|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.5.2007 21:59:02   
ada2
jaz si pa tiste moje sanje čisto tako razlagam: zadnje čase delam ogromno z ljudmi, ki so po kapi, ta teden pa sem na enem drugem oddelku, kjer je en moški, mlad, no, premlad za dom upokojencev, tam okoli 40, ki je imel prometno in je paraliziran in sem pač vse skup pomešala. brezveze...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.5.2007 21:59:54   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Joooj, jst se pa ne spomnm kakšno geslo je imel bubi...

kaj je bilo prej? Kokoš ali jajce

user posted image user posted image user posted image
jaz pa še zdaj ne vem. sem pa z veliko in malo začetnico probavala, pa ničuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Kako si pa probavalauser posted image user posted image user posted image

Kokošuser posted image  kokošuser posted image  Jajceuser posted image  jajceuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

Geslo je pa krnekdo postavil user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sanjab -- 17.5.2007 22:02:09 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.5.2007 22:01:56   
ada2
Kako si pa probavala

Kokoš kokoš Jajce jajce

Geslo je pa krnekdo

ne ime sem probavala, pa očitno niuser posted image user posted image user posted image user posted image

eh, se bom drugi teden v avto vsedla, pa si šl bubija v živo pogledat

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.5.2007 22:02:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.5.2007 22:06:09   
ada2
pa če me zakoljeta, ko več nič ne razumemuser posted image user posted image user posted image

sem zdaj še 4 možnosti sprobala, pa ne gre

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.5.2007 22:07:59   
petarda
še mal pa ti bo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še mal rdečo puščico poglejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.5.2007 22:08:36   
ada2
Danke Sanja!

zdaj pa vemuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.5.2007 22:11:39   
ada2
no, končno sem si lahko bubija ogledalauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.5.2007 22:17:24   
Anonimen
aleluja, aleluje, alelu lu ja user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.5.2007 22:17:46   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

Preveč nemščino študirašuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa maš pol problemeuser posted image user posted image user posted image

No...zdaj pa grem...srečno jutri, pa lahko noč.

Do pol šestih, ker Luki dlje ne zdrži....potem pa navija...mami....jogurt, pa smiče (kosmiče)user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...pa danes zjutraj se neki preoblačim pred špeglom, pa sprobavam jakne, pa mi ni nič všeč...pa očitno to počnem vsako jutrouser posted image ...ker kar naenkrat pri ene peti jakni moj mišek reče....MAMI! LEPA! GEMO!user posted image user posted image user posted image user posted image  In potem sem se za tisto odločlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Noooooooooooočkaaaaaaaaaaaauser posted image

Pa take sanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.5.2007 22:23:34   
ada2
Aja...pa danes zjutraj se neki preoblačim pred špeglom, pa sprobavam jakne, pa mi ni nič všeč...pa očitno to počnem vsako jutro ...ker kar naenkrat pri ene peti jakni moj mišek reče....MAMI! LEPA! GEMO!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.5.2007 22:26:23   
ada2
no, pa lahko noč, grem jaz tudi sanjat, da ne bom jutri podočnjakov okoli nosila. če bom pa spet vozila v spanju pa si grem zdaj na nočno omarico dat telefonsko od taxija, da pokličemuser posted image user posted image user posted image

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
17.5.2007 22:39:06   
Urša
Pridemo na obisk enkrat jeseni

Itak!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.5.2007 22:40:15   
Urša
meni se je pa sanjalo, da me je med vožnjo kap zadela in sem se zaletela in umrla

Pa kakšne sanje imate to? A ste pod stresom?user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
17.5.2007 22:42:00   
Anonimen
MEne je pa zadnjič en psiho lovil in me hotel ...

me je bilo 1. v življenju tako strah, da nisem upala nazaj zaspat in sem sredi noči mojega zbudila, da me je moral k sebi stiskat user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.5.2007 7:49:43   
amy26
dobro jutro

paštetka, imaš pa zelo lušten trebuščekuser posted image

bubi, dobrodošla nazajuser posted image

Luka, pravi cuker na kahliciuser posted image

Kaj več pa kasneje ko zrihtam Elo pa mal pospravim, imam namreč eno novo omarico pa albume tako da je to treba mal spraviti v pogonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.5.2007 7:50:01   
*bubi*
Jutrooooooo! user posted image  

Bubi vam vsem lubčka pošilja user posted image  Ja, saj sem napisala, da smo ga s to frizurco postarali user posted image  Pravi falotek je user posted image . Danes pa praznuje 3. polletnico.

Joj, kak sem se naspala, samo zjutraj smo bili spet zgodnji user posted image . Pa sem upala, da bo danes vsaj do pol sedme vlekel, ker je šel včeraj kasneje spat. Ne, bubi bi mleka ob pol šestih user posted image , potem pa bi on igace. Pa se bo igav.

