|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
17.5.2007 19:59:36   
ada2
Paštetka na gmail sem ti poslala osnutek prošnje - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.5.2007 19:59:51   
Anonimen
ada, to te pa res ne bo pokopalo. keine Sorge user posted image

bubi, pogruntala geslo user posted image user posted image  v tretje user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.5.2007 20:01:29   
Anonimen
čisti cuker, user posted image user posted image . user posted image Koliko je pa velik? se mi zdi, kot da je že najmanj 2 leti star user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.5.2007 20:04:22   
ada2
zdaj vas pa za eno urco zapuščan, grem eno etažo niže v bano, da se razmočim in pobrijem noge. mogoče se še javim, če ne - lepo spite, pa lepo sanjajte, pa ne pozabit na mene jutri ob 11.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.5.2007 20:07:52   
Anonimen
saj si za jutri ne rabiš briti nog. Mini ne pali user posted image .

JAz takšne prošnje ne bi pošiljala user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.5.2007 20:38:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh
bubi, pogruntala geslo user posted image user posted image   v tretje  user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Pa res je cuker...samo jaz se kar ne morem odločit Lukita postričuser posted image ....kar odlašam....user posted image user posted image user posted image  

Ej kaj ste kupile za poleti za nosit? Pa kje? Pa ceno prosim...user posted image  Moram Lukitu nekaj kupit, pa nimam časa in energije letat od trgovine do trgovine...

Jaz bom šla tudi kmal spat, me taaaakoooo utrujenost daje...pa še naporen vikend je pred mano user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.5.2007 20:46:46   
Urša
Pa res je cuker...samo jaz se kar ne morem odločit Lukita postrič ....kar odlašam....

Ja, jst tuuuud ne.user posted image  Pa ful me že moji starši priganjajo, jst pa se kr ne morem odločit. Pomoje mi bo razlog poletje, ker bo vroče. Samo ga bom na gobico, tako da ne bodo kratke.

Je pa res care-mare na kahlci Luka!user posted image user posted image user posted image

Joooj, jst se pa ne spomnm kakšno geslo je imel bubi...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.5.2007 20:49:00   
Urša
Za poletje sem jaz že kupovala, vse povsod po malo, vsakič ko sem kam šla, sem kakšno malenkost vzela...HM, Adessa, CA, Takko, Leclerk, Zara. Mah, jst si glede cunj ne morm pomagat, sebi ne kupim nič, za tamale pa vedno kej najdem, čeprav ne bi rabili.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.5.2007 20:54:06   
Anonimen
Midva sva se pa odločila, da bo dolgolaska, saj mu vsaj trije na dan rečejo: joj, kak si lepa user posted image , ...in kaj boš pa ti imela? user posted image

mojemu Mišeku je pa že botrica iz večno toplih krajev kupila poletne reči user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.5.2007 20:55:28   
Anonimen
Joooj, jst se pa ne spomnm kakšno geslo je imel bubi...

kaj je bilo prej? Kokoš ali jajce user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.5.2007 21:02:59   
Urša
Jaka tobaka
pod mostom koraka,
pa sreča medveda,
mu v hlače pogleda.

user posted image

Nika je dobila svojo prvo slikanico. Je bila takoooo vesela in zdaj obvezno vsak večer bereva Muco Copatarico.user posted image  To mi je zakon, si želim iste knjige kupovat kot smo jih imeli mi.

user posted image

Tukaj smo si šli ogledat vrtec v Mozirju.

user posted image

user posted image

Na levi strani je cerkvica in zraven nje je naš domek. Jupi!!! Še dober mesec in začnemo rihtat!user posted image

user posted image

Aja, pa Jaka je kooončno spet začel uživat pri kopanju, je imel dolgo časa obdobje, ko smo se prav matrali in ga komaj krotili.

Kje pa je teni????

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.5.2007 21:08:10   
Urša
kaj je bilo prej? Kokoš ali jajce

Ajaaaaaaaa! Zdej pa vem! Sm šla probavat KOLUMB!user posted image user posted image user posted image
Ful je frajer mali bubi, res odraslejši zgleda za svojo starost, pa tak kratkolasek!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.5.2007 21:12:15   
Urša
No, meni se čveka, kje ste zdej???

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.5.2007 21:22:19   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.5.2007 21:25:40   
Anonimen
no pa grem, če nisem ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.5.2007 21:36:01   
petarda
Ej kaj ste kupile za poleti za nosit? Pa kje? Pa ceno prosim...

