|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Juhuhu, december je tu...
7.12.2005 17:58:16   
mml
Tinkamiška...čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image , zdej pa lepo uživaj še preostale dneve nosečnosti...

Jah...jaz imam na trenutke občutke, da sem čisto nesposobna...in še rodit ne morem tako kot se spodobi user posted image .

user posted image  sicer pravi, da ima že vse svoj razlog, ampak meni gre pa vse skupaj že pošteno na živce...ja sej vem ,da sem tečna, ampak nekako imam rada življenje vsaj približno časovno urejeno...tale user posted image  pa ima očitno čisto svojo volje, se bom morala pač prilagoditi in se spirjaznit, da trenutno nimam pod komando niti svojega telesauser posted image , kaj šele česa  drugega.

Z ginekologinjo sva nekako dogovorjeni, da čakava do ponedeljka, potem pa zadosti čakanja in bomo porod sprožili user posted image . Sem pa danes potem še govorila z babico, ki še vedno prisega na user posted image , takšen bolj nežen, ki menda mehača maternični vrat...čeprav se mi zdi tudi to bolj lari fari...ampak škodit pa res ne more user posted image .

BlankaT in Morgaine upam, da se pri vama pimprej pojavijo takšni sponatni popadki in bo porod hiter in bosta kmalu vsaka s svojo user posted image v naročjo user posted image .

Kerensa krasno, da je s tabo vse ok in da ni nobenega razloga, da bi rodila normalno brez CRuser posted image

Skratka lep večer vsem user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Juhuhu, december je tu...
7.12.2005 22:16:11   
Tinč7
Ciao punce!


Spet še ena decembrka, ki nestrpno čaka svojega user posted image . Danes sem bila na pregledu pri G. CTG ni kazal nobenih popadkov, bebi pa je brcal, da je bilo lepo slišat. user posted image  Sicer pa je G ugotovila, da sem odprta 3 cm. Se mi je kar fajn zdelo. Je G rekla,

da ko pridejo popadki, naj grem kar v porodnišnico. Jaz bi pa res rada čakala doma, dokler ne dobim popadkov na 5

minut. Sicer imam že par dni topo bolečino v križu (kot blaga menstruacija), ki pride in mine. Upam, da se počasi

(končno!) moje telo pripravlja na porod user posted image . Z mojim user posted image  sva danes že opravila britje, le še torbo moram do konca

pripravit, ko se prava akcija začne.

Čuser posted image estitam tudi vsem novopečenim mamicam.

Tinč7


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 9:27:12   
BlankaT
Pozdravljene decemberke!

Jaz še kr čakam in čakama in čakam ... user posted image . SEm včeraj zvečer in danes ponoči imela nekaj popadkov, no vsaj mislim, da so bili, sedaj pa ponovno ne duha ne sluha o njih user posted image user posted image .  Vsako uro sem že bolj tečna in nestrpna user posted image . Tako, da sem sklenila, da bom danes samo poležavala in počivala, mogoče pa bo kaj. Je bilo pri prvem enako, dokler sem šibala po štengah ni bilo nič, potem pa sem lepo en dan počivala, seveda po priporočilu ginekologa in popadki so prišli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo sedaj tudi tako.

Naj se vam opravičim, da sem tako zamorjena, ampak mi je že res zelo tečno, je danes že 7 dan po PDP.

Tinkamiška čestitke za opravljen izpit in kot je že rekla mml sedaj pa je potrebno še samo počakati na vajino user posted image  user posted image .

Tako sedaj pa grem počivati, se kasneje še kaj oglasim.

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 10:23:26   
NRMM
Dan želim vsem user posted image .

Vidim, da že vse nestrpno pričakujete svoje user posted image , kakor tudi jaz. Moje dete se veselo premika, tako, da bo potrebno še počakati. Čeprav je v naši familiji, da sva se oba z bratom rodila 3 tedne prej, oba nečaka tudi, mož tudi, bom očitno jaz izjema in rodila nekje blizu pdp ali pa še čez, čeprav me vsi jezijo, da sem pretrmasta in, da bomo spoznali našega carteka šele drugo leto (bo ko bo, samo da bo ZDRAVO).

