|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
30.1.2007 10:26:51   
HIMH
BINO ja alergije so tak tak mama ekcem pod levo očko,vratu in obrazu predel ličk in ust pa seveda po rokah. Noče pa noče zginit pomaga samo ena žauba iz propolisa iz Novega Sada in 2x na teden kopanje z medovim milom a to samo blaži mine pa ne.Ma kličem že alergiologinjo in dermatologinjo 2 tedna pa samo povejo kdaj naj pokličeš dvignejo pa ne user posted image .
Sem pa čisto izločla citruse ker mam občutek da so posledično tudi ti krivi no bomo vidli.

Nič grem na kavo EJ MENI NE DELAJO SMEŠKOTI MA ŠE KATERA TEŽAVE KO JIH HOČE MET VEČ GOR KOT TE NA LEVI STRANI.

Nič lep dan

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.1.2007 10:51:55   
NRMM
Na brzino en sončen pozdrav.

Maruša upam da uživa v varstvu,za mano je en veeelikanski speglan kup cot user posted image user posted image user posted image ,končnooooo.
Zjutraj sva bili pri varuški že ob 8.00 in je kar šla stran od mene,sem ji rekla a lupčka pa nič,pa se mi je sam nagajivo nasmejala in šibala k igračkam. Je rekla varuška,da je brezveze,da sem z njo,glede na to da ni nobenega jokeca zaenkrat. Ob 12 grem po njo,da še pomalica tam potem pa aj aj k dediju in babici,mami pa na fino kosilo user posted image user posted image .Jutri bova še enako naredili,v četrtek bomo pa preizkusili spanje.
Je pa snoči prvič sama popapcala flašo.Do sedaj ni šanse,da bi si držala flaško ozr.si jo je pol potem pa ne več.Tudi zjutraj je sama popapcala v temi in potem zaspala nazaj. Če bi me lahko,bi me verjetno ob 7.20 iz kože slekla,ko sem jo šla budit,bogica mala user posted image .

HIMH ne se zastrupljat s kofetlnom user posted image . Midve imava čas vsak dan po 15.00,tak da javi,če ti bo kdaj,pa seveda Jana in Blanka bo najverjetneje tudi po službi priletela na eno brzinsko.

Grem še malo pospravljat,potem bo pa čas za it po Marušo.

Uživajte!

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.1.2007 10:58:10   
cuma
Daaan!

Ema je šla nina nana. Zjutraj pa sem vas že brala a ni bilo časa za pisanje...

Torej:

NR: Čestitam za Marušine korake!!!Padcev pa bo vedno manj!!user posted image

Bino:  V Izoli zaenkrat ni težav z igrišči, kvečjemu bi lahko rekla, da jih je vedno več in so vedno bolj urejena user posted image . Upam, da bomo kmalu spet Izolani user posted image .

mml: user posted image  ta tvoja pupa ti bo še dala biksa user posted image . Moja pa tudi...
Naše novosti:
  • hodi rikverc in si ploska (to je njen najnovejši del plesne koreografije, na sporedu vsako popoldne na prehodu iz dnevne v kuhinjo ob spremljavi pojoče farme, pri čemer si izmed petih melodij naštima vedno isto!!!)
  • sama spleza na kavč
  • hoče da ji **** krat preberem isto knjigo
  • gre na sprehod brez vozička in se pridno drži za roko. Tako skupaj prehodiva pot do centra vasi in nazaj(500m) v 20 min user posted image !
  • poje
  • trmo zna zelo slikovito izraziti s cepetanjem in metanjem stvari ob tla, ter v najhujšem primeru s kaznovanjem mame (me skuša ugrizniti)
  • ne mara papic (beri linotov...gresa....)
  • ne mara nič na kruhu razen kruha
  • pije samo še iz kozarčka - za mizo, saj so v nasprotnem primeru vse igrače in vsi kavči mokri od njene radodarnosti in skrbnosti user posted image
  • meso jemlje iz ust, ga pogleda če je uredu in ga poje (enako velja tudi za koščke sadja v jogurtih, skuti...)
  • obožuje pašto
  • ne mara, da se mamica zunaj s kom pogovarja, začne protestirat, celo jokat user posted image

jana:  Mogoče pa dela Ela zaloge za hude čase... Zadnjič, ko je moj sesal, je našel marsikaj zadaj za kavčem user posted image .

lonja: jaz sem si tudi govorila, da bo pa prišlo pet pozitivnih odgovorov in ne bom vedela kaj bi....in potem svizec zavije čokolado user posted image

Vsem ki si želite postati user posted image  želim, da čimprej rata!!!!

