|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
18.5.2007 12:31:08   
ada2
evo, sem že doma. sem skoz vrata stopila in se mami in atu zadrla sem že doma, pa takoj sem letelauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
18.5.2007 12:31:43   
ada2
user posted image user posted image user posted image
da sem lahko novo stran odprla

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
18.5.2007 12:32:39   
ada2
kako pa je bilo?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
18.5.2007 12:34:43   
ada2
sem celo pot domov razmišljala kakšen prvi vtis pustim pri ljudeh, ko mi gre tako na smeh in ko iz ene enostavne stvari skompliciram celo študijo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
18.5.2007 12:35:40   
ada2
a zdaj bom pa še celo stran sama spisala???

Paštetka kje si!!!!!?????

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
18.5.2007 12:37:19   
Anonimen
čestitam user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 18.5.2007 12:38:37 >

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
18.5.2007 12:38:24   
ada2
no, v glavnem, sem bila pohvaljena od gospe v komisiji, da sem fleissig (kje za vraga je starke S na tipkovniciuser posted image ), ker nisem nič časa izgubljala in sem v nekaj letih pridelala 3 poklice, 2 otroka in še v službo hodilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
18.5.2007 12:39:25   
ada2
čestitam

zakaj že?

a za novo stran?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
18.5.2007 12:39:43   
Anonimen
ß  = mekani ć in altgr user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
18.5.2007 12:40:26   
Anonimen
četsititam, da si eno stopničko bližje

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
18.5.2007 12:42:50   
ada2
glede obvladanje nemščine pa user posted image user posted image
bi me kmalu za pantomimika vzeliuser posted image user posted image user posted image  

no, v glavnem mi sporočijo kako in kaj, čepravuser posted image user posted image user posted image

ko sem se zunaj z ostalimi pogovarjala so vsi imeli ful izkušenj

počutim se pa zdaj odlično. in že zato je bilo vredno itiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
18.5.2007 12:45:18   
ada2
zdaj pa letim nekaj pojest, pa delat.

ful sem v zagonu zdajuser posted image

bom mogla malo zaviratuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
18.5.2007 16:19:23   
Anonimen
Nam manjka samo še en biserček user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.5.2007 17:26:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Nam manjka samo še en biserček user posted image

Ojoj, ste hitri. Čeprav ne zaostajamo veliko - manjkajo še petke.

Ada, upam, da ti bomo lahko kmalu čestitali user posted image

Napoveduje se ful lep vikend. Zelo zelo velika možnost je, da bomo v nedeljo peljali bubija v ZOO. In bi bili res veseli družbe še kakšnega novembrčka. No? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
18.5.2007 19:13:53   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Ada...super, da si razturalauser posted image user posted image user posted image user posted image ....kmal pričakujemo dobro novičko, pa kaj bol obširno razlagouser posted image

Prebrala sem vse...samo sem zdaj pozabila kaj sem hotla komentiratuser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
18.5.2007 19:24:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

MEne je pa zadnjič en psiho lovil in me hotel ...

me je bilo 1. v življenju tako strah, da nisem upala nazaj zaspat in sem sredi noči mojega zbudila, da me je moral k sebi stiskat user posted image

Veš kolkrat se to meni zgodi???user posted image  Pa nimam pojma zakajuser posted image  Ampak jaz res sanjam ful intenzivno!!! Kadar je grozno je grozno za znort in sem ful vesela, ko se zbudim, da nič ni res.... se pa zgodi, da tudi lepe stvari ful intenzivno sanjam....in potem sem razočarana, ko se zbudimuser posted image .....

Nej...a potem bova midve skup delali na user posted image user posted image ?user posted image  Pa za Aneja user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi. Luka se je pri gnojni angini podobno obnašal kot Anej...zato si pa sploh nisem mislila, da je tako bolanuser posted image ....

