|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJ
9.1.2006 19:14:59   
ElaM
Pozdravljene, junijke.
Smo pa res očitno vse bolj lene sorte, moram priznat, da berem vas redno, pišem pa bolj poredko.
Kako kaj napredujejo trebuščki, meni se je pokazal šele zdaj v 16 t, samo je še vedno le bolj trebušček.user posted image  
Tudi zredila sem se še malo okrog kile, očitno nosim eno lačno bebico, da mi vse pobere, čeprav non- stop jem, ker če sem lačna mi je še vedno slabo. Ali ima katera že probleme z zgago? Mene napade že vsak dan, tako da res ne vem kaj bo na koncu?user posted image najhuje je zvečer. mi prav nič ne pomaga.
Kako je pa kaj z imeni? Že izbirate? Pri nama je izbor vsak teden drugačen, neverjetno se nama spreminja okus.user posted image
Punce, toliko na kratko od mene, uživajte in pobožajte bušije.

_____________________________

:)

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: JUNIJ
11.1.2006 8:16:59   
Anonimen
Punce en lep pozdravček vsem skupaj. V času, ko se nisem oglašala, sem bila še na enem rednem pregledu, kjer smo poslušali srček, pregledali mat.vrat, se tehtaliuser posted image , pregledali urin, pritisk. In zaenkrat je vse ok. Naslednji pregled imam konec meseca, kjer se bomo dogovorili za morfologijo. Uf, punce se mi zdi da je ta čas pričakovanja začel kar hitet user posted image .
No, v tem času (trenutno v 18.tednu) sem začutila tudi prve čisto nežne brcike. Jupi.user posted image  In v tem času sem se tudi naročila na 3D UZ. Dolgo sva kolebala z mojim dragim, ampak na koncu je prevladala radovednost. Pa tako dolgo se že nismo videli, pa....ja, ok. Priznam da sem tudi firbčna glede spola. Čeprav bodoči ati pravi da je itak fantek, bodoča sestrica navija za sestrico, mami pa se hahlja, ker ji je čisto vseeno. Tako dolgo smo čakali to bebico, da....je vse drugo nepomembno, samo da stisnem k sebi to mojo miceno srečo zdravo. Zaenkrat je tako, če se bodo pa želje spremenile pa ne vem.
Z imeni smo trenutno v zelo širokem izboru. Vse drugo kar se tiče opreme je pripravljeno, čakajo le še stene sobice na moje poslikave.  Uf, je lažje v drugo in ceneje tudiuser posted image . Dokupiti moram še samo kak kos oblačilc, pa bo.
Imam pa pred sabo zelo naporne dni v službi, ki se bodo zaključili šele konec marcauser posted image . Doma tudi urejamo podstrešje, tako da smo kar aktivni.
No, tole je moje podrobno poročilceuser posted image
Punce mejte se lepo in uživajte

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: JUNIJ
12.1.2006 8:52:48   
Anonimen
Kako smo kaj junijke? Pri meni se zgaga pojavlja že kakih 14 dni, vendar imam še iz prve user posted image super tablete GRAVISCON, ki mi jih je mami prinesla iz Nizozemske. Pomaga ekspresno in dolgotrajno. Vzamem pa le 1/2 tbl.(največ jih lahko na dan vzameš 15) tako da meni se zdijo zlata vredne. Rupurut namreč mi je pustil slab okus, pa včasih tudi po 3 tbl.ni nehala peči. Sedaj pa lahko jem in pijem karkoli hočem in nimam težav z zgago.
Brcike se počasi  krepijo, tek se mi je začuda malo zmanjšal, tako da sedaj ob 18h večerjam, pa potem zdržim do zajtrka. Kak mesec nazaj, bi morala ponoči vstat in iti jest, ker bi bila tako lačna.
Za stvari me pa tudi ne skrbi, ker vse imamo. Ko sva imela prvegauser posted image sva namreč računala da ne bo edin, tako da sva vse kupila(večinoma). Sedaj manjkajo le malenkosti. Urejamo pa tudi otroško sobico, tako da bo žal potrebno nekaj denarja nameniti tudi za nakup otr.sobe. Sem pa po eni strani tudi vesela, saj bodo končno igrače le na enem koncuuser posted image .
Joj, mi2 se pa nikakor ne moreva odločit ali bi šla na 3D UZ ali ne?user posted image Pa zelo malo časa imam a ne?No potem bom pa kar danes poklicala, če me bo vzel prav, če ne pa en bomo šli. Aja še to, je pa G na zadnjem pregledu rekla, da bo user posted image . Nam je pa vseeno. Smo tako dolgo čakali na tega user posted image da nam je vseeno, le da je zdrav!!!bojka čist te razumem!!!
No to bo vse od nas.
LP