Lepo se imejte danes!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.1.2007 13:04:02   
mml
No tako, čas za kratko pavzo user posted image , sem bila do sedaj prav pridna, tako da si zaslužim malo RR user posted image .

cuma sem te že spet zamudila pri kofetkanjuuser posted image , lepega dne nama bo že uspelo.
Me veseli, ko takole preberem, da ni samo Manca trma trmasta in hoče, da je vse po njenem user posted image . Tudi ona je takšna, da meče stvari po tleh, če ji kaj ne gre od rok, o hudo glasnem protestiranju, če ji česa ne pustim, sem se pa tako že razpisala user posted image . Plezanje na višje nivoje je glavna zabava zanjo in vzrok sivih las zame user posted image  (no zaenkrat sem še brez sivih las, tako da bom lahko rekla, da je Manca vzrok zanje).

Kar se branja knjig tiče...pri nas je neizmerno zabavno listanje knjig in opisovanje slik, po potrebi tudi petje različnih pesmi o živalih, ki so na sliki, kakšnega zanimanja za tekst v knjigah pa Manca zaenkrat ne kaže user posted image , z velikim veseljem pa kaže kdo in kaj je na slikah.

Voziček je pri nas postal hudo nepriljubljen, nekaj časa še zdrži v njem, po tem bi ga malo porivala, v končni fazi se totalno razhudi, ker voziček ne gre tja kamor ona želi user posted image . Končni rezultat je, da porivam prazen voziček, Manca pa hodi zraven, tako da po novem hodimo v mesto in na ržnico z nahrbtnikom, da vsaj ni treba skrbet še za voziček.

Glasba je zakon user posted image , ampak samo "živa", se pravi prepevnje in vse mogoče pojoče in piskajoče igračke. Na "pametnem kužku" točno vem, kam in kolikokrat mora pritisnit za določeno pesmico. Resno razmišljam, da bi kupila še enega, ker ta je že zelo spremenil barvo in dobil lise user posted image . Ob glasbi seveda prav veselo poplesava, trenutno so v modi drobni, hitri koraki in majhni poskoki user posted image , jo je prav zabavno gledat.

"samoprehranjevanje" je zanimivo prvih nekaj minut, po tem je treba pa početi kaj drugega in postanejo koščki hrane ali žlica oziroma vilice povsem nezanimivi user posted image . Veliko zanimanje je samo za Poli klobaso in mozzarelo, to pa z veseljem daje v usta, dokler je kaj na krožniku user posted image . V tekmovanju med sirom oz. mesom in sladkarijami definitvno izgubijo sladkarije. Obožuje zeleno solato in olive in tudi trde sire.

NR user posted image user posted image user posted image   za Marušine samostojne korake, upam, da bo čim manj trdih pristankov na tleh in posebaj user posted image user posted image user posted image  za hitro in enostavno uvajanje v varstvo. Upam, da tako tudi ostane.

HIMH  lepo pridno študiraj, da februarja opraviš s tem nadležnim izpitom user posted image . Kar se pa likanja tiče...jaz v principu čisto rada likam, tako da če mi kdo malo pospravi po stanovanju, se prostovoljno javim za likanje user posted image

bino kako se je končala vaša pasja zgodba? Boste imeli pasje mladičke? A je ograja že popravljena ali so zadeve še vedno na zavarovalnici? Upam, da so se zadeve uredile in se ti ni treba obremenjevati še s tem. Zadnje dve noči, ko Manca malo slabše spi, se vsakič spomnim na tvoje nespanje in se takoj počutim boljše (saj vem slaba tolažba zate). Upam, da bo Bina le pogruntala, da je spanje v svoji postelji tudi ponoči povsem OK user posted image

lonja upam, da bo prišlo čim več pozitivnih odgovorov in boš imela možnost izbire user posted image . Cuma saj zate se bo tudi enkrat našla super služba, do takrat boš pač super mama Cuma user posted image

Tako konec lenarjenja, grem delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.1.2007 17:48:18   
kofetek2010
itak sem že čist crknjena (sem vstala ob 7h in bila malo po 8.uri v pisarni user posted image  - domov pa sem tud prišla mal prej user posted image ) in sem komaj prebrala kaj vse ste napisale - ste me zgleda čist za res vzele user posted image user posted image user posted image  

tako, da bom...

