Anonimen
|
Pozdravljene JUNIJKE! Tale teden je bil pa zelo naporen. Sem kar malo zanemarila RR, ampak mi je opravičeno, saj sem še za sebe imela komaj kaj časa. Zdajle sem vas prebrala za nazaj, in sem vam kar fouš, ker že tako zelo čutite brcike vaših Jaz sem kake 4 dni nazaj prvič začutila brcike mojega potem pa nič. V prvo sem ga začutile nekje v med 4 in 5 mesecem. Tako da sem sedaj pričakovala brcike malo prej. No mogoče je pa to za to, ker enostavno nič ne počivam. Od zjutri do večera je akcija. Erdbeere imaš srečo, da tvoja punčka že razume. Naš je šele 15 mesecev in enostavno, vse kar ne vidi in ne doseže je "Up, up" kar pomeni hop oz.dvigni me gor In nimam srca. Če je le očka zraven ali kdo drug potem to opravi namesto mene. Če ne, se pa pregrešim in dvignem. Potem imam pa zelo slabo vest, da ne bi zopet prišlo do krvavenja, ampak enostavno ne morem zanemarjati... Ah sej bo, še malo pa bo tu se tolažim! No jaz imam kar velike težave z zgago, ni pa nič čudnega, ker si zelo močno zaželim coca-colo, ki je nikoli prej v življenju nisem pila Ampak bi umrla za njo. Drug dan bi cel dan pila kamiličen čaj,...Še dobro da me ne popade želja po kumaricah Je pa res, da sem imela težave z zgago tudi v prejšnji , vendar sem takrat zelo zdravo jedla, in celo nisem pojedla niti 1 kg kruha. Sedaj pa skoraj vsak dan jem kruh, posledično je tudi zgaga. In moj je imela laske da te kap. Sem pa slišala, da pravijo, da če zgaga peče, da je otrok dolgolas, in pri meni in še ene parih kolegicah je bilo čisto res. Nakup za malčka pa bo očitno počakal do maja sploh ne vem kako bom zdržala. Moj lubi se je namreč odločil narediti otroško sobico. In bova dala že kar opremo za dojenčka noter. Tako da nekje v sredini aprila do sredine maja, naj bi bilo gotovo. Nosečniških oblačilc mi zaenkrat še ni bilo potrebno nositi, se poslužujem kar enih hlač, ki so zelo elastične. Je pa res, da ko smo bili za Božični večer na večerji in sem cel dan imela hlače gor, me je proti večera že kar neudobno tiščalo. Pa še polno ljudi je bilo zraven, ki še ne vedo za mojo pa tudi meni ni do tega da razlagam celemu svetu, tako da sem še malo trebuh not vlekla in je bilo na koncu res čuden filing. Pa ve? Ste že oznanile celemu svtu? Jaz sem čuden patrot, in nisem povedala nikomur. Veva le midva z mojim dragim, ostali pa ne. Ko sem krvavela sem bila namreč prepričana, da je šlo naprej. Strah je ostal še sedaj. Saj po novem letu bom pomoje mogla povedat, ker bodo drugače že sami vprašali od kod trebuh A še tole? Ali kateri kaj otrdeva trebuh???? Meni namreč že dober teden 10 dni otrdeva trebuh. V prvi mi je šele nekje v 7-8 mesecu, pa še to je potem minilo v zadnjem mesecu. Pregled imam pa šele 17.1. in do takrat je še zeloooo daleč A mislite, da bi morala prej na pregled da mi vsaj predpiše kake tablete za preprečevanje otrdevanja? Sedaj pa bom počasi konačala, sem se razpisala za celih 10 dni nazaj! Draga JUNIJKE želim vam čim lepšo in enga srečnega in zdravega v letu 2006 (jaz mislim, da bom predvsem debelega trofnila, saj sem se zredila že za 5 kg )!!!
|