Še vedno spim super, le ponoči je muka obiskovanje wc-ja, ker moram najprej narediti načrt kako vstat iz postle in prit v napol spanju do wc-ja in potem to traja, da včasih zaspim nazaj ali pa se čisto predramim.

No zdaj grem pa malo ven, ker je taki lepi sončekuser posted image , potem pa skočim na kavico s sodelavcem in dan bo skoraj pri kraju.

Lepo bodite še naprej in uživajte.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 10:29:20   
mml
Živjo,

upam, da iamte ve, ki ste izven Ljubljane lep sončen dan in uživate v modrini neba user posted image , ker pri nas je že spet ali pa še vedno totalna sivina.
BlankaT upam, da bo tvoje lenarjenje kaj pripomoglo k čim prejšnjemu porodu, ker te povsem razumem, da imaš že vsega čez glavo.
Jaz sem danes "nespodobno" dolgo spala in sem malo boljše volje kot sem bila včeraj. Bistveno je, da je z user posted image  vse OK, jaz bom že zdržala še teh nekaj dniuser posted image , če sva prej čakala več kot 2 leti na nosečnost, bom pa že zdržala še teh nekaj dni. user posted image user posted image  se veselo preteguje, jaz se počutim OK, mogoče da sem včeraj imela nekaj popadkov (vsaj občutek takšen kot pred M), ampak je v kakšni uri vse minilo. G je na pregledo ročno luščila ovoje, ampak to vsekakor ni sprožilo popadkov.
Sicer pa sva včeraj nabavila še nekaj božičnih daril, tako da je tudi to že skoraj opravljeno. Mika me, da bi spekla še ene piškote, pa se mi ne da v trgovino po sestavine...mogoče pa popoldan.
Sedaj pa še nekaj dokončam, potem pa se pridružim Blanki pri lenarjenju.
Tinč7 mislim, da nisi več prav daleč od tega, da boš v roki držala svojo user posted image .

Vsem user posted image  lep pozdravček in kakšen sončen žarek

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 12:13:35   
BlankaT
No punce, moje počivanje izgleda popolnoma drugače kot sem si ga zamišljala. Seveda še ni nobenega popadka user posted image , se je pa user posted image  popolnoma umiril-a, mogoče pa le bo kaj user posted image .

Sem ravno pogledala na seznam najnovejših mamic in ugotovila, da so se do sedaj v našem mesecu rodile same user posted image  user posted image , ja kje pa so fantje? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=710858

Tako, kosilo se kuha, jaz pa grem nazaj na kavč, seveda, če mi bo ratalo tam ostati user posted image .

Lep sončen pozdrav, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 13:02:41   
mml
Sem ravnokar videla, da je tudi decembrski user posted image  privekal na svet...skratka Pajacki se je pridružil Pajacek, za kar še enkrat čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
BlankaT ti pa kar lepo počivaj in uživaj...če ti uspe s počivnjem, te bom v naslednjih dneh posnemala in se sploh ne bom premaknila iz posteljeuser posted image .



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 13:04:15   
Tinč7
Hola, nosečke!

Spet se javljam. Mml - morda pa imaš prav, da ni več daleč, ko bom videla svojega user posted image . Včeraj zvečer sem bila že tako

jezna, ker se popadki oziroma bolečine niso stopnjevale. Nekak sem si zamislila, da bom rodila 7.12. Pa ni bilo nič. user posted image Z

user posted image  sva zvečer še nalepila otroške tapetke, ki sva jih kupila v Baby centru, v kotu, kjer bo najin user posted image  spal in se previjal.

Danes zjutraj sem mislila, da so vsi znaki izginili. Potem pa grem v mesto in greva z user posted image  na kavo in začutim nekaj mokrega. Grem na WC in ugotovim, da se mi je odluščil čep. user posted image  Upam, da se sedaj končno (počasi) približujemo cilju!!!