Šele po vaših odgovorih sem videla, da sem zgrešeno postavila vprašanje...sem mislila za obutuser posted image ...za nosit na nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Za oblečt tudi jaz kupim nekaj tu, nekaj tam....kolkr naletim pač...za obut bi pa rada nekaj kvalitetnega, da mu noga ne bo noter švicala....

Urša....fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepe slikice!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo tiste cerkvice, pa vašega domeka pa jaz ne vidimuser posted image

Saj res....kje pa TIL hodiuser posted image ...Ah...jaz sem že napol poti do postelje, pa se kar ne morem noter spravit. Sem preveč utrujena, da bi spalauser posted image ...pa včeri sem mela take sanje....v glavnem na kratko...povzročila sem prometno nesrečo, v kateri je eden v sosednjem avtu umrluser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image , pa so potem vsi me obsojali, pa hodili račune zapirat na banko....user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vsi so nekaj molili...pa vu du varianteuser posted image user posted image user posted image ...ah...včeri, ko sem se vračala s seminarja je bila ena nesreča na ac in sem verjetno kaj povezala...ampak groza...bogi tisti, ki se jim kaj takega zgodi, mene še zdaj treseuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.5.2007 21:39:46   
petarda
saj mu vsaj trije na dan rečejo: joj, kak si lepa ,

Lukitu tudiuser posted image user posted image user posted image ...kake lepe kodrčke maš, prava princeskauser posted image user posted image user posted image

Jaz si ne morem pomagat...meni so fantki z dolgimi lesmi taaaaaki cukriuser posted image ...no, potem ko odrastejo, pa rajš vidim kratkolasceuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ne tak kot paštetkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.5.2007 21:42:12   
Urša
Ajaaaa, za obut, ne, tega pa še nisem. Cerkvica je za 3. smreko! Našega doma se ne vidi, je pa zraven cerkve, tako da bomo fuuul pobožni!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.5.2007 21:46:25   
petarda
aja...na tisti sliki...Lokacijo imate pa fuuuul dobro!!! Pridemo na obisk enkrat jeseni user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.5.2007 21:48:49   
ada2
...pa včeri sem mela take sanje....v glavnem na kratko...povzročila sem prometno nesrečo, v kateri je eden v sosednjem avtu umrl

user posted image user posted image user posted image meni se je pa sanjalo, da me je med vožnjo kap zadela in sem se zaletela in umrlauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.5.2007 21:48:57   
petarda
Luki je danes šel v vrtec brez jokauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa danes je že drugi večer brez dude zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa zadnje čase mi fuuuuul je (papauser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa upam, da zdaj, ko sem se pohvalila ne bo vse to opustil, ker potem pa prisežem, da se ne bom nikoli večuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.5.2007 21:51:19   
ada2
Joooj, jst se pa ne spomnm kakšno geslo je imel bubi...

kaj je bilo prej? Kokoš ali jajce

user posted image user posted image user posted image
jaz pa še zdaj ne vem. sem pa z veliko in malo začetnico probavala, pa ničuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.5.2007 21:54:25   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

saj si za jutri ne rabiš briti nog. Mini ne pali user posted image .

JAz takšne prošnje ne bi pošiljala user posted image

noge so bile potrebne britja, verjemiuser posted image user posted image user posted image

pa ne bo mini, bo hlačni kostimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.5.2007 21:55:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

...pa včeri sem mela take sanje....v glavnem na kratko...povzročila sem prometno nesrečo, v kateri je eden v sosednjem avtu umrl

user posted image user posted image user posted image meni se je pa sanjalo, da me je med vožnjo kap zadela in sem se zaletela in umrlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  o šit...mislim ne moreš verjet kake bedarije sanjamo..user posted image ...ampak mogoče je vsaka stvar za nekaj dobra....user posted image ....jaz sem v sanjah šla po kao mojega lubija na fešto...tam sem spila en deci...in so mi potem vsi govorili...ne ti vozit, ker si fuuuul pijanauser posted image ....pa se nisem tako počutila in sem peljala in evo....kaj se je zgodilouser posted image user posted image user posted image . In to pri nobeni hitrosti, šele speljala sem, pa samo malo sem ga ruknila od zadi, pa se je prevrnil na streho in ostal v pločevini....in to na tistem kraju, kjer je bila fešta in vsi zbraniuser posted image ...Ti povem, da sem se zjutraj tako tresla in bogu zahvaljevala, da nič ni res...in prisegla, da ne spijem NITI DECI, ko mislim it za volan.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.5.2007 21:58:10   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sanjab -- 17.5.2007 22:03:45 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.