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: JUNIJ
12.1.2006 10:00:25   
Erdbeere
Evo se še jaz na hitro oglašam, namreč tudi pri meni so zelo zelo naporni dnevi v službi, tako kot pri tebi bojka in skupaj nama bo uspelo boš videla user posted image

Pri meni so brcike že prov fletkane, včasih že kar malo hude, samo kaj čmo to je ja nekaj najlepšega user posted image

NIč trebušček veselo raste, kile so kar pridne zaenkrat nekje +1,5 kg, kakšen dan še manj, tako da upam, da bom uspela do konca tudi si ne nabrati preveč kilogramov, ker potem se jih zelo zelo težko znebim user posted image

Sva bili pa včeraj s Tejo pri zobozdravniku in je vprašala sestra, če ima ona kakšnega starejšega bratca ali sestrico, ker je tako lepo usta odprla pa ji pustila zobke umit pa pogledat, pa je rekla Teja, da ne da pa čaka na dojenčka, pol pa uni nič jasno pa pravi ja kdaj ga boš pa dobila, pa še večji šok pravi tamala ja za rojstni dan user posted image  in pol ji pa ni bilo že res nič več jasno je mislila, da ji naklada, pa sem potem jest lepo potrdila, da je vse kar je povedala čista resnica, se je cela soba smejala user posted image

nič lepe dneve do naslednjega javljanja vam želim, jaz pa komaj čakam konec meseca, ko imam UZ (morfologijo) pa bomo prstke šteli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: JUNIJ
12.1.2006 14:22:18   
Anonimen
Ah, Erdbeere potem sva na istem kar se tiče dela. Saj prav tako, čas hitreje beži, ker meni bi se na kakšni bolniški utrgalo. Pa še polna energije sem trenutno, tako da kar z užitkom hodim delat. Potem sledi doma še en popoldanski sprehod z našim štirinožcem, ki raste v prelepega lepotca (se moram malo pohvalit)user posted image . Res je naš carti. No, potem pa pridno delamo atiju in mamici novo spalnico. Jaz vmes kuham še večerjo, perem itd. Naša tavelika bodoča sestrica pa pridno pomaga nagajat zravenuser posted image .
Tako da se bomo do prihoda dojenčka vsi skupaj preselili spat malo višje. Imava pa še več načrtov, tako da ni za bat da bi nam bilo dolgčas. user posted image
Meni se zdi, da se bomo trikrat obrnile okrog, pa bomo že ponosno vozile zopet vozičke okrog user posted image . Uf sem srečna za vse nas. Kar razganja me od sreče, ponosa,...Punce mejte se najlepše.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: JUNIJ
12.1.2006 17:47:42   
Erdbeere
Joj bojka, samo a verjameš, da bi se meni tudi doma zmešalo, da mi prov paše v službo hodit, čas kar lepo beži in glej ga zlomka, jaz sem že na polovici user posted image , danes sem zakorakala v 21. teden user posted image user posted image user posted image  uf gre hitro

lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: JUNIJ
13.1.2006 7:50:52   
Anonimen
Punce, ki ste srečke nosečke drugič...A boste šle v materinsko šolo? Jaz razmišljam da bi šla na začetno predavanje, kjer predstavijo program, potem pa bi si izbrala tista predavanja, ki mi bodo zanimiva. Kaj pa bodoči atiji?
Hehehe, bodočega drugič atija bom jaz raje pustila domauser posted image . Da me ne bo strah poroda še v drugo. user posted image  Da vam povem najino štorijo. Smo na enih predavanjih gledali film, ki ga je posnel en očka pri porodu. Torej je bilo vse čisto resnično in tako, kot je dejansko potem tudi zgledalo. Brez kakšnega skrivanja, veliko krvi itd. In po koncu prižgejo luči, jaz pogledam mojega dragega. Bel kot stena. Sem se takoj vprašala...a bo res zdržal zraven pri poroduuser posted image ?
No, da ga pohvalim. Bil je pravi srček. Poln modric še kak teden po porodu od stiskanja, med porodom je preveč poslušal navodila babice in mi solil pametuser posted image , ampak bil mi je v zelo veliko oporo in pomoč. In nikoli ne bom pozabila trenutka, ko sem ju prvič videla skupaj. Bila sta si podobna kot jajce jajcu in tako fletkana oba. In naša štručka je kar takoj hotela sesati njegov prst. In še danes po več kot štirih letih mi mora znova in znova razlagat kako je bilo, kaj se je dogajalo takoj po porodu, česar jaz nisem mogla videt. In še danes mi pove, moje prve besede, ki sem jih izustila po tistem, da pa zdaj pa res ne morem več. Sledil je še en potisk, porodila se je najina štručka, meni se je pa zdelo, da se je iz mene ulilo vse moje notranje " premoženje "...jaz pa kot iz topa....Ja kaj pa je bilo zdaj to? user posted image  Sploh nisem imela občutka da se je porodilo celo telesce, ampak da je šlo ven še kaj druga.
....Me je že zaneslo....punce jaz zares komaj čakam da bom to doživela tudi v drugouser posted image .
Punce lepo se imejte in lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: JUNIJ
13.1.2006 18:32:39   
bubamara2
Pozdravljene!

