|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
16.5.2007 20:35:22   
Anonimen
Mišeka sem šla skoraj s takim trebuhom rodit user posted image . Moj mi pravi, da sem že fajn možača, kak imam debele bedre. ŠE dobro, da se na sliki ne vidi user posted image .

Kdaj imaš dopust?

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
16.5.2007 20:40:57   
*bubi*
Dopust? Uradno od 16.7. Neuradno pa že kakih 10 dni prej. Do takrat pa se bomo NAGARALI user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.5.2007 20:59:16   
Urša
Čau bubi! user posted image  
Paštetka, fuuul sta luštna oba, pa buši, ko se mali stisne k njem!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.5.2007 21:05:42   
Anonimen
Grem brat Pantleyevo, da vidim kakšne nasvete ima glede vzgoje. A jo je že katera prebrala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.5.2007 21:07:57   
NinaŠ
Živjo bubi user posted image . Kako tvoj bubi, zna že šteti do 10 user posted image ? Ima bratca, sestrico??? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.5.2007 21:09:31   
NinaŠ
Grem brat Pantleyevo, da vidim kakšne nasvete ima glede vzgoje. A jo je že katera prebrala?

Ne, sem jo ca 14 dni nazaj v knjižnici iskala, pa so imeli sposojeno - ja itak da imamo pri nas mega veliko knjižnico, ko je uspeh, da imajo vsaj en izvod knjige user posted image . Moram se enkrat na Jesenicah v knjižici ustaviti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.5.2007 21:15:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Živjo bubi user posted image . Kako tvoj bubi, zna že šteti do 10 user posted image ?

user posted image user posted image user posted image samo do 2 user posted image

Zaenkrat je še presenečenje glede user posted image user posted image .... mogoče izvemo sredi junija.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.5.2007 21:21:35   
NinaŠ
user posted image Meni je pa moja Tina tolk smešna, ko jo vprašaš koliko je stara in pokaže tri prske in reče "ti" (tri). Ja itak, kot veliki brat user posted image . Pa bolj ji dopovedujem, da mora reči ena (ali ena in pol) in pokazati en prst, bolj tuli "ti" user posted image . NO sicer pa, tam do drugega leta se bo že naučila povedati, da je stara eno leto, potem pa jovo na novo ji dopovedati, da je stara dve user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.5.2007 21:39:37   
nincy
Čer!

Paštetka tvoj Mišek ja tak cuker. Pa tooolk velik. Lara je drobižek proti njemu user posted image . Res komaj čakam pregled pri P, da izvem mere. Aja tvoj buši je pa tud tko lep. user posted image  user posted image  user posted image

Jst mam pa novo frizuro. Nisem več blonda, sem pobarvana na bakreno rdečo, pa mal blond pramenov mam vmes. Sam se sploh ne morem navadt na to barvo. Vsi mi pravjo da mi paše, jaz pa samo iščem blond lase user posted image  in že študiram kako se bom naslednič spet pobarvala na blond. Ah res nisem za spremembe.
No sem pa dons za spremembo pilatesirala. Tko da Sanja ajde na tla in v akcijo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.5.2007 21:41:59   
nincy
Oooooo bubi user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.5.2007 21:43:22   
tincci
Bubi, paštetek user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
17.5.2007 12:07:59   
petarda
Jutroooouser posted image

Bubi user posted image user posted image user posted image ..smo te pogrešaliuser posted image

Jaz sem bila včeraj do večera na izobraževanju v Ljubljani in potem več nisem imela energije niti PC-ja vžgat.