...le čestitala vsem za vse novosti, ki jih počnejo user posted image user posted image user posted image  

se grem z Elo igrat, mislim, da bom danes tepih, kamen, kup dreka ali nekaj podobnega user posted image user posted image user posted image

PS: več smešov meni tud ne dela... že nekaj dni user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
30.1.2007 19:53:25   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

se grem z Elo igrat, mislim, da bom danes tepih, kamen, kup dreka ali nekaj podobnega user posted image user posted image user posted image

Me je skoraj slabost minila od smeha user posted image !

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
30.1.2007 20:18:18   
Kofi
NR:
HIMH ne se zastrupljat s kofetlnom . Midve imava čas vsak dan po 15.00,tak da javi,če ti bo kdaj,pa seveda Jana in Blanka bo najverjetneje tudi po službi priletela na eno brzinsko

A jaz pa ne pridem v poštev? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.1.2007 20:25:29   
Kofi
Tudi pr nam je vsemogoče na jedilniku norčij, ki jih tamala izvaja!
Smo ji kupili stolček (mizo mamo že od prej, eno poceni, ki ji čisto prav ustreza, da lahko sedi na stolčku in riše). In mala je tko navdušena da non stop hodi gor pa dol z njega. Seveda dol gre precej težje in je večkrat v vodoravnem položaju...ajej...pol veste kaj sledi!user posted image

No, sicer pa je danes zjutraj začela ful kašljati - tak moker kašelj...vseeno sem jo pelala k varuški, ker vročine ni imela. In sem ji rekla naj me pokliče, če bo hudo kašljala. Seveda me ni nič klicala...ko pa pridema z malo domov, kašlja ko user posted image . no, pol sem mojmu naročila naj gre v lekarno. dAli so nam Prospan. Upam da bo kaj pomagalo, da se mala izkašlja.

Zobki rastejo kot po tekočem traku. na sumu imamo še drugo štirkico spodaj...malo bo treba počakat...po mojem polno luno (če ni že kje blizu).

Jaz v službi delam in se živciram, ko pridem domov si morem še skuhat kosilo in to zgleda tako, da mi Neli cel cajt visi na eni nogi, pol pa se skup premikama po kuhinji user posted image . Ma ne spusti me niti pod razno! Kosila pa itak niso ničemur podobna. user posted image

Tolko z naše strani...da ne boste rekli da se primorsko-štajerska naveza nič ne javlja user posted image  

Še vedno čakam, da moja sestra rodi (3. po vrsti). Rok je mela včeraj. Če ne bo prej rodila, ji bodo 1.2. pomagali user posted image

Punce uživajte...
Morem it pisat članekuser posted image

Papa,
Pegica (Neli pa že spi)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.1.2007 21:24:52   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

NR:
HIMH ne se zastrupljat s kofetlnom . Midve imava čas vsak dan po 15.00,tak da javi,če ti bo kdaj,pa seveda Jana in Blanka bo najverjetneje tudi po službi priletela na eno brzinsko

A jaz pa ne pridem v poštev? user posted image

A je kdo reko,da ne user posted image user posted image ? Z veseljem te vzamemo zraven,če boš le hotela. Če pa želiš ti dostavim en fajn avstrijski sirup,ki je nama pomagal v 4 dneh pri kašlju (je tudi mokro kašljala),pa sem ji ga dajala samo 2x dnevno. Je pa timijanov in so ga mojemu svetovali v A lekarni. Javi mi,ga lahko dam tudi Regini in ti ga ona prinese.

Danes je pa res en tak fajn dan,Maruša je spet jokala,ko sem jo odnesla domu iz varstva user posted image ,tako da jutri ostane kar do 15.00 s spanjem vred. Danes je sicer zaspala v avtu šele ob 15.00,prej ni bilo šanse,očitno jo je jok,ko sva odhajali od varuške čisto prebudil.