Se vam oglašam po dveh mesecih branja, ko nisem zbrala časa, da bi še kaj napisala. Sedaj pa se pokorno javljam v 19. tednu. Že dobra dva tedna čutimo brcanje, vedno bolj intenzivno je in komaj čakam, da se bo čutilo tudi od zunaj, da bo tega deležna tudi moja triletnica in možiček.

Drugače se dobro počutim, le zvečer zaspim kot klada. Ponoči pa grem dvakrat na wc. Imate drugorodkinje podobne težave? Pa na wc me bolj tišči, kot ponavadi? Ali vas tudi že. Če pomislim, kaj me še vse čaka...>

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: JUNIJ
16.1.2006 7:35:08   
Anonimen
Hja, to z WCjem je poznano tudi meni. Čeprav je ta problem v prvi nosečnosti nastal bolj v zadnjih mesecih. Zdaj pa se prebujam že na začetku.
Naše brce so bolj brcike. Res čisto nežne.

(odgovor članu bubamara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: JUNIJ
16.1.2006 12:35:19   
aja
Zivjo punce,
samo na hitro se javim...se vedno cakamo na rezultate AC (se priblizno dva tedna) jaz pa ze kar sedaj hodim ves cas v nabiralnik gledat. Uh, grejo pocasi tile dnevi. Drzite pesti za nasega mladicka.

Sicer pa se mi zdi, da sem vceraj zvecer cutila rahel premik v trebuscku. Smo v 20 tednu, ampak mi je dr. Cerar na AC rekel, da je mali tako obrnjen, da ga varjetno se nekaj casa ne bom cutila. Komaj cakam, da zacne malo bolj intenzivno telovaditi.

Vceraj sem si privoscila eno nosecnisko masazo in potem se plavanje v bazenu in vam res toplo priporocam. Si lepo pretegnes cel hrbet in ga vsaj malo razbremenis. Samo kaksen bolj cist bazen je treba izbrati.

Lep dan vsem skupaj,
Aja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: JUNIJ
16.1.2006 12:44:12   
Tayda
Moram malo napisat, čeprav sem bolj poredko za računalnikom, ker me še vedno mučijo grozni glavoboli in rajši tiščim glavo pod blazino, kot da vzamem tableto. Že tako imam slabo vest zaradi dveh lekadolov, ki sem si jih privoščila ko je bilo zares že nevzdržno. Koliko so pa pomagali, je pa druga stvar...user posted image .
Sicer se počutim v redu, sploh ker je minila utrujenost in se lahko normalno posvečam tako družinici kot službi. Skratka, funkcioniram "še kar v redu". Brcike so nas tudi že obiskale. Prvi metuljčki so se pojavili v 16 tednu, pa kakšen dan nič, pa spet malo konkretnejši, sedaj pa že ene 4 dni ničuser posted image . Poizkušam se ne preveč obremenjevat s tem, ker verjamem, da je vse v redu. Kako pa naj bo drugače? Saj sem se v mislih že čisto navadila, da se nam v juniju prav zares pridruži še en član.
Sem pa zelo radovedna, kaj bomo imeli - punčko ali fantka? Saj vem, važno, da je zdrav, pa kljub temu komaj čakam morfologijo čez tri tedne tudi zaradi tega. Kolikor se poznam, bom takoj tekla v trgovino in kupila kaj v primerni barvi...user posted image user posted image user posted image .
Zredila sem se 6 kg!!!! Pa sem šele v 17t 3d. Kaj šele bo. Trebušček se mi je po mojem za dvakrat povečal prav ta vikend. Ker sem do sedaj nosila svoje običajne hlače, res pa so bile priljubljene ene kavbojke z nizkim pasom in na gumbe (zgornji gumb na dopustu user posted image user posted image user posted image ).
Danes zjutraj pa mi je kar vse premajhno. K sreči imam še dvoje solidne hlače od prej, bo pa vsekakor treba po nakupih, ker se letni čas ne ujema s prejšnjim obdobjem "trebuščkanja" po svetu.
Zelo si želim ene leeeeepeeee spomladanske hlače in sicer vojaško zelene, ker se mi zdi, da vse tako lepo zraven paše....če jih bo katera zasledila, naj prosim sporoči. Komaj čakam na spomladansko kolekcijo cunjic in upam, da mi ne bo treba kupovat nove bunde. Naj čimprej pride pomlad.

