agog
|
Dragi "bicom-ci"! Po dolgem casu sem na portalu in sem se odločila, da se vam oglasim! Sem brebrala vasa sporočila okoli bicoma in vam moram napisat naše izkušnje. Moj sin je sedaj star 13 mesece in smo opravili bicom pri dr.Siličevi in ravno včeraj opravili zadnje kontrolno testiranje (to je po treh mesecih). Pri 4,5 mesecih so nam IgE testi (odločili smo se zanj, ker je imel kar izpuščajev po obrazu) pokazali alergijo na jajca in gluten, po tem ostaneš križem rok in upaš, da bo minilo in dieta je ves kar ti v bolnišnici lahko svetujejo. Tako smo se odpravili na bicom. Moja kolegica dela bicom v LJ (dr.Stošič-jo priporočam), tako da glede zaupanja van nisem oklevala, priblem je malo v dr.Siličevi in naj vam ne vzame "vero" v bicom. Je po domače rečeno "oderuška", v bistvu je pri njej cena ene terapije nižja kot drugod in jih je zato več-tako se mi zdi. No, nam je na bicomu pokazalo jajca, mleko, žitarice in candido. Sem rekla, da bomo sli do konca in tako smo imeli 20terapij in 3xtestiranje-vmes kao kontrolno in na koncu. Vceraj se mi je zdelo,kot da je dr.Silicevi prav zal, da je vse negativno, kar naprej se je cudila in ponavljala, da je to zelo hitro minilo. Jaz sem poskušala ne jemati resno in kaj kmalu tudi ugotoviš, da nima pojma. Sama o tem kar nekaj vem in če malo prebereš o alergijah veš takoj več o nje. Moram pa pohvalit Aleksandra, ki je zelo fajn in načitan o teh zadeva, predvsem pa human in "neoderuški". Zna zakjučit zdravljenje! Jaz sem bila najbolj srečna, če smo imeli njega. Nam je bicom pomagal in pri 7-8 mesecih je imel ze zelo lepo kožo. Se pa kdaj pojabvi kak izpuščaj in ga ne povezujem s hrano. Ima pa tudi zelo suho kožo, tako da se manj kopamo in pač zelo negujemo. Zdaj v mesecu februarju imamo ponovno testiranje v bolnišnici in sicer spet krvne teste, torej IgE in me zelo zanima, kako in kaj bo. Hudo mi je le to jemanje krvi iz zile! Pravijo, da so testiranja bolj zanesliva po prvem letu strarosti in upam, da bo sedaj naša alergija minila, ali pa vsaj v izvenevanju. Aja, se tole zdravljenje smo kombinoirali s homeopatijo in sicer z dr.Kavklerjevo! Jo, zelo priporočam! Saj v bistvu ne vemo točno, kaj nam je pomagalo...v glavnem, da je! Ce koga se kaj zanima-se beremo! Pozdravcek, agog
|