Gina
|
Aha, super Jančika. Saj načeloma bi to moralo delat po moje. Samo jaz sem šla tja in sem bila prve 3x tolk zmatrana, da sem komaj živela, potem sem bila pa naslednje 2x čist naspidirana, kot bi me na doping dal, totalno hiperaktivna, posledica pa je bila taka utrujenost, da sploh ne morem povedat. Medtem ko sem tam pa ful čutim tisto reč..... Alergija je pa po enem slabem mesecu še ful ful slabše. Stane pa tako veliko, da bi jaz šla samo v primeru, da resnično pomaga še kaj probavat. V bistvu zaenkrat ne izgleda nič kaj spodbudno, razen da je moj račun čist v minusu. Ampak verjamem, da bi moralo pomagat, ker je sistem, na katerem deluje fajn, samo ni mi jasno, koliko je tehnologija tukaj na tej stopnji, kjer bi morala biti, da bi res pomagalo čisto zmeraj. Tam mi pa tudi ne znajo razložiti čisto točno, ker še sami ne vedo. Ali morda katera ve, ali gre za to, da aparat izmeri EM v tebi in pošlje točno obratni signal, ker je tvoja vibracija celice očitno napačna? Ali izmeri EM in pošlje naključni signal, samo toliko, da ti celico obrne drugam, da se sama aktivira tako kot bi bilo treba? Ali pošlje točno enak signal, kot ga imaš ti, da ga okrepi, kar ime resonanca pravzaprav tudi pomeni? Saj v bistvu pri alergiji itak telo aktivira narobne imunske celice, in te neprestano napadajo napačno stvar in to povzroča neprestano vnetje v telesu, zato bi bile zgornje možnosti vse lahko možne.... A sem zakomplicirala, ampak res me zanima? Aja, pri alergijah je znano, da je pri otrocih drugačna, kot pri odraslih. Največkrat se pri fantih alergija pojavi v otroški dobi in kasneje rada izzveni, se jo da odpravit. Pri ženskah je več možnosti, da se alergija pojavi kasneje v življenju in nikdar ne izzveni. To so zgolj statistični podatki. Seveda je možno tudi kaj drugega, da se pri fantih pojavlja tudi kasneje, ali pri dekletih prej.... ampak za izzvenenje alergije je več možnosti, da se ti alergija ustavi, ali pojavlja v blažji obliki, če si moški.
|