Malo sem se razpisala, ampak saj mi pripada, ko pa že toliko časa nisem nič napisala....

Pobožajte svoje trebuščke in se še kaj beremo!

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: JUNIJ
16.1.2006 13:30:15   
Anonimen
Punce jaz komaj čakam naslednji pregled. Brcike so že močne, zredila sem se 5kg, vendar še vedno ni opazna moja user posted image . Sedaj smo začeli pospešeno delati na novi otroški sobi, in spalnici, da bomo malo bolj na komot živeli. user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz zadnje čase vedno pogosteje podoživljam porod. Celo slikice sem se spravila gledat. Pa poizkušala sem se spomniti majhnih detajlov, npr.občutek nežnega telesca takoj po porodu na trebuhu, ko utripa še plodovnica, pa njen vonj, pa prvi podoj, pa prve dneve, pa tisto skupno privajanje, pa prvo previjanje, prvo kopanjeuser posted image
Hkrati pa me zanima kako bomo potem funkcionirali, kako bo z dvema user posted image user posted image . Kako se bo starejši user posted image odzval. Seveda me ni nič strah, le tako radovedna semuser posted image Resnično komaj čakam!!!
Nakupovanja se še nisem lotila, saj imamo še vse od prvega otročka. Pa tudi čaka me seljenje stvari v otroško sobo, tako da kar odlašam, čeprav bom morala en dan, malo po cunjice na podstrešno, malo preprat, presortirat, itd...pa kar odlašam!user posted image
WC ponoči je zelo obiskan! Še večkrat se  mi zdi kot podneviuser posted image K sreči hodim že čisto avtomatsko, tako da sesploh ne zbudim, ampak vse kar pretipam v temi, tja in nazajuser posted image
Spim pa začuda še vedno na trebuhu, oz.rahlo v bočnem položaju. Na hrbtu pa ne morem več. Se mi zdi, da imam 100 kg na trebuhu, sploh dihat ne morem.

Punce to bi bilo za zdaj vse. se mi pa zdi, da je tale moment,najlepši v nosečnosti. Težave še niso hude, utrujenost je minila, slabosti prav tako, povečuje se nestrpno pričakovanje, ki pa ni še naveličano pričakovanjeuser posted image user posted image user posted image Tako da resnično uživam v tem trenutku.

LP

(odgovor članu Tayda)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: JUNIJ
17.1.2006 8:12:40   
Anonimen
Punce pozdravljene. Kako počutje? A katero še muči slabost in druge tegobe, ali smo vse v najlepšem delu nosečnosti, ko se s tem trebuhom še da preživetuser posted image .
Flamingo tudi sama tako rada gledam slikice izpred štirih let in še malo več nazaj. In ne boš verjela...če odmislim tiste prve skupne trenutke iz porodne sobe, ki so bili neponovljivo lepi,  mi najbolj v mislih ostane moje prvo previjanje. Ah, saj je nisem upala niti prav prijet se mi zdi. user posted image
Uf pa tudi glede urejanja sva na istem. Tudi mi se bomo malo razkomotili. Zdaj sva vse noči v najini bodoči spalnici, otr.sobica je že gotova.  Je treba izkoristiti tale čas, ko se tako dobro počutim.
Punce a imate kakšne načrte glede letošnjega dopusta? Itak bomo vse v juniju imele all inclusive v porodnišnicah. user posted image  Kaj pa potem? Mi bomo ziher če bo vse po sreči v jeseni za par dni pobegnili na morje. Če bo tale naša bebica tako pridna kot je bila naša prva, bo šlo. Kakšne pa imate ve načrte?
Punce imejte se maksimalno lepo. Jaz malo živčkam danes, gremo na UZ in dokler ne bom slišala da je vse ok, bom malo tak tak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: JUNIJ
17.1.2006 21:17:19   
daya
Živjo!