Vas obveščam sproti, ko bo kaj novega. Sicer imam pa jutri ponovno pregled pri G, saj je moj PDP.

Lepo se imejte.

Tinč7 (PDP - 9.12.)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 14:11:05   
tinkamiška
Najprej čestitam Pajackiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
mml in BlankaT, hvala za čestitkeuser posted image

Denes sem bila na CTG in je blo vse mirno, mala je celo noč lomastila in mi ni dala spat, na CTG, pa je spala kot top, smo jo komaj zbudiliuser posted image  No, zdej pa spet čakam do drugega tedna, ko imam spet CTG in mogoče še zadnji UZ.

BlankaT jst se čisto razumem, da imaš že dosti čaknja in upam, da se bo tudi pri tebi končno začelo...

Je pa res hecno, da gre čisto vsak dan ena v Rim, je pa zato bolj zanimivo in napeto, čas kr hitreje mineva.

Lepo bodite in joj, decemberke, jst vam želim čim lažje porode!!!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Tinč7)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 16:51:32   
NRMM
Čer želim. Veliko sem prebrala o tem čepu ampak bi bila katera tako dobra in mi povedala, kako to zgleda, če se ti odlušči?
Mogoče mal čudno vprašanje, ampak sem prvič user posted image  in si niti ne predstavljam tega, no drugič bo že boljše user posted image .

Hvala vnaprej.


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 17:55:22   
BlankaT
NR ta čep je tako rjavo-zelene barve in je kompakten, kot nekakšen "žnuder" oz. gnojni čep, ga je težko opisat. Ni ga pa veliko. Pri moji prvi nosečnosti se mi je odluščil doma in sem nato poklicala v porodnišnico in so mi rekli da naj raje pridem tja, ampak nisem bila nič odprta. Rodila pa sem 15 ur in pol kasneje.  Tako, da je to tak tak.

No kljub počitku popadki niso nič kaj bolj intenzivni ali vsaj redni user posted image , tako, da bo potrebno počakati na jutri, ko grem na CTG in UZ. Drugače pa, v skrajnem primeru me čaka še samo 7 dni, ker 15.12. mi bodo verjetno sprožili porod, saj bo takrat že 14 dni preko. Torej pustimo se presenetiti. Sedaj samo pridno počivam, občasno še malo prečetam forum in seveda pijem čaj, ki je za nosečnice in bi naj pomirjal. Škoditi ne more.

Pajacka čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 19:19:41   
Anonimen
Dober večer od mene.
Ni me toliko pri računalniku oz. na RR, ker se mi zdi, da vedno težje sedim dalj časa skupaj na enem mestu. Lahko pa z gotovostjo potrdim, da me je danes ob 13:35 zagrabil prvi (in edini) popadek. Vem, kakšna bolečina je to, tako, da... Ampak nič se ni nadaljevalo, o kakšnem čepu ali vodi ni ne duha ne sluha, tako, da sem kar lepo doma in nameravam tudi še nekaj časa biti. Bom vas pa obvestila, če se bom kam odpravila, pa četudi samo na kontrolo.

(odgovor članu BlankaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 19:31:47   
NRMM
Hvala lepa BlankaT za odgovor, je pa očitno nek znak to, da se bo začelo ozr.se pripravlja. Upam, da ga doživim kmalu user posted image .

Ti pa le lepo počivaj, da ne bo potrebe po umetnih popadkih in bo narava kmalu naredila svoje user posted image .

Lep večer vsem user posted image  še naprej!

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 19:36:20   
micki
čer!
Evo, da se še jaz javim (še sem tuuser posted image ). Res, da imam rok šele 20., ampak jst ne morem več čakat na tega našega user posted image . Res da je zelo priden v trebuščku , mene pa že pošteno tišči v medeničnih kosteh (da o 50-krat na wc -čez dan ne govorim ).