Paštetka fuuuuuul, fuuuuul, fuuuuuul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  slikice tvojega Mišekauser posted image ...če bi bila 30 let mlajša, bi ga takoj vzelauser posted image user posted image user posted image ...sam ne vem, če bi vzela tebe za taščouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
17.5.2007 12:23:47   
petarda
Tko da Sanja ajde na tla in v akcijo.

me ne ganeuser posted image user posted image user posted image ..joj, tak mi ni za telovadituser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
17.5.2007 15:29:57   
ada2
čau frajle!

user posted image  zdaj mi je pa iz glave ušlo kaj sem hotela napisatuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.5.2007 15:36:08   
ada2
aja, slike od M so krasne, še lepši pa je v živouser posted image  (pa naslednji teden ga bom spet videlauser posted image ).

jutri mi držite pesti ob 11, imam eno pomembno zadevo.

sem pa danes stanovalcem popestrila dan, ko sem jim znova in znova morala razlagati kako sem se včeraj rolalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.5.2007 17:16:04   
Anonimen

Ada, razturaj! user posted image

Und wie fühlst du dich? Bist du noch immmer nervös, oder geht es? So um cca. 10.30 Uhr müßtest du nur eine Slivovitz auf Ex trinken und dann wird schon alles in Ordnung sein.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.5.2007 18:45:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada, razturaj! user posted image

Se podpišem user posted image user posted image user posted image  Je kaj za nov šiht, al kaj podobnega?user posted image

Aja...pa tudi pod nemščino se podpišemuser posted image user posted image user posted image  kolkr sem razumela je treba nekaj ruknit za tremo, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.5.2007 18:47:49   
petarda
Sem že rekla... čeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image ?

Lukita sem dala v posteljico, pa za pit sem mu dala, upam, da bo zaspaluser posted image user posted image user posted image , user posted image  še dela, jaz sem si pa mal časa za RR vzela, potem pa grem mal pospravit po stanovanju...user posted image user posted image user posted image  se mi nič ne da....sam je že nuja user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
17.5.2007 18:56:54   
petarda
Ej moram vam neki povedat....pa ne okol govort....user posted image user posted image user posted image user posted image

moj user posted image   ma tako lepo navado, da ne gre nikoli na user posted image  veliko potrebo user posted image  brez cajtngov....in takrat, ko sem nekaj sprobavala dajat Lukita na kahlico...se je najprej polulal...potem pa se nekaj motovili po stanovanju.....in pride čez čas in reče "mami...kakal"....pa sem mu rekla naj gre na kahlico........in on iz kopalnice ven, po mercatorjev katalog, nazaj v kopalnico in direkt na kahlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mislim ej! Brez besed sem ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Itak sem ga najprej slikala...potem sem pa očija poslala naj gre pogledat kak mu sine kakauser posted image user posted image user posted image user posted image  No...dokazi v prilogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sanjab -- 17.5.2007 18:58:24 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.5.2007 18:59:54   
Anonimen
Sanja, naš Mišek ima potem to tudi po fotru user posted image user posted image user posted image , ker mi tudi tako kakamo. PA še enako kalo imamo, le da je naša rumena

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.5.2007 19:26:36   
ada2
user posted image user posted image user posted image  če bom po slivovki prismrdela mislim, da me bodo nazaj v Ormož na psihiatrijo poslaliuser posted image user posted image user posted image

pa nisem več živčna, sem se prepričala, da pač kar bo pa bo. 1x bo, če ne zdaj, pa drugič, ko bom še kaj izkušenj in znanja nabrala. und ja, ich bin ganz gut und beruhicht.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.5.2007 19:43:02   
Anonimen
und ja, ich bin ganz gut und beruhigt.
user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.5.2007 19:44:23   
*bubi*
Luki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ada, držim pesti jutri user posted image

Zdaj grem pa spat, crknjena sem za znoret. No, mogoče še pridem k sebi, drugače pa kar do jutra.

Pa bubi vas pozdravlja tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/albumZaseben.asp?v=moji&galleryId=1&asortType=3&apage=1&s=18193_3__1
geslo: malo ugibajte, ne bi smelo bit pretežko user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.5.2007 19:51:02   
ada2
glede kakanja pa......jaz tudi moram obvezno imeti cajtnge ali kako knjigouser posted image user posted image user posted image , zato pa v službi nikoli ne gremuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.5.2007 19:54:34   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

und ja, ich bin ganz gut und beruhigt.
user posted image

no, vidiš, take neunmosti me bodo pokopale, saj razumem dobro, povem še nekak (sicer ni glih čisto slovnično pravilno, ampak razumeti se da), ampak pisanjeuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.