Jaz se počutim zdaj kar ok, slabosti so minile, na stranišče hodim kar pogosto ampak mi ni treba vsako noč vstati. Nekaj časa nazaj pa sem morala. Zelo pogosto me boli križ, še posebno če malo dlje časa hodim ali pa stojim. Potem je včasih res že hudo. Se mi zdi da je bilo v prejšnji nosečnosti vse malo kasneje. Brce tudi že čutim zdaj že večkrat na dan.

Voziček smo že nabavili, ker je bila ena ful dobra akcija v Baby centru za Quinije, prejšnji od hčerke se nam je pa polomil. Zdaj moramo kupit še lupinico in previjalno. Sem imela v mislih tisto, ki se prišravfa na zid in jo potem kar zložiš gor, ker imamo res malo prostora v stanovanju. Pri hčerki pa smo imeli eno veliko mizo, katere zdaj nimamo več kam dati ker ni prostora.

Glede dopusta pa mene kar malo "skrbi" za letos. Ker ko bo ravno najlepši čas se mi zdi da še ne bom ravno v formi za kakšne daljše vožnje. Tako da sem malo razmišljala da bi šli mogoče že maja v kakšne toplice ampak se še nismo nič odločilli. Za september pa ne vem, če bo še kaj vremena, ker ponavadi je v sloveniji že kar mrzlo, kam daleč pa se mi z dojenčkom najbrž ne bo dalo vozit.

Komaj čakam nasledni pregled-morfologijo 24.1.06.

Lp,

Daya

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: JUNIJ
18.1.2006 7:47:35   
Anonimen
Punce jaz moram danes poročat kako lepo urco smo včeraj preživeli na 3D UZ. Bili smo na Ptuju. Še danes sem čisto raznežena in presenečena nad tistimi posnetki.
Kar je najpomembneje, vse je ok.  Videli smo res čisto vse, dobili slikic za cel album in še en filmski posnetek naše bebice kako leži in kako se lepo vidi utripanje srčka. To je vidno z normalnim UZ. No, po povprečju, izračunanem iz mer glavice, nogice in trebuščka smo noseči 19t2dni. Vse to imamo poslikano, tako da imamo dokazeuser posted image . 3D slikice pa so prečudovite, jaz se jih kar ne morem nagledati. Pogledali smo res vse. Glavico iz vseh strani, šteli prstke, videli kako naše dete uživa ob sesanju prstka in tiščanju prstka v nos (ti ti, saj zdaj še izkoristi dokler te ne začnemo kregatuser posted image ). Lepo smo si ogledali hrbtenico, trebušček, stopalca, ušeska, vse vse vse. In vse vidno tako "zares".
Tam smo bili nekaj čez eno uro, presenečena sem bila nad sprejemom, razlago, res bila sva oba čisto paf. No, videl se je tudi spol. In oba moška v sobi sta se strinjala, da bo naš ati imel še veliko sivih las ob treh ženskahuser posted image . Mami pa je bila presrečna. No, zdaj gremo pa v roza nakupe. Naša bodoča sestrica pa je itak že vedela vnaprej, ni dala slišat da bi dobila bratca.
Punce, jaz bi še kar šla tja. Se mi je zdelo da bi našo punco lahko kar prijela, tako lepo je zgledala. In kar ne morem si zamislit, da je še to naše detece tako malo, zgledala je že čisto tako, da bi lahko prišla k nam. No, težka je pa 290 g.
Punce lepo se imejte.