Vragolije naše pupe:
- spleže na sedežno in naju drži na nitki,da bo čofnila ampak zaenkrat se še to ni zgodilo;
- vstane se na stolčku za hranjenje user posted image ;
- trmasta je pa ko mali bikec,jaooo ubi bože. Če ni kaj po njenem se dere kot,da ji delaš ne vem kaj,včasih se tudi vrže na hrbet,me proba ugriznit,me udari. Res ne vem od kod ji to,noben od naju ni bil takšen,tako da mož išče poštarja s takšnim karakterjem user posted image .
- knjigice obožuje,sploh tam kjer so živalice,da bi kaj ponovila kako živalice delajo ni šanse,edino za ovčko pove da dela beee in jezik porine iz ust do tal user posted image ;

Bolančki čimprej se pozdravite (pa ka je s totimi smeški???)!!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.1.2007 22:23:35   
mml
(pa ka je s totimi smeški???)!!

po mojem so na dopustu user posted image  ali pa štrajkajo zaradi slabih delovnih razmer

Morem it pisat članekuser posted image

Pegica  a ti tudi??? Jaz sem enega ravno oddala, vsaj 2 še stojita v vrsti, da se ju lotim pa še bi se kaj našlo...Poleg tega moram pa pripravit 5 ur predavanj za študente...mi še ni čisto jasno kdaj user posted image  Skratka ne bo mi dolgčas user posted image

Grem spat v upanju, da Manca ne bo grčala in povzročala hrupa. Nocoj je zaspala v trenutku oziroma mi je ko sva se mulili in žulili za lahko noč pokazala "prosim prosim" in na posteljo, kar domnevam, da je pomenilo, da želi it spat. Zadnjič je prinesla knjigo in pokazala na kozarec s sokom in seveda zraven še obvezen "prosim prosim", ker ji zjutraj nisva takoj dala za piti. Tako da očitno se zmeniva vse, govorit se ji pač ne da, kar je ocenila, da ni potrebno user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.1.2007 23:38:56   
HIMH
PEGICA ja valda, da si vabljena na kavico.
No pa upam, da Neli ne raste hitro in, da ji bo darilo še prav user posted image  user posted image  user posted image . Zato se moramo v kratkem na kavi dobit.

NR to je pa super, da je mala tak ok pri teti varuški. Kak pa kaže z vrcom ha.

No pa da še jaz poročam o vragolijah naše male:
- plazi po kavčih kot da to že dela par let
- tudi v stolču se vstane in veselo rogovili
- stopnice so zakon samo da ma priliko je že na poti gor
- govori kot raztrgan dohtar po kom neki te ma to user posted image
- pri uspavanju nam dela po novem male težave na rokah spi v postli pa 
  dreje no sem jo že parx pustila v histeriji in glej jo user posted image  po 2 min. ona spi
- ipiko tera za vsako malenkost če česa ne dobi da mi je kr nerodno ker 
  kriči kot user posted image
- čevlje nam nosi po celi bajti da jihn sploh ne folgamo pospravlajt
- bere cajtnge in rešuje križanke no pol ostane le kup razcefranih listov

Pa še kaj bi se našlo aja pa jest je začela kot velika in sva trenutno nekje na 9500g in 80 cm z 6 zobki.

Nič mejte se me moj priganja ker rabi rač.        

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
31.1.2007 8:23:08   
cuma
Jutroooo!user posted image

Danes pa nisva poležavali..., bi kdo kavico?

Ema se je napila mleka in kosmičev, zdaj pa mi nosi knjigice in jaz jih recitiram na pamet user posted image . Ko bom začela šušljati z vrečko od kruha bo pa čas za njen: "amam".

Pegica in mml user posted image user posted image  za članke...mene tudi čaka kup dela. Problem so slabosti, ki me zasedajo večji del popoldneva in večera...ko je mož doma in bi lahko pisala. Pa saj bo kmalu bolje. Srečo imam, da nimam tako fiksnega termina oddaje. Tega projekta se itak ful veselim, sploh zato, ker spada v okvir moje stare in tako željene "službe".

Zdaj bo pa treba na zajtrk!!!user posted image

Se tipkamo...

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.1.2007 8:44:13   
Pajaca
Evo eno hitro javljanje, pol pa veselo na delo!

Včeraj sva z viv merkale od prjatlce otroke, je bilo prav zabavno. No vivina tamala je šla z očkom na izlet, tako da sva imele le 5 otrok, a bilo je čist na izi. Sedeli sva natleh, pili kavico (en kup koruze) in opazovali mulce kako so plazil en čez druzga. Mal sva jih naučile tipične absolventske igrice (it pod palco, ki je vedno nižje), da bodo smrkle pripravljene čez par let. Pajacek je pa užival med samimi puncami. In ugotovitev??? Ja 5 otrok je lažje merkat kot sam 2.