Drugače pa je vse po starem.
lp, Micki


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 19:47:55   
mml
Še en večerni pozdrav z moje strani user posted image

NR, Kerensa in Micki...naj se vam nikar nikamor ne mudi, ker prehitevati se pa res ne spodobiuser posted image , dokler smo tukaj še takšne, ki smo že čez PDP in konkretno nestrpne...no vsaj jaz sem, priznam po pravici.
Dan sem preživela delovno in se počutim manj depresivno kot včerja user posted image , tako da bom počasi še res začela verjeti, da delo krepi duha user posted image . Sicer se mi je danes spet izločilo nekaj goste rjavkaste sluzi, ampak kašnih drugih znakov bližajočega poroda pa ni, razen da me tišči v hrbtu, samo to je po mojem od tega, ker sem preveč sedela user posted image . Za novo rundo piškotov nisem našla energije, mogoče jutri. Samo jutri moram biti že spet pred 8. zjutraj na pregeldu v porodnišnici, se pravi CTG in pregled potem pa domov, prej se morava pa z G še zmenit glede indukcije poroda...čeprav ne vem, če sem čisto za...user posted image . Ampak nekako se mi zdi, da je G treba zaupati user posted image .

Skratka želim vam mirno čim s čim manj obiski stranišča user posted image  in seveda lepe sanje user posted image , tebi BlankaT  pa želim, da jutri na CTG ugotovijo redne popadke in da boš odprta že vsaj ene 4 do 5 cm in potem seveda ekspresen porod...skratka če jutri nič ne slišimo o tebi lahko domnevamo, da že uživaš s svojo user posted image .



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Juhuhu, december je tu...
8.12.2005 20:23:44   
NRMM
MML če prehitevaš po desni je dovoljeno user posted image . Sej verjetno sama veš, kako je to če nekaj komaj čakaš. Res že komaj čakam, da spoznam naše user posted image , ker je prvo še toliko bolj, v drugo bo že bolj strpno, upam vsaj. No zase lahko rečem, da sem še kar stpna, mož pa je ubi bože. Pa kdaj bo, pa a je še velik, pa jaz bi že carto itd itd, ko mali otrok je, čeprav ga razumem, otroka se veseli neverjetno user posted image , ampak bo potrebno še počakat.

Prijetno noč in sladke sanje!

user posted image NOČKOuser posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Juhuhu, december je tu...
9.12.2005 7:10:12   
cuma
Dobro jutro decemberke user posted image !