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: JUNIJ
18.1.2006 8:54:53   
Nataša31
Ojla punce!
Da se še jest malo javimuser posted image .
Danes ob 19h imamo morfologijo- poročam! Bomo videli, če se je dr. nezmotljivi Tratnjek zmotil na pregledu, ko je napovedal user posted image
Drugače pa me nekaj zanima...V torek imam še en pregled pri dr. Pušenjaku - tudi morfologijo, pa sem seveda mislila reči še za 3D. Zdaj pa ne vem, ali tudi Pušenjak dela 3D kot npr. na Ptuju. Je to isti pregled? Ker si ful želim pikico posnet 3D, pa slikce naredit, pa nisem več 100% da Pušenjak to dela.Smo bili na NS pri njemu, pa je naredil samo eno slikico 3D. Mislite da mu moram exstra rečt še za 3D?
Bojka - koliko pa je prišlo vaše 'slikanje' na Ptuju (cena). Sama se bom namreč tudi odločila za Ptuj, če mi PUšenjak slučajno ne bi naredil tudi 3D, ker imam na Ptuju mami. Kdaj se moram naročit, je 1 teden prej prepozno? Katere dneve delajo, ker bomo tam čez vikend oz. tudi še v ponedeljek.
Aja, v ponedeljek sem hotela naročiti Quinnya 3XL, v baby centru, pa jih je zmanjkalouser posted image
Sem bila res žalostna, 1 uro me je zajebaval računalnik, potem pa kličem in sta bila samo še 2 - samo barve grunge, pa edino ta mi ni všeč...
Joj, se mi mudi...Pišem zvečer po morfologiji
Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: JUNIJ
18.1.2006 14:31:57   
Anonimen
Nataša31 uživaj danes ob poziranju vašega korenjakauser posted image .
Cena na Ptuju je 13.000 SIT, jaz sem se naročila kak teden prej, po moje če poveš kako je na stvari, te bodo že stlačili v kak termin. Po moje delajo te UZ ko pač ima koga. Ker ambulanta dela čisto v drugih terminih, kot sem prebrala na vratih. Tudi sestre ni bilo, sprejel naju je kar dr. Lukman.
Dobiš pa res za cel album slikic, pa še filmček. Pa razlago v nulo. In in in. Midva sva bila res navdušena. Najprej sva dobila podrobno razlago in nekaj slikic, da sva lahko videla kaj sploh lahko pričakujeva. In potem je sledilo vprašanje, ali gremo naprej. Če bi si bila predstavljala kaj več, bi lahko takrat vstala in šla.
Se je pa splačalo in sva čisto potešila radovednost. Meni se je res zdelo, da bi našo pupo lahko prijela, tako v živo je bila v določenih pozah. Pa tista rokica v ustih, ah....komaj čakam junijauser posted image . No, res vsa pohvala dr. Lukmanu za sprejem, za razlago, za vse. Me je zares presenetil.
Poročaj kako ste opravili

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: JUNIJ
19.1.2006 13:16:44   
SonjaN
Pozdravljene punce!!

No, da se oglasim po dveh mesecih... user posted image  Nisem bila pridna, vem...

Danes sem imela morfologijo in vse je v redu, suuuperrr!user posted image user posted image user posted image . No, je pa naš user posted image  stiskal noge skupaj, tako da se spol ni videl (nam je v 12. tednu dr. P. napovedal user posted image , sedaj pa... user posted image user posted image ). Me pa včasih tako lepo zbrca, da sem vsa user posted image user posted image !!! Kako je to lep občutek!!!!!!

Nam se obetajo zeloooo pestri tedni - v kratkem pridejo mojstri (rihtamo sobico za večjega), v kratkem (upam user posted image ) diplomiram, v glavnem, vse na enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Upam da bo kmalu konec vseh naporov in da bom lahko končno malo uživala v user posted image  kot se šika!

Mi imamo vso opremo že od prvorojenca, tako da se s tem še ne obremenjujem, če bo pa user posted image , bomo pa kupili nekaj roza cotk in to je to!

Pa lepo uživajte in slišimo se,
Sonja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: JUNIJ
19.1.2006 17:55:03   
Anonimen
Končno smo imeli pregled pri G. Sem že komaj čakala da vidim svojo malo štručko.v glavnem G nam je pokazala vse(mož redno hodi z mano na preglede, za kar sem mu zelo hvaležnauser posted image ), jetra, želodček ledvička, prstke, jajčka, vrh penisauser posted image user posted image user posted image ja spet je baje videla da bouser posted image , ustka, nogice, trebuščka, srčka-tega smo si ogledovali najdlje, saj sva izvedela vse o žilah, prekatih, predvorih user posted image Vse je OK, malček je primerno rejen(mama pa mal prevečuser posted image -imam namreč kar 68kg, torej sem se nekje 8 kg zredilauser posted image , pa šele na pol smo)Pa se ne sekiram, saj sem v prvo tudi pridobila cca.16kg, vendar sem že  2 meseca po porodu bila na isti teži kot pred nosečnostjo.
Hemoglobin je tudi v redu, prav tako urin, čeprav sem bila 100% preprična da me bo okarala, ker z veliko muko spijem nekje 1,5 l na danuser posted image Toliko bolje a neuser posted image ?
Velik je nekje 20cm, maternica pa je nekje do popka.
Brca tudi že vsak dan močneje, tako da mislim, da ga bo počas tudi očka že začutil. Moje počutje je tudi sedaj kar spodbudno, in glede na vse me je naročila šele čez 1 mesec, sedaj se ne sekiram več, saj res ni najbolj prijetno vsak teden ali 14 dni sedeti po 3 ure v čakalniciuser posted image