Bino.... če imaš možnost daj dojenčka potem v svojo sobico. Mi je žel nimamo. Smo pa mogl dat Pajacka k taveliki ker ni več hotela biti sama v sobi. Če bi pač mel še eno sobo, bi dal Pajacka tja pa bi bil mir. Je pa romal k nje že pri 4 mesecih, čeprav se je še 2x ponoči zbujal za jest. Pa se Pajacka ni niti enkrat zbudila vmes.

Tko zdaj pa dosti, grem delat, da bo čimprej čas za it domov.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.1.2007 11:15:12   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NR to je pa super, da je mala tak ok pri teti varuški. Kak pa kaže z vrcom ha.

- govori kot raztrgan dohtar po kom neki te ma to user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi se tudi jaz vprašala na tvojem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se vrtca tiče,pa smo na čakanju.Vloga je tam,vlogo za znižanje pa še dobijo,moji na firmi rabijo 14 dni user posted image user posted image user posted image ,da jo poštemljajo in podpišejo.

Maruša uživa v varstvu,lupčka sem mogla ukrast zjutraj,drugače mama ni več pomembna,ko prestopiva vrata varuške user posted image .Sej ne vem al je to dobro al ne,včasih me spreleti občutek,da me nima rada user posted image user posted image ,ampak me potem smehec in objem,ko grem po njo umiritauser posted image .Danes bo tam kar prvič prespala (je varuška predlagala,da kar naj ostane,bolj bomo komplicirali slabše bo,glede na to,da že 19 let pazi otroke,verjetno ima prav,ampak.........user posted image ),upam,da ne bo preveč user posted image user posted image , se mi kar srce para,mogoče brezveze ampak vseen. Čez urco pošljem sms,da vidim kako in kaj.

Zdaj pa grem kavico skuhat in malo pred tv,pucanje oken,pranje zaves,sesanje je za mano,bo pasalo mal oddiha.

Uživajte!

PAPA

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
31.1.2007 13:14:38   
mml
Zdaj pa grem kavico skuhat in malo pred tv,pucanje oken,pranje zaves,sesanje je za mano,bo pasalo mal oddiha.

NR  a te že sindrom gnezdenja daje user posted image ?

Pri nas je norišnica, sem že pred pol ure poskusila spit kavo in se je vse končalo pri tem, da mi je zavrela voda user posted image , no sedaj mi je uspelo, da sem le uspela. Čez 20 minut imam pa sestanek, tako da moram bolj na hitro spit tole kavo user posted image , sem si vlila še malo mrzlega mleka, ker je bila prevroča user posted image .

Pajaca glede na dobre izkušnje s 5 mulčki, si lahko mogoče omisliš še kakšen naraščaj user posted image

cuma upam, da slabosti čim hitreje minejo in da boš pred spetembrom še našla kaj časa in energije za svoje delo, sicer pa naslednje leto user posted image

Glede na napisano so tile naši decembrčki očitno kar precej trmasti otročki, kaj šele bo user posted image

Nič moram počasi spokat, sicer bom pozna

Uživajte še naprej

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.2.2007 7:35:21   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Spali smo kar dobro in naslednji teden začnem zopet s projektom  "spimo v svoji sobi v svoji postelji" . Koža se ji zboljšuje in najbrž je povezano tudi s stresom , saj če spi pri meni se ne praska in ima manj pikic. Najbrž  naju čaka učenje spanja. Pa nama bo že enkrat uspelo.

Pajaca: hvala za nasvet. Me pa zanima, če si bo Bina želela, da bi imela user posted image v svoji sobi. Bomo počakali in videli pa bo user posted image .

cuma: pogrešam Emino fotko v tvojem avatarju. Upam, da te slabosti kmalu minejo. A pregled si že imela? Mene je včeraj zagrabil krč v nogo, me še danes boli. user posted image Kdaj pridete kaj v LJ? Na kakšen izlet v ZOO? Bi bilo fino,če bi se spet kaj videle. Bina pošilja Emi en velik objem.

arielca:
a te je zamedlo?  Al si si odahnila ker imaš konec ocenjevalnega obdobja. Še malo pa bodo počitnice. Kako je Brina?

jana73:
si pa res polno zaposlena. Kako je Ela? Zdrava?

mml: še malo pa boste spet družina user posted image . Danes, če se ne motim. Uživajte.