Kako vam gre čakanje?
Verjamem, da ste nekatere že nestrpne...ampak bo...nobeden še ni noter ostal user posted image !
Jaz sem super. Niti v sanjah nisem pričakovala, da bom tako hitro okrevala. Tudi babice in porodničarji so se mi čudili v bolnici, ko sem že tretji dan (takoj ko so mi sneli infuzijo) začela čisto sama skrbeti za Emo (razen jutranjega kopanja, ki ga vsem user posted image  opravijo študenti).
Edina nadloga, poleg boleče rane, so bile ragade user posted image .
Jaz imam precej ploske bradavice in zelo občutljive, zato sem se pred porodom zelo bala, kako bom prenašala dojenje. S seboj sem vzela nastavke in kremice, uporabljala pa sem samo kremice. Prvič sem Emo podojila že eno uro po porodu. Ker ima Ema močan sesalni refleks, sem kmalu imela dovolj kolostruma in ji ni bilo potrebno dajati dodatka. Dobila je le dve dozi glukoze, v prvi eno (oddala sem jo ob 1ih zjutraj in jo dobila nazaj ob 7ih) n v drugi noči eno (med polnočjo in 7). Ragadeuser posted image so se pojavile že prvi dan po porodu. Ko je Ema sesala, kar je včasih trajalo tudi več kot pol ure, sem stiskala zobe in si govorila, da bom naslednjič, če bo tako hudo, dala gor nastavke. Pri pristavljanju so mi veliko pomagale sestre. Vprašala sem jih večkrat in različne, saj mi je vsaka pokazala malo drugače. Potem sem se sama odločila, kako meni najbolj paše. Ko sem jo pristavljala sama, sem seveda večkrat usekala mimo in ragade so bile še hujše. Rešil me je Bepanten!!! Mazala sem si bradavice pred, po dojenju ... skratka non stop. In danes - en teden po porodu - bolijo le še ob pristavljanju. user posted image
Največje presenečenje je bilo, ko mi je babica (drugi dan po porodu) po večerji pristavila Emo in me tolažila, naj me ne skrbi, ker ima vredu težo in bo že prišlo mleko...zardi carskega sicer kasneje (tam nekje 6. ali 7. dan)....in ko je šla, mi je po par minutah iz druge dojke začelo teči MLEKO!!!Sem jo mogla kar nazaj poklicat, ker nisem mogla verjet. Bilo je belo in vodeno in ne gosto in rumeno kot kolostrum in je teklo, teklo, teklo. Babici je šlo kar na smeh, ko sem jo spraševala če je to to al kaj je zdaj to in kako to....user posted image . Je rekla: "Ja, mleko je gospa, kaj pa drugega! Super in čestitam!"
Tako je steklo in to je pospešilo krčenje maternice in to je pospešilo čisčo in moje nočno vstajanje zaradi dojenja je pospešilo celjenje rane in peti dan po porodu, ko je Ema že drugič pridobila na teži, mi nihče ni mogel najti razloga, da me ne bi pustil domov. Zdaj pa uživamo !!!user posted image
Toliko zaenkrat...
Lep dan, Cuma&Ema
P.S.
Aja, Ema ima svoj album!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Juhuhu, december je tu...
9.12.2005 7:30:41   
mml
Še enkrat čestitke in veliko lepih in srečnih trenutkov maldi družinici user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Juhuhu, december je tu...
9.12.2005 10:37:36   
šnucika
Koliko stvari se zgodi,če človek zamudi nekaj dni tu na RRuser posted image !!

Najprej čestitke vsem mamicam,ki so že pridno pohitele v decembruuser posted image .
Jaz pa sem še vedno v enem kosu,še šest dni imam do roka,moji krči in bolečine so stalnica,ki pa očitno nič ne pomenijo....nobenih čepov,vode...očitno moja user posted image še noče ven in ji je lepo v trebuščku.Včeraj je počela prave vragolije,sva se z dragim pošteno nasmejala mojemu trebuhu,ki je spreminjal oblike kot,da je iz želejauser posted image .

Sicer pa upam,da bo kar en dan začelo zares,komaj čakam,da bomo postali družinica.Počasi postajam utrujena,nerodna sem kot slon,vse tišči,ponoči nonstop obiski wc-ja,noge imam otečene....

Tako,decembrke.....uživajmo,čakajmo...še malo pa bomo vse dočakale svoje sončkeuser posted image !


pozdravček....
šnucika.....še 6 dni...user posted image


_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Juhuhu, december je tu...
9.12.2005 11:36:27   
mml
Evo spet meneuser posted image
Dopoldan opravila "expresno", v dobre pol ure sme bila že gotova...moj osebni rekord v pregledih v času nosečnosti user posted image . Dočakala sem zmehčan maternični vrat...vsaj nekaj, CTG kot ponavadi: user posted image  divja kot za stavo, popadkov nobenih, na UZ še vedno dovolj plodovnice...skratka vse bp. Jaz sem se tudi spirjaznila z dejstvom, da moram pač čakati...no v ponedeljek je vsekakor P dan user posted image , ker če se do takrat nič ne zgodi, sledi sproženje poroda....
Sicer me od pregelda dalje nekaj zbada v spodnjem delu trebuha in boli v križu, tako da upam, da mogoče bo pa le user posted image  popustila in sama od sebe prilezla na svet user posted image .
Pravkar sem vzela iz pečice še zadnje piškote. Včeraj sem še nekaj napisala za šefa, da bo imel malo manj slabo mnenje o meni. Sedaj grem pa po Blankinem zgledu lenarit...

