tins
|
Čao! Ker je alergična na (skoraj) vse, sva se z terapevtko dogovorili, da bomo najprej poštimali sadje (ki ga že fuul pogrešamo), meso (ki ga bomo malo manj pogrešali, saj je do sedaj jedla samo piščančje, aja, stara je 7 mesecev!), pa še barvila, konservanse, te skupine, s katerimi praktično sploh nima stika. Potem pridejo na vrsto pa zelenjava, žita, mleka...Res nam ni dolgčas. Poleg hrane bo naslednjič stestirala še njeno kozmetiko, prašek... Kot sem že rekla, glede zdravljenja sem ful optimistična, bolj me skrbi, ker je pikasta (po obrazu fuuul) zadnje dni kar konstantno, čeprav ne je nič novega . Mažem jo z Lipokremo in Bepantenom, ji malo pomaga, ampak jo očitno ful srbi . Naslednji teden greva k pediatrinji in ji bom rekla za kakšno novo kremo (kaj pa vi uporabljate??). Cepljenje, kot sem že pisala prelagamo, dokler ne bo brez alergij, glede teže pa ne vem točno, ampak gotovo nima več kot 7 kil pri 7 mesecih. Počasi, počasi, počasi lezemo gor. @-glede hrane zate ti res ne znam svetovat. Ko sem mojo še dojila in bila na dieti sem popila veliko sojinega mleka, kupovala sem hrano brez okusa na dietičnih oddelkih (Špar je res bolj založen, poskusi še v DM-u...). Na internetu si najdi še recepte s tako dieto, aja, pa doma pečen kruh v aparatu za peko kruha je fuul dober!! lp, se tipkamo
|