Til....ziher je tašča kriva, da se še niste preseliliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo se mejte na user posted image

Jaz grem pa jutri na raaaaaaaaftiiiiiiiiiiiiing user posted image user posted image user posted image .....zvečer pa še na eno deeeeeekliiiiiiiiiiiiiiiščiiiiiiiiiiiiiinoooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , v nedeljo pa ima moj bratec ooooooobhaaaaajiiiiiiiilooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa moja mami ima rooooooooooooooojstniiiiiiiiiiiiiii daaaaaaaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, da veste kje semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
18.5.2007 20:17:21   
*bubi*
sanja, ti pa imaš veliko razlogov za slončkanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
18.5.2007 20:34:10   
Anonimen
kak se ji bo šele jutri slončkalo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
18.5.2007 20:50:14   
petarda
Aja....pa v torek ima Luki zaaaaaaaaaaakljuuuuuuuuuuuuuuuček v vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vmes bo rodila moja ful, ful, ful dobra prijateljica, ki ima danes rooooooooooooooooooooooook user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naslednjo soboto grem na eno poooooooooooooooooooroooooooooooooookoooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teden kasneje pa imam že jaaaaaaaaaaaaaz roooooooooooooooojstniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mislite, da bom mogla vse te fešte????user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da nisem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...pa Luki je že tretji dan brez dude zaaaaaaaaaaaspaaaaaaaaaaaaaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
18.5.2007 20:58:40   
*bubi*
Joj, joj, sanja..... si prepričana, da boš zdržala do avgusta? user posted image user posted image user posted image  

Aja, za tisto čez 14 dni pa ne pozabi dogovora! user posted image

Ti dam še en razlog več za slončkanje? v nedeljo gremo v ZOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
18.5.2007 21:01:39   
*bubi*
Kak pa si Lukija prepričala, da brez dude zaspi? Si mu jo vzela, skrila.... user posted image  Jaz bubija že nekaj časa hecam, da je duda samo za v rokici držat, pa mi reče uta (usta) in si jo s takim veseljem not da user posted image  Res pa je, da je danes ponoči ni bilo niti 1x treba iskat... zdaj pa ne vem, če jo je sam našel al je ni rabil.

Samo pri nas je še vedno tako, da ko je zaspan, začne klicat Pikija, Puja in dudo. Potem pa stisne pod vsako rokico enega pliškota in se pocarta.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
18.5.2007 21:04:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, za tisto čez 14 dni pa ne pozabi dogovora! user posted image

Kero že????user posted image

Pa fajn se mejte v ZOOuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
18.5.2007 21:05:42   
*bubi*
Kero že???? user posted image

Aha.... že ne veš več user posted image

Pa Uršo bova zraven povabili, sva rekli. Pa men se zdi, da še eno novembrko, pa se ne spomnim več user posted image  

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 18.5.2007 21:07:35 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
18.5.2007 21:09:36   
petarda
Kak pa si Lukija prepričala, da brez dude zaspi?

Sploh ga nisemuser posted image ....tist večer ko sem prišla s seminarja sem videla, da je nima v ustih, pa potem čez noč je ni nič iskal....potem mu je včeraj zavedno nisem dala, niti je ni iskaluser posted image , danes pa je oči naredil enakouser posted image ...Ej! Nimam pojma kak se je zgodilo...pa sploh niso skrite...vse tri so na očeh...samo čez dan mu jih že itak nismo dajali, pa jih potem tudi ni zahteval, za ponoči pa veeeednoooouser posted image . In zdaj, kot bi odrezaluser posted image ....tudi ko se zbudi, grem k njemu, ga pobožam in zaspi nazaj...če tako ne gre...mu dam pa flaško in potem zaspi...

No, v glavenem, če bi ga jaz morala prepričevat, bi jo verjetno imel do šole...user posted image ....ker sem že tisočkrat rekla, da ga ponoči ne bom k sebi jemala, bla, bla, bla....pa ga še vedno....SKORAJ VSAKO noč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
18.5.2007 21:12:24   
Anonimen
A se vam kaj smeje user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.