Bubi je dobil ene super sandalčke od Fischer Price, so na vrhu mrežasti. Zadnjič pa sva še v Yello šla po ene odprte, v bistvu take, ki tudi za odrasle obstajajo. Bomo videli, kako se bodo obnesli. Trenutno pa nosi Nike teniske, samo v vročini ima potne nogice not.
Turboscuh ima super izbiro, ampak od številke 25 naprej. 22-ke niti ene!!!

Je pa pri nas problem s probavanjem, ker si vsak čevelj sezuje in si svojega nazaj na nogo natika. Pol pa ga le prepričam, da ima en sandalček nogometno žogo gor, pa mu je na žalost bil premali. Evo, pa je hotel žogo in ni pustil drugih probat user posted image  V glavne, mi kar dosti energije pobere nakupovanje user posted image

Pa kaj vam take sanje..... hitro jih pozabit!!!!

MAMI! LEPA! GEMO!

user posted image user posted image user posted image  Še ena stvar več, ki se jo je od očija naučil user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 18.5.2007 7:51:45 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.5.2007 8:38:13   
ada2
dobro jutro!

pri nas tako veter piha, da če samo nos pomoliš ven ti ga odpihne.user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.5.2007 8:57:14   
ada2
user posted image grem si zdaj slivovko pripravit user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.5.2007 11:45:45   
Anonimen
ada  zdaj že švica. Mi še vedno držimo pesti user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.5.2007 11:47:01   
til
Čao punce!

Na hitrico da se vam javim da smo še živi in zdravi! Preseljeni še nismo zato vam kaj dosti ne morem napisati ker sem full že jezna in lahko napišem kaj za kar bi me vrgli iz forumauser posted image !

Imamo se super danes gremo v Atomske brala pa vas nisem nič ker nimam časa in sem v službi.Se oglasim še kaj ko bom imela več časa !

Lepo se imejte in full vas pogrešamuser posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.5.2007 12:12:26   
Nej
Lep pozdrav!
Dobrodošla Paštetov kruh in Bubiuser posted image user posted image user posted image .
Bubi tvoj Bubi je pravi srček (sem tudi jaz geslo ugotovila, čeprav sem rabila nekaj časa user posted image ),  čeprav je postrižen pa ima toliko las kot naš Anej, ki ni postriženuser posted image .
Tvoj 'kruhek' user posted image Paštetov kruh pa prav tako pravi lepotec, še posebaj pa ima zelo lepe zobke. Pa mimogrede zelo lep trebušek- se mi zdi že kar velik.

Najbolj smešen pa je seveda Luka na kahliciuser posted image user posted image user posted image . Sanjab morem ti povedat, da ima Anej enako kahlico in se je tudi pred par dnevi prvič notri polulaluser posted image user posted image . Ampak se je ustrašil, ko je videl lužouser posted image . Bom pa tudi jaz probala to z časopisomuser posted image , ker ga zelo težko zadržim na kahli.
Glede slikic pa jih bom gor dala, ko bom ugotovila kakšno geslo imam na RR (imam nekje zabeleženo, samo se ne spomnim ki), da se lahko prijavil v Exploreru, ker v mozili ne morem kopirat slikic.
Urša zelo dobre slikice. Ti imaš vedno tako dobre slikice tvojih srčkov. Prav za kakšno naslovnicouser posted image .

Anej je bolan- gnojna angina. Je na AB. No je pa že boljše oz njemu sploh ni nič bilo, razen, da je imel zelo visoko temp. (39,5) ampak je on še vseeno veselo tekal po stanovanjo. Vročina je seveda že padla.
Ampak ima neke čudne noči. Se je danes ponoči tako drl (drugače po novem že spi celo nočuser posted image user posted image ), da sem mu svečko dala in je komaj potem v miru zaspal. Zdaj pa nevem ali so krivi zobki ali pa ima kaj z uhicami, kar rado pride po angini?- čez dan pa je kar OK. Saj greva danes na kontrolo k P, pa bomo videli.
Nina upam, da je Tina že v redu, ker Anej se po slinavki ni pobral še kakšen mesec- ga je fajn zdelala.

Ada
ti pa me vedno nasmejiš s tvojimi zgodami in nezgodamiuser posted image user posted image . Držim ti pesti na razgovoru.

Amy
tvoja Ela pa je pravi sonček- se mi kar toži po dojenčku, ko gledam te slikice. Tako, da jaz tudi že premišljujem o drugemuser posted image .

Ok tipkam še kaj potem.

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.5.2007 12:12:56   
Nej
Uf sem bila dolgauser posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.5.2007 12:24:16   
Anonimen
Samo za vas jih je spekel moj Mišek:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.5.2007 12:29:30   
Anonimen
Til uživajte v Atomskih! user posted image

Nej, Aneju pošilja moj kruhek user posted image  eno user posted image , da se čimprej pozdravi.

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.