Tudi midva sva želela iti pogledat na 3D UZ najinega Janezka, pa sva se premislila, saj nama je G razložila, da ima ta UZ z razliko od navadnega sevanje, ki najbolj priporočeno za nosečnice. Baje so ta UZ prvotno uporabljali za odkrivanje napak, danes pa se uporablja že vsepovprek. In na začetku mi je bilo zelo hudo, saj sme se že pripravila,da ga bom videla, in tako...no pa naj bo snidenje ob rojstvu toliko lepšeuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: JUNIJ
19.1.2006 22:11:39   
Anonimen
Pozdravljene punce. Kako smo?
Pri nas vse po starem. Čakamo na naslednji pregled pri ginekologinji konec meseca. Tam se bomo dogovorili tudi za morfologijo.
Flamingo, kar se pa tiče sevanja 3D ultrazvoka, sem sama pred pregledom prerešetala informacije in nikjer nisem zasledila da bi tukaj bilo sevanje. Tudi dva naša ginekologa sta potrdila da ne gre za nič škodljivega za otročka. Dr. Pušenjak sicer pravi da..." Noben diagnostični slikovni UZ ni škodljiv plodu", čeprav sem sama dobila občutek da ima on sam tale UZ bolj za komercialno zadevico (moja opazka). Kaj pa vem, jaz sem po tem pregledu veliko bolj mirna in v sedmih nebesih.user posted image
Punce imejte se najlepše. In uživajte v brcikah...tiste ki ste deležne že bolj močnih in tiste z metuljčkiuser posted image . Jaz še vedno sodim med metuljčkaste. Naša punca bo zgleda bolj nežne sorteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: JUNIJ
20.1.2006 7:19:03   
Anonimen
Šmenta punce, zdaj sem malo pohajkovala po forumu in se zamislila. Kam ta čas hiti? Še ne dolgo nazaj smo se še bolj sramežljivo in potiho začele zbirati na tem forumu junijke, tarnale o slabostih,...zdaj pa so na forumu že septemberke. Trikrat se bomo obrnile okrog, pa bomo junijke že v NAŠEM mesecu. Hehehe, vsaj enkrat me veseli da dnevi minevajo hitrejeuser posted image . Po juniju naj se vse umiri. Punce, lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: JUNIJ
20.1.2006 10:58:17   
Nataša31
Ojla punce!
Da vam poročam, kot sem obljubila!
Kar se tiče pregelda v sredo je bilo GROZNO!!!!Sem prišla na vrsto šele okoli pol devetih zvečer, imela sem morfologijo. In smo začeli gledat. Glava OK, ustka, nosek, ustnice...Potem smo začeli gledati srček in moja G je utihnila. Tistih 5 minut je bilo najdaljših v življenju.
Rekla je da je srček slab, da vidi polno nepravilnosti, pa motnjo srčnega utripa, neko tekočino okoli srčka, skratka vse NAROBE, potem je šla gledat še ostalo pa ji nič ni bilo všeč. Ni videla ledvičk - čeprav je plodovnice polno; je potem prišel še Bernik in je rekel da če je dosti plodovnice je sigurno tudi vsaj ena ledvička. Potem ni videla mehurja, ji je Bernik spet rekel da je verjetno prazen. Itak sem začela jokati, ker se je zdelo katastrofalno oz. moja G vse pove direktno. POtem je rekla, da niti ne bo več gledala, ker je utrujena in da naj prvo specialist pogleda srček, pa da pridem potem takoj v sredo spet na pregled
In potem smo klicali na Pediatrično, kamor so me napotili takoj naslednji dan ob 13h, h dr. Veselu, ki pregleda samo srček. IN smo šli, jaz, moj dragi in moja mama, ki pozna enega glavnih pediatrov, ki se je prej posvetoval z dr. Veselom.
Dr. Vesel je bil res odličen, prvo me je pomiril in po 45 minutah gledanja samo srčka, je rekel da vse domnevne diagnoze, ki jih je postavila moja G, NE OBSTAJAJO. Srčke je normalno tiktakal, ni bilo nekega VSD-ja, ni bilo kardialne tekočine....Skratka nič od tega. Kako mi je odleglo, to je nepopisno. Mi pa je glede ostalih zadev takoj predlagal še pregled pri dr. Pušenjaku in ga klical (veze in poznanstva), tako da sem naročena že to soboto.
