@
|
Bravo, Lana - veseli smo za vas!!! Verjamem, da ste že siti vožnje v MB, ampak obisk terapije lahko popestrite z obiskom dve ulici proti zahodu, kjer smo doma mi! :) Vedno vabljeni! No, malo me je potolažil post ene mamice, ki o številu terapij in načinu zdravljenja pravi takole (celostnega pristopa k zdravljenju očitno pri temu številu terapij ne moremo oporekati): Jasmi pravi: oba s sinkom sva že pri koncu zdravljenja z bicom terapijo. trajalo je slabo leto dni. pri sinu (ima 22 mesecev) je šlo za blago alergijo na mleko, in na gljivice v crevesju (jemal je bactofluor), obremenjenost telesa s svincem(razstrupljevali smo z algami) in kožne miazme; pri meni za alergijo na mleko, prav tako gljivice, kronicna vnetja z mikobakterijami, zajedalce v jetrih /naredila sem že 2 čiščenje jeter in spomladi sled nadaljevanje) in obremenjenost s tuberkuloznim cepivom. prenehali smo uživati kravje mlečne izdelke (občasno posežemo po kozjih), jajca, vegetarianci smo že od prej. jemo ekološko pridelano hrano, nič belega sladkorja in bele moke. pri otrokovem 1 letu sem se odločila, da ga do nadaljnega ne bom več dala cepit. tudi meni se tele obljubljene 4 terapije zdijo nekoliko sumljive. sama se zdravim pri terapevtki karin rižnar, ki je izredno dosledna, pronicljiva in natančna. od nje sem se veliko naučila kar se prehrane, dodatkov, skrbi za telo in organe tiče. ter seveda o cepljenju in tem, kako pozdraviti otroka brez antibiotikov. je vedno pripravljena na pogovor in čudovito razloži vse kar me zanima v zvezi s čemerkoli. oba s sinkom hodiva na terpije od lanskega maja. v začetku so bile 4 na mesec, kasneje pa se je število terapij prilagajalo temu, kako zahtevni so bili procesi, s katerimi se je telo spopadalo. sploh jih več ne štejem. in se tudi ne obremenjujem s tem, ker vidim, da so potrebne in vodijo k ozdravitvi. smo namreč že čisto pri koncu zdravljenja. imam pa občutek, da nekateri terapevti slepo zdravijo le alergije. alergije pa so vedno le posledice oslabljenega imunskega sistema. slabijo ga kronične infekcije, toksini, težke kovine, paraziti,... ki jih morajo prav tako ti isti terapevti odkriti, jih pozdraviti oz očistiti iz telesa. pri tem mora pacient kar pridno sodelovat saj ni vedno lahko. če otroka še dojiš ali si ga dojila, lahko otrokov organizem bremeni tudi kakšen tvoja tegoba. tako se mi zdi, da je vedno dobro, da gre vsaj na testiranje tudi mati, kajti slika stanja je s tem jasnejša. pomembno je da terapevtu in v terapijo zaupaš. na žalost imaš bolj slabe izkušnje. na 4-5 terapij pa kar pozabi. jaz res prisegam na ga.rižnarjevo, še posebej, če gre za zdravljenje otrok in mam. No, mi žal nismo v bližini Ljubljane, da bi šli k tej zelo opevani doktorci, pa tudi za debate o zdravi prehrani in zdravljenju vsakdanjih tegob z Bicomom smo prikrajšani. Lepo bodite, Afna
|