Kalina
|
Oj bejbike Evo danes mi spet dela RR Tko da morm malo porocat, smo v 25 t, meli smo morfologijo, potrdili da je puncka , vse je uredu, smo se smejali, jokali itd. Naredu mi je tudi 3D slikico in na cd posnel, slikica je tako lepa, se vidi nosek, pa ustnice, pa brada pa ucke pa juuuuuj smo leeeeepi . Vsi pravijo da ima mamin nosek Pol je pa ocka uzaljen pa takoj protestira da ma njegove oci pa ustnice, hehe Nazalost mam se vedno krce, pritisk navzdol, tako da mi je G napisu bolnisko do konca nosecnosti PDP 25.06., cakam odlocbo od komsije Aha, G je reku da ne more verjeti, da se moj MV drzi presenetljivo dobro, za moj MV! hehe joj punce mene je tako strah predzgodnjega poroda, skoz mam neke sanje itd, pa vem da se ne smem tko psihirat. Sej se bom poboljsala Aha kile so +6,5kg, je reku da je tko kr uredu, nc kompliciru. Pa takoj je opazu kako me otecene oz natecene prste na rokah, je reku da moram vec pocivat Punce a ve veste, da sem jaz edina junijka, ki nima se niti ene stvari kupljene za pikico, ma sm mal vrazeverna itd, pa strah me je, ampak imam ze ve izbrano, meni itak vse familija kupi (ki je veeeeelika), tako da aprila pocasi zacnemo, no ja proti koncu aprila No fajn bodite, pa posiljam vam eno lepo za dan zena! Lp, Kalina