|
RE: Juhuhu, december je tu... 12.12.2005 17:47:13
|
|
|
|
XXYY
|
Dober večer DECEMBERKE! Kako ste kaj? Jaz sem bila danes na CTG-ju, pa se očitno naši pupiki nič ne mudi. O kakeršnih koli popadkov ne duha in ne sluha. Tudi migalo je kar veselo. So me pa tam malo oz. zelo prestrašili. Imela sem ob pol dveh popoldne in takrat je šele začela delati. In sem šla prva na CTG. In mi da napravo za popadke gor, pol mi pa hoče dati napravo za merjenje otrokovega srčka. In ga je skoraj pet minut iskala ta srček. Potem je pa še sestra g. poklicala, kaj je narobe s tem CTG-jem, ker ne najde srčka. Meni je ratalo že kar malo vroče. In me sestra še vpraša, kdaj pa je nazadnje brcnu, pa sem rekla, da nekje pred 5-10 minutam. Pol je pa g. šla po un svoj aparat za srček poslušat, ga je pa takoj najdla in še premaknila se je. Potem je pa rekla sestra, kaj če sem jaz dala to narobe gor (naprave mislim). Tako da je dala napravo za srček gor namesto za popadke. In tista naprava, ki je za popadke, pa ni zaznala bitja srca. Tako, da sem bila čisto paf No potem pa je normalno delal. A mene je pa že blo full strah, da je kaj narobe z mojo . Joj, groza. Potem zihr ne bo nič za 19.12., kot si želim da bi takrat prišlo ven. Pa mi je g. rekla, da naj hodim po stopnicah gor in dol, da se maternični vrat omehča, če želim da bi 19.12. rodila oz. pred rokom. Ne vem, če se mi bo glih dalo iti po stopnicah gor in dol, saj bi me sosedje kar čudno gledali, kaj jaz počnem gor, če pa živim v pritličju. Mah saj hodim vsako jutro oz. dopoldne ven na sprehod po eno uro, toliko da si nos spucam, k je tolk mrzlo. Saj je to dovolj. Bomo videli. Dost nakladanja. Se slišmo spet kmalu. Aja, v petek (16.12) imam spet CTG, pa bomo videli, če bo že kaj. Upam, da bo. Čao in uživajte.
|
|
|