Nataša31
|
NO, da poročam!!! Bilo je super ! Naš tamal je fotogeničen po očiju, ker mamica nikakor ni. Naredili smo okoli 35 slikc, na eni zeha, tako lepo je bil obrnjen, da smo ga slikali čisto frontalno. Fajn je mel narazen nogice, tako da smo za dokaz očiju poslikali 'luleka' ! dr.Lukam si je vzel dobro urco, vse poslikal, pogledal če je vse OK (hrbtenico, popkovino...), skratka je resnično super G. Ne koncu mi je priporočal porod na Ptuju, ker imejo novo obliko lašanja bolečin z t.i. upam da bom prav napisala inluvo ali invulo...Tok se čudno sliši. Sej mam nekje napisan, pa nimam zdajle s sabo. Skratka SUPER!!!!!! PRiporočam, ker je čudovit občutek, ko že pravzaprav sedaj vidiš nosek, pa ušeska, očke, rokice (imamo bokserja, ker je non stop držal rokice v pesti)..Je pa dr.Lukam poudaril, da se ne vidi vedno dobro. ker je vse odvisno od otročkove trenutne lege. Tako da smo imeli srečo..zdaj imamo slikic že za prvi album! Bom v naslednjih dneh probala dati par slikic gor. Drugače sem OK, edino včeraj sem dvignila mojega kužija, ki ima okoli 30kg, sicer res tako na pol, ampak me je potem vse bolelo. Itak sem se šele potem spmnila in bila jezna nase, ker ni bi smela dvigovati stvari . Upam, da ne bo kaj narobe, tamal je potem še pridno brcal in tudi danes, tako da verjetno ni nič. Imam pa probleme z zaprtjem se mi zdi. Ali pa mi samo ne paše več ležati na hrbtu, ker takrat ko ležim, me začne tako boleti trebuh, pa šraufat da je joj . Aja, še to. Zagotovo bom majčica. Dr.Lukman je rekel, da razen če me bo pretirano lepo v trebuščku bo komaj zdržal do junija, drugače pa mi je dal rok 27.maj. Bomo videli.. In kako ste ve? Vse OK? Mi smo v fazi kupovanja vozička. Sem se odločila za Speedy SX od Quinnya, košaro Dreami že imam od kolegice edino kar me skrbi je to, da je ta košarica podložena in da ne vem kako bo s tem čez poletje?!?! Če pa tisto snamem dol, pa tudi ne gre ker je potem košarica 'gola'. Tako da ne vem...Ali naj kupim novo košarico? V trgovini Sonček imaj ful dobro akcijo za 117.000 pride voziček, košara, zimska vreča in torba. Torba je sicer zame osebno neuporabna, vse osatlo pa je ful lepo, pa še barva je moja::))turkizna. Tako da ne vem. Bomo videli! Joj sem se razpisala, se beremo. Pozdravček vsem, pobožajte trebuščke! lp Taška
|