Torej, sem dobila zares lepo darilo za RD, aja pa še na koncu je rekel da je malo pogledal še med nogice, in kaj je napovedal...PUNČKO. Očitno se bomo morali pustiti presenetiti.
Joj, sem se razpisala. Mi je zdaj kar malo odleglo... Nokli si ne bi misila, da bi se kaj hudega zgodilo v nosečnosti in moji pikici in to prav meni. Že ko berem, kaj vse punce napišejo, pa splavi...Me je kar groza. Ta noč čakanja, če je vse OK..Moj pravi da sem jokala v sanjah celo noč!
Zdaj čakamo še soboto, da pri dr.Pušenjaku vidimo če je vse OK.Ampak res ne vem, kako je mogoče, da mi je moja G videla vse te nepravilnosti - dejansko se je zdelo kot da je srček popolnoma deformiran, da ne govorim še o vsem ostalem kar je rekla da ne vidi...In potem specialist pove, da je srček SUPER dober, res ne vem...
Kaj več vam še napišem v soboto popoldne, trenutno sem še malce nervozna.
Drugače pa je včeraj na pregledu pikica/pikec tako brcala da je bilo JOJ, ene parkrat me je kar vrglo pokonci, še posebej takrat ko je zadel v sondouser posted image !
tako punce, držite pesti zame, da bo v soboto vse OK. Ta teden bom imela kar 5 pregledov. 2 pri svoji G, pri dr.veselu, dr.Pušenjaku in še pri dr. Lukmanu na Ptuju- smo ugotovili, da je star družinski prijatelj in smo ga poklicali in je rekel naj kar pridem kadar želim!!
No, pozdravček in mene in naše pikice!
Taška
20t 6/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: JUNIJ
20.1.2006 12:40:40   
Anonimen
Nataša, v mislih s tabo. Vem, da zdaj bolj malo pomagajo besede, ampak...pošiljam ti en velik objem z željo, da bo vse na koncu ok. Drži se. Držim pesti, da nam v soboto že poročaš o lažnem alarmu tvoje ginekologinje. Pozdravček iz štajerskega konca.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: JUNIJ
20.1.2006 15:26:19   
MATEJA
O bog pomagej, no pa povejte če res niso ti G včasih malo "zmešani" (če se lahko tako izrazim). Grozno Nataša. približno si predstavljam, kako ti je bilo, imaš občutek, ko ležiš na tisti mizi, da se bo v zemljo pogreznila... Tako je bilo meni na NS. No saj o tem sem poročala, pa vendar: Ko sem se vlegla na mizo, je G namazala moj trebuh z gelom in takoj ko je dala tisto "bunko" od UZ na trebuh je rekla: Ojoj, kako je majhen. Ne vem če bo kaj, mora bit najmanj 4,5 cm velik!!! Jaz sem mislila, da me bo kap na mestu, vsi filmi so se mi zvrteli čez glavo in samo sem še čakala, da reče, da srček več ne bije user posted image . Katastrofa. Začela sem se trest kot šiba na vodi in zame je bil ta moment pregled uničen in zaključen!!! No pol je zmerla tega mojega zlatega user posted image  in ugotovila, da je še celo malo nad povprečjem za svojih 12t 0d (6,12 cm). Koza neumna, kako me je ustrašila. Ma lahko so oni dohtarji na papirju in svaka njim čast, ma ne razmišljajo včasih pa prav nič user posted image  user posted image !! Nič se ne sekiraj, vse bo o.k. boš videla. Srečno. user posted image

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: JUNIJ
20.1.2006 22:08:56   
Anonimen
bojka sej vem, tudi jaz sem imela občutek da G pravijo da je 3D UZ bolj tako, za finese. Mene še vedno mika, ampak kaj pa vem, od kar sme imela težave, veliko bolj pazim na vseuser posted image

Nataša31 tebi pa kot sem že rekla, želim vse naj naj pri naslednjem pregledu, pa da bo vse OK!!!user posted image user posted image user posted image Pa javi nam kako je bilo!!!!!user posted image Držimo pestke zate!!!

Zdej pa grem počas spat, jutri bomo strope ven dajal, pa potem nas čakata prenove otroških sob, pa meni se že kar blede, ker pomislim, koliko dela bo spetuser posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?