NR:
a si vse pospravila? Meni ne uspe. Mogoče če bi bila Bina v varstvu. Pa še takrat bi najbrž počivala user posted image Me prav veseli, da Maruša uživa v varstvu.

HIMH:
a prideš 21. na kavo? Al boššla vmes v šoping?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.2.2007 8:32:23   
Pajaca
Evo nas, spet tukaj!

mml.... ne skrbi, tok me pa niso navsdušli. Pri nas smo kar končali z mulci. Mamo fantka, mamo punčko, več ne rabmo. Kam jih naj pa dam??? Že tako smo čist zgužvani, za še enga mulca itak nimamo problemov. Če mi pa kdaj zapaše met 5 otrok, pa lahko 3 povabim na obisk, pa jih kakšen dan merkam. Po moje bi me konec dneva ta želja čist minila.

bino.... najbolje je da pustiš času čas. Jaz še vedno gruntam kaj je bolje, al met za vsakega svojo sobo, al pa da spita skupaj v sobici in imata drugo sobo kot igralnico. Ta varianta mi je tud luštna, ker drgač moraš pa dve sobi pospravljat. Tko pa eno sam zapreš, tam kjer otroka spita maš pa itak pospravljen. Ti sam do dojenčka navadi Bino na svojo sobico, da se ne boste na koncu vsi 4je drenjali na postelji.

Danes je en čuden dan, čakam pa čakam, pa so šele sedaj sodelavci prišli, ena sodelavka ki je nikoli ni pred 9 je pa že eno uro tu. Čudno!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.2.2007 9:02:43   
sonček balonček
Dobro jutro,

danes se imam čas javit, ker sem ostala doma. Že od nedelje me boli grlo, kašljam, imam vročino, teče mi iz nosa. Prejšnje dni ni bilo časa doma ostat, danes sem si pa privoščila. Tudi dragi je bolan, pa tudi kar rine v službo. Hvala bogu je Lara zdrava kot ribauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Predstavitev projekta je bila OK. V nadaljno obdelavo gredo kar 3. moji predlogi. To je sicer super, pomeni pa, da bom imela strašno gužvo, da vse tri zadeve zdetajliram do konca. Bomo že!

Le ta podiplomc me staršno žre. Nimam niti minute cajta za kaj napisat. Bom mogoče danes, ko sem doma.

Vsem, ki iščete službo - držim pesti, da dobite mesto na ministrstvu...

Vsem, ki želite končati faks, izdelati izpite, ipd. ... naj  se to zgodi takoj (vključno z menoj)...

Vsem, ki imate za vratom kakšen članek, projekt... želim makasimalen uspeh za minimalno vložen trud...

Vsem, ki ste prehlajene, bolne, imate prehlajene user posted image ... želim, da bi se bolečina spremenila v prijetno masažo, da bi se noski odmašili, da bi vročino čutile kot prijetno nastavljanje sončku, da bi se driska spremenila v tekoče zlato...

Vsem, ki imate svoje pupke v varstvu in jih pogrešate kot jaz... želim, da bi ure brez njih minile hitro, trenutki ko ste skupaj pa bi se vlekli kot megla...

Vsem nosečkam želim, da bi uživale v nosečnosti brez slabosti, utrujenosti, srbenja, strahu...

Vsem, ki želite zanositi, pa želim čim več užitkov pri sexu, ostalo bo pa tako in tako posledica tega...

Jana,  ti me pa vedno nasmejiš! TE tvoje igrice z Elo so pa resnično izvirne.

BINO, jaz vsako noč, ko se Lara privija k nama razmišljam o tem, kako fajn nam je skupaj. Tudi meni, če bi morala spati sama v postelji (brez dragega), ne bi bilo prijetno. Verjetno tudi našim user posted image  paše, ko se lahko stiskajo in grejejo pri nas. Jaz bom še malo počakala s svojo sobo, saj je itak nimamo na razpolago. Spomladi začnemo z gradnjo prizidka, tako da Lara svoje sobice še vsaj eno leto ne bo imela.

NR, tudi meni je včasih čudno, da Lara k novi varuški brez problema gre. Potem se pa spomnim, kako ni marala prve varuške in sem najbolj srečna na svetu, da moja mala ne trpi, ko sem v službi. Ko jo nesem po stopnicah k varuški me pospešeno stiska in treplja po rami, poboža zizi, se še tesno privije. KO jo oddam malo stegne rokice nazaj k meni, potem pa vrže lubčke in jaz grem.

