela strašno gužvo, da vse tri zadeve zdetajliram do konca. Bomo že! Le ta podiplomc me staršno žre. Nimam niti minute cajta za kaj napisat. Bom mogoče danes, ko sem doma. Vsem, ki iščete službo - držim pesti, da dobite mesto na ministrstvu... Vsem, ki želite končati faks, izdelati izpite, ipd. ... naj se to zgodi takoj (vključno z menoj)... Vsem, ki imate za vratom kakšen članek, projekt... želim makasimalen uspeh za minimalno vložen trud... Vsem, ki ste prehlajene, bolne, imate prehlajene ... želim, da bi se bolečina spremenila v prijetno masažo, da bi se noski odmašili, da bi vročino čutile kot prijetno nastavljanje sončku, da bi se driska spremenila v tekoče zlato... Vsem, ki imate svoje pupke v varstvu in jih pogrešate kot jaz... želim, da bi ure brez njih minile hitro, trenutki ko ste skupaj pa bi se vlekli kot megla... Vsem nosečkam želim, da bi uživale v nosečnosti brez slabosti, utrujenosti, srbenja, strahu... Vsem, ki želite zanositi, pa želim čim več užitkov pri sexu, ostalo bo pa tako in tako posledica tega... Jana, ti me pa vedno nasmejiš! TE tvoje igrice z Elo so pa resnično izvirne. BINO, jaz vsako noč, ko se Lara privija k nama razmišljam o tem, kako fajn nam je skupaj. Tudi meni, če bi morala spati sama v postelji (brez dragega), ne bi bilo prijetno. Verjetno tudi našim paše, ko se lahko stiskajo in grejejo pri nas. Jaz bom še malo počakala s svojo sobo, saj je itak nimamo na razpolago. Spomladi začnemo z gradnjo prizidka, tako da Lara svoje sobice še vsaj eno leto ne bo imela. NR, tudi meni je včasih čudno, da Lara k novi varuški brez problema gre. Potem se pa spomnim, kako ni marala prve varuške in sem najbolj srečna na svetu, da moja mala ne trpi, ko sem v službi. Ko jo nesem po stopnicah k varuški me pospešeno stiska in treplja po rami, poboža zizi, se še tesno privije. KO jo oddam malo stegne rokice nazaj k meni, potem pa vrže lubčke in jaz grem. Pa, pa...
|