Uživajte vsak trenutek user posted image posebaj in sproti

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Juhuhu, december je tu...
9.12.2005 15:17:50   
BlankaT
Pozdravljene. Še vedno sem v paketu. MML žal se tvoje besede niso uresničile user posted image user posted image user posted image . CTG je bil brez popadkov in user posted image  je tudi pridno migal-a. Na UZ pa je  bilo tudi vse OK, je G rekel, da je zrel in da lahko pride pogledati mamico in atija. No pa potem me je še malo potolažil in rekel, da nas bo ta vikend verjetno prišel pogledati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da lahko sedaj lepo počivam in čakam na popadke.

Samo ne vem kako bomo kaj speljali, če bodo popadki prišli jutri, ker imamo koline user posted image . Tako, da naj pohiti, tako, da bo še danes, ali pa v nedeljo user posted image user posted image user posted image . Sicer pa samo, da bo že enkrat tukaj user posted image  user posted image .

Tako, sedaj pa grem še naprej počivati in se vam oglasim še kaj kasneje.

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Juhuhu, december je tu...
10.12.2005 13:29:11   
BlankaT
Ja kje pa ste vesele decemberke. Zgleda, da bo ta vikend pester. Vse odhajajo, samo jaz ostajam.

Pajaca, Jana 73, Morgaine in Kerensa  iskrene čestitke za vaše malčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Upam, da bom tudi jaz kmalu odpotovala v Rim. Imam popadke že sicer nekaj dni, ampak se nič ne razvijajo ali stopnjujeno user posted image . Tako, da bo potrebno še kr čakati.
 
Lp, Blanka user posted image .

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Juhuhu, december je tu...
10.12.2005 14:38:36   
NRMM
Dan želim, še iz našega konca user posted image !

Očitno smo samo še Štajerke v enem koncu user posted image , kajti drug konec Slovenije je v popolni akciji cartanja, ampak tudi do nas tole pride, prav kmalu user posted image .

Včeraj so me dajali popadki kakšno dobro uro zvečer, na nekje 10-15 min, ko sem si rekla, da počakam še pol urce, potem pa pokličem v porodnišnico, če se lahko pridem pokazat, je user posted image  vse minilo user posted image  in zaspala, ko klado. Sem pa ponoči opazila, ko sem šla na wc moker ''flek'' na hlačkah, brezbarven, tako, da sem si danes nabavila vložke za ugotavljanje polodovnice, pa da vidimo, kaj bodo pokazali. Očitno našo user posted image  čaka na pravo akcijo, ko bo ati doma, to pa so vikendi, pa da vidimo, če se bo v tem vikendu kaj skuhalo, čeprav je zdaj zopet vse mirno, dete na veliko razgraja po trebuhu.

Pa ve kako ste? BlankaT ti še tudi v enem kosu ozr.kakšni so občutki, se bodo uresničile dohterjeve besede?

Lepo soboto še naprej in božajte svoje buške.



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Juhuhu, december je tu...
10.12.2005 19:01:10   
arielca
Ojla, moje decembrke!!!!

Mi smo danes prišli domov in resnično ne znam opisati občutka nepopisne sreče.
Brina je ful pridna, oči noro zaljubljen vanjo (pa tut v mamico), tako da je vse OK!!
Porod je bil dokaj enostaven, saj je mala v 4 urah prijokala na svet, imam samo par malih šivov, ker mi je počila žilica, tako da ni pretirane sile. Vsaka bolečina je pa tako ali tako pozabljena, ko zagledaš malo štručko.
Vsem decembrskim mamicam iskren čestitke, vsem bodočim mamicam pa čimprej privoščim ta občutek nepopisne sreče. Čakam dobre novica in hvala za vse čestitke in lepe želje!!!!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Juhuhu, december je tu...
10.12.2005 20:56:23   
BlankaT
Arielca čestitke tebi in atiju za Brino. Sedaj pa veliko cartanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
NR mi še vedno čakamo, imam sicer že celi dan popadke ampak nič resnega in rednega user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa bo kaj danes  ponoči.
 
Lp, Blanka

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?