Pa, pa...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
1.2.2007 9:33:52   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Izabela: Kako je Matevž? Ta teden gre v vrtec a ne?

Ja, Matevž bi moral v vrtec, danes, pa je prišlo drugače. Tako zelo bogi je, da mi kdaj kar pridejo solzice user posted image . Od sobote popoldne je imel visoko vročino, pa tega smo že navajeni. Ampak včeraj ponoči je 2 uri skupaj vreščal in kričal, ne vem, če je že kdaj tako. Zjutraj na povijalni je še vedno jokal in ob tem sem videla, da ima 2 piki na jeziku. Čez kakšno uro sem videla že 4, popoldne jih je bilo že nešteto, res, 20 ali pa še več. In popoldne je prišel na obisk moj oče, da ga je malo zabaval, pa sem videla, ko se smeji, da skoraj ni videti zobkov, čeprav ima drugače sprednje zobe že čisto velike, zdaj pa so se videle le š****! Klicala sem pediatrinjo in mi je povedala, kaj je to (nek latinski izraz, pa sem v evforiji pozabila). No, dobil je 3 zdravila in zdaj ga mažemo revčka. VČeraj tudi piti ni mogel, samo jokal, vreščal. Karkoli je dobil v usta, je jokal. Potem je zaspal in sem slišala, kako mu kruli. No, zdajle je pa pojedel en jogurt in je malo boljše volje, čeprav ni stanje v ustih videti nič boljše, mogoče ga le toliko več ne boli....

Za zraven je potem Matevž včeraj še padel in se mu je iz ust usula kri, ker je vse tako napeto, verjetno, ali pa se ugriznil v jezik, ki je ena sama velika rana.

No, tako mi preživljamo uvajalni dan v vrtcu user posted image . V ponedeljek sem bila na roditeljskem sestanku, ker so vsi otroci na novo in je bil super vtis! Osebje mlado in zagnano user posted image , prostori lepi, igrišče na vrtu, vse res lepo. Ima že svojo omarico in obešalnik, hi, hi. No, najbolj hecno pa jeto, da jih je v skupini 14 in so menda vsi rojeni leta 2006, razen enega, ki je 2005. Torej je Matevž najstarejši, mene je pa skoz skrbelo, da bo najmanjši. Nekaj otrok je bilo zraven in so sami mali cmokci. Aja, pa menda je 11 fantov in samo 3 punce, čisto drugače, kot je stanje med decemberkami user posted image .

Nisem zdajle nič brala za nazaj, tako da samo vse pozdravljam...

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 1.2.2007 9:39:03 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
1.2.2007 11:27:03   
NRMM
Dan!

Izabela naj se tvoj Matevž čimprej pozdravi (smajlikiobjema)user posted image .In od česa pride to kar ima v ustih?

Cuma ti pa vsak dan bolj dolgo spiš,kaj je s tabo user posted image ?Sej tak huda pa ja nosečnost ni,ali pač?Naj ti slabosti čimprej minejo.

Bino stanovanje se spravlja v normalno stanje user posted image .Sem se zelo slabo počutila v njem,ker že res dolgo ni bilo generalno prepucano,no jutri bom konec,ker vsaki dan malo,kajti bolečine v spodnjem delu trebuha ne dopuščajo preveč naprezanja.

Mml ti se le hecaj user posted image .Sej zdej mi je vseen,pa ce je ze zvecer tako,kot je bilo predvcerajsnim,samo da vem v sebi,da je bilo spucano user posted image .

Soncek baloncek tudi meni veliko pomeni,da je Maruši prijetno v varstvu in to edino šteje.

Pegica1 kako je z Neli?

Živa in Ela sta že boljše?

No spanja v varstvu za naso Marušo ni user posted image .Ko jo je dala v postlco se je drla, ko sraka baje in seveda,da ne bi zbudila ostalih otrok,jo je varuska vzela ven in mala se je v sobi igrala,dokler ni bil cas za kosilo.Tudi papcala ni kaj veliko tam,je pa potem do vecera vse nadoknadila.Upanje je,da se bo navadila.Je pa potem zaspala v trenutku po kosilu pri babici in dediju.

Kako pa vasi čmrljčki spijo v varstvu/vrtcu?

No malo mi je že dolgcajt po Maruši grem mal počivat,da ne bo prehudo.

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
1.2.2007 12:26:52   
mml
Kako pa vasi čmrljčki spijo v varstvu/vrtcu?

Spi v devh rundah...od 8. do 9., menda sama prosi, da gre ob 8. v posteljo user posted image , po tem še od 13. do 14 - 14.30.

Doma spi samo enkrat, večinoma tam med 14. in 16.

Izabela_ 
Klicala sem pediatrinjo in mi je povedala, kaj je to (nek latinski izraz, pa sem v evforiji pozabila).

a so rekli hepretični gingivostomatitis? Glede na tvoj ois bi rekla, da je to to...dokaj zoprna zadeva. Je pa to posledica prvi okužbe z virusom hepresa, ki kasneje povzorča heprese na ustnicah. Tako v hudi obliki traja 3 do 4 dni, po tem se začne pa umirjati. Če bo Matevž nehal jesti in piti, se le pojdita pokaztat pediatru, da dobi vsaj kakšno infuzija. Želim, da ne bo tako hudo in da čim hitreje mine

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
1.2.2007 13:49:48   
HIMH
BINO za 1x še mi niso nič poslali pisno za termin sva ga takrat samo preko telefona dorekle. V LJ bom prišla z vlakom ker je zjutraj gužva in jaz nervozna pa še poznam je ne tako dobro bo vlak kr super varjanta da se peljem po enih 100 letih z njim user posted image .Ko bom konec pisnega dela bom pa ziher šla kam na kavo in pol k Teti od mojega na kosilo tako, da mi daj št pa se slišimo.

No danes ponoči je tudi naša eni 2 uri z presledki kričala dokler je nisva dala k nama mi to dela sedaj že 3 dni pa ji nič ne fali tipično ipično pol pa v 2 min zaspi.
No ona spi jaz pa grem hitro med knjige sva sprehod oz. tour de Kungota že danes dale skozi.

Lep dan

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
1.2.2007 15:05:53   
mml
sem prej pozabila...

sonček balonček user posted image user posted image user posted image  za projekte

Bino ja danes zvečer bomo spet kompletni user posted image , jutri gremo na sneg na Gorenjsko, v soboto malo po Ljubljani, v nedeljo bova pa spet z Manco od popoldneva naprej sami user posted image , ampak polovica je ža za nami user posted image

arielca a te je zasul kakšen plaz???? user posted image

Še

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
1.2.2007 15:46:41   
Kofi
Z Neli sva doma user posted image . Ima virozo. Včeraj zvečer oz. ponoči je jokala kot da bi jo kdo rezal. Pol pa kuri ko user posted image . Sma ji dala eno žličko dalerona in je blo čez pol urce boljš. Danes pa nisem šla v službo...sva se šle kr k pediatru pokazat. Uhe ma vredu, grlo je baje tudi čisto, samo da pač kašlja. In je verjetno samo viroza. Smo doble pa še neke kapljice za nosek - antibiotik, ki je sicer za uhe in oči. Baje da deluje. Bomo vidli.

Sem mislila, da bomo šle štajerske decembrke v nedeljo na tortico pa ne bo nič. Sory. Nočem, da Nelka še kerega decembrčka okuži. Meni se že na kašlju malček pozna. Imam pa kontra kot Neli - suh kašelj, ki me prime lih takrat, ko naj me nebi. Ko želim da neli zaspi user posted image

SoncekBaloncek.. hvala za vse želje, ki si jih napisala!!! Smo se po mojem res vse not najdle ;)

TAko lepo sončke kot je, pa bi res lahko bla že pomlad, da se rešimo teh plaščev, kajne? Al je kera od vas navdušena zimska decembrka? Jaz definitivno nisem user posted image

Uživajte na sončku! Če ne bo mela Neli jutri nič vročine bova šle kar na sprehod. Danes je sama hodla od pediatra do doma, pa na koncu jo je že fejst metalo! Tko da jo je blo treba kr dvignit. Spala pa je samo 15 min. Bog ve, kdaj jo bo butnilo user posted image

Ajd...papa
Pegica

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.2.2007 8:34:19   
kofetek2010
doooooobrooooooooo juuuuuuuuuutrooooooooo zaspanke!

kaj je zdaj to?

še spite?

ajd, hitro vstat!

jeeeee žeeeeeeee čaaaaaaaas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?